Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αντε για να δουμε!

Με τη σουπιτσα μπορει να σου ξανακανει εμετο καλυτερα ρυζακι δινε του κι εμενα τωρα εφαγε πρωτη φορα φαι μετα απο 2 μερες!!!!!Το καθαρισε το πιατο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!!

Παρούσα κ έγκυος...κ με κοιλιά σκληρή σαν πέτρα! Από χθες είναι τούμπανο, δν μπορώ καν να κάτσω!

Ευάκι, δν παίρνεις κανα τηλ την παιδίατρο?

Μαράκι, μάλλον ηρεμείς σιγά-σιγά.

Σήμερα βγήκα για εξωτερικές δουλειές, ύστερα από 4 μέρες! Ταχυδρομείο (κανείς δν μ έδωσε τη σειρά του), βιβλιοπωλείο, φαρμακείο. Ήρθαν κ μας έβαλαν την κουρτίνα του παιδικού δωματίου, τα έπιπλα είναι οκ κ θα έρθουν να μας βάλουν μια βιβλιοθήκη κ κάτι ράφια στο σαλόνι. Αυτάααα! Ουφ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Λοιπόν... zaki και evib έχουν σήμερα το πρωί γιατρό για να δούν πότε θα γεννήσουν. Ειναι και οι 2 στις μέρες τους οπότε δεν αποκλείεται και να γεννάνε!

Την chris δεν την αναφέρω καν γιατι ανα πάσα στιγμή γεννάει!

Καλησπέρα κορίτσια,

τίποτα ακόμα ψηλά είναι το κεφαλάκι του μωρού όπως λέει ο γιατρός. Στις 08/03 είναι η ΠΗΤ και λέει την άλλη Παρασκευή να πάω να με ξαναδεί! Μόνο αν σπάσουν τα νερά σώζομαι!!!!:confused: Θυμίζω ότι ήταν η δεύτερη φορά σήμερα που είδε τον τράχηλο....:twisted:

Καλησπέρα κορίτσια,

τίποτα ακόμα ψηλά είναι το κεφαλάκι του μωρού όπως λέει ο γιατρός. Στις 08/03 είναι η ΠΗΤ και λέει την άλλη Παρασκευή να πάω να με ξαναδεί! Μόνο αν σπάσουν τα νερά σώζομαι!!!!:confused: Θυμίζω ότι ήταν η δεύτερη φορά σήμερα που είδε τον τράχηλο....:twisted:

Ωχ, τα καλά της chris κ εσύ! Κουράγιο!

Που θα πάει, θα κατέβει!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Venia με το καλο τα επιπλα η κοιλια ειναι τσιτα γιατι μεγαλωνει κι αλλο μαλλον. Κι εγω το παθαινω καθε τοσο!

evib δε θελω να σε απογοητευσω αλλα αμα ειναι το παιδι ψηλα (οπως κι εμενα δηλαδη) το σπασιμο των νερων δεν το θελεις το θεμα ειναι να ξεκινησουν συσπασεις που θα το κατεβασουν στη λεκανη. Αμα σε κανω να νιωθεις καλυτερα εμενα και να κατεβει αμα δε γυρισει κιολας παλι σκουρα τα πραγματα....

Διαφημίσεις

Venia με το καλο τα επιπλα η κοιλια ειναι τσιτα γιατι μεγαλωνει κι αλλο μαλλον. Κι εγω το παθαινω καθε τοσο!

evib δε θελω να σε απογοητευσω αλλα αμα ειναι το παιδι ψηλα (οπως κι εμενα δηλαδη) το σπασιμο των νερων δεν το θελεις το θεμα ειναι να ξεκινησουν συσπασεις που θα το κατεβασουν στη λεκανη. Αμα σε κανω να νιωθεις καλυτερα εμενα και να κατεβει αμα δε γυρισει κιολας παλι σκουρα τα πραγματα....

Από χθες αισθάνομαι διαφορετικά..σαν να έχει κατέβει κ πιο κάτω..Μπουμ θα κάνω σε λίγο! Σαν μπαλόνι! Άντε, 4 μέρες μ έμειναν!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Είναι το 1ο παιδάκι μου και επειδή μου είπε ο γιατρός ότι το μωρό είχε πάρει θέσει από νωρίς, νόμιζα ότι θα γεννήσω και νωρίς! Τώρα καταλαβαίνω ότι δεν αρκεί αυτό βέβαια. Γιατι λες ότι δεν θέλω το σπάσιμο των νερών?

