Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Να' μαι κι εγω!!! Επέστρεψα απραγη σαν την εβιμπ! Ψηλά το μπεμπάκι ακόμα, ρε κορίτσια ακόμα δεν εχει εμπεδωθει...Απογοητεύτηκα λίγο. Την Τρίτη όπως και να εχει προχωράμε, έχει δεν εχει κατεβει. Εκανα ντοπλερ, αμνιακο οκ, ολα οκ κ μου το δειξανε και τρισδιαστατο, ειναι λίγο τρομακτικό...και είχε και μαλλακια...Με εξέτασε και κολπικά η μαία, πέθανα...δεν αντεχόταν...να δω αν ποναω τοσο με δαχτυλο πόσο θα πονεσω στη γέννα...

Άντε, μαζί θα γεννήσουμε εμείς! Τρεις κ σήμερα κ εσύ!:tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να' μαι κι εγω!!! Επέστρεψα απραγη σαν την εβιμπ! Ψηλά το μπεμπάκι ακόμα, ρε κορίτσια ακόμα δεν εχει εμπεδωθει...Απογοητεύτηκα λίγο. Την Τρίτη όπως και να εχει προχωράμε, έχει δεν εχει κατεβει. Εκανα ντοπλερ, αμνιακο οκ, ολα οκ κ μου το δειξανε και τρισδιαστατο, ειναι λίγο τρομακτικό...και είχε και μαλλακια...Με εξέτασε και κολπικά η μαία, πέθανα...δεν αντεχόταν...να δω αν ποναω τοσο με δαχτυλο πόσο θα πονεσω στη γέννα...

Άντε κοντεύεις!

Να 'μαι κι εγω...

Παρουσα κι εγκυος αλλα οχι για πολυ!!!;)

Μετα τον χθεσινο πονο που ειχα που πιστευα οτι ηταν απο την εξεταση πηρα τον γιατρο τηλ να του το αναφερω. Μου ειπε πως ηταν μαλλον προπαρασκευαστικες και μου ζητησε να κατεβω για ενα καρδιοτοκογραφημα να το ελεγξουμε. Πραγματι βρε κοριτσια εχω συσπασεις και δεν το καταλαβαινω! Η μαια κοιτουσε τον καρδιοτοκογραφο και γουρλωνε τα ματια καθε τοσο και με ρωτουσε με απορια "Δε νιωθεις τιποτα?!!!:shock::shock::shock:"

Με εξετασε παλι κολπικα και αληθεια σας λεω νομιζω οτι κατα τη διαρκεια της εξετασης ειχα σπασμους απο τον πονο. Ετρεμαν τα ποδια μου για κανενα τεταρτο μετα!

Προχωραμε λοιπον και μαλλον μεχρι αυριο θα εχουμε εξελιξεις!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Να 'μαι κι εγω...

Μετα τον χθεσινο πονο που ειχα που πιστευα οτι ηταν απο την εξεταση πηρα τον γιατρο τηλ να του το αναφερω. Μου ειπε πως ηταν μαλλον προπαρασκευαστικες και μου ζητησε να κατεβω για ενα καρδιοτοκογραφημα να το ελεγξουμε. Πραγματι βρε κοριτσια εχω συσπασεις και δεν το καταλαβαινω! Η μαια κοιτουσε τον καρδιοτοκογραφο και γουρλωνε τα ματια καθε τοσο και με ρωτουσε με απορια "Δε νιωθεις τιποτα?!!!:shock::shock::shock:"

Με εξετασε παλι κολπικα και αληθεια σας λεω νομιζω οτι κατα τη διαρκεια της εξετασης ειχα σπασμους απο τον πονο. Ετρεμαν τα ποδια μου για κανενα τεταρτο μετα!

ΩΧ, μη μ λες τέτοια!!! Υπάρχει δλδ περίπτωση να έχεις συσπάσεις κ να μην πονάς? Χθες πέτρωνε κ ξεπέτρωνε η κοιλιά μου, ένιωθα τα πόδια μ σαν να τρέμουν, όπως όταν είναι να αδιαθετήσω, αλλά πόνο μηδέν!

Άντε, σου εύχομαι επιτέλους να γεννήσεις!!! Είδες που το σεξ βοήθησε??? Μέσα σε 2 μέρες είχες αποτελέσματα! Χεχε!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Να 'μαι κι εγω...

Μακάρι βρε κοριτσάκι μου!!!! Άντε να λυτρωθείς και εσύ και να δεις και το μωράκι σου σύντομα!

Παρούσα και έγκυος και εγώ ακόμα...ναι ναι έχετε δίκιο δεν είναι η σειρά μου αλλά εμένα έχει εμπεδωθεί εδώ και 3 εβδομάδες το καλό μου και υποτίθεται ότι προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε να μην γεννήσω πριν μπω στο μήνα μου...τι να πω ρε κορίτσια...βολεύτηκε το μικρούλι μου και τώρα δε βγαίνει...

