Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

αααααα, δεν σας ειπα!!! πηραμε βαρος.. ειμαστε πλεον 3200!!! πηραμε 1 ολοκληρο κιλο απο την γεννηση μας, μονο με θηλασμο!! γιουπιιιιιιιιιιι!!!

Χεχε! Τέλεια!!!! Μπορεί το σποράκι σου να βγήκε μικρούλι, αλλά από φαί....πάει πολύ καλά βλέπω! :P Ευχομαι να συνεχίσετε έτσι!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι στην Αθηνα ο γιατρός μου. Αν ηταν εδω θα ηταν πιο εύκολα τα πράγματα. Φοβάμαι μη μου πει τίποτα ότι μπαίνω για καισαρική νωρίτερα κλπ Φαντάσου απο την ανησυχια μου, εχω κάνει απο το πρωί ένα κάρο δουλειές που δεν είχαν γίνει μέχρι τωρα.

Εχθες πάντως σιδέρωσα τα ρούχα της μπέμπας και μαζί με τον Ιωνα καθαρίσαμε τα σηρτάρια της και έβαλε ο Ιωνας τα πράγματα στη θέση τους και ήταν πολύ ενθουσιασμένος :P

Kαλε τι παιδι ειναι αυτο? Νυφη εχετε?Σου δινω την κορη μου... χιχιχι

Εμενα πάλι ο δικος μου τα αδειαζει τα συρταρια...:-(

Μαριαντι και ο αντρας μου 2 κιλα και κατι βγηκε και τον ειδες πως ειναι......

ελα βρε!! σοβαρα;;!! καλα, στην αρχη επαθα ενα σοκ με το βαρος του, μαλλον γιατι μου τον ειχαν βγαλει 9 μερες πριν την γεννα 2700. τωρα πια δεν με πειραζει κ αφου το παιδακι μου τρωει καλα κ τον καλυπτει ο θηλασμος κ παιρνει βαρος, δεν αγχωνομαι καθολου! απλα τωρα πιανω παιδακι, πριν ηταν ενα σαμιαμιδι!! τωρα ειναι....φρατζολακι κ οχι σουσαμακι!!! (αν κ για εμενα παντα θα ειναι το σουσαμακι μου!!χιχι)

αντε Στελλιτσα, κοντευεις κ εσυ!!! εισαι η τελευταια που εμεινε απο την εγκυοσυναντηση!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

να καναμε ενα resume με τις εγκυμοσυνες κ τις γεννες, μιας κ καποιες κοπελες δεν εχουν συμμετασχει απο την αρχη ξανα κ ισως κ το βαρος των μωρων, ετσι ωστε στην συνεχεια να βλεπουμε την εξελιξη;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Ναι βαρος και υψος. Συμφωνω.

θα αναλαβεις γιατι θελει κ λιγη ανασκαφη στις παλιοτερες δημοσιευσεις ή να το κανω εγω αργοτερα;; (ξυπναει ο μικρος τωρα οποτε εχουμε θηλασμο στα προσεχως!!)

n3I0p3.pngi5JOp3.png

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July....................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

mariadi.............11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ......2200γρ

kouklitsa. .........22/02/2011.............Ιασώ...................Κ.Τ.

Νταιζακι............24/02/2011.............ΡΕΑ....................Φ.Τ.

Aliki1983...........27/02/2011.............ΡΕΑ....................Κ. Τ.

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011...............ΕΛΕΝΑ...............Κ. Τ.

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ..................Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011............Ιπποκράτειο..........Κ.Τ......3520γρ

chris83.............05/03/2011........κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ. Τ.

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2980γρ

zaki..................08/03/2011.............Μητερα...............Φ.Τ.....3350γρ

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Εβαλα αυτά που θυμόμουν. Θα κοιτάξω να βρω και των άλλων κοριτσιων.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...Είμαι εδώ και για δεύτερη φορά μανούλα....Όλα πήγαν πολύ καλά, χάρη στον πολύ καλό μου γιατρό...Τον ευχαριστώ πολύ για όλα και δημόσια...Του αξίζουν...Ειδικά η ψυχολογική του στήριξη ήταν τεράστια καθόλη τη διαμονη μου στο νοσοκομείο...Ο μικρός μου μπόμπιρας γεννήθηκε την Τετάρτη 02-03, στις 17.20. Το βάρος του 3520 και 51 cm. Τώρα είμαστε πλέον σπίτι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα ωράριά του... Η μικρή μου πριγκίππισα προς το παρόν τον υποδέχτηκε πολύ καλα...Θα δούμε την συνέχεια.

