Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπέρααα!

Εμένα κορίτσια φτου φτου να μην τον ματιάσω (φτύστε κ εσείς), έχει αρχίσει να μπαίνει σε πρόγραμμα...Ξυπνάει κάθε 2,5-3 ώρες για μαμ. Έχουμε ένα ψιλοθεματάκι το απόγευμα, καθώς δν τον παίρνει εύκολα ο ύπνος, αλλά που θα πάει...Κάθεται περί τα 10 με 20 λεπτά σε κάθε μαστό, χωρίς βέβαια να ρουφάει συνέχεια, γτ κουράζεται το δόλιο. Τον παίρνει κ ο ύπνος...Με δουλεύει άλλες φορές, μου βγάζει γλώσσα, κλείνει πεισματικά το στόμα! Νάζια από τώρα! Περιττό να σας πω ρεύεται μόνο όταν τον παίρνει αγκαλιά ο Άγης! Μυστήριο!

Ελπίζω να τα πηγαίνουμε καλά κ στο μέλλον...για να περνάμε όοοολοι καλά! :D:tongue:;)

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρααα!

Εμένα κορίτσια φτου φτου να μην τον ματιάσω (φτύστε κ εσείς), έχει αρχίσει να μπαίνει σε πρόγραμμα...Ξυπνάει κάθε 2,5-3 ώρες για μαμ. Έχουμε ένα ψιλοθεματάκι το απόγευμα, καθώς δν τον παίρνει εύκολα ο ύπνος, αλλά που θα πάει...Κάθεται περί τα 10 με 20 λεπτά σε κάθε μαστό, χωρίς βέβαια να ρουφάει συνέχεια, γτ κουράζεται το δόλιο. Τον παίρνει κ ο ύπνος...Με δουλεύει άλλες φορές, μου βγάζει γλώσσα, κλείνει πεισματικά το στόμα! Νάζια από τώρα! Περιττό να σας πω ρεύεται μόνο όταν τον παίρνει αγκαλιά ο Άγης! Μυστήριο!

Ελπίζω να τα πηγαίνουμε καλά κ στο μέλλον...για να περνάμε όοοολοι καλά! :D:tongue:;)

xU8Vp2.png

Μια χαρά ο μικρός μπεμπές! :D

Ο Ιωνας ήταν πολύ βολικός πάντως. Απο την αρχή ξύπναγε ανα 2.5 ωρες περίπου και έτρωγε πολύ γρήγορα! Μετά την πρώτη βδομάδα 10 λεπτά ανα μαστό ήταν αρκετά.

Είμαι σίγουρη πως μετά από τέτοια τύχη, η μπέμπα θα είναι λιγότερο συνεργάσιμη....:rolleyes: Γι αυτό έχω προετιμαστεί και εγώ καλύτερα. Εχω διαβάσει, εχω δει και ένα dvd με στάσεις θηλασμού, για να είμαι προετιμασμένη καλύτερα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μια χαρά ο μικρός μπεμπές! :D

Ο Ιωνας ήταν πολύ βολικός πάντως. Απο την αρχή ξύπναγε ανα 2.5 ωρες περίπου και έτρωγε πολύ γρήγορα! Μετά την πρώτη βδομάδα 10 λεπτά ανα μαστό ήταν αρκετά.

Είμαι σίγουρη πως μετά από τέτοια τύχη, η μπέμπα θα είναι λιγότερο συνεργάσιμη....:rolleyes: Γι αυτό έχω προετιμαστεί και εγώ καλύτερα. Εχω διαβάσει, εχω δει και ένα dvd με στάσεις θηλασμού, για να είμαι προετιμασμένη καλύτερα.

Έχε πίστη! Μπορεί να είσαι τυχερή για δεύτερη φορά! :tongue:

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Έχε πίστη! Μπορεί να είσαι τυχερή για δεύτερη φορά! :tongue:

xU8Vp2.png

Μακάρι! Αλλο που δε θέλω! Ειδικα τωρα που θα έχω και τους 2 μικρούς ανθρώπους, θα βολέψει πολύ να είναι τόσο καλόβολη η μικρή. Εν το μεταξύ, πήγαμε και κανονίσαμε για καθισματάκι και για το δώρο του Ιωνα (απο την αδελφούλα και καλά... ;))

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μακάρι! Αλλο που δε θέλω! Ειδικα τωρα που θα έχω και τους 2 μικρούς ανθρώπους, θα βολέψει πολύ να είναι τόσο καλόβολη η μικρή. Εν το μεταξύ, πήγαμε και κανονίσαμε για καθισματάκι και για το δώρο του Ιωνα (απο την αδελφούλα και καλά... ;))

Άντε, μπήκες κ εσύ στην τελική ευθεία! Όλα καλάαα!!!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις μανούλες και αν υπάρχουν ακόμα εγκυμονούσες;;; (εκτως απο εμένα...)

