Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

εύχομαι σε όλες όσες γεννήσατε να σας ζήσουν τα μωρά σας και πάντα χαρές και υγεία!!!

εγώ γέννησα στις 10/03 με φυσιολοικό τοκετό μεσα σε 4 ώρες με πολύ εύκολο τοκετό....ούτε εγώ δεν το πίστευα!!!

τώρα παλεύουμε να βρούμε το τρόπο με το θηλασμό, έχω πολύ γάλα αλλά καταλαβαίνετε τώρα θα έχουμε άλλες ανυσιχίες!!

Φιλιά πολλά σε όλες και για όσες περιμένετε ακόμα τα μωρά σας, μην αγχώνεστε η φύση έχει ετοίμασει τα πάντα και εσείς απολαύστε το!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July.................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ….3850…52εκ

mariadi.......11/02/2011......Αλεξανδρας........Φ.Τ......2200γρ....45ε κ

kouklitsa ..........22/02/2011.............Ιασώ.................Κ.Τ.

Νταιζακι........24/2/2011...............ΡΕΑ........Φ.Τ.......3940γρ.......57εκ

Aliki1983............27/02/2011...........ΡΕΑ........Κ. Τ.....2970 γρ…51εκ

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011....ΕΛΕΝΑ...............Κ.Τ....3260γρ.....50εκ

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ.........Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011.........Ιπποκράτειο..........Κ.Τ......3520γρ

SoHappy...........06/03/2011...........ΡΕΑ..............K.T........3600γρ......52εκ

chris83............05/03/2011.....κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ.Τ ...3200γρ...50εκ

tiramisu.........07/03/2011...........Μητέρα.....Κ.Τ......3350γρ....50εκ

Venia_13..........08/03/2011...........ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2980γρ…53εκ

zaki..................08/03/2011.............Μητερα.............Φ.Τ.....3350 γρ

Mariapap82........08/03/2011............Ιασώ...........K.T.......4160gr

marw_arg...........08/3/2011......Γεν. Νοσ. Άργους.....Φ.Τ.....3160γρ

Evib..................10/03/2011............Αττικό..........Φ.Τ

maraki1610.........12/03/2011..........ΛΗΤΩ…..Κ.Τ…..3760γρ….55εκ

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

xU8Vp2.png

Να και το νέο πινακάκι μας :)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημερα μανουλες κ εγκυουλες!! καλα ειστε ολες;; τα μπεμπονια;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

καλημερα μανουλες κ εγκυουλες!! καλα ειστε ολες;; τα μπεμπονια;;

Καλημέρα Μαρία :) Τί κάνει ο πρίγκιπάς σου; Εγω είμαι μια χαρούλα. Η μπέμπα κάνει αισθητή την παρουσία της όλη μέρα ουσιαστικά. Ο δε Ιωνας, σήμερα το πρωί αποφάσισε να θυμίσει στη μπέμπα το δώρο που του έχει τάξει. Γυρνάει λοιπόν και μου λεει...

-θέλω να πώ κάτι στην αδερφούλα

- ναι αγάπη μου, πες της

βάζει το κεφαλάκι του στην κοιλιά μου και λεει...

-αδερφούλα...μην ξεχάσεις να μου φέρεις τη μηχανούρα όταν γεννηθείς!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εκεί το μυαλό του δικού μου! Του ειπα βέβαια πως δεν πρόκειται να το ξεχάσει γιατί δεν θα την αφήσω! Ειναι όργιο πάντως...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα Μαρία :) Τί κάνει ο πρίγκιπάς σου; Εγω είμαι μια χαρούλα. Η μπέμπα κάνει αισθητή την παρουσία της όλη μέρα ουσιαστικά. Ο δε Ιωνας, σήμερα το πρωί αποφάσισε να θυμίσει στη μπέμπα το δώρο που του έχει τάξει. Γυρνάει λοιπόν και μου λεει...

-θέλω να πώ κάτι στην αδερφούλα

- ναι αγάπη μου, πες της

βάζει το κεφαλάκι του στην κοιλιά μου και λεει...

-αδερφούλα...μην ξεχάσεις να μου φέρεις τη μηχανούρα όταν γεννηθείς!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εκεί το μυαλό του δικού μου! Του ειπα βέβαια πως δεν πρόκειται να το ξεχάσει γιατί δεν θα την αφήσω! Ειναι όργιο πάντως...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: απιθανος ειναι!!! δικιο παντως εχει, θελει να εξασφαλισει το δωρο του!! σωστος!!!!!

