Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Τα νεύρα μου!!!

Μίλησα με το γιατρό μου πριν απο καμια ωρα, για να κανονίσουμε πότε ακριβως θα πάω τη Δευτέρα για την εισαγωγή. Και τί μου λεει;;;;

Οι ειδικευόμενοι στο Αρεταίειο ξεκίνησαν εχθες επίσχεση εργασίας, οπότε αναστέλονται όλα τα χειρουργεία και οι εφημερίες. Ουσιαστικά το Αρεταίειο αυτη τη στιγμή, δεν λειτουργεί!

ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

Τελικά αποφασίσαμε να γεννήσω στο Λητο με το οποίο δεν συνεργάζεται ο ίδιος μέν, αλλά επειδή πολλοι άλλοι πανεπιστημιακοί συνεργάζονται, του είναι πιο εύκολο να κανονίσει με το Λητο. Ετσι περιμένω να κανονίσει ο ιδιος τα διαδικαστικά με το Λητο για να δω ποιά μέρα θα γεννήσω. Εννοείται ότι θα γεννησω με τον ίδιο, γιατί αν ήταν να αλλάξω γιατρό πήγαινα και αλλού...

Κορίτσια νιώθω τρομερή ανασφάλεια αυτη τη στιγμή! Αν με πιάσουν οι πόνοι τί θα κάνω;;; Πήρα τον άντρα μου τηλέφωνο κλαίγοντας απο το άγχος! Πάλι καλα τα κανόνισε ο καλός μου όσο μπορούσε και τωρα νιωθω καλύτερα, αλλά και πάλι έχω ανησυχία :-( Δεν βρησκω και τη μανα μου στο τηλ γμτ. Θα της πω να έρθει για να νιωσω λίγο καλύτερα...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα νεύρα μου!!!

Μίλησα με το γιατρό μου πριν απο καμια ωρα, για να κανονίσουμε πότε ακριβως θα πάω τη Δευτέρα για την εισαγωγή. Και τί μου λεει;;;;

Οι ειδικευόμενοι στο Αρεταίειο ξεκίνησαν εχθες επίσχεση εργασίας, οπότε αναστέλονται όλα τα χειρουργεία και οι εφημερίες. Ουσιαστικά το Αρεταίειο αυτη τη στιγμή, δεν λειτουργεί!

ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

Τελικά αποφασίσαμε να γεννήσω στο Λητο με το οποίο δεν συνεργάζεται ο ίδιος μέν, αλλά επειδή πολλοι άλλοι πανεπιστημιακοί συνεργάζονται, του είναι πιο εύκολο να κανονίσει με το Λητο. Ετσι περιμένω να κανονίσει ο ιδιος τα διαδικαστικά με το Λητο για να δω ποιά μέρα θα γεννήσω. Εννοείται ότι θα γεννησω με τον ίδιο, γιατί αν ήταν να αλλάξω γιατρό πήγαινα και αλλού...

Κορίτσια νιώθω τρομερή ανασφάλεια αυτη τη στιγμή! Αν με πιάσουν οι πόνοι τί θα κάνω;;; Πήρα τον άντρα μου τηλέφωνο κλαίγοντας απο το άγχος! Πάλι καλα τα κανόνισε ο καλός μου όσο μπορούσε και τωρα νιωθω καλύτερα, αλλά και πάλι έχω ανησυχία :-( Δεν βρησκω και τη μανα μου στο τηλ γμτ. Θα της πω να έρθει για να νιωσω λίγο καλύτερα...

Πωπω ρε παιδί μου! Τι γκαντεμιά?!

Προσπάθησε να μείνεις ήρεμη (όσο δύσκολο κ αν είναι) για να μην σε πιάσουν κ οι πόνοι νωρίτερα! Είναι λογικό να έχεις φρικάρει, αλλά σκέψου τη μπέμπα κ σένα, βέβαια!

Εμένα με πονάνε οι αμυγδαλές μου κ έχω αρχίσει να πίνω ζεστά (χαμομήλι για αρχή) για να μην έχουμε άλλα! Ρε γαμώτο, ξυπνάω ιδρωμένη κ για να ταΐσω οσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον μπέμπη, δν ντύνομαι καλά. Ελπίζω να μη με ρίξει κ να το προλάβω!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τα νεύρα μου!!!

ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

Αμαν τελευται στιγμη... Μπορει να σου κλεισει την ιδια μερα. Μην αγχωεσαι γιατι εγω ειχα χτες ολη μερα 15 πιεση...:-(

Τι να σας πώ βρε κορίτσια... μπορεί να είναι την ίδια μέρα μπορεί και όχι. Και ο γιατρός προσπαθεί να τα κανονίσει όσο καλύτερα μπορεί γιατι και αυτος σκέφτεται τί θα γίνει αν με πιάσουν οι πόνοι νωρήτερα... Γκαντεμιά δε λέτε τίποτα! Νιωθω πως με γλωσσοφάγανε!!!! Τωρα είμαι κάπως πιο ήρεμη πάντως και πιστεύω πως το απόγευμα θα είμαι εντελώς καλά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Απο τις οχτωμισι δεν εχει κοιμηθει! Δυο εβδομαδων βρεφος!!! Ευτυχως κοιμαται τα βραδια αλλα ρε κοριτσια, τη μερα δε με αφηνει στιγμη! Αμα φυγει η μαμα μου και αργοτερα η πεθερα μου που θα βρισκω χρονο να φτιαχνω ενα φαι τουλαχιστον? Προσπαθησα να τον ξαναβαλω στο σλινγκ αλλα σημερα δεν καθοταν με τιποτα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July.................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ….3850…52εκ

mariadi.......11/02/2011......Αλεξανδρας........Φ.Τ......2200γρ....45ε κ

kouklitsa ..........22/02/2011.............Ιασώ.................Κ.Τ.

