Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Φανταζομαι το σκηνικο με τον Ιωνα να κανει σαν παλαβος και 'σενα να προσπαθεις να τον καλμαρεις και μεσα στο χαος να ακουγεται ενα "μπεεεεεε"!!!

Ασε εντελώς σουρεαλιστικό το σκηνικό! Μιλάμε δεν άντεξα σε κάποια φάση και έσκασα στα γέλια! Εκει που έτρεχε ξεβράκωτος μέσα στο σπίτι να δεις! Αυτος να χασκογελάει, εγω να ψάχνω βιβλία και ο Γιώργος να του λεει "ελα για μπάνιο". Μιλάμεγια πολύ γέλιο! Αμα δεν το δεις και απο την αστεία πλευρά του το θέμα, δεν γίνεται! Θα τρελαθούμε εντελώς!

Ετιμα τα τυροπιτάκια για αυριο, μίλησα και με την φίλη (έχουμε αυριο δευτερη τηλεφωνική συνεδρεία)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τα νεύρα μου...την άλλη Παρασκευή που θα γεννήσω θα είναι έξω από το χειρουργείο ο πατέρας μου,ο οποίος θα έχει τρελάνει γιατρούς και νοσοκόμες να βγαίνουν κάθε 5 λεπτά να του λένε αν όλα πάνε καλά,η πεθερά μου,ο κουνιάδος μου με τη γυναίκα του,η κουνιάδα μου,τα 2 μου αδέρφια και ο μελλοντικός νονός της μπέμπας.Α ξέχασα ότι κάπου εκεί θα είναι και ο άντρας μου.Μετά το πρώτο σοκ που έμαθα ποιοι θα είναι στο μαιευτήριο όταν θα γεννάω,με πληροφόρησε ο πατέρας μου ότι δε θα φύγει από Αθήνα για να είναι όλη τη μέρα στο μαιευτήριο και να βλέπει ότι είμαι καλά και η πεθερά μου το πρώτο βράδυ θα καθήσει σαν συνοδός μέσα στο δωμάτιο και θα με κοιτάει που θα κοιμάμαι μπας και χρειαστώ κάτι...λες κ υπάρχει περίπτωση να της ζητήσω ποτέ κάτι.Μου έρχεται να ουρλιάξω!Δηλαδή ο άντρας μου δεν φτάνει και πρέπει να μείνουν και οι υπόλοιποι?Τι θα χρειαστώ πια? Καισαρική θα κάνω,δε θα υποστώ ακρωτηριασμό! Συγνώμη κορίτσια που τα είπα όλα αυτά, αλλά είμαι να σκάσω.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κορίτσια τα νεύρα μου...την άλλη Παρασκευή που θα γεννήσω θα είναι έξω από το χειρουργείο ο πατέρας μου,ο οποίος θα έχει τρελάνει γιατρούς και νοσοκόμες να βγαίνουν κάθε 5 λεπτά να του λένε αν όλα πάνε καλά,η πεθερά μου,ο κουνιάδος μου με τη γυναίκα του,η κουνιάδα μου,τα 2 μου αδέρφια και ο μελλοντικός νονός της μπέμπας.Α ξέχασα ότι κάπου εκεί θα είναι και ο άντρας μου.Μετά το πρώτο σοκ που έμαθα ποιοι θα είναι στο μαιευτήριο όταν θα γεννάω,με πληροφόρησε ο πατέρας μου ότι δε θα φύγει από Αθήνα για να είναι όλη τη μέρα στο μαιευτήριο και να βλέπει ότι είμαι καλά και η πεθερά μου το πρώτο βράδυ θα καθήσει σαν συνοδός μέσα στο δωμάτιο και θα με κοιτάει που θα κοιμάμαι μπας και χρειαστώ κάτι...λες κ υπάρχει περίπτωση να της ζητήσω ποτέ κάτι.Μου έρχεται να ουρλιάξω!Δηλαδή ο άντρας μου δεν φτάνει και πρέπει να μείνουν και οι υπόλοιποι?Τι θα χρειαστώ πια? Καισαρική θα κάνω,δε θα υποστώ ακρωτηριασμό! Συγνώμη κορίτσια που τα είπα όλα αυτά, αλλά είμαι να σκάσω.