κ εμεις καλα ειμαστε! αυξανουμε το βαρος μας, φτασαμε τα 3600, αλλα ο ατιμος, μαλλον εμαθε σε αγκαλια κ δεν κοιμαται αν δεν τον παρω αγκαλια!! χθες ξυπνησε στις 3 για γαλα. 3.50 τον εβαλα στο κρεβατακι του κ μεχρι τις 5 δεν ειχε κοιμηθει. εκεινη την ωρα, προφανως επειδη κουτουλουσε απο τη νυστα κ δεν μπορουσε να κοιμηθει, παταει μια τσιριδα. για να μην ξυπνησει τον Γ., τον πηρα αγκαλια να παμε στο σαλονι κ μολις τον ακουμπησα πανω μου αποκοιμηθηκε... στην αρχη, τον βαζαμε στο λικνο του ξυπνιο κ κοιμοταν μονος του. τωρα θελει αγκαλια!! τι να κανω για να γυρισουμε στην αρχικη κατασταση;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω!!!! Μόλις γύρισα απο το γιατρό. Κόρίτσια την επόμενη Τρίτη (22/3) γεννάω! Η μπέμπα είναι 3 κιλά αυτη τη στιγμή, έχει κατέβει αρκετά και ο πλακούντας έχει αρχίσει να οριμάζει. Τη Δευτέρα λοιπόν θα κάνω εισαγωγή για προεγχειριντικό έλεγχο και την Τρίτη γεννάω! Ξαφνιάστικα λίγο πρέπει να πω, αλλά απο την άλλη χαίρομαι κιόλας!

Μαρία, προσπάθησε να μη βγάζεις γάλα με το θήλαστρο! Οσο βγάζεις, τόσο το στήθος παράγει. Είναι φαυλος κύκλος! Το πέρασα με τον Ιωνα και ταλαιπωρήθηκα πολύ. Το στήθος μου ήταν μονίμως πρησμένο και τσίτα. Φαντάζομαι πως σε "καίει" το στήθος σου, αλλά πρόσπάθησε να μειώσεις σιγά σιγά την ποσότητα που βγάζεις, μέχρι να παραλήψεις τις αντλήσεις σταδιακά.

Οσο για τη μέση, μπορεί να είναι απο την επισκληρίδιο, μπορεί και να μην έχει σχέση.

Για το Χαρούλη σου.... τί να πω; Κάνε τον αγκαλίτσες στον καναπέ και στο κρεβάτι. Εγω εδω και καιρό αυτό κάνω με τον Ιωνα (όσο περισσότερο μπορώ βέβαια).

Marw να σου ζήσει το μπεμπέκι σου!!! Θα περιμένουμε νέα σου!

Αντε Ευακι με το καλο κι εσυ να γεννησεις να ησυχασεις! Ασε τα πεθερικα να λενε ειναι αυτη η αναμπουμπουλα πριν τη γεννα οταν εχεις κλεισει ραντεβου που τους πιανει ολους αγωνια και λενε τα δικα τους.

Οντως μειωσα την ποσοτητα που εβγαζα με το θηλαστρο και επιτελους αρχισε να ανταποκρινεται το στηθος στις ποσοτητες που πρεπει!

Καλε πολλα γεννητουρια μαζεμενα συγχαρητηρια σε ολες!!!!!

Mariadi κι εμενα ειναι νυχτοβια ενω τη μερα μετα το φαγητο κοιμαται αμεσως τη νυχτα κανει γκρινιτσες θελει αγκαλιτσα και αργει πολυ να ξανακοιμηθει. Εχω και το μεγαλο που κοιμαται με το ζορι 11:30 με 6:30 οποτε κοιμαμαι ελαχιστα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Mariadi κι εμενα ειναι νυχτοβια ενω τη μερα μετα το φαγητο κοιμαται αμεσως τη νυχτα κανει γκρινιτσες θελει αγκαλιτσα και αργει πολυ να ξανακοιμηθει. Εχω και το μεγαλο που κοιμαται με το ζορι 11:30 με 6:30 οποτε κοιμαμαι ελαχιστα!