Να σας ζήσουν και τα δικά σας μωράκια και καλή λευτεριά σε όσες περιμένουν...

Να σου ζησει, παντα με ευτυχια και χαμογελα τα παιδακια σου!

YAU0p2.png

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July....................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

mariadi.............11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ......2200γρ

kouklitsa. .........22/02/2011.............Ιασώ...................Κ.Τ.

Νταιζακι............24/02/2011.............ΡΕΑ....................Φ.Τ.

Aliki1983...........27/02/2011.............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2970 γρ - 51 εκ.

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011...............ΕΛΕΝΑ...............Κ. Τ.

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ..................Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011............Ιπποκράτειο..........Κ.Τ......3520γρ

chris83.............05/03/2011........κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ. Τ.

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ....................Κ. Τ.....2980γρ

zaki..................08/03/2011.............Μητερα...............Φ.Τ.....3350 γρ

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε? Το forum μας έχει ερημώσει ε??? Πώς τα πάνε οι κοιλίτσες που 'εχουν απομείνει??? Οι νέες μανούλες??

Καταρχάς να ευχηθώ στις: silviamammy, tinna, maliv, Leo80, festar, Chris83, Venia kai zaki να σας ζήσουν τα μωρά σας να έχουν πάντα υγεία και να είναι καλότυχα!!! Ότι καλύτερο εύχομαι σε όλες από τα βαθη της καρδιάς μου.

Λοιπόν να σας πω την δική μου εμπειρία.

Από το Σάββατο το πρωί 26/2/2011 είχα συσπάσεις ακανόνιστες. Είχαμε πάει με τον Κώστα βόλτα για να περπατήσουμε και οι συσπάσεις εκεί. Από τις 18:00 το απόγευμα είχα συσπάσεις όλες κάτω από 7 λεπτά. Μιλάγαμε με την μαία και τον γιατρό και μας είχαν πει ότι μόλις φτάσουμε στο κάθε 2λεπτο θα πάμε στο μαιευτήριο αν είναι.

3 το πρωί πέρνουμε την μαία τηλέφωνο και της λέμε ότι έχουν φτάσει τα πονάκια κάθε 2, 1 , 3 , 4 λεπτά. Μας λέει να πάμε στο μαιευτήριο να μας δουν εκεί και αν είναι θα κάνουμε εισαγωγή.

Πέρνουμε λοιπόν την βαλιτσούλα μας και στο αυτοκίνητο για το μαιευτήριο. Στο δρόμο ελεγα στον Κώστα : λες να μην γεννάω??? Πώπω ρόμπα θα γίνουμε έτσι και πάμε και δεν είναι τίποτα.

Φτανουμε στο μαιευτήριο και μπαίνω μέσα για εξέταση. Είχα διαστολή 1. Με βάζουν και στο καρδιοτοκογράφο και μετά απο λίγο έρχονται για το κλισμα και το ξύρισμα!! Λέω κάνουμε εισαγωγή??? Μου λένε ναι!!!!

Τέλεια σκέφτομαι. Αφού με ετοιμάζουν με πάνε στην αίθουσα ωδινών όπου και άκουγα την καρδούλα του μπέμπη μας! Ήρθε η μαία μας και μετά από λίγο και ο Κωστας. Ώρα 4:00 το πρωί. Όλα μια χαρά. Είχα συσπάσεις αλλά άντεχα τους πόνους μια χαρά. Μετά από κανα 2 ωρό , μου βάλανε πόνους και μου έκαναν τυπικά μία επισκληρίδιο για παν ενδεχόμενο με πολύ λίγη αναισθησία, ίσα ίσα για τον καθετήρα. Έτσι πήγαμε μέχρι τις 10:00 το πρώι που ήρθε και ο γιατρός μας. Με εξετάζει και είχα 4 διαστολή. Μου λέει μια χαρά τα πας! Και μου σπάει τα νερά. Και εκεί που το παιδί είχε 140-150 παλμους πέφτουν στους 20-30 ή και καθόλου.

