Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

να σε ρωτησω μιας κ γεννησαμε κ οι 2 στο αλεξανδρας με φτ.

οταν βγαλαμε το εξιτηριο πληρωσα 700ευρω....:shock::shock::-(:-(:twisted::twisted::twisted::twisted:. μου ειπαν οτι επειδη γεννησα φυσιολογικα πληρωνω κανονικα κ δεν με καλυπτει το ταμειο. αν ηταν λεει καισαρικη, θεωρειται εκτακτο χειρουργειο κ δεν πληρωνουμε τιποτα. τι εγινε με εσενα; πληρωσες κ εσυ τοσα πολλα;; μου ηρθε ταμπλας....

γιατί τόσα πολλά βρε κορίτσι μου πόσες μέρες έκατσες σύνολο???

εγώ που έκατσα αυτή τη φορά 3 μέρες δηλ γέννησα τρίτη βγήκα παρασκευή πρωί και πλήρωσα 330€ βέβαια στην μεγάλη μου κόρη είχα μπεί δευτέρα και βγήκα την επόμενη τετάρτη νομίζω είχα πληρώσει 880€!!!

πάει με την μέρα κατάλαβες αν έκατσες πολλές!!!έκανες επισκληρίδιο???πάει ε΄ξτρά???έτσι να ξέρω όχι ότι θα την χρειαστώ ποτέ τελείωσα με τις γέννες!!!

μετά εσύ παίρνεις τίποτα από το ταμείο σου????εγώ πήρα αρκετά περισσότερα από όσα περίμενα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως το νταιζακι!! ειναι δυσκολο με τοση μικρη διαφορα ηλικιας! υπομονη!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλησπέρα σας κούκλες!!!

Τι κάνετε???

Προσπαθώ να σας παρακολουθήσω αλλά είναι λίγο δύσκολο.

Ο Δημήτρης μου είναι μέσα στην γκρίνια μετά από 2 εμβόλια και βγάζει και δόντια.

Ευτυχώς τα πάει τελεια με την μπέμπα!!!

Η μικρή Χιονάτη είναι πολύ ήσυχη ευτυχώς, αλλά λίγο νυχτοπούλι. Οπότε μόλις κοιμη8εί ο ένας ξυπνάει η άλλη!!!

Μεχρι στιγμής την παλεύω!

Σε ποια να πρωτο ευχηθώ για τις νέες αφίξεις στο καφέ μας δεν ξέρω!!!:P

εχω να ξεσκονίσω πολλές σελίδες και μου φαινεται αδύνατο!

καλως την!!! τι γίνεται βρε δεν προλαβαίνω να πω κάτι και τσουπ να σαστε!!!!να πω και τίποτα αριθμούς????

τι κάνεις βρε κορ'ίτσι????νυχτοπούλι η κόρη έεε???υπομονή σε λίγο καιρό θα στρώσει!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

γιατί τόσα πολλά βρε κορίτσι μου πόσες μέρες έκατσες σύνολο???

εγώ που έκατσα αυτή τη φορά 3 μέρες δηλ γέννησα τρίτη βγήκα παρασκευή πρωί και πλήρωσα 330? βέβαια στην μεγάλη μου κόρη είχα μπεί δευτέρα και βγήκα την επόμενη τετάρτη νομίζω είχα πληρώσει 880?!!!

πάει με την μέρα κατάλαβες αν έκατσες πολλές!!!έκανες επισκληρίδιο???πάει ε΄ξτρά???έτσι να ξέρω όχι ότι θα την χρειαστώ ποτέ τελείωσα με τις γέννες!!!

μετά εσύ παίρνεις τίποτα από το ταμείο σου????εγώ πήρα αρκετά περισσότερα από όσα περίμενα!

λοιπον, μπηκα πεμπτη πρωι, γεννησα παρασκευη βραδυ κ βγηκαμε τεταρτη πρωι. δεν εκανα επισκληριδιο. μου χρεωσαν 105 ευρω την ημερα (την πρωτη μερα εμεινα βενιζελου κ τις υπολοιπες στην κονσολα). απο το ταμειο μου παιρνω 800 ευρω..... η κοπελα στο δωματιο μαζι μου που γεννησαμε την ιδια μερα κ βγηκε μια μερα νωριτερα απο εμας, πληρωσε 140 ευρω με καισαρικη κ επισκληριδιο!!!! εγω γιατι πληρωσα τοσα πολλα ρε γμτ!!!

ασχετο, ημασταν μεσα ιδιες μερες!! δεν συναντηθηκαμε.....

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

α, κ μου χρεωσαν κ την ενεση για το ρεζους!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: 52 ευρουλακια!!!!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

απ' οτι καταλαβαινω, οντως δεν καλυπτει τον φυσιολογικο τοκετο... ειναι θεμα νοσοκομειου ή ταμειου;; δεν καταλαβαινω γιατι στις καισαρικες να πληρωνουν λιγοτερα..:confused::confused::confused::confused:

n3I0p3.pngi5JOp3.png

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July....................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

mariadi.............11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ......2200γρ

kouklitsa. .........22/02/2011.............Ιασώ...................Κ.Τ.

Νταιζακι............24/02/2011.............ΡΕΑ....................Φ.Τ.....3940γρ........57εκ

Aliki1983...........27/02/2011.............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2970 γρ - 51 εκ.