Στελλίτσα;;;; Πώς είσαι; Γεννάς; Είσαι εδω;

Εγω είμαι μια χαρούλα. Θα πάω για διάφορες εξωτερικές δουλειές. Θα πάω και να κουρεφτώ γιατί το μαλί ήδη είναι χάλια και μετά σίγουρα δεν θα υπάρχει χρόνος για κομμωτήρια. Οπότε θα πάω σήμερα να τελειώνουμε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα κοεριτσια!!!

Ο δικος μου ευτυχως κοιμαται τα βραδια (κι εγω μαζι... :tongue:) Ξυπναει φυσικα 2-3 φορες αλλα δε με τυρραναει. Τη μερα ομως κοριτσια... τωρα θα ξυπνησει και δεν θα ξανακοιμηθει μεχρι τις 12 το μεσημερι. Καθεται και μας κοιταει!!! Και το απογευμα εχουμε γλεντια... Γκρινια, φωνες, κλαμα... :(:(:(

Εχθες με εβγαλε την ψυχη!!! Απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 8 το βραδυ! :shock: Το πιστευετε? Ενδιαμεσα κοιμηθηκε 3 φορες για κανενα μισαωρο και ξανα... Τα ειδα ολα!!! Χωρια οτι του αλλαξα ρουχα τεσσερις φορες! Τη μια βγηκαν απο την πανα, την αλλη εβγαλε γουλιες και εγινε μουσκεμα και την αλλη τα εκανε μουσκεμα με το "συντριβανακι" του! :tongue:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα κοεριτσια!!!

Ο δικος μου ευτυχως κοιμαται τα βραδια (κι εγω μαζι... :tongue:) Ξυπναει φυσικα 2-3 φορες αλλα δε με τυρραναει. Τη μερα ομως κοριτσια... τωρα θα ξυπνησει και δεν θα ξανακοιμηθει μεχρι τις 12 το μεσημερι. Καθεται και μας κοιταει!!! Και το απογευμα εχουμε γλεντια... Γκρινια, φωνες, κλαμα... :(:(:(

Εχθες με εβγαλε την ψυχη!!! Απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 8 το βραδυ! :shock: Το πιστευετε? Ενδιαμεσα κοιμηθηκε 3 φορες για κανενα μισαωρο και ξανα... Τα ειδα ολα!!! Χωρια οτι του αλλαξα ρουχα τεσσερις φορες! Τη μια βγηκαν απο την πανα, την αλλη εβγαλε γουλιες και εγινε μουσκεμα και την αλλη τα εκανε μουσκεμα με το "συντριβανακι" του! :tongue:

:D Αυτό με τα ρούχα θα το έχεις κάποιες μέρες. Αλλες μέρες θα είναι με ένα ρουχαλάκι όλη μέρα και θα είναι μια χαρά και άλλες μέρες θα τον αλλάζεις 3-4 φορές. Είναι κι αυτά στο πρόγραμμα. Γι αυτό άλλωστε αγοράζουμε πολλααααααααααα εσωρουχάκια!

Το να κάθεται ξύπνιος και να κοιτάει, μια χαρά είναι. Το πρόβλημα είναι να είναι ξύπνιος και να έχει γκρίνια. Αυτό είναι πραγματικά πολύ κουραστικό. Ισως τον ενοχλέι λίγο ο εντεράκι του; Πάντως όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες αυτό είναι σίγουρο. Αλλες μέρες είναι αγγελούδια και άλλες μας ταλαιπωρούν ατελείωτα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Kαλημερα σε όλες. Ακομα εδω και με πυρετο........

Ελεος! Τελευταία στιγμή! Περαστικούλια σου βρε Στέλλα μου! Ελπίζω να συνέλθεις σύντομα και να σταματήσει αυτη η ταλαιπωρία.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Αν γεννησω σημερα δεν εχω τις δυναμεις να σπρωξω....

Πονανε οι κλειδωσεις μου.

Πως εισαι Ευα?

Στελλιτσα περαστικα!!! Να δεις που θα αναρρωσεις πριν γεννησεις. Θετικη σκεψη!!!;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αν γεννησω σημερα δεν εχω τις δυναμεις να σπρωξω....

Πονανε οι κλειδωσεις μου.

Πως εισαι Ευα?

Είμαι μια χαρά Στέλλα μου. Μόλις γύρησα απο την εφορία και το κομμωτήριο :tongue: Πήγα και κουρεύτηκα γιατι μετά δεν θα έχω χρόνο για κομμωτήρια. Επίσης έχω σχεδόν ετιμάσει και τη βαλιτσούλα μου. Βέβαια σημερα έχω κάτι πονάκια χαμηλά, αλλά τίποτα φοβερό.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχ κομμωτηριο.... 1 φορα το χρονο και αν θα πάω. Τωρα όμως πραγματικα πρεπει να παω γιατι καθομαι πάνω στα μαλλια μου. Καλοκαιρι και θηλασμος δεν θα ειναι κα τοσο βολικο. Στην εφορια σου εδωσαν σειρα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...