Μετά από λίγο επανέρχονται οι παλμοί του. Μου λέει η Μαία μου ότι συμβαίνει αυτό κάποιες φορές, μην ανησυχείς. Στην απόμενη σύσπαση συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Από 140-150, 20-30. Στην επόμενη ξανά. Αμέσως έρχεται η προισταμένη του χειρουργείου και μου βάζουν οξυγόνο. Μου λένε βαθείες ανάσες συνέχεια. Με γυρνάνε στο πλάι. Αυτό συνεχίζεται καμια ώρα. Εν τω μεταξύ ο γιατρός μου δίπλα μου συνέχεια και με κοίταζε από κάτω, όταν από ένα σημείο και μετά, έβαζε και άλλους γιατρούς να με κοιτάνε. Κάθε στιγμή που με εξεταζαν και πόναγα πέρα από τις συσπάσεις οι παλμοί του παιδιού έπεφταν . Είχα από πάνω μου 7-8 άτομα συνέχεια. Και μου έλεγαν συνέχεια αναπνοες. Κάθε φορά που ένιωθα ότι έρχεται σύσπαση άρχιζα να πέρνω ανάσες από μόνη μου. Φοβόμουν να γυρίσω να δω τους παλμους του παιδιού και φοβόμουν να σκεφτω τι συμβαίνει και δεν πάει καλά. Έλεγα το Πάτερ Ημών από μέσα μου συνέχεια και κοίταζα συνέχεια στα μάτια όποιον μου έλεγε κάθε φορά που χάναμε τους παλμούς, ανέπνεε-ανέπνε. Πλέον είμαι χωρίς αναισθησία και πονάω για τα καλά. Μου λέει η μαία μου. Δεν μπορώ να σου βάλω άναισθησία τώρα μέχρι να δούμε ότι σταθεροποιείται το μωρό. Όσο αντέχεις.. Παρόλα αυτά έσφιγκα τα δόντια και πέρναγα τους πόνους. Η ώρα 11:20. Διαστολή 8. Ξανα ο γιατρός μου πάει να με εξετάσει και φέρνει και 3ο γιατρο αυτή τη φορά. Τον βάζει να με εξετάσει εκείνος πρώτα και του λέει: Πές μου είναι πρόπτωση ομφαλίδας?? Με εξετάζει και μετά πάλι και λέει : ναι.. είναι ομφαλίδα. Με ξανακοιτάζει ο γιατρός μου. Πλεον το μωρό δεν έχει κάθόλου παλμούς. Και αρχίζουν όλοι και φωνάζουν : γρήγορα πάμε χειρουργείο χάνουμε το παιδί, φωνάξτε το τάδε, τον νεογνολόγο γρήγορα. Έρχεται η αναισθησιολόγος μου βάζει αναισθησία η προισταμένη μου βάζει σωληνάκι από κάτω. Και ειλικρινά πώς βλέπουμε στις ταινίες όταν γίνεται ένα ατύχημα που τρέχουν 15 άτομα πάνω από ένα φορείο?? ειλικρινά έτσι ήμουν και εγώ. Έτρεχαν άτομα γύρω μου. Η προισταμένη πάνω στο φορείο μαζί μου,. Φτάνουμε χειρουργείο (όλα αυτά σε λιγότερο από λεπτό) ο γιατρός μου ήδη ντυμένος, με βάζουν πάνω στο κρεβάτι, το betadin το έριχναν πάνω μου, η αναισθησιολόγος με μία βελονα με τρυπάει στο στήθος και μου λέει το νιώθεις και της λέω ναι και τα τελευταία που ακούω είναι: γρηγορα χάνουμε το παιδι, νυστέρι και κάποια να φωνάζει την νάρκωσα την νάρκωσα και νιώθω ότι κάποιος με ανοιγει και τίποτα άλλο. Από ότι μου είπαν μετά ο μικρός βγήκε σε ένα λεπτό. Ο γιατρός μου μου είπε ότι σε μισή ώρα θα γεννούσα φυσιολογικά αλλά το παιδί θα πάθαινε ασφυξία και θα πέθαινε.

Η πρόπτωση ομφαλίδας συμβαίνει όταν στον γενετικό σωλήνα μπαίνει πρώτα ο ομφάλιος και όχι το κεφάλι του παιδιού με αποτέλεσμα κάθε φορά που είχε σύσπαση ο ομφάλιος λώρος εμπόδιζε το παιδί να βγει. Το αστεράκι μου γεννήθηκε 11:35 2970 και 51 εκ. Ο άντρας μου τον είδε 10 λεπτά μετά. Εγώ είδα τον άντρα μου στη 1:00 και με ανεβασαν στο δωμάτιο στις 2. Μετά από λίγο μου έφεραν το αστεράκι μου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μπορεί να τον έχανα. Ευχαριστώ τον Θεό και στη συνέχεια τον γιατρό μου και την μαία μου που έχω το παιδάκι μου στην αγκαλιά μου και κοιτάζω τα ματάκια του.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία τοκετού. Μακάρι ο Θεούλης να προστατεύει όλα τα παιδάκια.

