Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες.... Πως ειστε? Εγω ποναω αλλα συνεχομενα. Εχω πυρετο και ποναει ο λαιμος μου. Χαλια δηλαδη, σερνομαι.....

αχ βρε στελλιτσα... τωρα ετυχε;; περαστικα σου...

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε όλες.... Πως ειστε? Εγω ποναω αλλα συνεχομενα. Εχω πυρετο και ποναει ο λαιμος μου. Χαλια δηλαδη, σερνομαι.....

:-( Τωρα βρήκε να σε πιάει ίωση; γκρρρρρρρρρρρρ Βρε Στελλα μου δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο και τον γιατρό σου για τον πόνο; Ετσι να δεις τί γίνεται δηλαδή.

Mariadi συμφωνω πως καλύτερα να αποφύγεις το κούνημα. Είμαι παθούσα! Επίσης, θα έλεγα να τον κρατήσεις λίγο αγκαλίτσα, να τον βάλεις πριν κοιμιθεί στο κρεβάτι- κούνια και να κάτσεις δίπλα του για παρέα. Επίσης αν κλαίνει απαρηγόριτος, μπορείς να του χαιδευεις την πλατούλα λιγάκι και βέβαια, κανα τραγουδάκι...

Καλώς ή κακώς το τί πιάνει στο κάθε μωρό, είναι λίγο try and error :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ουφ! Γιατι λενε οτι τα μωρα ειναι "μαμ, κακα και νανι"? οι μανουλες τι ειναι? Δεκα μερες τωρα και γω μονο αυτο κανω! Μπαινω που και που και ψιλοδιαβαζω νεα σας αλλα δυσκολευομαι να παρακολουθησω εντατικα.

Μαρακι εσυ σαραντιζεις την αλλη βδομαδα, ε?

Περιττο να πω οτι εχω ψιλολαλησει μεσα... Εχθες εβαλα μια μασκα και πηγα στο σουπερ μαρκετ. Δεν αντεχα! Εστω μια βολτα στους διαδρομους...

Καλά θυμάμαι και εγω στον Ιωνα έτσι ήμουν! Με έπερνε ο ύπνος όρθια! Τωρα να με δω... Τουλάχιστον τα πρωινά που θα είναι ο Ιωνας σχολείο, θα μπορώ να ξεκουραστώ ελπίζω (αν μου κάνει η μπέμπα τη χάρη δηλαδή).

Επίσης, μπορείς μια χαρούλα να βγάλεις το μπεμπέκι βολτίτσα αν έχει καλή μέρα. Δεν μιλάμε να τον πας σε κλειστό χωρο... Μιλάμε για βόλτα με το καροτσάκι. Εκει που είστε έχετε και καθαρό αέρα οπότε μια χαρά θα είναι! Τον ντύνεις καλά λοιπόν, και βγαίνεται για καροτσάδα! :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε????πως πάνε τα μπεμπάκια όλα????στελλίτσα βρε τώρα βρήκε να σε πιάσει ρε γμτ???

προβλήματα ύπνου εεε??τι να πω εμένα την κόρη μου τη μεγάλη στον παιδικό την έμαθαν να κοιμάται μόνη της.....πάντως η άποψή μου είναι ότι τα μωρά χρειάζονται πολύ πολύ στοργή για να μεγαλώσουν σωστά επομένως είτε αγκαλιά είτε στο κρεββάτι μόνα τους και εσείς εκεί δίπλα να τραγουδάτε να λέτε παραμύθια να χαιδεύετε πλατούλα!νιώθουν ασφάλεια και είναι πιο ήρεμα!!!οκ όχι όλη νύχτα το πόση ώρα το καθορίζουν τα μπεμπάκια μας!!!

ααα και ένα κόπλο για να μην ξυπνάνε όταν από την αγκαλιά τα βάζουμε στο κρεββάτι όταν τα έχετε αγκαλιά να τα έχετε τυλιγμένα κάπως με σεντονάκι ΄ή κουβερτούλα΄ωστε όταν τα βάλετε στο κρεββάτι να μην ξυπνήσουν από την αλλαγή θερμοκρασίας!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κουράγιο Στελλίτσα!!!Θυμάμαι τα δικά μου με την ίωση που έκανα 5 εβδομάδες να συνέλθω:(

Μην ανυσηχείς πάντως η φύση είναι προνοητική και μας βοηθάει εμας τις μανούλες!!!όταν έρθει η ώρα να γεννήσεις θα βελτιωθεί ταχύτατα η υγεία σου!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

Πρίν από λίγο ήρθε ο ιερέας για την μισοευχή. Ευτυχώς γιατί δεν είμαι και στα πολύ καλά μου και θα μου κάνει καλό να βγαίνω λιγάκι από το σπίτι. Να πηγαίνω το κατσικάκι μου στις κούνιες και να βλέπω και εγώ τα ράφια στο σουπερμάρκετ σαν την χαζή!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Γεια σας εγκυούλες και μανούλες!

