Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Έχεις ακόμα διάρροια? Τι άλλα συμπτώματα? Πάρε καλύτερα, γτ εκείνος ξέρει τι επιτρέπεται να πάρεις κ τι όχι...

tfQvp2.png

Δεν έχω διάρροια,μόνο μπούκωμα και τρέχει η μύτη μου.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα.

γέννησες φυσιολογικά και δεν κατάλαβες τίποτα; πώς έγινε αυτό;

Δεν ξερω πως εγινε αλλα πονο αφορητο δεν ενιωσα. Πριν σπασουν τα νερα ειχα καποιες ενοχλησεις αλλα να φανταστεις οτι η μητερα μου με το συζυγο μου που ηταν διπλα μου και συζηταγαμε δεν καταλαβαν τιποτα. Και μολις σπασαν τα νερα δεν με προλαβαιναν γιατι εκανα τελεια διαστολη αμεσως. Ουτε στις εξωθησεις καταλαβα τιποτα. Πως βγηκε δεν ξερω.

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε?

Να σας ρωτήσω κάτι? Μου έφεραν ένα αποστειρωτή, αλλά δεν ξέρω πως να τον καθαρίσω...καμία ιδέα?

Εμενα εναν που εδωσε η νυφη μου τον αφησα πολλες ωρες μς ξυδι, τον ξεπληνα και τον αβαλα να δουλεψει κανα δυο φορες αδειο για να μη μυριζει. Ειχα παρει τηλ στην chicco και μου ειχαν πει να τον καθαρισω με λευκο ξυδι μαλιστα για να μη βαψει αλλα εγω εβαλα αυτο που ειχα.

Γέννησα!!! Είχα πολύ εύκολο τοκετο αλλά στις οδυνες τα είδα όλα!!! 5 του μηνός, 3400, 50 πόντους. Όταν θα μπορέσω θα σας πω λεπτομεριες! Με το καλο οι εναπομεινουσες!!!

Να σου ζησει, να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο. Και καλοτυχο!!!!!!!!!!!

1211708.png

1219295.png

chris Συγχαρητηριαααααααααααααα!!!!! Να χαιρεσαι το γιοκα σου παντα γερος και δυνατος!!!! Περιμενουμε λεπτομερειες....

Μαρακι μην ανησυχεις μεχρι την Παρασκευη θα εισαι περδικι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γέννησα!!! Είχα πολύ εύκολο τοκετο αλλά στις οδυνες τα είδα όλα!!! 5 του μηνός, 3400, 50 πόντους. Όταν θα μπορέσω θα σας πω λεπτομεριες! Με το καλο οι εναπομεινουσες!!!

Συγχαρητηρια, παντα χαμογελαστοι και γεροι!

YAU0p2.png

Διαφημίσεις

Και απο βδομάδα θα έχουμε πολλές ακόμα ανανεώσεις να κάνουμε!

Τωρα το παρατηρησα αλλα το πινακακι γεμισε αγορακια! Μονο προς το τελος θα ερθουν οι πολλες κοπελιες!

YAU0p2.png

Καλημερα.

Δεν ξερω πως εγινε αλλα πονο αφορητο δεν ενιωσα. Πριν σπασουν τα νερα ειχα καποιες ενοχλησεις αλλα να φανταστεις οτι η μητερα μου με το συζυγο μου που ηταν διπλα μου και συζηταγαμε δεν καταλαβαν τιποτα. Και μολις σπασαν τα νερα δεν με προλαβαιναν γιατι εκανα τελεια διαστολη αμεσως. Ουτε στις εξωθησεις καταλαβα τιποτα. Πως βγηκε δεν ξερω.

Μακάρι να γεννήσεις έτσι ξανά. Και μακάρι όλες μας να έχουμε όμορφες εμπειρίες από τις γέννες μας.

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Παρούσα και έγκυος! Όλο το βράδυ πέτρωνε η κοιλιά μου αλλά ανώδυνα οπότε οκ!

Εσείς πώς είστε; Τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα και αύριο; τίποτα ιδιαίτερο;

εγώ ίσως να πάω σε λίγο για καφέ αν και για να πω την αλήθεια νιώθω πτώμα και θέλω να ξαναπέσω για ύπνο.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Παρούσα κ έγκυος!

Ετοιμαζόμαστε να πάμε στην πεθερά για μαμ. Θα είναι εκεί κ τα αδέρφια του Άγη μαζί με τα πιτσιρίκια...οπότε μια ζαλούρα θα την έχω!!!

Μετά το πρόγραμμα έχει νάνι κ ποδόσφαιρο από τις 5.15 μέχρι περίπου τις 9.30!!! Για αύριο δν ξέρω..εγώ προσωπικά θα ετοιμάζομαι ψυχολογικά για την Τρίτη! ;)

Τα λέμε το απογευματάκι!

Φιλιά σε όλες!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλήμερα! Κρις να σου ζήσει! Βλέπω από το πινακακι, μέχρι το τελος της εβδομαδας λογικά θα εχουμε γεννησει πανω από τις μισές! Εχω αρχίσει να ανυπομονώ αλλα και να αγχώνομαι πολύ για την Τρίτη... Τώρα ετοιμάζομαι να βγω για το περπέτημα της ημέρας... Αααα! για τον αποστειρωτή, επειδή κι εμενα μου δανεισαν εναν της κικο που ειναι γεματος άλατα, μου ειπαν σε ενα καταστημα, 90 γρ. νερο με μια κουταλια ξύδι, να το βαλω να δουλεψει και μετα να το βαλω να δουλεψει μονο με νερο για να ξεμυρισει!

Η μύτη μου τρέχει και η διάρροια αμέσως μετά το φαγητό επέστρεψε...πόσες μέρες λέτε να κρατήσει αυτή η ίωση?Αν μου πει ο γιατρός ότι δε θα γεννήσω την Παρασκευή δε θα το αντέξω.

Πήρες τον γιατρό?

tfQvp2.png

Θα τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα και ελπίζω να μου πει ότι δε θα αναβληθεί τίποτα και ότι όλα θα πάνε όπως τα έχουμε προγραμματίσει. Θα σας πω νεότερα το βράδυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...