Φιλάκια

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε? Το forum μας έχει ερημώσει ε??? Πώς τα πάνε οι κοιλίτσες που 'εχουν απομείνει??? Οι νέες μανούλες??

Καταρχάς να ευχηθώ στις: silviamammy, tinna, maliv, Leo80, festar, Chris83, Venia kai zaki να σας ζήσουν τα μωρά σας να έχουν πάντα υγεία και να είναι καλότυχα!!! Ότι καλύτερο εύχομαι σε όλες από τα βαθη της καρδιάς μου.

Λοιπόν να σας πω την δική μου εμπειρία.

Από το Σάββατο το πρωί 26/2/2011 είχα συσπάσεις ακανόνιστες. Είχαμε πάει με τον Κώστα βόλτα για να περπατήσουμε και οι συσπάσεις εκεί. Από τις 18:00 το απόγευμα είχα συσπάσεις όλες κάτω από 7 λεπτά. Μιλάγαμε με την μαία και τον γιατρό και μας είχαν πει ότι μόλις φτάσουμε στο κάθε 2λεπτο θα πάμε στο μαιευτήριο αν είναι.

3 το πρωί πέρνουμε την μαία τηλέφωνο και της λέμε ότι έχουν φτάσει τα πονάκια κάθε 2, 1 , 3 , 4 λεπτά. Μας λέει να πάμε στο μαιευτήριο να μας δουν εκεί και αν είναι θα κάνουμε εισαγωγή.

Πέρνουμε λοιπόν την βαλιτσούλα μας και στο αυτοκίνητο για το μαιευτήριο. Στο δρόμο ελεγα στον Κώστα : λες να μην γεννάω??? Πώπω ρόμπα θα γίνουμε έτσι και πάμε και δεν είναι τίποτα.

Φτανουμε στο μαιευτήριο και μπαίνω μέσα για εξέταση. Είχα διαστολή 1. Με βάζουν και στο καρδιοτοκογράφο και μετά απο λίγο έρχονται για το κλισμα και το ξύρισμα!! Λέω κάνουμε εισαγωγή??? Μου λένε ναι!!!!

Τέλεια σκέφτομαι. Αφού με ετοιμάζουν με πάνε στην αίθουσα ωδινών όπου και άκουγα την καρδούλα του μπέμπη μας! Ήρθε η μαία μας και μετά από λίγο και ο Κωστας. Ώρα 4:00 το πρωί. Όλα μια χαρά. Είχα συσπάσεις αλλά άντεχα τους πόνους μια χαρά. Μετά από κανα 2 ωρό , μου βάλανε πόνους και μου έκαναν τυπικά μία επισκληρίδιο για παν ενδεχόμενο με πολύ λίγη αναισθησία, ίσα ίσα για τον καθετήρα. Έτσι πήγαμε μέχρι τις 10:00 το πρώι που ήρθε και ο γιατρός μας. Με εξετάζει και είχα 4 διαστολή. Μου λέει μια χαρά τα πας! Και μου σπάει τα νερά. Και εκεί που το παιδί είχε 140-150 παλμους πέφτουν στους 20-30 ή και καθόλου.

