Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στις εναπομείναντες κοιλίτσες και στις νέες μανούλες!

Παρούσα και λεχώνα!!!!!!

Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα αλλά δεν μπορούσα να συνδεθώ από το νοσοκομείο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα μηνύματα όλα και έχω μείνει πίσω όσον αφορά ποιες κοπέλες έχουν γεννήσει.

Εμείς βγήκαμε την Πέμπτη και τώρα είμαστε σπίτι μας και οι 3 και είμαστε και επίσημα πλέον οικογένεια!!!

Είχα δύσκολο τοκετό λόγω επιπλοκής αλλά τώρα βλέπω τον μπεμπάκο μου στην κούνια του και λιώνω.

Θα μπω σύντομα να σας πω ακριβώς αυτά που έζησα.

Φιλάκια σε όλες, να μας ζήσουν τα μωρά μας και καλή λευτεριά στις κοιλίτσες!!!

Νταιζάκι σε ευχαριστώ που ήρθες να με δεις και Βένια μου και εσένα που επικοινώνησες μαζί μου.

Παρούσα και λεχώνα!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα μηνύματα όλα και έχω μείνει πίσω όσον αφορά ποιες κοπέλες έχουν γεννήσει.

Εμείς βγήκαμε την Πέμπτη και τώρα είμαστε σπίτι μας και οι 3 και είμαστε και επίσημα πλέον οικογένεια!!!

Είχα δύσκολο τοκετό λόγω επιπλοκής αλλά τώρα βλέπω τον μπεμπάκο μου στην κούνια του και λιώνω.

Νταιζάκι σε ευχαριστώ που ήρθες να με δεις και Βένια μου και εσένα που επικοινώνησες μαζί μου.

Από χθες σε σκεφτόμουν Αλικάκι...κ ότι πλησιάζουν τα γενέθλιά σου! Αχ, ανυπομονώ να δω κ εγώ τον μπέμπη μ στην κούνια!!!

Ελπίζω όλα να πηγαίνουν ρολόι...! Να είστε κ οι τρεις σας πάντα καλά κ αγαπημένοι! Θα μιλήσουμε...Φιλιά!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Παρούσα και λεχώνα!!!!!!

Τελεια νεα, ελπιζω ετσι παντα να ειστε ευτυχισμενοι και συντομα να μοιραστουμε και μεις τετοιες στιγμες!

YAU0p2.png

Παρούσα και λεχώνα!!!!!!

τι καλά Αλίκη, έγινες και εσύ μανούλα και γίνατε και οικογενειούλα! τι όμορφα!

κορίτσια ποιες μπαίνετε αυτήν την εβδομάδα να γεννήσετε; κοίταζα τη λίστα και απ'ότι βλέπω θα μείνουμε λίγες κοιλίτσες να τα λέμε πλέον...

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

τι καλά Αλίκη, έγινες και εσύ μανούλα και γίνατε και οικογενειούλα! τι όμορφα!

κορίτσια ποιες μπαίνετε αυτήν την εβδομάδα να γεννήσετε; κοίταζα τη λίστα και απ'ότι βλέπω θα μείνουμε λίγες κοιλίτσες να τα λέμε πλέον...

Εγώ μπαίνω την Τρίτη το πρωί. Νομίζω είναι άλλες 2-3...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να παίρνω 2-3 ντεπόν τη μέρα και να προσέχω τι τρώω για να σταματήσει η διάρροια.Ακόμη μου είπε ότι πιστεύει πως σε 2 μέρες θα είμαι καλά και ότι και να μην είμαι τελείως καλά η καισαρική δε θα αναβληθεί.Με την καισαρική θα είχαμε πρόβλημα αν έκανα ολική νάρκωση,όμως τώρα με την επισκληρίδιο είμαστε καλυμμένοι.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να παίρνω 2-3 ντεπόν τη μέρα και να προσέχω τι τρώω για να σταματήσει η διάρροια.Ακόμη μου είπε ότι πιστεύει πως σε 2 μέρες θα είμαι καλά και ότι και να μην είμαι τελείως καλά η καισαρική δε θα αναβληθεί.Με την καισαρική θα είχαμε πρόβλημα αν έκανα ολική νάρκωση,όμως τώρα με την επισκληρίδιο είμαστε καλυμμένοι.