Με το καλό Στελλίτσα (και περαστικά) και Εύα!

Να μας ζήσουν τα μικρούλια μας στις υπόλοιπες!

Για βοηθήστε βρε κορίτσια...το σκατζοχοιράκι μου το θηλάζω αποκλειστικά από το νοσοκομείο. Κάνουμε 8 με 10 γεύματα την ημέρα. Ο γιατρός είπε προς το παρρόν ότι πάμε καλά αλλά είπε να μην τον βάζω στο στήθος αν δεν έχει περάσει 2ωρο. Είπε να του δίνω χαμομήλι ή πιπίλα αλλά χαμομήλι δε θέλω και έλεγα να προσπαθήσω να μην του δώσω πιπίλα από τώρα. Τι να κάνω; Να τον αφήνω να κλαίει αν ζητάει γάλα νωρίτερα ή το ταλαιπωρώ άδικα; Να τον βάλω στο στήθος νωρ'ιτερα παρά τη συμβουλή του παιδίατρου;

help!

iiAs.png

9JCHp3.png

μπααα, δεν θεωρω οτι ειναι νυχτοβιος ή οτι κοιμαται πιο ευκολο την ημερα παρα τη νυχτα... αγκαλιτσας ειναι!!!! το ιδιο γινεται κ το πρωι, μονο που το πρωι, πολλες φορες κ μετα την αγκαλια, μολις τον ακουμπησω κατω ξυπναει!!! καποιες φορες μαλιστα λαγοκοιμαται, ενω αν τον παρω αγκαλια κοιμαται πολυ βαθια!

χιχιχι

είναι πονηρά τα ζουζουνάκια μας. και εμένα κάνει τέτοιες πονηριές ο γλυκούλης. μέχρι τώρα έχω βρει βολικό γιατί δεν αντέχω έτσι κι αλλιώς να τον κρατάω πολύ με την τομή, να τον βάζω μετά το τάισμα-ρέψιμο-άλλαγμα μέσα στο κρεβατάκι και αν είναι πολύ ανήσυχος και δεν κοιμάται μόνος του να του βάζω μουσικούλα και να τον χαιδεύω στην πλατούλα.

πάντως σήμερα είναι η 4η μέρα που είμαστε στο σπίτι και οι αντιδράσεις του είναι διαφορετικές κάθε μέρα.

iiAs.png

9JCHp3.png

ααα και ένα κόπλο για να μην ξυπνάνε όταν από την αγκαλιά τα βάζουμε στο κρεββάτι όταν τα έχετε αγκαλιά να τα έχετε τυλιγμένα κάπως με σεντονάκι ΄ή κουβερτούλα΄ωστε όταν τα βάλετε στο κρεββάτι να μην ξυπνήσουν από την αλλαγή θερμοκρασίας!

σε εμενα το προβλημα μαλλον ειναι οτι τον παιρνει ο υπνος οπως τον κραταω για να ρευτει κ ακουμπαει στο δερμα μου κ αυτο ειναι που τον ηρεμει... το δοκιμασα αυτο με την κουβερτουλα, οπως κ πηρα κ ενα σεντονακι που το ειχα πανω να παρει την μυρωδια μου, αλλα δεν επιασε.. αν ακουμπησει δερμα, ξερενεται!!!

Πρίν από λίγο ήρθε ο ιερέας για την μισοευχή. Ευτυχώς γιατί δεν είμαι και στα πολύ καλά μου και θα μου κάνει καλό να βγαίνω λιγάκι από το σπίτι. Να πηγαίνω το κατσικάκι μου στις κούνιες και να βλέπω και εγώ τα ράφια στο σουπερμάρκετ σαν την χαζή!

καλες βολτες!!!!!!

Για βοηθήστε βρε κορίτσια...το σκατζοχοιράκι μου το θηλάζω αποκλειστικά από το νοσοκομείο. Κάνουμε 8 με 10 γεύματα την ημέρα. Ο γιατρός είπε προς το παρρόν ότι πάμε καλά αλλά είπε να μην τον βάζω στο στήθος αν δεν έχει περάσει 2ωρο. Είπε να του δίνω χαμομήλι ή πιπίλα αλλά χαμομήλι δε θέλω και έλεγα να προσπαθήσω να μην του δώσω πιπίλα από τώρα. Τι να κάνω; Να τον αφήνω να κλαίει αν ζητάει γάλα νωρίτερα ή το ταλαιπωρώ άδικα; Να τον βάλω στο στήθος νωρ'ιτερα παρά τη συμβουλή του παιδίατρου;

help!

