Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσια, εβλεπα τις φωτο που εχουμε βγαλει και μονο που ειδα την κλινικη συγχυστηκα!!! Δε θελω καν να θυμαμαι τις μερες μου εκει!!!:mad:

Γιατί καλε; Τόσο τραυματική ήταν η εμπειρία; Σιγουρα είναι ψυχοφθόρο να περιμένεις να πάρεις το μωράκι σου, αλλά μπορείς να το αφήσεις πίσω σου αυτό. Το ζήτημα είναι πως ο μικρός σου ειναι καλά και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία! :D

Θυμάμαι που περίμενα κι εγω 5 μέρες για να πάρω επιτέλους αγκαλίτσα τον Ιωνα. Μόνο μέσα στη θερμοκοιτίδα τον χάιδευα τον κακομοίρη. Ολα όμως καλά! Σημασία έχει πως ήταν περαστικό.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!!

βρε στελλίτσα τι έγινε ακόμα να γεννήσεις??? άντε βρε να έχει και ο βασιλάκης αδερφάκι!!!

εμείς εδω σπίτι και πάλι σπίτι πόσο ήθελα σήμερα να πάω μια βόλτα παραλία να κάτσω για ένα καφεδάκι με καμμιά φιλενάδα μου!!!! τεσπα

λοιπόν εγώ πιπίλα της έδωσα με το που ήρθαμε σπίτι βέβαια η μικρή είχε πιάσει καλά το στήθος και δεν έδειξε να μπερδεύεται αντιθετως με βοήθησε κιόλας να καθυστερώ τον θηλασμό και να της φτιάξω πρόγραμμα!!!

ααα και από εχτές ξεκινήσαμε και χαμομηλάκι δεν πήγαινε άλλο η μικρή έχει αρκετά πονάκια αφού με την μια ήπιε 100γρ το μαναράκι μου!!

μας είδε και η παιδίατρος μια χαρά είμαστε 4500 από βάρος και 59 ύψος!!!μου σταμάτησε και τα βραδυνά κακάκια και κάνει μόνο 2 φορές την ημέρα (γιαυτό της έδωσα χαμομηλάκι!) αλλά όταν κάνε μέχρι το λαιμό πάνε έχει πολύ πλάκα!!!

αυτά τα νέα μας έν συντομία!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

γεια σας κοριτσια! τι κανετε οι εγκυουλες μας;; νεες μανουλες ολα καλα;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

ωπ, july εισαι ακομα εδω;; θελω να σε ρωτησω κατι..

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

αλήθεια οι φρεσκομανούλες που είσαστε???

ματινάκιιιιιι????που είσαι καλέ???????

βρε mariadi εσύ που έχεις το τηλ της πάρτην και πες μας κανα νέο της πως είναι πως τα πάει με το μωρό γενικώς δώσε μας ευχάριστες πληροφορίες!!!ααααα και δώσε της τα χαιρετισματά μου και πες της να μου φιλήσει αυτά τα δυο υπεροχα μικρά πατουσάκια!!!'οχι τα δικά της εεεε του μωρού εννοώ!!!!χιχιχιχι

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλα ειμαστε κοριτσακι μου! μεγαλωνουμε κ ομορφαινουμε!! κουκουβα!!!!!

το ματινακι μας καλα ειναι κ το μικρουλι της, αλλα παλευει ατελειωτες ωρες με τον θηλασμο κ δεν προλαβαινει να μπει! θα της μεταφερω ευχες κ σκεψεις!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

καλώς τες τις μανούλες! Εμεις εδω... περιμένουμε να γεννησουμε!! :tongue:

Πολύ όμορφα τα νέα σου july μου! Μπράβο που τα πάει τόσο καλά η μπεμπού σου! Τη Δευτέρα θα πάω γιατρό να δούμε που βρησκόμαστε και να δω πότε περίπου θα γεννήσω πια.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

ότι θες είμαι όλη μάτια.....

να σε ρωτησω μιας κ γεννησαμε κ οι 2 στο αλεξανδρας με φτ.

οταν βγαλαμε το εξιτηριο πληρωσα 700ευρω....:shock::shock::-(:-(:twisted::twisted::twisted::twisted:. μου ειπαν οτι επειδη γεννησα φυσιολογικα πληρωνω κανονικα κ δεν με καλυπτει το ταμειο. αν ηταν λεει καισαρικη, θεωρειται εκτακτο χειρουργειο κ δεν πληρωνουμε τιποτα. τι εγινε με εσενα; πληρωσες κ εσυ τοσα πολλα;; μου ηρθε ταμπλας....

n3I0p3.pngi5JOp3.png

καλα ειμαστε κοριτσακι μου! μεγαλωνουμε κ ομορφαινουμε!! κουκουβα!!!!!

το ματινακι μας καλα ειναι κ το μικρουλι της, αλλα παλευει ατελειωτες ωρες με τον θηλασμο κ δεν προλαβαινει να μπει! θα της μεταφερω ευχες κ σκεψεις!!

μπράβο κοριτσάκι μου!!!βλέπω ότι σε λίγο θα γεμίσει το φορουμ μας κουκουβάγιες χαχαχαχα

να της μεταφέρεις εννοείτε και πες της ότι θέλει εδώ είμαστε και αν θέλει ευχαρίστως να της δώσω και το τηλ μου να με πάρει για πιο γρήγορα...και εσύ αν θες κάτι πες μου να σου στείλω με πμ το τηλ μου βρε

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

μας είδε και η παιδίατρος μια χαρά είμαστε 4500 από βάρος και 59 ύψος!!!μου σταμάτησε και τα βραδυνά κακάκια και κάνει μόνο 2 φορές την ημέρα (γιαυτό της έδωσα χαμομηλάκι!) αλλά όταν κάνε μέχρι το λαιμό πάνε έχει πολύ πλάκα!!!

αυτά τα νέα μας έν συντομία!!!

πω πω... μας ριχνετε πολυυυυυυ.... εχουμε 3 μερες διαφορα κ 1200 σε βαρος κ 9 ποντους υψος.... :-(

μπραβο σας!!! κοπελαρα η μικρη!!!!:D:D

n3I0p3.pngi5JOp3.png

καλώς τες τις μανούλες! Εμεις εδω... περιμένουμε να γεννησουμε!! :tongue:

Πολύ όμορφα τα νέα σου july μου! Μπράβο που τα πάει τόσο καλά η μπεμπού σου! Τη Δευτέρα θα πάω γιατρό να δούμε που βρησκόμαστε και να δω πότε περίπου θα γεννήσω πια.

αντε να μπεις κ εσυ στο κλαμπ!!! με το καλο Ευακι!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλησπέρα σας κούκλες!!!

Τι κάνετε???

Προσπαθώ να σας παρακολουθήσω αλλά είναι λίγο δύσκολο.

Ο Δημήτρης μου είναι μέσα στην γκρίνια μετά από 2 εμβόλια και βγάζει και δόντια.

Ευτυχώς τα πάει τελεια με την μπέμπα!!!

Η μικρή Χιονάτη είναι πολύ ήσυχη ευτυχώς, αλλά λίγο νυχτοπούλι. Οπότε μόλις κοιμη8εί ο ένας ξυπνάει η άλλη!!!

Μεχρι στιγμής την παλεύω!

Σε ποια να πρωτο ευχηθώ για τις νέες αφίξεις στο καφέ μας δεν ξέρω!!!:P

εχω να ξεσκονίσω πολλές σελίδες και μου φαινεται αδύνατο!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...