Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Eva και Stellitsa να σας ζησουν οι κορες!!! Παντα γερα να 'ναι τα μωρα μας κοριτσια! Παντα ευτυχισμενα!

Εμεις σημερα πηγαμε στη παιδιατρο για τις 20 μερες. Σχεδον 4 κιλα τον εκανα τον μπεμπη και 53 ποντους!!! Εβαλε 800γραμμαρια μεσα σε 2 βδομαδες!!! Αφου τρωει το παιδι!!!

Πηγα και απο τον γυναικολογο να δει οτι πανε ολα καλα με τα ραμματα . Με εβαλε στην καρεκλα, αναψε και το φως και λεει "πω πω!!! Πολυ καλη δουλεια εκανα!!! Κατσε να φωναξω και τη μαια να δει!" Ερχεται και η μαια και να καθονται και οι δυο απεναντι και να κοιτανε και να λενε οτι ειναι πολυ καλο το ραψιμο... κι εγω με τα ποδια ανοιχτα και τον προβολεα στο επιμαχο σημειο! :lol::oops::oops::oops::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Stellitsa + Eva να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!! Να'ναι πάντα γερά και ευλογημένα!

kouklitsa μας έλειψες!

evib όταν ακούμε τον μικρό να ρουθουνίζει του βάζουμε φυσιολογικό ορό αλλά ο δικός μας γιατρός είπε απαλά χωρίς πίεση. ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του!

κορίτσια πώς πάτε με τον θηλασμό; εγώ θηλάζω αποκλειστικά από την αρχή μέχρι τώρα αλλά ενώ από βρεγμένες πάνες είμαστε μια χαρά και ο μικρός κοιμάται καλά και είναι ήσυχος, ΕΧΑΣΕ ΒΑΡΟΣ- 80γρ σε 4 μέρες.

ο γιατρός παραξενεύτηκε και μου είπε να του δίνω μετά από κάθε θηλασμό 30μλ ξένο αλλά τον ξαναπήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θέλω να προσπαθήσω κι άλλο με τον αποκλειστικό και έχω μέχρι την Δευτέρα περιθώριο να δούμε τι θα γίνει.

Έχω αγχωθεί πολύ- διαβάζω στο parents τα αντίστοιχα θέματα όσο έχω χρόνο και ελπίζω να τα καταφέρω.

πέρασε καμία τίποτα παρόμοιο; αν ναι τι κάνατε;

iiAs.png

9JCHp3.png

Axxxxx έχω να σας διαβασω τόσο καιρό που αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να αναπληρώσω το έδαφος!:P

Συγχαρητήρια και για τις νέες αφίξεις του καφέ μας!!!

Στελλίτσα και Εva να σας ζήσουν τα μικρά σας!!!Γερά και καλότυχα!!!Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!!!!

Αλικάκι σε έχασα αλλά έχω πήξει...η μικρή μου ξεκίνησε κολικούς και είμαστε κολλητές σχεδόν όλο το 24ώρο.Τώρα την έχω κάτω από τον απορροφητήρα για να κοιμηθεί λιγάκι...ελπίζω να μην κρατήσουν πολύ γιατί δενμπορώ να την βλέπω να υποφέρει ..μου σκίζεται η καρδι΄΄α.

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Eva και Stellitsa να σας ζησουν οι κορες!!! Παντα γερα να 'ναι τα μωρα μας κοριτσια! Παντα ευτυχισμενα!

Εμεις σημερα πηγαμε στη παιδιατρο για τις 20 μερες. Σχεδον 4 κιλα τον εκανα τον μπεμπη και 53 ποντους!!! Εβαλε 800γραμμαρια μεσα σε 2 βδομαδες!!! Αφου τρωει το παιδι!!!