εγω Ζωουλα, θα σου ελεγα να δινεις οποτε ζητησει το μωρο.. μονο ετσι θα κρατησεις κ την παραγωγη σου! ειναι μικρουλης ακομα κ μπορει να κουραζεται κ γι' αυτο να ζηταει συνεχεια.. να τον βαζεις στο στηθος! εμενα με εχει κανει βυζοπιπιλα!!!!!

οσο για το χαμομηλι, οσους παιδιατρους ρωτησα μου απαντησαν κατηγορηματικα ΟΧΙ... :confused::confused::confused: δεν ξερω...

μέσα στο κρεβατάκι και αν είναι πολύ ανήσυχος και δεν κοιμάται μόνος του να του βάζω μουσικούλα και να τον χαιδεύω στην πλατούλα.

αυτο επιανε σεμας στην αρχη! τωρα γιναμε αγκαλιτσες!!! τον λατρευω ομως τον αυτοκολλητουλη μου!!!!!!!!!!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

help!

Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει, όταν το παιδί κλαίει και είμαστε σίγουροι πως δεν θέλει άλλαγμα η πως δεν το ενοχλεί κάτι άλλο, και ειδικά αν το βλέπουμε να βάζει τα χεράκια στο στώμα, πρέπει να το βάζουμε στο στήθος. Πουθενά δεν έχω διαβάσει για χαμομήλι. Τόσο η Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, λένε για αποκλειστικό 6μηνο θηλασμό. Δηλαδή το παιδί δεν χρειάζεται ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Ούτε νερό. Γιατί να δώσεις λοιπόν χαμομήλι;

Οσο για την πιπίλα, άποψή μου είναι να την αποφύγεις μέχρι να κλείσετε μήνα και εδραιωθεί ο θηλασμός. Βέβαια άλλες κοπέλες, έδωσαν πιπίλα απο νωρίς και δεν είχαν πρόβλημα.

Εγω θα έλεγα να βάζεις το μωρό να τρώει όποτε θέλει και να μην κρατας ρολόι. Είναι πολύ μικρό ακόμα για να του βάλεις πρόγραμμα. Υπομονή και θα στρώσουν τα πράγματα.

Σκεψου άλωστε πως με το να τον βάζεις στο στήθος δεν πρόκειται να πάθει κάτι κακό το μικρό σου. Το πολύ πολύ να πιεί παραπάνω γάλα (που δεν πρόκειται γιατι ξέρουν τα μωρά τι κάνουν). Αν όμως θέλει γαλατάκι και εσυ του δείνεις χαμομήλι ή πιπίλα, δεν είναι άσχημο;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

συζητωντας σημερα με την Ματινα μου ειπε οτι καποια μαια της προτεινε να πινει εκεινη καθε απογευμα μια κουπα χαμομηλι, για να περναει εμμεσα στο μωρο κ να το βοηθαει στους κολικους, στην ηρεμια κ στις κεννωσεις του. το εκανε το Ματινακι κ ο μπομπιρακος της ενεργηθηκε!!!!

εγω το σιχαινομαι το χαμομηλι, αλλα αν ειναι να το βοηθησει το σουσαμινι μου, θα το πιω, τι θα κανω;;!!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

συζητωντας σημερα με την Ματινα μου ειπε οτι καποια μαια της προτεινε να πινει εκεινη καθε απογευμα μια κουπα χαμομηλι, για να περναει εμμεσα στο μωρο κ να το βοηθαει στους κολικους, στην ηρεμια κ στις κεννωσεις του. το εκανε το Ματινακι κ ο μπομπιρακος της ενεργηθηκε!!!!

εγω το σιχαινομαι το χαμομηλι, αλλα αν ειναι να το βοηθησει το σουσαμινι μου, θα το πιω, τι θα κανω;;!!!

:shock: δεν το εχω ξανακουσει, αλλά σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσουμε! Εμένα μου αρέσει κιολας το χαμομήλι οπότε μια χαρα :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

:shock: δεν το εχω ξανακουσει, αλλά σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσουμε! Εμένα μου αρέσει κιολας το χαμομήλι οπότε μια χαρα :tongue:

ουτε κ εγω το ειχα ξανακουσει, αλλα να σου πω, δεν μου φαινεται παραλογο... οπως οι τροφες τυπου οσπρια περνανε απο το γαλα κ μπορει να κανουν κολικους στο μωρο, αντιστοιχα το χαμομηλι μπορει να τα βοηθησει! ας δοκιμασουμε, δεν χανουμε τπτ!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Μην το τυρρανας καλε το μωρουλι σου!!! Απ' ο,τι φαινεται ο παιδιατρος δεν γνωριζει και πολλα απο αποκλειστικο θηλασμο. Για το θηλασμο "μην κοιτας το ρολόι, κοιτα το παιδι σου!" Σκεψου τον εαυτο σου να πεινας και να σου λενε "οχι, δεν θα φας μεχρι να παει 9 η ωρα!", δε θα ενιωθες σαν τιμωρημενη?:-(

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...