Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Και η δικια μου.χιχι

Ο Ιωνας τι ειναι. ΟΒασιλακης ειναι σκορπιος.

χαχαχααχ και ο Ιωνας σκορπιός είναι. 6 Νοεμβρίου γεννημένος. Ο Βασιλάκης; Εν το μεταξυ και εγω σκορπίνα και οι νονές του Ιωνα επίσης :tongue: Ο μπαμπας μας ειναι Παρθένος (άσχετο!)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

24/10 γεννηθηκε. Φοβερο? Οι γιοι μας σκορπιοι και κριοι οι κορες μας.... χαχαχα

αχχαχαχαχ τρομερή σύμπτωση! Θα μπορούμε και να συγκρίνουμε λοιόν συμπεριφορές :tongue:

Ασχετο... σήμερα όλη μέρα έχω πάλι συσπασούλες και έχω απο εχθες και αρκετά κολπικά υγρά. Προετιμάζομαι ή μου φαίνεται;;;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Kαλημερα και καλη εβδομαδα σε όλες. Ευα και εγω ετσι ειμαι 3 μερα σημερα. Αντε να δουμε....

Αχ λες να προλάβει η μπέμπα να κάνει την εμφάνησή της πριν την Πέμπτη; Ενθουσιάζομαι τρομερά με την ιδέα αυτη, αν και απο αυριο το πρωι θα είμαι Αθηνα στην πεθερά μου και αν με πιάσουν πόνοι εκει, η πεθερά μου θα πάθει 10 εγκεφαλικά και θα τρελάνει και εμένα... ειναι εντελώς άσχετη ρε γμτ με γέννες και μωρά και είναι και αγχωτικός τύπος :shock: Αλλά ας με πιάσουν πόνοι και πιστευω πως θα την παλέψω με την πεθερα.... :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ το χειροτερο. Να μας αγχωνουν. Θα βγω για ψωμι μπας και κουραστω λίγο. Αντε λιγο μας εμεινε.

Και εγω πρέπει να βγω για 2-3 δουλίτσες. Πάω να πάρω το δώρο του Ιωνα απο την μπέμπα, να πάω σουπερ μάρκετ και στο δημαρχείο για μια δουλίτσα. Μου τη σπάει ρε γμτ που πρέπει να οδηγάω ακόμα....

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αφου μπορεις.. Εγω δεν οδηγω γενικως. Τα εχουμε΄όλα διπλα όμως. Σε ποια περιοχη στην Αθηνα θα εισαι?

Θα είμαι στη Μηχαλακοπούλου στο ύψος του Μεγάρου και μόλις με πήρε ο άντρας μου και μου πε πως φτιάχνουν το ασανσερ στην πολυκατοικία της πεθεράς μου και πως θα είναι σίγουρα και αύριο χαλασμένο. Αποτέλεσμα; Θα πρέπει να ανέβω στον 4ο με τα ποδαράκια μου. Θα μου πεις... σιγα πια... αλλα ρε γμτ τώρα βρηκε και αυτο; Στο περπάτημα δεν έχω πρόβλημα αλλα με τις σκάλες δεν τα πάω καλά αυτη ην περίοδο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Τι κάνετε??? Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας και στεναχωριέμαι...:(

Pontiagr να σου ζήσει!!! Ότι καλύτερο.

Stellitsa και Evabar πώς τα πάτε?? Άντε λίγο έμεινε!!!

Εμείς εδώ παλεύουμε με τον θηλασμό!

Εσείς βρε κορίτσια ποση ώρα βάζετε το μωρό στο κάθε στήθος?? Εγώ δεν προλαβαίνω πάντα να τον βάζω και στους 2 μαστούς και φοβάμαι μήπως πετρώσει το στήθος ή μήπως σταματήσει η παραγωγή. Ισχύει βρε κορίτσια ή τσάμπα ανχώνομαι??

Κατά τα άλλα δεν έχουμε πάρει πολύ βάρος και έχουμε ακόμα λίγο ικτερο αλλά από ότι μας είπαν είναι φυσιολογικό με τον θηλασμό να κρατάει λίγο παραπάνω. Είναι ήρεμος ο μικρούλης και γενικά τον ακούμε μόνο όταν πεινάει. Προχτές είχαμε και τον πρώτο του κολικο :(.

Εσείς που θηλάζετε τι τρώτε? Έχω ακούσει ότι μπορώ να τρώω από όλα. Ότι δεν πρέπει να τρωω γαλακτοκομικά και αβγα. Και επίσης ότι δεν πρέπει να τρώω όσπρια, λαδερα, σαλατες, φρούτα.

Τελικά τι πρέπει να τρωω??????:mad:

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Εσείς βρε κορίτσια ποση ώρα βάζετε το μωρό στο κάθε στήθος?? Εγώ δεν προλαβαίνω πάντα να τον βάζω και στους 2 μαστούς και φοβάμαι μήπως πετρώσει το στήθος ή μήπως σταματήσει η παραγωγή. Ισχύει βρε κορίτσια ή τσάμπα ανχώνομαι??

Κατά τα άλλα δεν έχουμε πάρει πολύ βάρος και έχουμε ακόμα λίγο ικτερο αλλά από ότι μας είπαν είναι φυσιολογικό με τον θηλασμό να κρατάει λίγο παραπάνω. Είναι ήρεμος ο μικρούλης και γενικά τον ακούμε μόνο όταν πεινάει. Προχτές είχαμε και τον πρώτο του κολικο :(.

