Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αλίκη διάβαζα την εμπειρία σου κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα.Είναι λες και περιγράφεις τη σκηνή από κάποια ταινία.Να το χαίρεσαι το μωράκι σου,είναι δώρο Θεού.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκανα την ένεση και τώρα περιμένω να ξημερώσει η Παρασκευή...μου φαίνεται ότι είναι μακριά,οι ώρες δεν περνούν με τίποτα.

Καλημέρα!

Μαρακι μου υπομονη! Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου να πάρεις αγκαλίτσα το αγγελούδι σου, αλλά ο καιρός της αναμωνής ουσιαστικα έχει τελειώσει :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αλικη μου το σημαντικο ειναι οτι τωρα ειστε καλα και εχεις να χαιρεσαι τον μικρουλη σου! Καλη συνεχεια και προσαρμογη στο ρολο της μανουλας.

Εμεις ακομη περιμενουμε, η μικρη μας δεν θελει να βγει παρολο που ο καιρος ανοιξε, μαλλον προτιμαει τη ζεστασια της μαμας και ο γιατρος την παρακολουθει στενα αλλα την αφηνει να αποφασισει μονη της ποτε θα κανει το ντεμπουτο της!

YAU0p2.png

Έκανα την ένεση και τώρα περιμένω να ξημερώσει η Παρασκευή...μου φαίνεται ότι είναι μακριά,οι ώρες δεν περνούν με τίποτα.

Καλη επιτυχια, μια μερουλα εμεινε, υπομονη οσο γινεται!

YAU0p2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια για το κουράγιο.Δε φαντάζεστε πως νιώθω...έχω έναν κόμπο στο λαιμό και στο στομάχι και μια ελαφριά τάση για εμετό,όπως όταν ήμουν μικρή και ξάπλωνα να κοιμηθώ γνωρίζοντας ότι την επόμενη μέρα θα κάνω ταξίδι.

Χτες που πήγα στο γιατρό και με εξέτασε μου είπε ότι έχω πολλά υγρά,ότι η μπέμπα είναι ακόμα ψηλά, ζυγίζει 3750 γραμμάρια (να φανταστείτε ότι ο υπέρηχος έβγαλε ένα αστεράκι δίπλα στο βάρος του παιδιού,δηλαδή είναι πολύ μεγάλο το βάρος για την εβδομάδα που βρίσκομαι) και τέλος ότι αν την περιμέναμε να βγει από μόνη της θα έφτανε πρώτα τα 5 κιλά και μετά θα έβγαινε.Για την ακρίβεια είπε ότι η μπέμπα έχει βολευτεί για τα καλά εκεί μέσα και όχι μόνο δε θέλει να βγει,αλλά ούτε καν να κατέβει.

Kαλημερα. Αλικη μολις παρεις το μωρο αγκαλια δεν θυμασαι τιποτα μετα. Να σου ζησει! Ολα καλά απο εδω και πέρα.

Μαρακι υπομονη. Με το καλό.

Ευα τι κανεις?

Ειμαι μια χαρουλα Στέλλα μου. Εχει φοβερη λιακάδα έξω και λέω πιο μετά να πάω για περπάτημα. Εχθες ειχα κανα 2 φορές κάτι πονάκια περιόδου αλλά οκ τιποτα δραματικό. Εβαλα και έπλυνα το ριλάξ και τον μάρσιπο και σημερα θα βάλω και τα του καροτσιού για πλύσημο. Σιγα σιγα πρέπει να φτιάξω και καμια βαλίτσα, αλλά περιμένω τη Δευτέρα που θα πάω στο νοσοκομείο,να ρωτήσω καμια μαία τί να πάρω μαζί μου.

Στον Ιωνα μας τα παρείχαν όλα αλλά τώρα ξέρω πως το Αρεταίειο έχει τρομερό οικονομικό πρόβλημα και ίσως να θέλουν να φέρουμε εμείς πράγματα.

