Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια!!1

το κάνετε???

βλέπω ότι συχνές είστε όσες δεν γεννήσατε ακόμα!!1 άντε γεννήστε γιατί κάθε φορά κάνω πόση ώρα μέχρι να σας διαβάσω!!!

τι έγινε βρε οι φρεσκομανούλες που χάθηκαν???φαντάζομαι όλη την ώρα με το ζυζι έξω θα είναι και αυτές χιχι!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμεις πήγαμε ένα ΙΚΕΑ πρωι πρωι και γυρίσαμε.Πήραμε το επιπλάκι που θέλαμε για τα πραγματάκια της μπουμπους, το συναρμολόγησαν οι άντρες και ειμαστε έτιμοι! Εβαλα και πλυντηριο τα ρούχα της μπέμπας και πλέον θα είναι όλα κομπλέ!

Ο Ιωνας ξύπνησε πολύ ευδιάθετος! Οεοοοοοοο!!!! Εφαγε τον άμπακο και πάλι, έκανε και τη βόλτα του στο ΙΚΕΑ και τωρα ειναι ακομα ακμαιότατος!

july πως τα πας κοριτσι; Η Μαιρη σου πως τα πάει με τη μικρή;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Γεια σας. Παρουσα κι εγκυος για λιγες μερες ακομα. Πηγα σημερα για nst και με κοιταξε και απο κατω. Αν κανει 3-4 δυνατες συσπασεις η μητρα σπασαν τα νερα. Οποτε χαλαρωνουμε να περασει το τριημερο και Τεταρτη πρωι, εκτος απροοπτου, εχω ραντεβου για προκληση.

Venia_13 εγω εχω φτιαξει δυο μικρες βαλιτσες. Μια δικη μου και μια του μωρου. Και στον πρωτο τοκετο το ιδιο εκανα.

tiramisu εγω ειχα ζητησει απο ολους οσο κι αν με δουν να υποφερω να μη μου κανουν επισκληριδιο. Τελικα δεν την χρειαζομουν αφου δεν καταλαβα τιποτα.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Γεια σας. Παρουσα κι εγκυος για λιγες μερες ακομα. Πηγα σημερα για nst και με κοιταξε και απο κατω. Αν κανει 3-4 δυνατες συσπασεις η μητρα σπασαν τα νερα. Οποτε χαλαρωνουμε να περασει το τριημερο και Τεταρτη πρωι, εκτος απροοπτου, εχω ραντεβου για προκληση.

Venia_13 εγω εχω φτιαξει δυο μικρες βαλιτσες. Μια δικη μου και μια του μωρου. Και στον πρωτο τοκετο το ιδιο εκανα.

tiramisu εγω ειχα ζητησει απο ολους οσο κι αν με δουν να υποφερω να μη μου κανουν επισκληριδιο. Τελικα δεν την χρειαζομουν αφου δεν καταλαβα τιποτα.

Εξαιρετικά νέα! Η επόμενη βδομάδα λοιπόν θα έχει ακόμα περισσότερες γέννες σε σχέση με την προηγούμενη!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευα πως εισαι? Εχεις καποιο συμπτωμα?

Μπαααα τίποτα ιδιαίτερο. Κάτι πονάκια εδω κι εκει, αλλά τίποτα φοβερό. Νιωθω πολύ καλύτερα απ οτι ένιωθα πριν απο κανα 2 βδομάδες. Η μέση ή η πλάτη με πονάνε μόνο το βράδυ. Εχω κάτι ψιλοσυσπασούλες, αλλά πάλι τίποτα περίεργο. Εσυ πώς τα πας; Εχουμε καμια εξέληξη; Πότε πας στο γιατρό; Εγω έχω ραντεβού την Τετάρτη.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εγω Πεμπτη εχω ραντεβου.

Απο συμπτωματα τα ιδια και εγώ.

Θα με δει και απο κατω αυτη τη φορα. Δεν βιαζομαι καθολου να γεννησω.

Καλά πάμε και οι 2 μας :-P

Ωραιότατη η κοιλίτσα σου!!!! Θα βγάλω κι εγω καμια φωτο γιατι δεν εχω καμια με αυτη την κοιλιά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Μ'αρέσει που τα λέτε οι δύο σας...που λογικά θα είστε κ οι τελευταίες που θα γεννήσετε! :tongue:

Κανα νέο από chris δν είχαμε, ε?

Εμείς έχουμε ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ σπίτι. Εγώ έκανα τους πάγκους τους κουζίνας κ κουράστηκα λίγο..οπότε τώρα αραλίκι κ πάλι! Τουλάχιστον ξεμπερδέψαμε! Το δωμάτιο του μωρού κατά 80% έτοιμο, βάλαμε το λίκνο στο δωμάτιό μας...Οπότε ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

γέννησες φυσιολογικά και δεν κατάλαβες τίποτα; πώς έγινε αυτό;

iiAs.png

9JCHp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, έχω συνέχεια συσπάσεις αλλά ανώδυνες οπότε δε με νοιάζει καθόλου.

venia και εγώ τη μέρα που γεννήθηκα χιόνιζε και οι γονείς μου ακόμα και σήμερα με φωνάζουν "Χιονούλα". αναρωτιέμαι αν θα λέμε και τον μικρούλι μου "Χιονούλη", πλάκα θα έχει.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...