Πηγα και απο τον γυναικολογο να δει οτι πανε ολα καλα με τα ραμματα . Με εβαλε στην καρεκλα, αναψε και το φως και λεει "πω πω!!! Πολυ καλη δουλεια εκανα!!! Κατσε να φωναξω και τη μαια να δει!" Ερχεται και η μαια και να καθονται και οι δυο απεναντι και να κοιτανε και να λενε οτι ειναι πολυ καλο το ραψιμο... κι εγω με τα ποδια ανοιχτα και τον προβολεα στο επιμαχο σημειο! :lol::oops::oops::oops::lol::lol:

Καλά δεν παίζεται ο γιατρός σου!!!

Τι κάνεις κοριτσάκι???

Μια χαρά απ'οτι βλέπω ο παιδαρός σου!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Εγω μια χαρα. Μας εφεραν και πρωινο. Περιμενω την μικρουλα μου σε λίγο να την ταισω. Θηλαζει τελεια και αποκλειστικα. Περιμενω και το Βασιλακη σημερα. Ελπιζω να βγουμε αυριο.

Διαφημίσεις

Καλά δεν παίζεται ο γιατρός σου!!!

Τι κάνεις κοριτσάκι???

Μια χαρά απ'οτι βλέπω ο παιδαρός σου!!!

Ασε ρε συ! Πανω που ελεγα πως ειναι πολυ ντροπαλος!!!:shock:

Καλα ειναι ο μικρουλης. Εχθες βεβαια μαλλον τον πειραξαν τα χορτα που εφαγα το μεσημερι και πονουσε μεχρι τις δωδεκα και... Με κοιταει και με ενα υφος... σαν να λεει "κανε κατι..."

v9gkhg0kf9drps4b.png

πωπω τι ευχάριστα νέα!!!!!

ευάκι και στελλίτσα να σας ζήσουν τα ζουζουνάκια σας και εσείς σιδερένιες!!!

ευάκι ανυπομονώ να ακούσω για την επεισοδιακή σου γένα!!!

tiramisu και εμένα αυτή την εβδομάδα δεν πήρε καθόλου βάρος αλλά η παιδίατρος δεν μου είπε κάτι!!! κοίτα ότι σου λέει ο παιδίατρος να τον τσεκάρεις γενικώς σε ότι αφορά το καλό του παιδιού σου να μην εμπιστέυεσαι απόλυτα κανέναν!!!εγώ ακόμα την τσεκάρω την δικιά μου και δεν μου έχει δώσει κι καμμία αφορμή!!!

λοιπον τα νέα μας τώρα!!!

η μπεμπούλα μου είναι πολύ τεμπέλα και υπναρού τα βράδυα! για να φάει δεν κλαιει αλλά μουγκρίζει:shock: το κακό είναι ότι τρώει ενώ κοιμάται και δεν μου ρεύεται με αποτέλεσμα τους συχνούς μεταμεσονυκτιους εμετούς:( ότι και να κάνω από ρέψιμο τίποτα!!!τι βόλτες πέρα δώθε τι να την αλλάζω να ξυπνήσει τίποτα και έτσι της ανασήκωσα με κλιση το στρώμα της και μετά τον θηλασμό την κρατάω μια ώρα όρθια!βέβαια δεν κοιμάμαι και πολύ εγώ αλλά τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

ααα και κάτι ακόμα άρχισαν να τρέχουν δακρυάκια όταν και άμα κλάψει!!!:D βέβαια μας τρέχει λίγο περισσότερο το ένα ματάκι αλλά θα το φτιάξουμε και αυτό!!!

και μην ξεχάσω να ευχηθώ σε όσες γιορτάζουν (αχχ το ευάκι βρε πολύχρονη κοπέλα μου!!) και σε όσες γιορτάζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Να σου ζησει στελιτσα!Να τη χαιρεσαι!!!!Καλε τι ευκολα που τα ξεπετατε μερικες τα παιδια μπραβο!