Εσυ Στελλα μου τι κάνεις? Πως νιώθεις;

spiribarce έρχεται και για σένα η ώρα! Ευχομαι να έρθει το μωράκι σου σύντομα! :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ξέχασα να σας πω πως τις τελευταίες 3 μέρες έχω τη χειρότερη καούρα που έχω νιώσει μέχρι τώρα. Μιλάμε πως με το που τρώω κάτι, με πιάνει τέτοιο κάψημο που δεν μπορώ να σας περιγράψω! Εχθες και προχθες, καθ ότι δεν μπορούσα ούτε να ξαπλώσω το βράδυ, είπια μια κουταλίτσα λάδι και μόνο αυτό κάπως βελτίωσε την κατάσταση. Αλλά ρε κορίτσια, ψωμί έφαγα και με έπιασε αυτο το πράγαμα! Με τα βραστα λαχανικά ημουν καλα. Μόλις έφαγα λίγο ψωμάκι, ξεκίνησε το βασανιστήριο. :confused:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευα σερνομαι σημερα. Πηγα στον φουρνο και ηταν ενας παππυς διπλα μου και με περασε.... Ποναω πολύ απο κατω. Σαν να εχει βγει ο κεφαλι.....

Για τις καουρες τι τρως?

Ευα σερνομαι σημερα. Πηγα στον φουρνο και ηταν ενας παππυς διπλα μου και με περασε.... Ποναω πολύ απο κατω. Σαν να εχει βγει ο κεφαλι.....

Για τις καουρες τι τρως?

Εγω παραδόξως έτσι όπως λες ένιωθα πριν απο κανα μήνα. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Τωρα νιώθω ακμαιότατη! :shock:

Για την καούρα... ειλικρινα δεν ξερω τι να φάω γιατι με ενοχλούν αυτη τη στιγμή σχεδόν τα πάντα! Ψωμι= καούρα, τυρί (μιλνερ)= καούρα, ψητά= καούρα, φακές= καούρα και ο κατάλογος συνεχίζεται. Εχθες έφαγα βραστη σαλάτα και ήμουν μια χαρά μέχρι που έφαγα ψωμί. Μετά το απόγευμα έφαγα ένα κομματάκι σοκολάτα υγείας και η καούρα έγινε ακόμα χειρότερη! Σημερα ειπια γάλα και ήμουν καλα. Μετά έφαγα ένα τοστάκι και με έπιασε καούρα (οχι τραγικη πάλι καλα). Τωρα για το μεσημέρι θα φάω γάλα με κορνφλεικς. Ελπίζω να ειμαι οκ. Το απογευμα λεω να μαγειρέψω κοτόπουλο με φασολάκια αλλα δεν ειμαι καθόλου σίγουρη πως θα μπορέσω να φάω.

Πραγματικά δεν ξέρω τί να φάω!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Υπομον Ευα. Χτες σαν να μην ημουν εγκυος. Εκανα ενα σωρο δουλειες. Σημερα σερνομαι. Να δω τι θα μου πει και ο γιατρος σημερα....

Εσυ ποτε θα πας?

Εγω θα πάω τη Δευτέρα. Εχω να πάω 1.5 μηνα στο γιατρό. Λες να μου πει οτι γεννάω; Αυτο φοβάμαι ρε συ... Μη μου πει τίποτα ξαφνικό :confused:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κορίτσια υπομονή, κοντεύετε κι εσείς.Εύα ο γιατρός δε σου είπε τι να τρώς για τις καούρες? Εγώ φιλενάδες δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα που να δείχνει ότι έχω μπει στο μήνα μου και ότι κοντεύω να γεννήσω.Το μόνο δύσκολο είναι ότι η μπέμπα έχει βαρύνει πολύ και επειδή είναι ψηλά με δυσκολεύει στις κινήσεις μου ειδικά όταν κάθομαι και σηκώνομαι και πονάω λίγο.

Πιστευω θα το καταλαβανες. Εγω νιωθω σαν να εχει βγει το κεφαλι της. Ποναω. Να δουμε τι θα μου πει. Μην αγχωνεσαι παντως, νιωθεις μπουκωμα χαμηλα?

Μπα όχι δεν νιώθω κάποια ιδιαίτερη πίεση. Μόνο μετά απο μπόλικες δουλίτσες. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί πριν ένα μήνα ένιωθα πολύ έντονη πίεση χαμηλά και τώρα που είμαι πιο κοντά δεν νιώθω τίποτα. :confused:

Τί να πω; Θα περιμένω νέα σου απο το γιατρό!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...