Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω γενναω!!!

Χρονομετρω εδω και λιγη ωρα. Δεν ειναι τελειως τακτικες οι συσπασεις αλλα ειχα και λιγο αιμα το μεσημερι. Η μαια μου ειπε οτι προχωραει και οτι μαλλον κατα το βραδακι θα πρεπει να ξεκινησουμε. Μιλαω μαζι της ανα μια ωρα και την ενημερωνω. Ρε κοριτσια εγω νομιζα οτι θα ειναι ανα 15λεπτο περιπου και εδω εμενα ειναι περιπου καθε 5λεπτα.

Απο τωρα θελω να τελειωσει!

Άντε με το καλό,περιμένουμε νεότερα.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Εγω γενναω!!!

Χρονομετρω εδω και λιγη ωρα. Δεν ειναι τελειως τακτικες οι συσπασεις αλλα ειχα και λιγο αιμα το μεσημερι. Η μαια μου ειπε οτι προχωραει και οτι μαλλον κατα το βραδακι θα πρεπει να ξεκινησουμε. Μιλαω μαζι της ανα μια ωρα και την ενημερωνω. Ρε κοριτσια εγω νομιζα οτι θα ειναι ανα 15λεπτο περιπου και εδω εμενα ειναι περιπου καθε 5λεπτα.

Άντε, με το καλό! Αν σε χάσουμε από εδώ, θα καταλάβουμε ότι γεννάς! Πολύ χάρηκα!!! :D:D:D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγω γενναω!!!

Οεο!!!!!!! Με το καλό chris!!!!! Καιρός ήταν! Μέναν πόνο να έρθει το μπεμπάκι!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευχαριστω κοριτσαρες! Μακαρι αυτο το με εναν πονο να ηταν αληθινο γιατι μεχρι τωρα ηδη εχω φρικαρει! Ποσο μαλλον αργοτερα!

Αμα θα γεννησω θα προσπαθησω να μπω από το κινητο του Νικου να σας ενημερωσω...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσαρες! Μακαρι αυτο το με εναν πονο να ηταν αληθινο γιατι μεχρι τωρα ηδη εχω φρικαρει! Ποσο μαλλον αργοτερα!

Κουράγιο κοριτσι! Να σκέφτεσαι το μωράκι σου για να παίρνεις δύναμη!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Έλα, έλα μη μασάς!!! Σκέψου το μωρό που επιτέλους αποφάσισε πως θέλει να δει τη μανούλα του!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Άντε Chris με το καλό! επιτέλους θα δεις το μωράκι σου!!!!

κορίτσια, γύρισα από τον γιατρό, όλα καλά..προχωράμε...

σήμερα ένιωσα 3 συσπάσεις φοβερές...αν πονάνε οι πρώτες έτσι, πώς αντέχονται οι επόμενες; τρόμαξα...

iiAs.png

9JCHp3.png

σήμερα ένιωσα 3 συσπάσεις φοβερές...αν πονάνε οι πρώτες έτσι, πώς αντέχονται οι επόμενες; τρόμαξα...

Άντε, μια χαρά! Στην τελική ευθεία μπαίνεις κ εσύ!!!

Όσο για τις συσπάσεις...αναγκαστικά θα τις υποστείς!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κουράγιο! Εγω μόνο κανα 2 φορές ειχα συσπάσεις που να πονέσουν αλλά ήταν μεμονομένες. Δεν ήταν τόσο επόδυνες, όσο απρόσμενες. Δηλαδή δεν περίμενα να πονέσω και γι αυτο τις ένιωσα πιο εντονα. Πιστευω ότι όταν γίνονται τακτικές, είναι ισως πιο διαχειρησιμες γιατι ξερεις τι έρχεται οπότε εισαι προετιμασμένη για τις αναπνοες κλπ

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κουράγιο! Εγω μόνο κανα 2 φορές ειχα συσπάσεις που να πονέσουν αλλά ήταν μεμονομένες. Δεν ήταν τόσο επόδυνες, όσο απρόσμενες. Δηλαδή δεν περίμενα να πονέσω και γι αυτο τις ένιωσα πιο εντονα. Πιστευω ότι όταν γίνονται τακτικές, είναι ισως πιο διαχειρησιμες γιατι ξερεις τι έρχεται οπότε εισαι προετιμασμένη για τις αναπνοες κλπ

μακάρι, την Τετάρτη ήταν πάλι αρκετά επώδυνες αλλά καμία σχέση με τις σημερινές...θα φανεί τι να πω...ειλικρινά απορώ πώς υπάρχουν γυναίκες στις μέρες μας που επιλέγουν να γεννήσουν χωρίς επισκληρίδιο. δεν είμαι σε καμία περίπτωση τόσο γενναία.

iiAs.png

9JCHp3.png

Κορίτσια σήμερα έχω τάση για εμετό, έκανα διάρροια το απόγευμα και τώρα το βράδυ. Συγνώμη για την περιγραφή.Λέτε να έφαγα κάτι που με πείραξε,να κρύωσα ή μήπως είναι κάτι πιο ανησυχητικό και πρέπει να πάρω τηλέφωνο το γιατρό?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...