Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια υπομονή, κοντεύετε κι εσείς.Εύα ο γιατρός δε σου είπε τι να τρώς για τις καούρες? Εγώ φιλενάδες δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα που να δείχνει ότι έχω μπει στο μήνα μου και ότι κοντεύω να γεννήσω.Το μόνο δύσκολο είναι ότι η μπέμπα έχει βαρύνει πολύ και επειδή είναι ψηλά με δυσκολεύει στις κινήσεις μου ειδικά όταν κάθομαι και σηκώνομαι και πονάω λίγο.

Δεν τον ρώτησα, αλλά δεν νομίζω πως έχει καμια δουλεια να μου πει τι να φάω. Εδω δεν μπορώ εγω απο μόνη μου να το βρω, θα μου πει ο γυναικολόγος; Εδω για να αυξήσω την απορρόφηση του σιδήρου μόνη μου έκατσα και έψαξα πως χρειάζεται βιταμίνη C. Μόλις του το είπα, συμφώνησε... αλλά να ανοίξει το στώμα του να μου το πεί απο μόνος του, αφού έβλεπε πως δεν με βοηθάει το συμπλήρωμα, δεν μπορούσε!

Ασε γιατι έχω μετανιώσει που δεν βρηκα άλλο γιατρό.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις γυρισα απο τον γιατρο. 3500 βγαινει η μπουμπου και ακομα δεν γενναω. Αμαν πως θα την βγαλω? Διαστολη 2. Μου ειπε ανα πάσα στιγμη μπορει να γεννησω. Ευτυχως όλα καλά.

Μολις γυρισα απο τον γιατρο. 3500 βγαινει η μπουμπου και ακομα δεν γενναω. Αμαν πως θα την βγαλω? Διαστολη 2. Μου ειπε ανα πάσα στιγμη μπορει να γεννησω. Ευτυχως όλα καλά.

Ωραία!!!!!!! Μια χαρά τα νέα σου Στέλλα μου! Μην αγχώνεσαι με τα κιλά του μωρού, γιατί ξέρεις πως οι μετρήσεις δεν ειναι δα και τόσο ακριβείς. Ξεκίνα και εσυ εντετικό περπάτημα μπας και κατέβει το μωρό λίγο νωρίτερα απ ότι υπολογίζει. :tongue:

Εγω τελικά πήρα αντιόξυνα γιατί δεν άντεχα άλλο! Νιωθω μια ανακούφησηηηηηηη. Δεν μπορώ να σου περιγράψω!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κορίτσια πώς είστε?Κι εγώ ακόμη εδώ!!!αύριο κλείνω τον 9ο και το πρωί έχω ραντεβού στη γιατρό.Αντε να δούμε τι θα μου πει.Το μωρο παντως εχει κατεβει εδω και μια εβδομαδα αρκετα χαμηλα.Αλλα απο ενοχλησεις και πονακια τιποτα...ισα ισα που 2 μερες τωρα εχω τρελη ενεργεια.Χθες περπατουσα για μια ωρα και κατι!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια πώς είστε?Κι εγώ ακόμη εδώ!!!αύριο κλείνω τον 9ο και το πρωί έχω ραντεβού στη γιατρό.Αντε να δούμε τι θα μου πει.Το μωρο παντως εχει κατεβει εδω και μια εβδομαδα αρκετα χαμηλα.Αλλα απο ενοχλησεις και πονακια τιποτα...ισα ισα που 2 μερες τωρα εχω τρελη ενεργεια.Χθες περπατουσα για μια ωρα και κατι!!

Εισαι και εσυ στην αναμονή δηλαδή! Ελπίζω να έρθει το μικρούλι σου το συντομότερο!

Μαρία μου με το καλό αυρίο!!! Ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά!

Στέλλα ευχομαι να μην χρειαστει να κάνεις όοοοοολα αυτά που έκανε η chris για να κατέβει το μωρό.

