Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εϊ.... κοριτσια... με θυμαστε?!!!

Ειμαι αυτη που περπατουσε περτπατουσε και δε γεννουσε!!!:tongue::tongue::tongue:

Σημερα γυρισαμε στο σπιτι μας! Δεν εχω το κουραγιο να διαβασω νεα σας! Μονο που ειδα οτι γεννησε η Βενια.

Βενια να σου ζησει ο μικρουλης! Ειδα και τα πατουσακια του και ειναι τρελα!!!

Εμενα κοριτσια ειχα συσπασεις απο την Παρασκευη το πρωι και δεν το καταλαβαινα! Πηγα στο γιατρο οπως σας ειχα πει και το ειδε στο καρδιοτοκογραφημα. Μου ειπε οτι θα γεννησω μεχρι το βραδυ αλλα δε το πολυπιστευα! Πραγματι απο το απογευμα αρχισα να χρονομετρω και οταν εγιναν τριλεπτες ξεκινησαμε για Χανια.

Φτανουμε μαιευτηριο, κλυσμα (στην κυριολεξια λυθηκε το εντερο μου) και κατεβηκαμε για τη γεννα. Ρε κοριτσια, μεχρι εκεινη τη στιγμη, οι πονοι αντεχόταν, μετα... Δεν αντεχα!!! Προσπαθουσα να παιρνω αναπνοες αλλα ποναει πολυ!!! Μεχρι να φτασω στην 4 διαστολη, τα ειδα ολα! Ο Νικος μετα μου ειπε πως ειχα γινει μπλε!!! Μετά την επισκληριδιο ολα καλα! Επεσε κι εμενα η πιεση μου και μου δωσαν οξυγονο αλλα ολα καλα. Τεσσερις ωρες διηρκησε ο τοκετος. Πολυ ευκολος και συντομος μου ειπαν ολοι εκει μεσα.

Στο μαιευτηριο εκνευριστηκα απιστευτα! Μερικες μαιες μου εσπαγαν τα νευρα τοσο πολυ! Το τι λανθασμενες οδηγιες μου δινανε δε λέγονται! Το μωρο μεσα σε 30 ωρες εχασε το 10% του βαρους του, εγω απαρρηγορητη, να κλαιω ασταματητα απο τις ορμονες και τα νευρα μου τσαταλια! Εκει ηταν η φαση που κοριτσια ενεδωσα και εδωσα στον μικρο ξενο γαλα! Με επεισε η παιδιατρος γιατι φοβηθηκε οτι απο το υπερβολικο στρεσσαρισμα μου μπορει να δημιουργουσα προβλημα στον θηλασμο. :-(

Ερχεται η μερα να βγουμε (την Τριτη) κανουμε την εξεταση της χολυρεθρυνης και βγαινει 13,7. Δεν ειναι παθολογικος ο ικτερος αλλα παρακολουθησιμος. Και πως θα το παρακολουθουσαμε απο την Παλαιοχωρα? Θα καναμε μιαμιση ωρα με το μωρο στο αμαξι κατω για να το ξαναπαμε την αλλη μερα να τον ξαναμετρισουμε? Μενουμε λοιπον αλλη μια μερα στην κλινικη (τα νευρα μου τσιτα!!!) Την αλλη μερα 14,5. Η παιδιατρος μας λεει πρεπει να το δουμε και αυριο! "Ω Θεε μου δεν θα παω ποτε σπιτι μου?" Αλλη μερα στην κλινικη δε μενω! Ξεσπιτωνουμε εναν φιλο μας και παμε σπιτι του. Την αλλη μερα ξαναμετραμε. 14 τωρα. Καλα παει λεει η γιατρος αλλα... καλο ειναι... Οπως καταλαβαινετε την ξαναμετρησαμε τη χολυρεθρινη και 4η φορα, σημερα, οπου επεσε ξανα στο 13,5.

Και επιτελους σπιτι μας!!!

