Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

α, Ευα, δοκιμασα στον μικρο πιπιλα!! πολυ πλακα!! στην αρχη την πηρε, ξεκινησε να την πιπιλα, ξινισε τα μουτρα του κ μετα την εφτυσε!!! τον ξαναδοκιμαζω, την πιπιλουσε κ μετα την εσπρωχνε με την γλωσσα του!!! ειπα να του δωσω λιγο χρονο ακομη κ του την ξαναεβαλα, τον επιασε βηχας κ πνιγηκε!!! ε, μετα δεν τον ταλαιπωρησα!! δεν την θελει με τιποτα!!! αλλα ειχε πλακα!! ειχα μια ελπιδα μηπως μπορουσε να με βοηθησει η αγια πιπιλα, αλλα δεν...

αχαχαχαχαχ και ο Ιωνας έτσι ακριβως! Αφού τωρα δεν πήρα καν πιπίλες.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα πραγματικα!!!! εγω βγηκα την 6η μερα!! αντε πες οτι εβγαινα την 4η οπως βγηκε η κοπελα στο δωματιο μαζι μου! για βαλε 4 μερες επι 105 ευρω... εκεινη πληρωσε 140! δεν ειναι το ιδιο!!! εγω θα πληρωνα 420 κ εκεινη 140!!!!! γιατι;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused:

Αλήθεια.. τι ταμείο έχεις αν επιτρέπεται;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αλήθεια.. τι ταμείο έχεις αν επιτρέπεται;

ΟΑΕΕ (ελευθερων επαγγελματιων)!! αλλα απ' οτι καταλαβα δεν ειναι θεμα ταμειου στο συγκεκριμενο, γιατι κ η july πληρωσε που εχει ΙΚΑ (νομιζω). η διαφορα βεβαια ειναι κ στο επιδομα!! το ΙΚΑ δινει καπου 4000 ευρω κ ο ΟΑΕΕ μονο 800!!!!!!! κ εννοειται οτι απο το νοεμβρη που αναγκαστηκα να σταματησω την δουλεια, δεν δικαιουμαι τιποτα απο χρηματα!!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

ΟΑΕΕ (ελευθερων επαγγελματιων)!! αλλα απ' οτι καταλαβα δεν ειναι θεμα ταμειου στο συγκεκριμενο, γιατι κ η july πληρωσε που εχει ΙΚΑ (νομιζω). η διαφορα βεβαια ειναι κ στο επιδομα!! το ΙΚΑ δινει καπου 4000 ευρω κ ο ΟΑΕΕ μονο 800!!!!!!! κ εννοειται οτι απο το νοεμβρη που αναγκαστηκα να σταματησω την δουλεια, δεν δικαιουμαι τιποτα απο χρηματα!!!!

Καλα δεν υπάρχει χειρότερο ταμείο! Μα να δείνετε τόσα λεφτά και να είναι τόοοοοοσο για τα μπάζα σαν ταμείο!; Λένε για το ΙΚΑ αλλά μπροστά στον ΟΑΕΕ, το ΙΚΑ είναι μια χλίδα! Και εγω ΙΚΑ είμαι. Τί να πώ δεν ξέρω για ποιο λόγο πληρώνει κανείς για το φυσιολογικο και όχι για την καισαρική. Μου φαίνεται εντελώς τρελό! Και φαντάσου πως εγω ουσιαστικά εποφελουμαι αφού γέννησα με καισαρικη (και δεν πλήρωσα τίποτα!) και τώρα πάλι θα γεννησω με καισαρική.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

δεν ξερω βρε Ευα... συνολικα μου πηγε ο τοκετος σε δημοσιο νοσοκομειο 1950 ευρω!!!! βεβαια τα 1250 τα ηξερα κ τα ειχα συμφωνησει (γυναικολογος + μαια). τα υπολοιπα ομως... κ υποτιθεται με ρωτησαν σε τι δωματιο θελω να με βαλουν. τους ειπα σε ΒΑ θεση, δλδ δικλινο, επειδη αυτο καλυπτει το ταμειο μου. τι καλυπτει δλδ δεν καταλαβα!!!!! τελος παντων...

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

αποχωρω σιγα σιγα, γιατι σε λιγο θα ξυπνησει το πριγκηπακι μου! παω να του στρωσω τραπεζι!! χαχαχα!!

καληνυχτα! καλο ξημερωμα κ ονειρα γλυκα κ μωρουδενια!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

δεν ξερω βρε Ευα... συνολικα μου πηγε ο τοκετος σε δημοσιο νοσοκομειο 1950 ευρω!!!! βεβαια τα 1250 τα ηξερα κ τα ειχα συμφωνησει (γυναικολογος + μαια). τα υπολοιπα ομως... κ υποτιθεται με ρωτησαν σε τι δωματιο θελω να με βαλουν. τους ειπα σε ΒΑ θεση, δλδ δικλινο, επειδη αυτο καλυπτει το ταμειο μου. τι καλυπτει δλδ δεν καταλαβα!!!!! τελος παντων...