Κολπική εξέταση δε μου έχει κάνει ο γιατρός για να μην ξεκινήσει η γέννα οπότε μέχρι τώρα την έχω γλιτώσει. έχω σήμερα το απόγευμα πάλι ραντεβού να δούμε τι γίνεται...

Venia και εγω νιώθω ότι θα σκάσω και συνέχεια είναι πετρωμένη η κοιλιά μου από χτες! ακριβώς το ίδιο! το μικρό σου κουνιέται; εμένα όλη την ώρα!!!!! μα δεν κοιμάται καθόλου;

Μαράκι, οι συγγενείς είναι μία πονεμένη ιστορία...να σου πω την αλήθεια λυπάμαι λίγο τον άντρα σου που θα έχει το άγχος του και θα τους έχει και όλους στο κεφάλι του μέχρι να βγεις!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Venia και εγω νιώθω ότι θα σκάσω και συνέχεια είναι πετρωμένη η κοιλιά μου από χτες! ακριβώς το ίδιο! το μικρό σου κουνιέται; εμένα όλη την ώρα!!!!! μα δεν κοιμάται καθόλου;

Από χθες έχει ηρεμήσει λίγο, αν κ το βράδυ κάποια στιγμή έκανε πάλι ταρζανιές, τόσο που νόμιζα ότι θα βγει. Με βάραγε χαμηλά! Απορώ που βρίσκουν χώρο!

Σμρ δν μπορώ να κάτσω, γτ μ κόβεται η ανάσα από την πίεση!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Να 'μαι κι εγω...

Άντε μακάρι να λυτρωθείς! Αρκετά 40+ εβδομάδες....:-P

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να έχουμε συσπάσεις και μην καταλαβαίνουμε?

Μαράκι, οι συγγενείς είναι μία πονεμένη ιστορία...να σου πω την αλήθεια λυπάμαι λίγο τον άντρα σου που θα έχει το άγχος του και θα τους έχει και όλους στο κεφάλι του μέχρι να βγεις!

Κι εγώ στην αρχή τον άντρα μου λυπόμουν,αλλά αυτόν θα τον τρελάνουν για μια ώρα που διαρκεί το χειρουργείο,ενώ εμένα θα έχουν ολόκληρο βράδυ να με τρελάνουν...και τόσες μέρες μπροστά τους για να μας μάθουν σε ολόκληρο το μαιευτήριο.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

chris επιτέλους έχεις εξελήξεις! Πάντως και εμέναμου φαίνεται περίεργο αυτο με τις συσπάσεις.Το να μην πονάς δεν είναι περίεργο, αλλά να μην νιώθεις ούτε καν αυτό το πέτρωμα-σφήξημο; Αυτο μου φαίνεται περίεργο.

Πάντως το έχασα κι εγω το στίχημα! Εχει μείνει κανείς που να έχει βάλει μετά τις 4 του μήνα;

Ολες οι υπόλοιπες, θα γεννήσετε και εσεις σύντομα! Αχ τί ωραία!

Ο κατάλογος με τις μαμάδες θα αυξηθεί σύντομα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε chris πολυ καλα νεα!!!!!!!Σε περιμενουμε ανα πασα στιγμη δηλαδη.

Εγω ουτε πετρωμα ουτε ξεπετρωμα ουτε πονο ουτε τιποτα αρα δεν πρεπει να εχω καθολου συσπασεις αν ηταν δεν θα καταλαβαινα κατι κι εγω η δολια? Το μονο οπως λες κι εσυ Venia κουνιεται συνεχεια η μπεμπα η καημενη τη νιωθω που προσπαθει να γυρισει αλλα δεν μπορει! 4 κιλα παιδι που να μπορεσει να κανει στροφη να! και τωρα μ'εχει ταραξει θα με ξαπλωσει παλι.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Εγω πάντως σίγουρα δεν γεννάω. Η Στέλλα δεν έχει φανεί καθόλου σήμερα. Αναρωτιέμαι...

Μάλλον θα κυνηγάει το μικρό που θα σουλατσάρει έξω από το πάρκο...Οι υπόλοιπες λες να πήγαν για ομαδική γέννα?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Εγω γενναω!!!

Χρονομετρω εδω και λιγη ωρα. Δεν ειναι τελειως τακτικες οι συσπασεις αλλα ειχα και λιγο αιμα το μεσημερι. Η μαια μου ειπε οτι προχωραει και οτι μαλλον κατα το βραδακι θα πρεπει να ξεκινησουμε. Μιλαω μαζι της ανα μια ωρα και την ενημερωνω. Ρε κοριτσια εγω νομιζα οτι θα ειναι ανα 15λεπτο περιπου και εδω εμενα ειναι περιπου καθε 5λεπτα.

Απο τωρα θελω να τελειωσει!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...