Μετά από λίγο επανέρχονται οι παλμοί του. Μου λέει η Μαία μου ότι συμβαίνει αυτό κάποιες φορές, μην ανησυχείς. Στην απόμενη σύσπαση συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Από 140-150, 20-30. Στην επόμενη ξανά. Αμέσως έρχεται η προισταμένη του χειρουργείου και μου βάζουν οξυγόνο. Μου λένε βαθείες ανάσες συνέχεια. Με γυρνάνε στο πλάι. Αυτό συνεχίζεται καμια ώρα. Εν τω μεταξύ ο γιατρός μου δίπλα μου συνέχεια και με κοίταζε από κάτω, όταν από ένα σημείο και μετά, έβαζε και άλλους γιατρούς να με κοιτάνε. Κάθε στιγμή που με εξεταζαν και πόναγα πέρα από τις συσπάσεις οι παλμοί του παιδιού έπεφταν . Είχα από πάνω μου 7-8 άτομα συνέχεια. Και μου έλεγαν συνέχεια αναπνοες. Κάθε φορά που ένιωθα ότι έρχεται σύσπαση άρχιζα να πέρνω ανάσες από μόνη μου. Φοβόμουν να γυρίσω να δω τους παλμους του παιδιού και φοβόμουν να σκεφτω τι συμβαίνει και δεν πάει καλά. Έλεγα το Πάτερ Ημών από μέσα μου συνέχεια και κοίταζα συνέχεια στα μάτια όποιον μου έλεγε κάθε φορά που χάναμε τους παλμούς, ανέπνεε-ανέπνε. Πλέον είμαι χωρίς αναισθησία και πονάω για τα καλά. Μου λέει η μαία μου. Δεν μπορώ να σου βάλω άναισθησία τώρα μέχρι να δούμε ότι σταθεροποιείται το μωρό. Όσο αντέχεις.. Παρόλα αυτά έσφιγκα τα δόντια και πέρναγα τους πόνους. Η ώρα 11:20. Διαστολή 8. Ξανα ο γιατρός μου πάει να με εξετάσει και φέρνει και 3ο γιατρο αυτή τη φορά. Τον βάζει να με εξετάσει εκείνος πρώτα και του λέει: Πές μου είναι πρόπτωση ομφαλίδας?? Με εξετάζει και μετά πάλι και λέει : ναι.. είναι ομφαλίδα. Με ξανακοιτάζει ο γιατρός μου. Πλεον το μωρό δεν έχει κάθόλου παλμούς. Και αρχίζουν όλοι και φωνάζουν : γρήγορα πάμε χειρουργείο χάνουμε το παιδί, φωνάξτε το τάδε, τον νεογνολόγο γρήγορα. Έρχεται η αναισθησιολόγος μου βάζει αναισθησία η προισταμένη μου βάζει σωληνάκι από κάτω. Και ειλικρινά πώς βλέπουμε στις ταινίες όταν γίνεται ένα ατύχημα που τρέχουν 15 άτομα πάνω από ένα φορείο?? ειλικρινά έτσι ήμουν και εγώ. Έτρεχαν άτομα γύρω μου. Η προισταμένη πάνω στο φορείο μαζί μου,. Φτάνουμε χειρουργείο (όλα αυτά σε λιγότερο από λεπτό) ο γιατρός μου ήδη ντυμένος, με βάζουν πάνω στο κρεβάτι, το betadin το έριχναν πάνω μου, η αναισθησιολόγος με μία βελονα με τρυπάει στο στήθος και μου λέει το νιώθεις και της λέω ναι και τα τελευταία που ακούω είναι: γρηγορα χάνουμε το παιδι, νυστέρι και κάποια να φωνάζει την νάρκωσα την νάρκωσα και νιώθω ότι κάποιος με ανοιγει και τίποτα άλλο. Από ότι μου είπαν μετά ο μικρός βγήκε σε ένα λεπτό. Ο γιατρός μου μου είπε ότι σε μισή ώρα θα γεννούσα φυσιολογικά αλλά το παιδί θα πάθαινε ασφυξία και θα πέθαινε.

Η πρόπτωση ομφαλίδας συμβαίνει όταν στον γενετικό σωλήνα μπαίνει πρώτα ο ομφάλιος και όχι το κεφάλι του παιδιού με αποτέλεσμα κάθε φορά που είχε σύσπαση ο ομφάλιος λώρος εμπόδιζε το παιδί να βγει. Το αστεράκι μου γεννήθηκε 11:35 2970 και 51 εκ. Ο άντρας μου τον είδε 10 λεπτά μετά. Εγώ είδα τον άντρα μου στη 1:00 και με ανεβασαν στο δωμάτιο στις 2. Μετά από λίγο μου έφεραν το αστεράκι μου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μπορεί να τον έχανα. Ευχαριστώ τον Θεό και στη συνέχεια τον γιατρό μου και την μαία μου που έχω το παιδάκι μου στην αγκαλιά μου και κοιτάζω τα ματάκια του.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία τοκετού. Μακάρι ο Θεούλης να προστατεύει όλα τα παιδάκια.

Φιλάκια

Αλίκη μου πραγματικά συγκλονιστική η ιστορία σου! Εγω γέννησα με καισαρική τον Ιωνα ακριβώς επειδη λόγω του υδραμνίου που είχα (υπερβολική ποσότητα αμνιακού) Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα για πρόσπτωση ομφαλίδας. Οπως καταλαβαίνεις μόλις μου ειπε τόσο ο γιατρός μου όσο και ένας ακόμα γυναικολόγος στον οποιο απευθύνθηκα ποιος ειναι ο κίνδυνος, αν και στεναχωρέθηκα, δεν δύσταα να συναινέσω στην καισαρική.

Σημασία έχει πως ο μικρούλης σου είναι καλά και πάντα καλά να είναι και αυτός και εσεις!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...