Μήπως να πάρεις κανα τηλέφωνο στον ΟΑΕΕ να ρωτήσεις; Είναι πραγματικα εντελώς παράλογο...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

αποχωρω σιγα σιγα, γιατι σε λιγο θα ξυπνησει το πριγκηπακι μου! παω να του στρωσω τραπεζι!! χαχαχα!!

καληνυχτα! καλο ξημερωμα κ ονειρα γλυκα κ μωρουδενια!!

Πήγαινε!!! Καλό βράδυ και σε σένα και εύχομαι όσο το δυνατόν, ξεκούραστο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια

εχθες το βράδυ δεν κοιμίθηκα καθόλου καλά. Με πόναγε η μέση μου πολύ και δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα! Είχα και μια δυσφορία στην αναπνοή. Για να αλλάξω πλευρό, έκανα ολόκληρη διαδικασία. Τελος πάντων ξύπνησα και νιώθω πως έχει ανοίξει η λεκάνη μου ξαφνικά. Με πονάνε τα ισχύα μου.

Τουλάχιστον ο Ιωνας, προς το παρόν, είναι ήρεμος. Δεν θα αντέξω πάλι τα χθεσηνα. Θα έρθει και ο πεθερός μου για φαγητό οπότε ελπίζω να ηρεμίσουμε λίγο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα!

Παρουσα και λεχωνααααα!!!!!

Γεννησα 8/3 με καισαρικη τελικα.....ξεκινησαμε με προκληση κι ενω εφτασα να εχω οδυνες του λεπτου το μωρο δεν εμπεδωνοταν καθολου αλλα λογω στασης χτυπαγε στην κυστη μου οποτε μπηκαμε για καισαρικη. Η μπεμπα βγηκε 4160γρ!!!! (Νομιζω κατεχω ρεκορ στη λιστα)Ποτε περασαν οι 4 μερες στο μαιευτηριο ουτε που το καταλαβα. Παντως η ολη ιστορια με τα σωληνακια, τον καθετηρα, και το μουδιασμα που νομιζα οτι δεν θα ξαναπερπατησω με τρομαξε. Τη μιση κοιλια μου δεν τη νιωθω και δεν θα τη νιωθω για μηνες! Φυσιολογικος και παλι φυσιολογικος αλλα τι να κανουμε δεν εβγαινε αλλιως!

Γυρισαμε χθες και προς το παρον ολα πανε καλα η μπεμπα θηλαζει φουλ και ο Χαρης την υποδεχτηκε καλα προς το αδιαφορα θα ελεγα μαλλον ακομα νομιζει οτι ειναι μια κουκλα χεχε δε βγαζει και αχνα η καημενη ολο κοιμαται!

Δεν μπορεσα να διαβασω οτι εχετε γραψει τι νεα οι υπολοιπες ποιες εχουν μεινει? Με το καλο αν καποια μπαινει αυριο

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Γιατί καλε; Τόσο τραυματική ήταν η εμπειρία; Σιγουρα είναι ψυχοφθόρο να περιμένεις να πάρεις το μωράκι σου, αλλά μπορείς να το αφήσεις πίσω σου αυτό. Το ζήτημα είναι πως ο μικρός σου ειναι καλά και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία! :D

Θυμάμαι που περίμενα κι εγω 5 μέρες για να πάρω επιτέλους αγκαλίτσα τον Ιωνα. Μόνο μέσα στη θερμοκοιτίδα τον χάιδευα τον κακομοίρη. Ολα όμως καλά! Σημασία έχει πως ήταν περαστικό.

Δεν αντεχα τον "πολεμο" που δεχτηκα απο τις μαιες επειδη ηθελα να τον θηλαζω αποκλειστικα. :evil: Δεν θελω να τις θυμαμαι μερικες!

kouklitsa. .........22/02/2011.............Ιασώ...................Κ.Τ.

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July....................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

mariadi.............11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ......2200γρ .......45εκ

Νταιζακι............24/02/2011.............ΡΕΑ....................Φ.Τ.....3940γρ........57εκ

Aliki1983...........27/02/2011.............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2970 γρ - 51 εκ.

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011...............ΕΛΕΝΑ...............Κ. Τ......3260γρ.....50εκ

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ..................Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011............Ιπποκράτειο..........Κ.Τ......3520γρ

chris83.............05/03/2011........κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ. Τ.....3200.........50εκ

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2980γρ

zaki..................08/03/2011.............Μητερα...............Φ.Τ.....3350 γρ

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα!

Παρουσα και λεχωνααααα!!!!!

