Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα Ευα. Μην ερθεις καλυτερα τετοια μερα.....

Καλε δεν έρχομαι με τίποτα! Εδω φαντάσου πως ο προαστειακός (που τον χρησιμοποιει ο άντρας μου καθημερινά για να πάει στη δουλεια) δεν δουλευει σήμερα, λόγω κακοκαιρίας.

Εγω που να πάω με το παιδί στο αυτοκίνητο;

Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την οδήγηση. Εχω οδηγήσει σε πολύ αντίξοες συνθήκες και μου έχουν τυχει και διάφορα στο δρόμο αλλά μέχρι τώρα (πάλι καλα) τα έχω αντιμετωπίσει χωρίς να υπάρξει ατυχημα. Αλλα τωρα με την κοιλιά στο στωμα και το παιδί στο πίσω κάθησμα, δεν θέλω να οδηγήσω.

Μια- δυο μέρες μετά θα πάει το ραντεβού. Δεν παθαίνω τίποτα.

evib υπομονή! Το ζητημα ειναι να ειναι καλα το μπεμπάκι σου και εύχομαι να έρθει το συντομότερο να ηρεμίσεις κι εσυ :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευα καλα θα κάνει. Αλλωστε τωρα μπηκες στον μηνα σου.

Εγω θα πάω Πεμπτη να δει και διαστολη. Αχ τι δυσαρεστη εξεταση.

Δεν είναι μόνο ότι κάνει αυτό που κάνει ο γιατρός.....αλλά πονάει κιόλας!!!!

Διαφημίσεις

Οχι τιποτα. Εχω αγχωθει μη μπει θερμοκοιτιδα. Πριν 3 εβδομαδες ηταν 2,5.

Μην αγχώνεσαι και εμένα στις 11/02 ήταν 2700 φαντάζομαι αφού έχω πάρει όλο το μήνα και συνεχίζω ότι θα είναι άνω των 3000. Και ο γιατρός λέει ότι ήταν φυσιολογικό!

Άσε που όσο μικρότερα είναι τόσο ευκολότερα θα τα καταφέρουμε στον τοκετό!

Το κεφαλι παιζει ρολο στη γεννα. Καποτε εβγαζαν 5 κιλα παιδια. Ανατριχαστικο....

Μα και το βάρος των μωρών που μας λένε στους υπέρυχους είναι με αναλογίες διαμέτρου κεφαλίς και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι...οπότε καλύτερα γύρω στα 3!

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι και εμένα στις 11/02 ήταν 2700 φαντάζομαι αφού έχω πάρει όλο το μήνα και συνεχίζω ότι θα είναι άνω των 3000. Και ο γιατρός λέει ότι ήταν φυσιολογικό!

Άσε που όσο μικρότερα είναι τόσο ευκολότερα θα τα καταφέρουμε στον τοκετό!

Να μαι κι εγω πάλι. Πήγα στο ΙΚΑ να ανανεωσω τα βιβλιάριά μας. 30 νούμερα αναμονή... έκατσα να περιμένω όμως γιατί τί να κάνω; Εεεεεεμε βλέπει ένας κύριος και μου λεει, εσεις γιατι περιμένετε; Προηγείστε! Του λεω... δεν βλέπω να συγκινειται κανεις... Πάει στην υπάλληλο και της λεει ...ειναι μια κοπέλα έγκος...τον γράφει αυτη!

Αυτος τα πήρε τότε στο κρανίο εντελώς και γυρνάει στην αιθουσα στους άλλους ανθρώπους και τους λεει... εδω η κοπέλα θα γεννήσει μέχρι να έρθει η σειρά της! Να περάσει να πάει σπίτι της; Συμφωνείτε όλοι έτσι;;;;;

Και έτσι ρε κορίτσια με άφησαν και πέρασα και τελείωσα γρήγορα.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι τελικα!

Πήρα και το γιατρό τηλέφωνο και του είπα πως δεν μπορώ να πάω και έτσι θα πάω άλλη μέρα. Θα τον πάρω αυριο για να ορίσουμε ημέρα και ώρα.

Στελλα μην αγχωνεσαι για το βάρος γιατί είδες και η mariadi το πήρε σπίτι το ψιχουλάκι της κανονικά κι ας ήταν μικρούλης. Και εγω γεννηθηκα πρόωρη 2600 και ούτε θερμοκοιτίδα ούτε τίποτα. Η θερμοκοιτίδα δεν έχει να κάνει κατ αρχάς με το βάρος. Ο Ιωνας γεννήθηκε ακριβως όσο και ο Βασιλάκης σου και έμεινε 5 μέρες στη θερμοκοιτίδα λόγω δυσπνιας.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July....................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

mariadi.............11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

kouklitsa. .........22/02/2011.............Ιασώ...................Κ.Τ.

Νταιζακι............24/02/2011.............ΡΕΑ....................Φ.Τ.

Aliki1983...........27/02/2011.............ΡΕΑ....................Κ. Τ.

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011...............ΕΛΕΝΑ...............Κ. Τ.

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ..................Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011............Ιπποκράτειο..........Κ.Τ

chris83.............05/03/2011........Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ. Τ.

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ.....................Κ. Τ.

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.............Μητερα

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Γέννησε Η Βένια! Να σου ζήσει Βένια μου!!! Περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις! Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα και απο την tiramisu και τη zaki!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευα εγω πλεον παω κι λεω για να μη γεννησω εδω μπορειτε να με εξυπηρετησετε? Τελειωνω σε λίγα λεπτα ΙΚΑ και τραπεζες.

Δικιο έχεις. Απλά όσες φορές πήγα να μπω μπροστά με κοιτάγανε με μισό μάτι. Δε μου αρέσει να νιώθω πως μου κάνουν και χάρη. Αν δεν καταλαβαίνουν πως με την κοιλιά στο στώμα ειναι δύσκολο να περιμένει κανεις, τί να πω!; Και σήμερα η υπάλληλος τον έγραψε τον άνθρωπο που της μίλησε. Και οι γυρω μη νομιζεις πως συγκινηθηκαν όλοι...

Εχουμε αποκτηνωθεί εντελώς βρε παιδί μου!

Ασχετο, αλλά η καούρα επέστρεψε δρυμήτερη απο χθές. Ισως χειρώτερα απ οτι ήταν πριν απο 2-3 βδομάδες. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθω και τώρα όλο το πρωι πάλι χάλια. Ψωμί με τυρί έφαγα και με έπιασε απίιιιιστευτη καούρα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...