Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Παρούσα και έγκυος κι εγώ...

Βένια και Ζακι να σας ζήσουν τα μωράκια σας.

Κανένα νέο από Τιραμισού?

Τετάρτη βράδυ θα κάνω ένεση και Παρασκευή πρωί γεννάω!!! Ευτυχώς ξεκίνησα να αναρρώνω,μακάρι να είμαι τελείως καλά μέχρι την Παρασκευή για να γεμίσω με φιλιά τη μπέμπα μου.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρούσα και έγκυος κι εγώ...

Βένια και Ζακι να σας ζήσουν τα μωράκια σας.

Κανένα νέο από Τιραμισού?

Τετάρτη βράδυ θα κάνω ένεση και Παρασκευή πρωί γεννάω!!! Ευτυχώς ξεκίνησα να αναρρώνω,μακάρι να είμαι τελείως καλά μέχρι την Παρασκευή για να γεμίσω με φιλιά τη μπέμπα μου.

Καλημέρα κορίτσια!

Εφτασε και για σένα η ώρα Μαράκι!!! Με το καλό σε όλες που πλησιάζει η στιγμή να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα! Με τόσες γέννες με έχει πιάσει και εμένα ανυπομονησία :rolleyes:

Απο την tiramisu δεν έχουμε νέα ακόμα. Ελπίζω να έχουμε σύντομα όμως. :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγω σημερα ειχα ραντεβου με το γιατρό, αλλά λόγω καιρού το ακυρώσαμε. Τον πήρα λοιπόν για να κανονίσουμε πότε θα πάω και μου είπε τη Δευτέρα! Θα είμαι 37 εβδομάδων τη Δευτέρα! Με έπιασε μια ανησυχία :roll:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Λογικο ειναι. Εγω δεν εχω αγχωθει καθολου για τη γεννα μονο για τον Βασιλακη μου που θα ειναι μακρια μου. Μονο αυτο σκεφτομαι. Αυριο εχω γιατρο. Που ειναι ο δικος σου?

Καλημέρα κορίτσια...Είμαι εδώ και για δεύτερη φορά μανούλα....Όλα πήγαν πολύ καλά, χάρη στον πολύ καλό μου γιατρό...Τον ευχαριστώ πολύ για όλα και δημόσια...Του αξίζουν...Ειδικά η ψυχολογική του στήριξη ήταν τεράστια καθόλη τη διαμονη μου στο νοσοκομείο...Ο μικρός μου μπόμπιρας γεννήθηκε την Τετάρτη 02-03, στις 17.20. Το βάρος του 3520 και 51 cm. Τώρα είμαστε πλέον σπίτι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα ωράριά του... Η μικρή μου πριγκίππισα προς το παρόν τον υποδέχτηκε πολύ καλα...Θα δούμε την συνέχεια.

Να σας ζήσουν και τα δικά σας μωράκια και καλή λευτεριά σε όσες περιμένουν...

LBsMp2.png

Λογικο ειναι. Εγω δεν εχω αγχωθει καθολου για τη γεννα μονο για τον Βασιλακη μου που θα ειναι μακρια μου. Μονο αυτο σκεφτομαι. Αυριο εχω γιατρο. Που ειναι ο δικος σου?

Είναι στην Αθηνα ο γιατρός μου. Αν ηταν εδω θα ηταν πιο εύκολα τα πράγματα. Φοβάμαι μη μου πει τίποτα ότι μπαίνω για καισαρική νωρίτερα κλπ Φαντάσου απο την ανησυχια μου, εχω κάνει απο το πρωί ένα κάρο δουλειές που δεν είχαν γίνει μέχρι τωρα.

Εχθες πάντως σιδέρωσα τα ρούχα της μπέμπας και μαζί με τον Ιωνα καθαρίσαμε τα σηρτάρια της και έβαλε ο Ιωνας τα πράγματα στη θέση τους και ήταν πολύ ενθουσιασμένος :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...Είμαι εδώ και για δεύτερη φορά μανούλα....Όλα πήγαν πολύ καλά, χάρη στον πολύ καλό μου γιατρό...Τον ευχαριστώ πολύ για όλα και δημόσια...Του αξίζουν...Ειδικά η ψυχολογική του στήριξη ήταν τεράστια καθόλη τη διαμονη μου στο νοσοκομείο...Ο μικρός μου μπόμπιρας γεννήθηκε την Τετάρτη 02-03, στις 17.20. Το βάρος του 3520 και 51 cm. Τώρα είμαστε πλέον σπίτι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα ωράριά του... Η μικρή μου πριγκίππισα προς το παρόν τον υποδέχτηκε πολύ καλα...Θα δούμε την συνέχεια.

Να σας ζήσουν και τα δικά σας μωράκια και καλή λευτεριά σε όσες περιμένουν...

Να σου ζήσει και να ειναι πάντα υγειές και τυχερό!!! Οπως ειπε και η Στέλλα, εχουμε το άγχος της προσαρμογής των μικρών μας με το αδερφάκι, αλλά αισιοδοξούμε!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μαρακι τι ενεση θα κανεις?

Ένεση κορτιζόνης για τους πνεύμονες της μπέμπας. Απ'ότι έχω διαβάσει την κάνουν σε πρόωρα μωρά,ενώ το δικό μου θεωρείται τελειόμηνο.Αφού είπε ο γιατρός όμως να την κάνω...κάτι παραπάνω θα ξέρει.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλως τα νεα μωρακια του καφε μας! Κοριτσια να σας ζησουν τα μωρουλια σας!! Να ειστε γερες να τα καμαρωνετε! Για τις υπολοιπες που μεινατε, με το καλο!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Μαρακι μην σε αγχωνουν οι ενεσεις κορτιζονης! Εκανα κ εγω, 3 φορες!!! αφου στο τελος ελεγα να μας φερουν μπαλονια "it's a boy", αλλα ξεφουσκωτα, ετσι ωστε να τα φουσκωσει ο μικρος με τοσο ωριμους πνευμονες!!!!!! Εμας τελικα μας βοηθησαν πολυ, λογω του χαμηλου του βαρους, παροτι τελειομηνος!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

αααααα, δεν σας ειπα!!! πηραμε βαρος.. ειμαστε πλεον 3200!!! πηραμε 1 ολοκληρο κιλο απο την γεννηση μας, μονο με θηλασμο!! γιουπιιιιιιιιιιι!!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...