χαχαχαχαχαχα είδες δε λέμε πάω για γέννα αλλά για ξεπέτα χαχαχα ωραία λέξη βρε μαράκι μου άρεσε!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Kαλησπέρα μανουλες. Πως ειστε. Εγω ειχα τρελο κοσμο το πρωι. Αμαν με ζαλισαν, το απογευμα αλλοι τοσοι. Υπομονη. Αυριο το πρωι θα της κάνουν εξεταση για ικτερο και θα μας που αν θα φυγουμε. Ειναι ροζ η μικρη μου δεν πιστευω να εχει. Θηλαζουμε τελεια αλλα λίγο πονάω τωρα στην αρχη. Να σας ζησουν τα μικρα σας.

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα μανουλες. Πως ειστε. Εγω ειχα τρελο κοσμο το πρωι. Αμαν με ζαλισαν, το απογευμα αλλοι τοσοι. Υπομονη. Αυριο το πρωι θα της κάνουν εξεταση για ικτερο και θα μας που αν θα φυγουμε. Ειναι ροζ η μικρη μου δεν πιστευω να εχει. Θηλαζουμε τελεια αλλα λίγο πονάω τωρα στην αρχη. Να σας ζησουν τα μικρα σας.

Γειά σας κορίτσια! Είμαστε πολύ καλά μαμα και κόρη :) θηλαζουμε ωραιότατα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όταν γυρίσω σπίτι θα σας γράψω αναλυτικά. Φιλια

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!

τι κάνετε?

στελλιτσα μου και ευάκη μου να σας ζήσουν οι μπουμπούδες, να είναι πάντα γερές και καλότυχες!!!!

αχ τι καλά..γεννήσαμε όλες!

εμείς εδω,καλά είμαστε...παλεύουμε λίγο πιο πολύ τον θηλασμό με πιο συχνά γεύματα γιατί ο μικρούλης δεν βάζει και πολύ βάρος...:rolleyes::(,,,,για να δούμε..

φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!:D:D:D

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Μανούλες καλησπέρα και Χρόνια πολλά (έχει μείνει καμία κοιλίτσα???)

Τι κάνετε??

Αχ δεν προλαβαίνω να μπω να διαβάσω τα νέα σας. Που θα πάει θα τον βρω τον χρόνο!!!

εμείς καλά είμαστε! Θηλάζουμε και πάμε μια χαρά. Έχουν ξεκινήσει οι κολικοί αλλά του δίνω το Gripe Water και είμαστε πολύ καλύτερα. Όταν όμως πονάει αγκαλίτσα , πιπιλα και αγκαλια με κουβερτούλα ή βόλτα μέσα στο σπίτι και αποροφυτήρα!!!

Γεννησα! Η μπεμπα 3200 και 50 εκ. Επεισοδιακή γεννά. Είμαστε πολύ καλά πάντως. Θηλασαμε 3 ώρες μετά.

Ευακι να σου ζήσει η μπέμπα!!!! Να την δεις όπως επιθυμεις!! Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!!!

Axxxxx έχω να σας διαβασω τόσο καιρό που αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να αναπληρώσω το έδαφος!:P

Συγχαρητήρια και για τις νέες αφίξεις του καφέ μας!!!

Στελλίτσα και Εva να σας ζήσουν τα μικρά σας!!!Γερά και καλότυχα!!!Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!!!!

Αλικάκι σε έχασα αλλά έχω πήξει...η μικρή μου ξεκίνησε κολικούς και είμαστε κολλητές σχεδόν όλο το 24ώρο.Τώρα την έχω κάτω από τον απορροφητήρα για να κοιμηθεί λιγάκι...ελπίζω να μην κρατήσουν πολύ γιατί δενμπορώ να την βλέπω να υποφέρει ..μου σκίζεται η καρδι΄΄α.

Νταιζακι μου τι κάνεις???? Η μπεμπα πώς είναι???

Καλημερα μανουλες. Τι κανετε? Πως ειστε μαμαδες και μωρα? Εγω βαρεθηκα θελω να πάω σπιτι μου. Ελπιζω να βγουμε σημερα. Περιμενουμε τα αποτελεσματα για την εξεταση του ικτερου. Ελπιζω να μην εχει το μωρακι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...