Καλώς την...στο κλαμπ!!!

Εγώ θα πάω στις 5 το πρωί στο μαιευτήριο με τη μάνα μ κ τον άντρα μου για να κανονισουμε τα της εισαγωγης κ να με ετοιμάσουν για την καισαρική...ΑΛΛΑ κατά τις 8.30 θα σκάσουν μύτη κ ο μπαμπάς μου με τη γιαγιά, η πεθερά (που ήθελε να έρθει από τις 6-7 για να συμπαρασταθεί στο γιο της που θα αγωνιά, αλλά της το απαγόρευσα) και η μια συνυφάδα. Η αδερφή μου σιγά μην ξυπνήσει για να έρθει από τόσο νωρίς!!! Αυτούς ξέρω για την ώρα. Εν τω μεταξύ ο γιατρός είπε ότι δν είναι ανάγκη όλοι να έρθουν από νωρίς, γτ το μωρό θα βγει κατά τις 9 κ εγώ πιο μετά...

ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟ!!!

Πάντως, για το πρώτο βράδυ θα χρειαστείς κάποιον να μείνει μαζί σου. Δν θα είναι κ εύκολη η μετακίνησή σου, αν για παράδειγμα θες να πας τουαλέτα.

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μαρία μη μου συγχίζεσαι! Κατ αρχάς, το ποιοί θα είναι έξω κατα τη διάρκεια της καισαρικής μη σε αγχώνει γιατί δεν θα είσαι εκει για αν τους βλέπεις τί θα κάνουν. Μετά απο 15-20 λεπτά θα δούν το μωρό και θα ηρεμίσουν ως ένα βαθμό. Μόλις σε πάνε στο δωμάτιο, δήλωσε πως θες να ξεκουραστείς και διώξ τους όλους! (μίλα με τον άντρα σου να είστε συντονισμένοι!)

Αν γεννάς σε δημόσιο νοσοκομείο, το πιο πιθανό είναι πως δεν θα αφήσουν δεύτερο άτομο να μείνει μαζί σου. Οπότε αν μείνει ο άντρας σου, η πεθερά θα πάει σπίτι της. Η δική μου εμπειρία ήταν πως τη μόνη μέρα που χρειάστηκα βοήθεια ήταν την πρώτη. Ηθελα να σηκωθώ απο το κρεβάτι 12 τη νύχτα. Μόνη μου δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση. Να έρθει μαία για να με βοηθήσει να κάνω βόλτα; Ούτε σε ιδιωτικό νομίζω πως το κάνουν...

Οπότε καλό ειναι να έχεις κάποιον δικό σου γιατί δεν ξέρεις τί θα χρειαστείς. Απλά κανόνισε να ειναι ο άντρας σου αυτός και κανείς αλλος.

Γενικά, μην νομίζεις πως θα τους έχεις εκει όλη μέρα, γιατί το επισκεπτήριο ειναι απ οτι ξέρω παντού αυστηρό. Εγω που γέννησα Αρεταίειο (και εκει θα γεννησω και τώρα) ερχόταν o security ακριβως στην ωρα λήξης και τους έδιωχνε όλους! Αλλά πραγματικά τους έδιωχνε! Και αν αργούσε κάποιος κανα 10λεπτο του την έλεγε και πολύ αυστηρα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Άσχετο, αλλά νομίζω πως θα σκάσω σαν μπαλόνι!!! Μία καρφίτσα να είχα κ μπαααμ!!! Και δν είναι μόνο αυτό, αλλά πετρώνει συνέχεια η κοιλιά, αλλά χωρίς πόνο! Απλά που κ που νιώθω να ιδρώνω!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Ο γιατρός είπε ότι το πρώτο βράδυ μπορώ να έχω μόνο ένα συνοδό γένους θηλυκού...Πάντως από το να ζητήσω από την πεθερά μου να με βοηθήσει να πάω τουαλέτα προτιμώ να βγάλω το πρώτο βράδυ με καθετήρα.Δηλαδή αν χρειαστώ βοήθεια οι μαίες δε θα έρθουν? Το πολύ πολύ να κάνω υπομονή για 2-3 ώρες που θα μου φέρουν το παιδί να θηλάσω και να τους πω να με σηκώσουν κιόλας.