Καλησπέρα κορίτσια,

Κι εγω μια απο τα ιδια δυστυχως εχω ΠΗΤ 7/3 και ο γιατρος μου κλεισε ραντεβου στις 9/3 αλλα οπως και να χει πλησιαζουν οι μερες.....αντε με το καλο

YAU0p2.png

Είναι το 1ο παιδάκι μου και επειδή μου είπε ο γιατρός ότι το μωρό είχε πάρει θέσει από νωρίς, νόμιζα ότι θα γεννήσω και νωρίς! Τώρα καταλαβαίνω ότι δεν αρκεί αυτό βέβαια. Γιατι λες ότι δεν θέλω το σπάσιμο των νερών?

Γιατι οπως μου εξηγησε ο γιατρος το σπασιμο δε σημαινει οτι θα ξεκινησουν οι πονοι μπορει να περασει 1-2 μερες και να μην εχεις πονους οποτε δεν θα κατεβαινει το παιδι. Αμα το μωρο εχει εμπεδωθει τοτε με το σπασιμο των νερων συνηθως ξεκιναει και ο τοκετος. Εμενα μου το ειπε ξεκαθαρα οτι δεν το θελουμε να σπασουν τα νερα πονους θελουμε!!!Δυστυχως κι εμενα απο πολυ νωρις ειναι με το κεφαλι κατω και κοιταγε και πλατη και τωρα εχει 2 βδομαδες περιπου που γυρισε και κοιταει κοιλια και δεν κατεβαινει με τιποτα! Υποτιθεται οτι ως δευτεροτοκη θα επρεπε να εχω πιο ευκολο τοκετο αλλα οι γιατροι το λενε "καθε εγκυμοσυνη ειναι εντελως διαφορετικη";)

Διαφημίσεις

Γιατι οπως μου εξηγησε ο γιατρος το σπασιμο δε σημαινει οτι θα ξεκινησουν οι πονοι μπορει να περασει 1-2 μερες και να μην εχεις πονους οποτε δεν θα κατεβαινει το παιδι. Αμα το μωρο εχει εμπεδωθει τοτε με το σπασιμο των νερων συνηθως ξεκιναει και ο τοκετος. Εμενα μου το ειπε ξεκαθαρα οτι δεν το θελουμε να σπασουν τα νερα πονους θελουμε!!!Δυστυχως κι εμενα απο πολυ νωρις ειναι με το κεφαλι κατω και κοιταγε και πλατη και τωρα εχει 2 βδομαδες περιπου που γυρισε και κοιταει κοιλια και δεν κατεβαινει με τιποτα! Υποτιθεται οτι ως δευτεροτοκη θα επρεπε να εχω πιο ευκολο τοκετο αλλα οι γιατροι το λενε "καθε εγκυμοσυνη ειναι εντελως διαφορετικη";)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση...οπότε αναμονή και υπομπονή!

Από χθες αισθάνομαι διαφορετικά..σαν να έχει κατέβει κ πιο κάτω..Μπουμ θα κάνω σε λίγο! Σαν μπαλόνι! Άντε, 4 μέρες μ έμειναν!!!

tfQvp2.png

Μακαρι να κετεβηκε! Κι εγω αυτο λεω στον εαυτο μου 3 μερες ακομα.Πως τα μετρανε οι φανταροι 3+1 ή 4+1????

Ευχαριστώ για την ενημέρωση...οπότε αναμονή και υπομπονή!

Τιποτα υπομονη δε λες τιποτα! Αμα βρεις κανα πονο στειλε κι απο δω γιατι δε βλεπω προκοπη! Ελπιζω τουλαχιστον οι τεχνητοι πονοι την Τριτη να κανουν δουλεια :tongue:

Μακαρι να κετεβηκε! Κι εγω αυτο λεω στον εαυτο μου 3 μερες ακομα.Πως τα μετρανε οι φανταροι 3+1 ή 4+1????

Τρεις κ σήμερα! ΧΑΧΑΧΑ!

Άντε, εύχομαι κ εσύ να δεις προκοπή! :D

Όπως εύχομαι κ σε όλες όσες περιμένουν εναγωνίως να έρθει η στιγμή!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Να' μαι κι εγω!!! Επέστρεψα απραγη σαν την εβιμπ! Ψηλά το μπεμπάκι ακόμα, ρε κορίτσια ακόμα δεν εχει εμπεδωθει...Απογοητεύτηκα λίγο. Την Τρίτη όπως και να εχει προχωράμε, έχει δεν εχει κατεβει. Εκανα ντοπλερ, αμνιακο οκ, ολα οκ κ μου το δειξανε και τρισδιαστατο, ειναι λίγο τρομακτικό...και είχε και μαλλακια...Με εξέτασε και κολπικά η μαία, πέθανα...δεν αντεχόταν...να δω αν ποναω τοσο με δαχτυλο πόσο θα πονεσω στη γέννα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...