Νταιζακι........24/2/2011...............ΡΕΑ........Φ.Τ.......3940γρ.......57εκ

Aliki1983............27/02/2011...........ΡΕΑ........Κ. Τ.....2970 γρ…51εκ

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011....ΕΛΕΝΑ...............Κ.Τ....3260γρ.....50εκ

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ.........Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011.........Ιπποκράτειο..........Κ.Τ......3520γρ

SoHappy...........06/03/2011...........ΡΕΑ..............K.T........3600γρ......52εκ

chris83............05/03/2011.....κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ.Τ ...3200γρ...50εκ

tiramisu.........07/03/2011...........Μητέρα.....Κ.Τ......3350γρ....50εκ

Venia_13..........08/03/2011...........ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2980γρ…53εκ

zaki..................08/03/2011.............Μητερα.............Φ.Τ.....3350 γρ

Mariapap82........08/03/2011............Ιασώ...........K.T.......4160gr

Evib..................10/03/2011............Αττικό..........Φ.Τ......3000gr...50εκ

maraki1610.........11/03/2011..........ΛΗΤΩ…..Κ.Τ…..3760γρ….55εκ

marw_arg...........18/3/2011......Γεν. Νοσ. Άργους.....Φ.Τ.....3160γρ

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Απο τις οχτωμισι δεν εχει κοιμηθει! Δυο εβδομαδων βρεφος!!! Ευτυχως κοιμαται τα βραδια αλλα ρε κοριτσια, τη μερα δε με αφηνει στιγμη! Αμα φυγει η μαμα μου και αργοτερα η πεθερα μου που θα βρισκω χρονο να φτιαχνω ενα φαι τουλαχιστον? Προσπαθησα να τον ξαναβαλω στο σλινγκ αλλα σημερα δεν καθοταν με τιποτα!

Εγω τον Ιωνα τον έβαζα στο ριλαξ και όπου πήγαινα τον έπερνα μαζι. Αν ηθελα να μαγειρέψω πχ, τον έβαζα στο ρελαξ και τον έπερνα μαζι στην κουζινα να με βλέπει. Επίσης για να νιωθει οτι ασχολουμαι μαζι του, του μίλαγα κιολας. Του εδειχνα τι κάνω κλπ. Βεβαια... τωρα που το σκέφτομαι... λέτε γι αυτο ακομα και τωρα να μη με αφήνει στιγμή μόνη μου και ναμην παίζει σχεδον ποτέ μονος του; :shock:

Πάντως με αυτο τον τρόπο που σου έγραψα, εγω δεν ειχα πρόβλημα. Καθόταν ήσυχος και παρακολουθούσε το σοου!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July.................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ….3850…52εκ

mariadi.......11/02/2011......Αλεξανδρας........Φ.Τ......2200γρ....45ε κ

kouklitsa ..........22/02/2011.............Ιασώ.................Κ.Τ.

Νταιζακι........24/2/2011...............ΡΕΑ........Φ.Τ.......3940γρ.......57εκ

Aliki1983............27/02/2011...........ΡΕΑ........Κ. Τ.....2970 γρ…51εκ

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011....ΕΛΕΝΑ...............Κ.Τ....3260γρ.....50εκ

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ.........Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011.........Ιπποκράτειο..........Κ.Τ......3520γρ

SoHappy...........06/03/2011...........ΡΕΑ..............K.T........3600γρ......52εκ

chris83............05/03/2011.....κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ.Τ ...3200γρ...50εκ

tiramisu.........07/03/2011...........Μητέρα.....Κ.Τ......3350γρ....50εκ

Venia_13..........08/03/2011...........ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2980γρ…53εκ

zaki..................08/03/2011.............Μητερα.............Φ.Τ.....3350 γρ

Mariapap82........08/03/2011............Ιασώ...........K.T.......4160gr

Evib..................10/03/2011............Αττικό..........Φ.Τ......3000gr...50εκ

maraki1610.........11/03/2011..........ΛΗΤΩ…..Κ.Τ…..3760γρ….55εκ

marw_arg...........18/3/2011......Γεν. Νοσ. Άργους.....Φ.Τ.....3160γρ

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Να σου ζήσει η κούκλα!!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Ευα εχεις κανενα νεο απο τον γιατρο σου? Εμενα μου εκλεισε ραντεβου την Τριτη στο ιατρειο να δουμε διαστολη.

Μου είπε λοιπόν για Τετάρτη. Ελπίζω να μην αλλάξει πάλι τίποτα...:o

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Moυ ειπε να με δει Τριτη και βλεπουμε.

Καλημερα σε όλες!

Καλημέρα Στέλλα μου! Καλημέρα κορίτσια!

Εδω έχει καταπληκτική μέρα και έτσι βγηκαμε στη βεράντα, την πλύναμε, πλύναμε το τραπέζι και τις καρέκλες και περιμένουμε να έρθουν κάποιοι φίλοι. Επίσης ο Ιωνας εσκαψε όλα τα παρτέρια, φόρτωσε χώματα με τον εκσκαφέα και άλλα πολλά... Τελος πάντων ειμαστε σουπερ. Μετά το χθεσινο σοκ είμαι μια πολύ καλύτερα :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...