Γεννησα 8/3 με καισαρικη τελικα.....ξεκινησαμε με προκληση κι ενω εφτασα να εχω οδυνες του λεπτου το μωρο δεν εμπεδωνοταν καθολου αλλα λογω στασης χτυπαγε στην κυστη μου οποτε μπηκαμε για καισαρικη. Η μπεμπα βγηκε 4160γρ!!!! (Νομιζω κατεχω ρεκορ στη λιστα)Ποτε περασαν οι 4 μερες στο μαιευτηριο ουτε που το καταλαβα. Παντως η ολη ιστορια με τα σωληνακια, τον καθετηρα, και το μουδιασμα που νομιζα οτι δεν θα ξαναπερπατησω με τρομαξε. Τη μιση κοιλια μου δεν τη νιωθω και δεν θα τη νιωθω για μηνες! Φυσιολογικος και παλι φυσιολογικος αλλα τι να κανουμε δεν εβγαινε αλλιως!

Γυρισαμε χθες και προς το παρον ολα πανε καλα η μπεμπα θηλαζει φουλ και ο Χαρης την υποδεχτηκε καλα προς το αδιαφορα θα ελεγα μαλλον ακομα νομιζει οτι ειναι μια κουκλα χεχε δε βγαζει και αχνα η καημενη ολο κοιμαται!

Δεν μπορεσα να διαβασω οτι εχετε γραψει τι νεα οι υπολοιπες ποιες εχουν μεινει? Με το καλο αν καποια μπαινει αυριο

Να την χαίρεσαι την κούκλα σου Μαρία μου!!! Κορίτσαρος βγήκε!!! :D Εχει και η καισαρική τα δικά της ζόρια. Πάντως το μούδιασμα στην κοιλιά το συνηθίζεις... :P

Νομίζω πως ο Χαρούλης σου το παίζει αδιάφορος μέχρι να καταλάβει τί παίζει! αχαχαχα Πάντως είναι πολύ καλό που είναι ήρεμη η μικρή σου.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

kouklitsa. .........22/02/2011.............Ιασώ...................Κ.Τ.

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July....................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

mariadi.............11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ......2200γρ .......45εκ

Νταιζακι............24/02/2011.............ΡΕΑ....................Φ.Τ.....3940γρ........57εκ

Aliki1983...........27/02/2011.............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2970 γρ - 51 εκ.

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011...............ΕΛΕΝΑ...............Κ. Τ......3260γρ.....50εκ

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ..................Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011............Ιπποκράτειο..........Κ.Τ......3520γρ

chris83.............05/03/2011........κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ. Τ.....3200.........50εκ

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2980γρ

zaki..................08/03/2011.............Μητερα...............Φ.Τ.....3350 γρ

Mariapap82........08/03/2011............Ιασώ................Κ. Τ........4160 γρ

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

chris μου καταλαβαίνω τί λες! Δυστυχως υπάρχει και πολύ ασχετοσύνη και πολλά συμφέροντα! Συνήθως όμως στις μαίες είναι ασχετοσύνη και το λεω επειδη τα ξέρω απο μέσα (μαία η μαμα και η μόνη που θηλασε απο τις συναδέλφους της).

Μην ακούς κανένα! Ούτε τον παιδίατρο αν αρχίσει να σου λέει πως δε φτάνει το γάλα σου και άλλα τέτοια. Βέβαια έχεις ενημερωθεί πολύ καλά οπότε δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα ;)

Εγω πάντως αν δεν είχα τη μανα μου δίπλα μου, θα είχα πάθει μαστίτιδα στον Ιωνα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρούσα και λεχώνα και εγώ!!!!!

Την Καθαρά Δευτέρα γύρω στις 12 είδα αίμα και πήγαμε στο μαιευτήριο για να δούμε αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού. Μέχρι τις 8 περίπου και αφού είχα ανά 2λεπτο συσπάσεις και αφού μου έκαναν επισκληρίδιο ήρθε ο γιατρός μου και είδε ότι το μωρό κατεβαίνει με το προσωπάκι και τελικά με βάλανε για καισαρική. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη για αυτό το ενδεχόμενο, αλλά εκείνη τη στιγμή ανακουφίστηκα γιατί είχα πλέον κουραστεί.

Στις 20.59 ήρθε στον κόσμο το σκατζοχοιράκι μου!!!!!!

Γεννήθηκε 3350 και 50εκ. με άφθονο (κάνει εντύπωση σε όλους) μαλλί!

Από το μαιευτήριο βγήκαμε χτες γιατί μου ανέβασε λίγο ίκτερο. Θηλάζουμε αποκλειστικά!!

Θα μπω να διαβάσω όσο προλάβω τι έχετε γράψει γιατί σίγουρα έχω χάσει πολλά!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...