Είσαι καθόλου καλύτερα? Είδες που δν θα αναβληθεί η καισαρική?! Άντε, μην ανησυχείς! Κ εγώ πιστεύω ότι σε 2 μερούλες θα είσαι κομπλέ!!! :D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Είσαι καθόλου καλύτερα? Είδες που δν θα αναβληθεί η καισαρική?! Άντε, μην ανησυχείς! Κ εγώ πιστεύω ότι σε 2 μερούλες θα είσαι κομπλέ!!! :D

tfQvp2.png

Η μύτη μου τρέχει συνέχεια...ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα.Ευτυχώς που δεν αναβλήθηκε η καισαρική,δεν θα το άντεχα... αλλά δεν θα υπάρχει περίπτωση να κολλήσω τη μπέμπα?Θα πρέπει την Τρίτη ή την Τετάρτη να είμαι τελείως καλά για να έχω αναρρώσει πλήρως μέχρι την Παρασκευή.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη Σαρακοστη!!!

Μπηκα να σας πω μια καλημερα και να ευχηθω τα καλυτερα για τις μανουλες που δεν εχουν γεννησει ακομα!!!

Ο δικος μου μικρουλης ηταν πολυ βιαστικος αφου γεννησα 34w+6d τελειως ξαφνικα, οι πονοι να φανταστειτε με επιασαν στον υπνο μου! Γεννησα μολις μπηκε η ανοιξη, στις 4 το πρωι 1/3/2011.

Ολα πηγαν καλα, θα σας γραψω καποια αλλη στιγμη την εμπειρια μου που θα εχω περισσοτερο χρονο. Εγω βγηκα απο το Λητω σε δυο μερες αφου ημουν τελειως καλα (και χωρις ραμματα) αλλα ο μικρος μου ειναι ακομα μεσα σε θερμοκοιτιδα. Τον επισκεπτομαστε δυο φορες την ημερα και του παμε το γαλατακι μου οποτε οπως καταλαβενετε παιδευομαι με το θηλαστρο. Ευτυχως η πορεια του ειναι πολυ καλη, εχει αρχισει να βαζει βαρος και δεν εχει παρουσιασει κατι οποτε απλα περιμενουμε να περασουν λιγο οι μερες για να τον παρουμε σπιτι! Ελπιζω στα μεσα αυτης της εβδομαδας να ειμαστε ολοι μαζι! Το κακο ειναι πως τον εχω αγγιξει ελαχιστα αφου δεν επιτρεπουν αλλα κανω υπομονη γιατι σκεφτομαι πως ειναι για το καλο του!

Φιλακια μανουλες και εγκυουλες και καλα κουλουμα!

Καλημερα και καλη σαρακοστη!!!!

Αυριο μπαινω κι εγω 6:30 το πρωι εχω ραντεβου! Σημερα εβγαλα και κατι βλενες λευκες τι σημαινει αυτο τωρα δεν ξερω...

maliv με το καλο να γυρισει ο μπεμπης σπιτι το χω περασει αυτο με τη θερμοκοιτιδα και το πηγαινελα γαλα. Ειναι ψυχοφθορο ευχομαι να μην κρατησει πολυ!!!!

Δεν ξερω αν θα ξαναμπω σημερα γιατι θα κανουμε κουλουμα στη μαμα μου οποτε σε οσες μπαινετε αυριο και γενικα αυτη τη βδομαδα ευχομαι να πανε ολα καλα και ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!Φιλακια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κ καλή Σαρακοστή!

Παρούσα κ έγκυος (για λιγότερο από μία μέρα πλέον)!

Maliv να σου ζήσει ο βιαστικός μπεμπάκος! Αφού τα πάει μια χαρά κ μεγαλώνει γρήγορα είναι πολύ καλό αυτό! Σύντομα θα τον πάρεις στην αγκαλιά σου, θα γυρίσετε σπίτι κ όλα θα είναι σούπερ! Υγεία κ τύχη να έχει πάντα!

Μαρία κ εγώ μπαίνω αύριο στις 6! Άντε με το καλό να δούμε κ εμείς τα μωράκια μας!

Αισθάνομαι λίγο κάπως..όσο πλησιάζει η ώρα! Αγχώνομαι όσο να'ναι! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! :-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...