Αααα ο δικος μου γεννηθηκε ακριβως οσο τον υπολογιζαμε, 3.200. Εχει πολλα μαλλια και ολοι λενε οτι μου μοιαζει. Εχει κατι ματια... ενα βλεμμα... κανει κατι γκριματσες... απιστευτος!!!

Και φυσικα εδω και δυο μερες απο την ημερα δηλαδη που εφυγα απο την κλινικη δεν του ξαναδωσα ξενο;)

Καλώς τη νέα μανούλα!!! Πολύ ωραία τα έγραψες chris μου! Να σαι πάντα καλά και να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου!!! Χαίρομαι που είχες εύκολο τοκετό. Οσο για την επισκληρίδιο, γι αυτό υπάρχει! Για να μας βοηθάει όταν δεν αντέχουμε άλλο. Σημασία έχει πως γέννησες φυσιολογικά :D

Και εγω ειχα κάτσει 6 μέρες στο νοσοκομείο, οπότε σε καταλαβαίνω. Ειναι πολύ σπαστικό. Αλλά από την άλλη, τι να κάνεις... Βάλε τωρα τον πρίγκιπά σου στο φώς και θα φύγει ο ικτερος. Εμένα αυτό μου πρότεινε η παιδίατρος για τον Ιωνα και μια χαρά δούλεψε.

Οσο για το θηλασμό, τώρα αρχίζουν τα ωραία! Υπομονή και όλα θα πάνε καλα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγωου εδωσα αμεως μετα το μαιευτηριο. 5 ημερων. Τιποτα δεν επαθε. Και τωρα ο ιδιο θα ξανακανω. Μια χαρα θηλασε 9 μηνες.

Στέλλα μου τί κάνεις; Πως εισαι σήμερα; Εγω έκανα διάφορες εξωτερικές δουλειές και το μεσημέρι μόλις γύρισε ο Ιωνας απο τον παιδικό κατεβήκαμε στην παραλία και παίξαμε και ήταν πολύ ωραία, αλλά κουράστηκα.

Τωρα το απόγευμα θα πάμε σε μια καινούργια παιδίατρο. Μου τη σύστησαν και θα πάμε να γνωριστούμε και αν μου αρέσει θα την έχω και για τον Ιωνα και για τη μπέμπα με το καλο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευα καλά ειμαι σε σχεση με χτες. Εφυγε ο πολύς πονος απο κατω. Που να παιξεις με τον γιο σου... Εγω ζοριζομαι. Τελεια η κοιλια! Κομψη!

Κομψή; αχαχαχα Η αλήθεια είναι πως δεν έχει μεγαλώσει τραγικά. Στον Ιωνα ήταν αισθητά μεγαλήτερη.

Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα γιατί είναι πολύ κουραστικό και να νιώθεις βαρυά και να έχεις και τον Βασιλάκη να σε τρέχει...

Εμεις παίξαμε πολύ ωραία στην παραλία. Μαζέψαμε και κοχυλάκια (που ειναι η αγαπημένη μου ασχολία :tongue:). Κουράστηκα βέβαια σήκω- κάτσε, αλλά ήταν όμορφα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια (αν και μόνη μου έχω μείνει μου φαίνεται)

Αλλη μια υπέροχη μέρα σήμερα! Ετιμαζόμαστε να πάμε ψώνια και βολτίτσα. :D

Εχθες με τις βόλτες και τις δουλειές, έλιωσα! Ο δε αντρας μου γύρισε αργα και ηταν κι αυτος κομμάτια.

Ααααα πήγαμε και στη νέα παιδίατρο! Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Ειναι πολύ υπέρ του θηλασμού και κατα των κρεμών κλπ και πολύ χάρηκα! Ελπίζω να μην είναι έτσι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα! κι εγω ακομη εδω, η μικρη την εχει καταβρει και δεν λεει να βγει με τιποτα.....και ενω ανυπομονουμε τοσο απο την αλλη χαιρομαι που εχω εναν απο τους λιγους γιατρους που δεν βιαζεται και αφηνει την φυση να κανει την δουλεια της, οποτε καλη συνεχεια σε οσες εχουμε απομεινει και φυσικα στις νεες μανουλες!