μπααα, δεν θεωρω οτι ειναι νυχτοβιος ή οτι κοιμαται πιο ευκολο την ημερα παρα τη νυχτα... αγκαλιτσας ειναι!!!! το ιδιο γινεται κ το πρωι, μονο που το πρωι, πολλες φορες κ μετα την αγκαλια, μολις τον ακουμπησω κατω ξυπναει!!! καποιες φορες μαλιστα λαγοκοιμαται, ενω αν τον παρω αγκαλια κοιμαται πολυ βαθια!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

μπααα, δεν θεωρω οτι ειναι νυχτοβιος ή οτι κοιμαται πιο ευκολο την ημερα παρα τη νυχτα... αγκαλιτσας ειναι!!!! το ιδιο γινεται κ το πρωι, μονο που το πρωι, πολλες φορες κ μετα την αγκαλια, μολις τον ακουμπησω κατω ξυπναει!!! καποιες φορες μαλιστα λαγοκοιμαται, ενω αν τον παρω αγκαλια κοιμαται πολυ βαθια!

Ετσι ακριβως ηταν ο Χαρης!!!!! Ερωτευμενος με το στηθος χωρις στηθος δεν κοιμοταν (δε θελω να σε απογοητευσω αυτο γινοταν μεχρι 17 μηνων που κοπηκε το γαλα) και οταν τελειωνε το γαλα επρεπε να συνεχισω να τον κραταω. Ασε που οσο μεγαλωνε οπως λες λαγοκοιμοταν κι εγω νομιζα οτι οκ τον κοιμησα και πηγαινα να τον ακουμπησω στο κρεβατι και αυτος ξυπναγε και ξανα ολη η διαδικασια του υπνου απτην αρχη! Η κυριοτερη δυσκολια μου με το Χαρη ηταν ακριβως αυτη το πως θα τον κοιμησω γιατι δεν κοιμοταν (και δεν κοιμαται) ποτε μονος του!!! Κουραγιο νομιζω οτι οσο ειναι νωρις ακομα πρεπει να τον αφησεις λιγο να κλαψει και να δοκιμασεις για τη μερα να τον κοιμιζεις στο ρελαξ με κουνημα. Περιορισε την αγκαλια γιατι εγω την πατησα ασχημα!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ουφ! Γιατι λενε οτι τα μωρα ειναι "μαμ, κακα και νανι"? οι μανουλες τι ειναι? Δεκα μερες τωρα και γω μονο αυτο κανω! Μπαινω που και που και ψιλοδιαβαζω νεα σας αλλα δυσκολευομαι να παρακολουθησω εντατικα.

Μαρακι εσυ σαραντιζεις την αλλη βδομαδα, ε?

Περιττο να πω οτι εχω ψιλολαλησει μεσα... Εχθες εβαλα μια μασκα και πηγα στο σουπερ μαρκετ. Δεν αντεχα! Εστω μια βολτα στους διαδρομους...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

να δοκιμασεις για τη μερα να τον κοιμιζεις στο ρελαξ με κουνημα. Περιορισε την αγκαλια γιατι εγω την πατησα ασχημα!!!!!

κουνημα;;;; :shock::shock::shock::shock::shock: εκει ειναι που θα την πατησω ασχημα!!!!!!! δεν θελω με τιποτα να τον μαθω με κουνημα....

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Περιττο να πω οτι εχω ψιλολαλησει μεσα... Εχθες εβαλα μια μασκα και πηγα στο σουπερ μαρκετ. Δεν αντεχα! Εστω μια βολτα στους διαδρομους...

καλα, ε, χθες πηρα τον μικρο για να παμε σουπερ μαρκετ κ περασαμε απο την λαικη. καθομουν κ χαζευα λες κ πηγα να δω βιτρινες στο mall!!!! πολυ γελιο!!!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

καλα, ε, χθες πηρα τον μικρο για να παμε σουπερ μαρκετ κ περασαμε απο την λαικη. καθομουν κ χαζευα λες κ πηγα να δω βιτρινες στο mall!!!! πολυ γελιο!!!!

Τον εβγαλες ρε θηριο εξω? Εγω δεν τολμαω πριν σαραντισει, οχι για θρησκευτικους λογους αλλα για τις αρρωστιες...

v9gkhg0kf9drps4b.png

τον βγαζω απο 10 ημερων, μονο οταν εχει πολυυυυυυυ καλο καιρο!!;););)

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...