Νομίζω ότι ειναι και κάποια άλλη που γεννάει αύριο αλλά δεν είμαι σίγουρη :rolleyes:

Οπως και να χει,με το καλό σε όλες!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κορίτσια σε 9 ώρες θα είμαι στο χειρουργείο...μην ξεχάσετε να με βάλετε αύριο στο πινακάκι με τις γέννες.

Έχω πολύ άγχος...απορώ αν θα κλείσω μάτι μέχρι τις 5 που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Εισαι και εσυ στην αναμονή δηλαδή! Ελπίζω να έρθει το μικρούλι σου το συντομότερο!

Μαρία μου με το καλό αυρίο!!! Ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά!

Στέλλα ευχομαι να μην χρειαστει να κάνεις όοοοοολα αυτά που έκανε η chris για να κατέβει το μωρό.

Νομίζω ότι ειναι και κάποια άλλη που γεννάει αύριο αλλά δεν είμαι σίγουρη :rolleyes:

Οπως και να χει,με το καλό σε όλες!

Να'σαι καλά Εύα μου,κι εσύ με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου.

Πάντως η chris από όλα όσα δοκίμασε μόνο το σεξ απέδωσε, άρα ΟΡΜΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλημέρα!

Με το καλό να έρθει σήμερα το μωράκι της Μαρίας μας! Σε όποια άλλη κοπέλα γεννάει σήμερα, ότι καλύτερο εύχομαι ακι με έναν πόνο!!!!

Μέρες έχει να γράψει και η marw η πατριότισσά μου. Μάλλον γέννησε :D

Εχουμε να περιμένουμε νέα απο τις νέες μανούλες!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Και πάλι εδώ...Μόλις γύρισα από τη γιατρό.Διαστολή 2 αλλά κανένα πονακι ακομη.Μου εκλεισε ραντεβου την Δευτερα για προκληση αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε...!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα! μια ερωτηση στις μανουλες που εχουν ηδη θηλασει.. ποτε μπορουμε να δωσουμε πιπιλα στο μωρο;; το μωρο θα ειναι σε θεση αφου παρει την πιπιλα να την κρατησει αν την θελει μονο για να ηρεμησει κ οταν πεινασει να το δειξει ή θα παθει συγχυση κ θα διαταραχθει το θεμα της διατροφης κ του θηλασμου;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλημερα! μια ερωτηση στις μανουλες που εχουν ηδη θηλασει.. ποτε μπορουμε να δωσουμε πιπιλα στο μωρο;; το μωρο θα ειναι σε θεση αφου παρει την πιπιλα να την κρατησει αν την θελει μονο για να ηρεμησει κ οταν πεινασει να το δειξει ή θα παθει συγχυση κ θα διαταραχθει το θεμα της διατροφης κ του θηλασμου;

Καλύτερα να την αποφύγεις την πιπίλα, ειδικά μέχρι να γίνει 2 μηνών περίπου αντενδείκνυται γιατί μπορεί να πάθει συγχηση θηλών και να μη θέλει μετά να θηλάσει. Μετα το πρώτο 2μηνο μειώνεται αυτος ο κίνδυνος απ οτι ξερω. Πάντως αν δεν του δώσεις μέχρι τότε πιπίλα, γνωμη μου ειναι να μη του δώσεις και μετά. Καλύτερα να μη τη μάθει. Εκτώς βεβαια αν πιπιλάει τα δάχτυλα οπότε λένε πως είναι προτιμότερο να πιπιλάει πιπίλα, παρά δάχτυλο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εϊ.... κοριτσια... με θυμαστε?!!!

Ειμαι αυτη που περπατουσε περτπατουσε και δε γεννουσε!!!:tongue::tongue::tongue:

Σημερα γυρισαμε στο σπιτι μας! Δεν εχω το κουραγιο να διαβασω νεα σας! Μονο που ειδα οτι γεννησε η Βενια.

Βενια να σου ζησει ο μικρουλης! Ειδα και τα πατουσακια του και ειναι τρελα!!!