Εσείς που θηλάζετε τι τρώτε? Έχω ακούσει ότι μπορώ να τρώω από όλα. Ότι δεν πρέπει να τρωω γαλακτοκομικά και αβγα. Και επίσης ότι δεν πρέπει να τρώω όσπρια, λαδερα, σαλατες, φρούτα.

Φιλάκια

Καλως την Αλίκη.

Το σύστημα λέει πως ξεκινάς με τον ένα μαστο και μόλις το μωρό δείξει ότι δεν τον θέλει άλλο, εσυ δείνεις τον άλλο μαστο. Στον επόμενο θηλασμό, ξεκινάς απο τον μαστό που είχες θηλάσει λιγότερο ή καθόλου. Αυτό προτείνουν οι σύμβουλοι θηλασμού, οπότε δεν νομίζω πως παίζει να σου κοπεί το γάλα.

Σχετικά με το φαγητό, τρώς απ όλα! Αν διαπιστώσεις πως κάποιο φαγητό δημιουργεί κολικούς στο μωρό ή αλεργία, τότε μόνο το βγάζεις απο τη διατροφή σου. Εγω στον Ιωνα έτρωγα απ όλα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Φιλάκια

Εγώ δεν ακολουθώ αυτό το σύστημα θηλασμού αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος ή αν απλά δεν παίζει ρόλο αν χορταίνει το μωρό. Επειδή είχα διαβάσει ότι η σύσταση του γάλακτος αλλάζει, στην αρχή είναι σαν νεράκι για να ξεδιψάσει και μετά έχει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά στο τέλος, από την αρχή τον έβαζα κάθε φορά στο ένα στήθος και συνεχίζουμε έτσι χωρίς πρόβλημα.

Όσον αφορά το φαγητό, στο μαιευτήριο ο παιδίατρος μου είπε όχι μόνο σε καφεινούχα: καφέ, τσάι, σοκολάτα, κακάο και αλκοόλ.

Ο παιδίατρος που φώναξα στο σπίτι μου είπε άλλα όμως:

όχι σε: γλυκά, ξηρούς καρπούς, αλκοόλ, ανθρακικό, καφές

προσοχή (μικρή ποσότητα και παρατηρηση αν του κάνει κολικό): όσπρια, λάχανο, μαρούλι, ντομάτα, μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδια, σκόρδα, μπαχαρικά, θαλασσινά

Βέβαι μου είπε ότι αυτά τα λέει απο την εμπειρία του και όχι ότι είναι στάνταρ. Δοκίμασε και δες, μου είπε αλλά φοβάμαι μήπως υποφέρει μετά εξαιτίας μου.

Ουφ, διατροφή 9 μήνες και τώρα πάλι;;;;

Είναι όμως τόσο τέλειος ο σκαντζοχοιράκος μου που αξίζει όλες τις θυσίες του κόσμου!!!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Εγώ δεν ακολουθώ αυτό το σύστημα θηλασμού αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος ή αν απλά δεν παίζει ρόλο αν χορταίνει το μωρό. Επειδή είχα διαβάσει ότι η σύσταση του γάλακτος αλλάζει, στην αρχή είναι σαν νεράκι για να ξεδιψάσει και μετά έχει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά στο τέλος, από την αρχή τον έβαζα κάθε φορά στο ένα στήθος και συνεχίζουμε έτσι χωρίς πρόβλημα.

Όσον αφορά το φαγητό, στο μαιευτήριο ο παιδίατρος μου είπε όχι μόνο σε καφεινούχα: καφέ, τσάι, σοκολάτα, κακάο και αλκοόλ.

Ο παιδίατρος που φώναξα στο σπίτι μου είπε άλλα όμως:

όχι σε: γλυκά, ξηρούς καρπούς, αλκοόλ, ανθρακικό, καφές

προσοχή (μικρή ποσότητα και παρατηρηση αν του κάνει κολικό): όσπρια, λάχανο, μαρούλι, ντομάτα, μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδια, σκόρδα, μπαχαρικά, θαλασσινά

Βέβαι μου είπε ότι αυτά τα λέει απο την εμπειρία του και όχι ότι είναι στάνταρ. Δοκίμασε και δες, μου είπε αλλά φοβάμαι μήπως υποφέρει μετά εξαιτίας μου.

Ουφ, διατροφή 9 μήνες και τώρα πάλι;;;;

Είναι όμως τόσο τέλειος ο σκαντζοχοιράκος μου που αξίζει όλες τις θυσίες του κόσμου!!!!!

Εχεις δικιο για τον καφέ και το αλκοόλ. Αυτά τα 2 θέλουν προσοχή. Οσο για το αλκοόλ... πολύ γελιο! Εγω τον είχα "μεθήσει" τον Ιωνα με 2 ποτήρια κρασί! Ηταν σχεδόν 2 μηνων και πρωτοχρονιά και στο ρεβεγιόν είπια 2 ποτηρια κρασί. Μετά απο καμια ωρα όμως τον θήλασα. Το αποτέλεσμα ηταν πως κοιμόταν όοοοολη νυχτα χωρίς να ξυπνησει! Μιλάμε πήρα την άλλη μέρα τηλ την παιδίατρο γιατι ειχα αγχωθεί που κοιμόταν ακόμα. Πάλι καλά, αυτη το φαντάστηκε αμέσως και με καθησυχασε. :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...