Ο γιατρός είπε ότι το πρώτο βράδυ μπορώ να έχω μόνο ένα συνοδό γένους θηλυκού...Πάντως από το να ζητήσω από την πεθερά μου να με βοηθήσει να πάω τουαλέτα προτιμώ να βγάλω το πρώτο βράδυ με καθετήρα.Δηλαδή αν χρειαστώ βοήθεια οι μαίες δε θα έρθουν? Το πολύ πολύ να κάνω υπομονή για 2-3 ώρες που θα μου φέρουν το παιδί να θηλάσω και να τους πω να με σηκώσουν κιόλας.

Κοίτα, καθετήρα θα έχεις..δν θυμάμαι πότε στον βγάζουν!

Κατουράς κ δν το παίρνεις είδηση! Τρομερό μιλάμε... Ήμουν ξάπλα κ έλεγα.."μα να μην θέλω να κάνω τα τσισάκια μου?" κ ερχόταν η μαία να αλλάξει το σακουλάκι κ ήταν γεμάτο! Κ αναρωτιόμουν..."πότε τα έκανα όλα αυτά?"!

Ε δν πιστεύω να μην έρθουν πάντως..για τις μαίες λέω!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κοίτα, καθετήρα θα έχεις..δν θυμάμαι πότε στον βγάζουν!

Κατουράς κ δν το παίρνεις είδηση! Τρομερό μιλάμε... Ήμουν ξάπλα κ έλεγα.."μα να μην θέλω να κάνω τα τσισάκια μου?" κ ερχόταν η μαία να αλλάξει το σακουλάκι κ ήταν γεμάτο! Κ αναρωτιόμουν..."πότε τα έκανα όλα αυτά?"!

Ε δν πιστεύω να μην έρθουν πάντως..για τις μαίες λέω!

tfQvp2.png

Άρα δεν πρόκειται να χρειαστώ κανέναν,ε?

Άρα δεν πρόκειται να χρειαστώ κανέναν,ε?

Αν θες ειλικρινή απάντηση θα σου πω ότι χρειάζεσαι...στο λέω από προσωπικής εμπειρίας. Δεν είναι εύκολη η πρώτη νύχτα..

Καταλαβαίνω όμως πως αισθάνεσαι..Κ εγώ νιώθω αμήχανα με την πεθερά, αλλά κάποια στιγμή (τη δεύτερη μέρα μου στο μαιευτήριο) έπρεπε η μάνα μ να πάει να ξεκουραστεί κ έτσι έμεινα με την πεθερά παρέα. Με πηγε μέχρι την τουαλέτα, μπήκαμε μαζί μέσα..κ πάλι καλά που με κρατούσε γτ στο γυρισμό μ έπεσε η πίεση κ παραλίγο να ταβλιαστώ! Οπότε...κάνεις την καρδιά σου πέτρα..

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αν θες ειλικρινή απάντηση θα σου πω ότι χρειάζεσαι...στο λέω από προσωπικής εμπειρίας. Δεν είναι εύκολη η πρώτη νύχτα..

Καταλαβαίνω όμως πως αισθάνεσαι..Κ εγώ νιώθω αμήχανα με την πεθερά, αλλά κάποια στιγμή (τη δεύτερη μέρα μου στο μαιευτήριο) έπρεπε η μάνα μ να πάει να ξεκουραστεί κ έτσι έμεινα με την πεθερά παρέα. Με πηγε μέχρι την τουαλέτα, μπήκαμε μαζί μέσα..κ πάλι καλά που με κρατούσε γτ στο γυρισμό μ έπεσε η πίεση κ παραλίγο να ταβλιαστώ! Οπότε...κάνεις την καρδιά σου πέτρα..

tfQvp2.png

Κατάλαβα...είτε θέλω είτε όχι θα κοιμηθώ υπό το βλέμμα της πεθεράς...Δε γίνεται να κάνουν τα στραβά μάτια και να μείνει μέσα ο άντρας μου?