Εμενα κοριτσια ειχα συσπασεις απο την Παρασκευη το πρωι και δεν το καταλαβαινα! Πηγα στο γιατρο οπως σας ειχα πει και το ειδε στο καρδιοτοκογραφημα. Μου ειπε οτι θα γεννησω μεχρι το βραδυ αλλα δε το πολυπιστευα! Πραγματι απο το απογευμα αρχισα να χρονομετρω και οταν εγιναν τριλεπτες ξεκινησαμε για Χανια.

Φτανουμε μαιευτηριο, κλυσμα (στην κυριολεξια λυθηκε το εντερο μου) και κατεβηκαμε για τη γεννα. Ρε κοριτσια, μεχρι εκεινη τη στιγμη, οι πονοι αντεχόταν, μετα... Δεν αντεχα!!! Προσπαθουσα να παιρνω αναπνοες αλλα ποναει πολυ!!! Μεχρι να φτασω στην 4 διαστολη, τα ειδα ολα! Ο Νικος μετα μου ειπε πως ειχα γινει μπλε!!! Μετά την επισκληριδιο ολα καλα! Επεσε κι εμενα η πιεση μου και μου δωσαν οξυγονο αλλα ολα καλα. Τεσσερις ωρες διηρκησε ο τοκετος. Πολυ ευκολος και συντομος μου ειπαν ολοι εκει μεσα.

Στο μαιευτηριο εκνευριστηκα απιστευτα! Μερικες μαιες μου εσπαγαν τα νευρα τοσο πολυ! Το τι λανθασμενες οδηγιες μου δινανε δε λέγονται! Το μωρο μεσα σε 30 ωρες εχασε το 10% του βαρους του, εγω απαρρηγορητη, να κλαιω ασταματητα απο τις ορμονες και τα νευρα μου τσαταλια! Εκει ηταν η φαση που κοριτσια ενεδωσα και εδωσα στον μικρο ξενο γαλα! Με επεισε η παιδιατρος γιατι φοβηθηκε οτι απο το υπερβολικο στρεσσαρισμα μου μπορει να δημιουργουσα προβλημα στον θηλασμο. :-(

Ερχεται η μερα να βγουμε (την Τριτη) κανουμε την εξεταση της χολυρεθρυνης και βγαινει 13,7. Δεν ειναι παθολογικος ο ικτερος αλλα παρακολουθησιμος. Και πως θα το παρακολουθουσαμε απο την Παλαιοχωρα? Θα καναμε μιαμιση ωρα με το μωρο στο αμαξι κατω για να το ξαναπαμε την αλλη μερα να τον ξαναμετρισουμε? Μενουμε λοιπον αλλη μια μερα στην κλινικη (τα νευρα μου τσιτα!!!) Την αλλη μερα 14,5. Η παιδιατρος μας λεει πρεπει να το δουμε και αυριο! "Ω Θεε μου δεν θα παω ποτε σπιτι μου?" Αλλη μερα στην κλινικη δε μενω! Ξεσπιτωνουμε εναν φιλο μας και παμε σπιτι του. Την αλλη μερα ξαναμετραμε. 14 τωρα. Καλα παει λεει η γιατρος αλλα... καλο ειναι... Οπως καταλαβαινετε την ξαναμετρησαμε τη χολυρεθρινη και 4η φορα, σημερα, οπου επεσε ξανα στο 13,5.

Και επιτελους σπιτι μας!!!

Αααα ο δικος μου γεννηθηκε ακριβως οσο τον υπολογιζαμε, 3.200. Εχει πολλα μαλλια και ολοι λενε οτι μου μοιαζει. Εχει κατι ματια... ενα βλεμμα... κανει κατι γκριματσες... απιστευτος!!!

Και φυσικα εδω και δυο μερες απο την ημερα δηλαδη που εφυγα απο την κλινικη δεν του ξαναδωσα ξενο;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...