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011...............ΕΛΕΝΑ...............Κ. Τ.

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ..................Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011............Ιπποκράτειο..........Κ.Τ......3520γρ

chris83.............05/03/2011........κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ. Τ.

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2980γρ

zaki..................08/03/2011.............Μητερα...............Φ.Τ.....3350 γρ

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Mariadi, Νταιζάκι!

Τί κάνετε κοριτσάρες;! Mariadi μου μην ανησυχείς για το μικρό σου. Το κάθε μωράκι έχει τους δικούς του ρυθμούς. Ο κανόνας λέει πως μέχρι τους 6 μήνες πρέπει να έχει διπλασιάσει το βάρος γέννησης. Είμαι σίγουρη πως ο μικρός σου θα το έχει κεπεράσει μέχτι τότε κατά πολυ!

Νταιζάκι, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα μικρούλια σου! Εγω περισσότερο γι αυτο αγχώνομαι! Για το πώς θα τα καταφέρω με το μωρό και τον Ιωνα, ο οποίος είναι πολύ κτητικός με τη μαμά του :?

jJUhp3.png

kqZXp3.png

kouklitsa. .........22/02/2011.............Ιασώ...................Κ.Τ.

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July....................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

mariadi.............11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ......2200γρ.......45εκ

Νταιζακι............24/02/2011.............ΡΕΑ....................Φ.Τ.....3940γρ........57εκ

Aliki1983...........27/02/2011.............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2970 γρ - 51 εκ.

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011...............ΕΛΕΝΑ...............Κ. Τ......3260γρ.....50εκ

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ..................Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011............Ιπποκράτειο..........Κ.Τ......3520γρ

chris83.............05/03/2011........κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ. Τ.

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2980γρ

zaki..................08/03/2011.............Μητερα...............Φ.Τ.....3350 γρ

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

απ' οτι καταλαβαινω, οντως δεν καλυπτει τον φυσιολογικο τοκετο... ειναι θεμα νοσοκομειου ή ταμειου;; δεν καταλαβαινω γιατι στις καισαρικες να πληρωνουν λιγοτερα..:confused::confused::confused::confused:

Ειλικρινά και εγω δεν το καταλαβαίνω αυτό! Να χρεώνανε το ίδιο θα μου φαινόταν πιο λογικό, αλλά να πληρώνεις για φυσιολογικό περισσότερα είναι εντελώς κουλό!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

ΤΟ θετικό είναι οτί η μικρή είναι πολύ ήσυχη.

Ο Δημήτρης βρήκε επιτέλους κάποιον στον δικό του μεγεθος και είναι ενθουσιασμένος.Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον Ίωνα σου.

άλλωστε είναι τόσο γλυκό παιδάκι! Να δείς που θα αναζητάει και αυτός το μωράκι σας!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

α, Ευα, δοκιμασα στον μικρο πιπιλα!! πολυ πλακα!! στην αρχη την πηρε, ξεκινησε να την πιπιλα, ξινισε τα μουτρα του κ μετα την εφτυσε!!! τον ξαναδοκιμαζω, την πιπιλουσε κ μετα την εσπρωχνε με την γλωσσα του!!! ειπα να του δωσω λιγο χρονο ακομη κ του την ξαναεβαλα, τον επιασε βηχας κ πνιγηκε!!! ε, μετα δεν τον ταλαιπωρησα!! δεν την θελει με τιποτα!!! αλλα ειχε πλακα!! ειχα μια ελπιδα μηπως μπορουσε να με βοηθησει η αγια πιπιλα, αλλα δεν...

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Ειλικρινά και εγω δεν το καταλαβαίνω αυτό! Να χρεώνανε το ίδιο θα μου φαινόταν πιο λογικό, αλλά να πληρώνεις για φυσιολογικό περισσότερα είναι εντελώς κουλό!

μα πραγματικα!!!! εγω βγηκα την 6η μερα!! αντε πες οτι εβγαινα την 4η οπως βγηκε η κοπελα στο δωματιο μαζι μου! για βαλε 4 μερες επι 105 ευρω... εκεινη πληρωσε 140! δεν ειναι το ιδιο!!! εγω θα πληρωνα 420 κ εκεινη 140!!!!! γιατι;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused:

n3I0p3.pngi5JOp3.png

ΤΟ θετικό είναι οτί η μικρή είναι πολύ ήσυχη.

Ο Δημήτρης βρήκε επιτέλους κάποιον στον δικό του μεγεθος και είναι ενθουσιασμένος.Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον Ίωνα σου.

άλλωστε είναι τόσο γλυκό παιδάκι! Να δείς που θα αναζητάει και αυτός το μωράκι σας!

Ααααααχ Νταιζη μου... αυτο το γλυκό παιδάκι, ωρες ωρες μας κάθεται τόσο πολύ στο σβέρκο... δεν μπορώ να σου περιγράψω! Σημερα μας έκανε τρομερά νούμερα! Ασε που ξέρει ότι ειναι γλυκούλης και το εκμεταλεύεται! Βεβαια σε μας δεν πιάνουν οι γαλυφιές του (όχι συχνά δηλαδή...), αλλά γενικά έχει καταλάβει πως είναι φάτσας και πως μπορεί έτσι να "κερδίζει" αυτό που θέλει.

Πάντως και εγω ειλικρινά το ελπίζω όλα να πάνε καλά και να δεχτεί την μικρή καλά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...