Διαφημίσεις

Κατάλαβα...είτε θέλω είτε όχι θα κοιμηθώ υπό το βλέμμα της πεθεράς...Δε γίνεται να κάνουν τα στραβά μάτια και να μείνει μέσα ο άντρας μου?

Μπααα, χλωμό έως κίτρινο! Ούτε στο ΡΕΑ αφήνουν τους άντρες να μένουν το βράδυ. Έλα, ένα βράδυ είναι..το δεύτερο που θα είσαι κ καλύτερα πες ότι δν χρειάζεσαι βοήθεια!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα κορίτσια

το βράδυ μας ήταν επισοδειακό! Ο Ιωνας με 39, με το που του έδωσα αντιπυρετικό, ήθελε τουαλέτα (παραπονιόταν πως τον πονάει η κοιλίτσα). Εκει που τον ειχα αγκαλια λοιπόν, βγάζει ότι νερό+ντεπόν είχε πιεί. Φωνάζω το Γιώργο για βοήθεια, έρχεται, μέχρι να πληθώ εγω, είχε κάνει άλλη μια δόση στο Γιώργο αυτη τη φορά...

Αφού πληθήκαμε όλοι, τον πήρα στο κρεβάτι μας και κοιμηθήκαμε όλοι μαζι.

Το πρωί, οταν ξύπνησε μου είπε πως δεν νιώθει καλα και δεν θέλει να πάει σχολείο. Του φτιάχνω λοιπόν λίγο χαμομιλάκι πινει λίγο, το βγάζει μετά απο 10 λεπτά. Πάλι καλα ειχα προνοήσει και δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε ρούχα κλπ.

Αχ η οδύσσεια συνεχίζεται! Οτι και να του δώσω το βγάζει ο κακομοιρης. Εν το μεταξύ και εγω δεν νιώθω και πολύ καλα, οπότε φώναξα τη μάναμου για ενισχύσεις!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχ βρε Ευα περαστικα σας! Πολυ χαλια το παιδι τι ιωση ειναι αυτη! Προσεχε μην κολλησεις κι εσυ. Εμεις κοιμηθηκαμε ολοι μαζι το εβγαλε απυρετος το βραδυ τωρα μονο μυξες κτλ

Ο καημενος ο Ιωνας γρηγορα να γινει καλα!

Βρε κοριτσια για θυμηστε μας γενναει καμια σημερα? Παει καμια γιατρο? Τι εξελιξεις εχουμε πολυ ησυχια βλεπω λιγοστεψαμε????

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αχ βρε Ευα περαστικα σας! Πολυ χαλια το παιδι τι ιωση ειναι αυτη! Προσεχε μην κολλησεις κι εσυ. Εμεις κοιμηθηκαμε ολοι μαζι το εβγαλε απυρετος το βραδυ τωρα μονο μυξες κτλ

Βρε κοριτσια για θυμηστε μας γενναει καμια σημερα? Παει καμια γιατρο? Τι εξελιξεις εχουμε πολυ ησυχια βλεπω λιγοστεψαμε????

Σαν να βελτιώθηκε λίγο η κατάστασή μας... ο μικρός ζήτησε να φάει κάτι και του έβαλα λίγο σουπίτσα. Ελπίζω να μην τη βγάλει και αυτή.

Δεν θυμαμαι αν γεννάει σήμερα καμία, αλλά έχουμε πολλές υποψήφιες οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε και σήμερα γέννες!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Λοιπόν... zaki και evib έχουν σήμερα το πρωί γιατρό για να δούν πότε θα γεννήσουν. Ειναι και οι 2 στις μέρες τους οπότε δεν αποκλείεται και να γεννάνε!

Την chris δεν την αναφέρω καν γιατι ανα πάσα στιγμή γεννάει!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...