Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα και καλη Σαρακοστη!!!

Μπηκα να σας πω μια καλημερα και να ευχηθω τα καλυτερα για τις μανουλες που δεν εχουν γεννησει ακομα!!!

Ο δικος μου μικρουλης ηταν πολυ βιαστικος αφου γεννησα 34w+6d τελειως ξαφνικα, οι πονοι να φανταστειτε με επιασαν στον υπνο μου! Γεννησα μολις μπηκε η ανοιξη, στις 4 το πρωι 1/3/2011.

Ολα πηγαν καλα, θα σας γραψω καποια αλλη στιγμη την εμπειρια μου που θα εχω περισσοτερο χρονο. Εγω βγηκα απο το Λητω σε δυο μερες αφου ημουν τελειως καλα (και χωρις ραμματα) αλλα ο μικρος μου ειναι ακομα μεσα σε θερμοκοιτιδα. Τον επισκεπτομαστε δυο φορες την ημερα και του παμε το γαλατακι μου οποτε οπως καταλαβενετε παιδευομαι με το θηλαστρο. Ευτυχως η πορεια του ειναι πολυ καλη, εχει αρχισει να βαζει βαρος και δεν εχει παρουσιασει κατι οποτε απλα περιμενουμε να περασουν λιγο οι μερες για να τον παρουμε σπιτι! Ελπιζω στα μεσα αυτης της εβδομαδας να ειμαστε ολοι μαζι! Το κακο ειναι πως τον εχω αγγιξει ελαχιστα αφου δεν επιτρεπουν αλλα κανω υπομονη γιατι σκεφτομαι πως ειναι για το καλο του!

Φιλακια μανουλες και εγκυουλες και καλα κουλουμα!

Να σου ζήσει το μωρό! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωσει και επιστροφή στο ΄σπίτι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι απο μένα! Κι εγώ αύριο μπαίνω κ ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με τα χιονιά! Έχω που έχω την αγωνία μου για αύριο έχουμε και την έννοια πως θα πάμε αν χιονίσει...

Καλημέρα κι απο μένα! Κι εγώ αύριο μπαίνω κ ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με τα χιονιά! Έχω που έχω την αγωνία μου για αύριο έχουμε και την έννοια πως θα πάμε αν χιονίσει...

Τι ώρα σου έχουν πει να πας?

Εγώ που μπήκα στο meteo.gr για να δω τι μας περιμένει αύριο..λέει ότι στις 2 το πρωί θα ρίχνει χιονόνερο, στις 8 ασθενής χιονόπτωση, στις 14.00 πάλι χιονόνερο κ στις 20.00 πάλι ασθενής χιονόπτωση...Δν πιστεύω να αποκλειστούμε! Σίγουρα όμως θα κάνει τρελό κρύο (-3,-4 βαθμούς).

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρούσα και κοριτσομάνα:tongue::tongue::tongue:

Είμαι πολύ χαρούμενη, το κοριτσάκι μου είναι θαύμα, ήρεμη και φαγανή. Ο μεγάλος μου γιος την υποδέχτηκε πολύ θερμά και την έχει όλο αγγαλίτσες και φιλιά!

Είχα μπει στο μαιευτήριο την Δευτέρα 28 του μηνός για προετοιμασίες καισαρικής που θα γινόταν την επομένη. Το βράδυ με φώναξαν για NST να παρακολουθήσουμε της συσπάσεις και όλο το σκινηκό είχε πολύ πλάκα.

Έρχετε ο πρώτος γιατρός να δει την καταγραφή, με κοιτάει με ύφος :shock: και ρωτά "Πονάς?" Πονάω του λέω. "Και πως πονάς?" Τι να σου πω γιατρέ, πολύ αλλά τον συνηθησα. :shock:αυτός.

Μετά από λιγο έρχετε ένας δεύτερος και απαναλαμβάνετε η ίδια ιστορία.

Έρχετε και ένας τρίτος και κοιτάει την καταγραφή :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Καλέ αυτή γεννάει!!! Χειρουργείο τώωωωωωωωρα!!! Καλέ, πως είσαι τόσο χαλαρή???

Δεν πρέπει να προχωρήσει ο τοκετός, είναι επικύνδινο!

Τι να σας πω? Με ανέλαβε μια ομάδα 10-15 ανθρώπων οι οποίοι μέσα σε λίγα λέπτα ετοίμασαν τα πάντα. Ο γιατρός μου ήρθε πετόντας με τη μηχανή και ανέλαβε δράση.

Στις 22:23 το βράδυ άκουσα το πρώτο της κλάμμα κι έκλαψα κι εγώ.

Από κι και πέρα όλα δύσκολα. Πόνος τρελός, να μήν μπορώ ούτε τα πόδια να κουνήσω. Να επιμένουν για αποκλειστικό θυλασμό αλλά εγώ να μην έχω τίποτα αφού δεν μου δείνανε φαγητό. Το αποτέλεσμα ήταν να χάνει το μωρό μου βάρος καθημερινά, την δεύτερη μέρα έχασε 240 γρ;)

Την 5η μέρα αποφάσησαν οι παιδίατροι να μας δόσουν συμπλήρωμα κι έτσι μείναμε για άλλη μια μέρα να παρακολουθήσουμε το βάρος.

Τώρα είμαστε στο σπίτι, τρώει πολύ καλά, κοιμάται καλά και η μανούλα περιμένει να τις περάσουν οι πόνοι. Αυτά!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές και ανταποδήδω σε όλες της φρεσκομανούλες της καλύτερες ευχές μου, να σας ζήσουν τα μωράκια!