YAU0p2.png

Καλημερα και απο μενα! κι εγω ακομη εδω, η μικρη την εχει καταβρει και δεν λεει να βγει με τιποτα.....και ενω ανυπομονουμε τοσο απο την αλλη χαιρομαι που εχω εναν απο τους λιγους γιατρους που δεν βιαζεται και αφηνει την φυση να κανει την δουλεια της, οποτε καλη συνεχεια σε οσες εχουμε απομεινει και φυσικα στις νεες μανουλες!

5 κιλα θα πάει η μπουμπου, χιχι

Διαφημίσεις

Ααααααχ εγω ειχα κανονίσει τί ωραίο πρωινό και ο Ιωνας αποφάσισε να τα ακυρωσει όλα! Τί τον έπιασε ρε κορίτσια! Αρχισε τις χαζομάρες να τον κυνηγάμε για να ντυθει, να τον παρακαλάω για να βάλει την μπλούζα και μόλις του ειπα δεν πάμε πουθενά αφου δεν θες, εκεί να δείτε γλέντια! Εγινε χαμός! Αρχισε να φωνάζει, να κλαίει,να χτυπιέται...

Αποτέλεσμα; Δεν πήγαμε πουθενά, εγω μέσα στα νεύρα (με πιάσανε και τα κλάματα). Κάτσαμε σπίτι και κάναμε ένα σορο δουλειές. Ο Ιωνας σε μια μόνιμη γκρίνια. Βρε τι για ποδήλατο βγηκαμε, τί βόλτες με τον μπαμπά του κάνοντας δουλίτσες... ο Ιωνας εκεί! Γκρίνιαααααααααααααααα!

Μετά από έεεενα σορο δουλειές λοιπόν, ηταν πια μεσημέρι και εγω ημουν πτώμα! Ξεράθηκα στο κρεβάτι και ο Ιωνας ήθελε να κοιμηθεί μαζί μου. Αααααααλλη Οδυσσεια μέχρι να τον κοιμίζει ο μπαμπάς του.

Anyway.... Ειπα τον πόνο μου...Οοοοουυυυφ

jJUhp3.png

kqZXp3.png

5 κιλα θα πάει η μπουμπου, χιχι

Αχ αστο με τα κιλα ειχαμε ενα θεματακι, η μικρη δεν μεγαλωνε και ευτυχως με το ζορι τη φεραμε στα 2600, αντιθετα με τη μαμα που μια χαρα παχαινει.....αλλα αφου με διαβεβαιωνει ο γιατρος οτι ειναι καλα, και το αμνιακο και ο πλακουντας και με βλεπει καθε 3 μερες δεν αγχωνομαι, απλα ανυπομονω!

Τι τραβας βρε Ευα και συ, ισως να καλμαρει ο μικρος οταν ερθει το αδερφακι!

YAU0p2.png

Αχ αστο με τα κιλα ειχαμε ενα θεματακι, η μικρη δεν μεγαλωνε και ευτυχως με το ζορι τη φεραμε στα 2600, αντιθετα με τη μαμα που μια χαρα παχαινει.....αλλα αφου με διαβεβαιωνει ο γιατρος οτι ειναι καλα, και το αμνιακο και ο πλακουντας και με βλεπει καθε 3 μερες δεν αγχωνομαι, απλα ανυπομονω!

Τι τραβας βρε Ευα και συ, ισως να καλμαρει ο μικρος οταν ερθει το αδερφακι!

Σιγα μην ηρεμίσει με το αδερφάκι! Ειμαι σιγουρη πως θα χειροτερέψουν τα πράγματα :-( Ασε που νομιζω πως όλη αυτή η συμπεριφορά είναι επειδή έχει το άγχος για τον ερχομό της μικρής. Τέλος πάντων.... ελπίζω όλα να πάνε καλά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Α, με περασες εσυ! Εγω γεννησα στην 40+4.

Πραγματι, παντως κι εγω χαιρομουν με αυτο το πραγμα με τον γιατρο μου. Καλο κουραγιο παντως! Σε καταλαβαινω!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...