Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια όταν βγάζουμε γάλα με το θήλαστρο για πόσο διατηρείται?Θέλει ψυγείο?

στο ψυγειο διατηρειται 24 ωρες. εκτος ψυγειου δεν ξερω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να παρετε αυτο:http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=418&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=134

Κραταει πολλες ώρες το μητρικο γαλα.

wooooooooooow! φαίνεται πολύ ωραία! μμμμμ το σκέφτομαι ναπάω να το πάρω...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι ακριβο αλλα αξιζει! Νομιζω 35 ευρω εχει. Ειναι πολύ μεγαλο.

Πολύ μεγάλο ε;; Μμμμμμ θα πάω να το δω και βλέπουμε. Αν ειναι πολυ μεγάλο ίσως να μη βολέψει οσο φαντάζομαι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

στο ψυγειο διατηρειται 24 ωρες. εκτος ψυγειου δεν ξερω.

καλσηπερα μανουλες,συγνωμη για την παρεμβαση,απλα θελω να σας πω για το θηλασμο,καλυτερα να στραφειτε στο αντιστοιχο site στο parents,

το γαλα για παραδειγμα διατηρειται πανω απο μια μερα στο ψυγειο,δεν ειμαι ειδικη αλλα διαβαζω πολυ και δινουν πολυ σημαντικες συμβουλες στο αντιστοιχο site,πολλα φιλια σε ολες και με το καλο τα μωρακια σας στις υπολοιπες!!!!!!!μακαρι να θηλασουμε οσες θελουμε!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ευα θα εχεις ιντερνετ στην Αθηνα? Στο μαιευτηριο?

Στέλλα έχω στο κινητό μου (και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ). Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία που μου βαλε ο αντρούλης μου :tongue: Θα μάθετε λοιπόν σιγουρα νέα μου απο το μαιευτηριο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Eva με το καλο!!!! Ποπο ηρθε η ωρα? Αντε να πανε ολα καλα καλη λευτερια!!!!!!

Οι υπολοιπες που ειστε καλε?Καπου μεταξυ αλλαγμα πανας και θηλασμου φανταζομαι!

Κι εμεις ετσι, περασαμε και 2 βραδια οπου μαζι με τη μπεμπα ξυπναγε και ο μεγαλος και να μην αφηνει να θηλασω και να κλαινε και τα 2 και να μην ξερω σε ποιο να πρωτοπαω και τι να κανω!

Οσο για το γαλα εμενα στο ΙΑΣω μου ειπαν μετα την αντληση να μη μενει πανω απο 10 ωρες το γαλα στο ψυγειο να μπαινει μετα τις 10 ωρες στην καταψυξη. Για εκτος ψυγειου δεν ξερω...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Τελικά γεννάω την πέμπτη στο λητώ. Αύριο παω για προεγχειριντικο έλεγχο και πεμπτη πρωί εισαγωγή. Στέλλα τι έγινε με τον γιατρό;

Ευακι άντε με το καλό. Να πάνε όλα καλά με το μωράκι!!!

Eva με το καλο!!!! Ποπο ηρθε η ωρα? Αντε να πανε ολα καλα καλη λευτερια!!!!!!

Οι υπολοιπες που ειστε καλε?Καπου μεταξυ αλλαγμα πανας και θηλασμου φανταζομαι!

Κι εμεις ετσι, περασαμε και 2 βραδια οπου μαζι με τη μπεμπα ξυπναγε και ο μεγαλος και να μην αφηνει να θηλασω και να κλαινε και τα 2 και να μην ξερω σε ποιο να πρωτοπαω και τι να κανω!

Οσο για το γαλα εμενα στο ΙΑΣω μου ειπαν μετα την αντληση να μη μενει πανω απο 10 ωρες το γαλα στο ψυγειο να μπαινει μετα τις 10 ωρες στην καταψυξη. Για εκτος ψυγειου δεν ξερω...

Όντως έχουμε χαθεί όλες!!! Πάνες, θηλασμός και πάλι πάνες, θηλασμός...:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...