Διαφημίσεις

zaki με το καλό το μωράκι σου και σίγουρα θα βρεθεί τρόπος να πάτε με όποιες συνθήκες. Σκέψου το μωρό σου μόνο.

maliv να σου ζήσει το μωράκι και να είναι πάντα τόσο δυνατό όσο στη δύσκολη στιγμή της γέννας.

aliki να σου ζήσει κι εσένα! Πόνεσες πολύ:wink:

Το αποτέλεσμα αποζημηώνει τον όποιο πόνο:-D

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July....................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

mariadi.............11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

kouklitsa. .........22/02/2011.............Ιασώ...................Κ.Τ.

Νταιζακι............24/02/2011.............ΡΕΑ....................Φ.Τ.

Aliki1983...........27/02/2011.............ΡΕΑ....................Κ. Τ.

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011...............ΕΛΕΝΑ...............Κ. Τ.

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ..................Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011............Ιπποκράτειο..........Κ.Τ

chris83.............05/03/2011........Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)...Φ. Τ.

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.............Μητερα

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Να η τελευταία ανανέωση του πίνακά μας.

Διάβασα όλα τα μηνύματα νομίζω!

Silvia, Aliki, Maliv καλώς δεχτήκατε τα μπεμπέκια σας!

Maliv ειναι δύσκολο να μην μπορεις να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου. Εγω 5 μέρες το πέρασα και ένιωθα ψιλοχάλια. Υπομονή και ελπίζω σύντομα να πάρετε το μωράκι σας σπίτι!

Εγω ήμουν απο εχθες στους γονεις στο Ναυπλιο και γυρίσαμε το μεσημεράκι. Σημερα μπήκα και εγω στο μήνα μου!!! Νιώθω έναν ενθουσιασμό πρέπει να πω! Πλησιάζει ο καιρός!

Αυριο το απόγευμα θα έρθω Αθήνα γιατί την Τετάρτη έχω γιατρό και λόγω κακοκαιρίας και απεργίας, θα ανέβουμε απο αυριο.

Maria, Venia και zaki με το καλό αυριο! Ηρθε η μεγάλη στιγμή!!! Αχ τι καλά! Ανυπομονώ μαζί σας!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευα τι κανεις? Αντε με το καλό τωρα η αναμονη.

Είμαι μια χαρούλα Στέλλα. Τίποτα το ύποπτο. Παρούσα και έγκυος και χωρίς συμπτώματα! Εσυ τι κάνεις; Πως πάει η εγκυμοσύνη; Ο Βασιλάκης σου καλά; Εμεις αναρώσαμε σε μεγάλο βαθμό. Εχει βέβαια ο Ιωνας κάτι μυξούλες και λίγο βηχαλάκι αλλά τίποτα δραματικό.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα σας...

Εγώ κουραζομαι παρα πολύ. Σερνομαι για την ακριβεια. Εχω αγχωθει με τον Βασιλάκη που θα λειψω....Ολο αυτο σκεφτομαι. Η πεθερα μου άνει του κεφαλιου της. Τιποτα σωστο.

Περαστικα σας...

Εγώ κουραζομαι παρα πολύ. Σερνομαι για την ακριβεια. Εχω αγχωθει με τον Βασιλάκη που θα λειψω....Ολο αυτο σκεφτομαι. Η πεθερα μου άνει του κεφαλιου της. Τιποτα σωστο.

Αχ εγω σερνόμουν μέχρι πριν απο 2 εβδομάδες. Τωρα νιώθω πολύ καλά παραδόξως. Η κοιλιά μου έχει κατέβει και έτσι δεν νιώθω τη δυσφορία που ένιωθα πρίν. Και εγω τον Ιωνα στην πεθερά μου θα τον αφήσω τουλάχιστον τις 2 πρώτες μέρες που θα θέλω να έχω τη μάνα μου στο νοσοκομείο. Μετά θα δούμε. Θα προτιμούσα να μείνει το παιδί στο σπίτι μας αντι να έρθει Αθήνα, για να μην αλλάξει το πρόγραμμά του. Δυστυχως όμως η πεθερά μου δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει σπίτι μας να τον κρατήσει. Ετσι αναγκαστικά θα ανέβει κι αυτος Αθήνα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Maria, Venia και zaki με το καλό αυριο! Ηρθε η μεγάλη στιγμή!!! Αχ τι καλά! Ανυπομονώ μαζί σας!

Ευχαριστούμε Ευάκι! Άντε κοντεύεις κ εσύ!!! Δύο βδομάδες έμειναν?

Αχ, έκανα το μπανάκι μου, τώρα θα φτιάξω μαλλί...θα φάω μια σουπίτσα κ μετά το "Νησί" θα πέσω για νάνι. Θα πρέπει να ξυπνήσουμε κατά τις 5 παρά..Ευτυχώς ούτε σμρ πήγε ο Άγης για δουλειά, οπότε μ κάνει παρέα! Κανείς από τους δυο μας δν έχει συνειδητοποίησει ότι έρχεται το μωρό!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εμεις μενουμε στην ιδια πολυκατοικια. Θελω το παιδι να κοιμαται στο κρεβατι του. Στο μαιευτηριο θα ειμαι μονη μου και θα ερχεται λίγες ώρες ο άντρας μου και μετα με το παιδι, ελπιζω δηλαδη και να μη τον αφηνει στη μαμα του όλη μερα. Θα το τρελανει το παιδακι. Αχ Ευα θα περασουν ελπιζω ο μερες και θα ερθουμε στους φυσιολογικους μας ρυθμους. Υπομονη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...