Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Να μαι κι εγω!!!

Μετά απο το μεσημεριανό 39αρι, ξύπνησε ο καλός μου το απόγευμα με μια γκρίνιααααααα αααααααααλλο πράγμα. Για να παρηγορηθεί λοιπόν, βολεύτηκε πάνω στην κοιλιά και καθόταν μακάριος! Που να αντέξει το μωρό μέσα; Ζουλιόταν το κακόμοιρο και άρχισε να βαράει κάτι κλωτσίδιαααα μιλάμε με τρέλανε! Ο δικος μου λοιπόν το πήρε χαμπάρι και σηκώθηκε (πάλι καλα!). Κάπου εκεί ήρθε ο μπαμπας μας να με σώσει! Ελα που ηρθε με τον πεθερό μου...

anyway...

ο μικρός να αγνωεί τον παππού και να θέλει να του διαβάσω όλη τη βιβλιοθήκη! Αφου δεν μπόρεσα να τον πείσω να ασχοληθεί με τον παππού του, τι να κάνω; Διάβασα τα πάντα!

Μόλις έφυγε ο παππούς, άρχισε να χοροπηδάει σαν κατσίκι και τώρα που ήταν να μπεί για μπάνιο, γδήθηκε και χοροπήδαγε ξεβράκωτος :tongue:

Ειμαι πτώμααααααααααα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κι εγω!!!

Μετά απο το μεσημεριανό 39αρι, ξύπνησε ο καλός μου το απόγευμα με μια γκρίνιααααααα αααααααααλλο πράγμα. Για να παρηγορηθεί λοιπόν, βολεύτηκε πάνω στην κοιλιά και καθόταν μακάριος! Που να αντέξει το μωρό μέσα; Ζουλιόταν το κακόμοιρο και άρχισε να βαράει κάτι κλωτσίδιαααα μιλάμε με τρέλανε! Ο δικος μου λοιπόν το πήρε χαμπάρι και σηκώθηκε (πάλι καλα!). Κάπου εκεί ήρθε ο μπαμπας μας να με σώσει! Ελα που ηρθε με τον πεθερό μου...

anyway...

ο μικρός να αγνωεί τον παππού και να θέλει να του διαβάσω όλη τη βιβλιοθήκη! Αφου δεν μπόρεσα να τον πείσω να ασχοληθεί με τον παππού του, τι να κάνω; Διάβασα τα πάντα!

Μόλις έφυγε ο παππούς, άρχισε να χοροπηδάει σαν κατσίκι και τώρα που ήταν να μπεί για μπάνιο, γδήθηκε και χοροπήδαγε ξεβράκωτος :tongue:

Ειμαι πτώμααααααααααα

Πω πω!!! Παρε λουρια δεσ' τον σε μια καρεκλα, παρε και ενα μηλο και βαλ' το στο στομα!!! Μονο ετσι σωζεσαι!!!

Πως αντεχεις? Πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Να μαι κι εγω!!!

anyway...

Ειμαι πτώμααααααααααα

Έλα τώρα που δν ξέρεις τι θα σου πω....

Η Ρ Ω Α Σ ! ! ! ! !

Κράτα γερά, σε λίγο θα πέσει για ύπνο, σωστά????

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πραγματικά σας θαυμάζω τις δευτερομανούλες!!!!!!!

Πώς αντέχετε όλη την κούραση της εγκυμοσύνης και ταυτόχρονα καθήκοντα συζύγου, μάνας και νοικοκυράς;

δεν μπορώ καν να το φανταστώ!

μπράβο ρε κορίτσια!

iiAs.png

9JCHp3.png

και μιας και λέω για δευτερομανούλες...η στελλίτσα μπήκε σήμερα;

α κορίτσια μου έλεγε ο γιατρός την τρίτη ότι στα μαιευτήρια γινόταν ο χαμός από γέννες (προγραμματισμένες και μη) για να έχουν βγει οι λεχώνες μέχρι το σάββατο και να μπορέσουν οι γιατροί να πάνε ταξιδάκι το τριήμερο...

sad but true...

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Το καλύτερο δεν σας το ειπα όμως!

Μια φίλη μου ήθελε βοήθεια με μια εργασία που κάνει (ειναι στο ανοιχτο πανεπιστήμιο) και έπρεπε να βρω κάτι πληροφορίες. Ελα που το χα ξεχάσει! Και ειναι να τα πουμε το βράδυ σημερα! Εβαλα τον άντρα μου λοιπόν να μου κατεβάσει τις σημειώσει που είναι μέσα σε ένα κουτί που μιλάμε είναι ασηκωτο!!!!!! και είναι σε πάνω ντουλάπι της ντουλάπας.

Μόνο που δεν με έβρησε ο καλός μου...

Anyway... τωρα που βρηκα τις κατάλληλες σημειώσεις πρέπει να κάτσω να τις περάσω μια στα γρηγορα (καμια 100η σελίδες) για να βρω αυτο που θέλει η φίλη μου γιατι στις 10 θα με τηλ.

Ααααααααααααααααααααααα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

και μιας και λέω για δευτερομανούλες...η στελλίτσα μπήκε σήμερα;

α κορίτσια μου έλεγε ο γιατρός την τρίτη ότι στα μαιευτήρια γινόταν ο χαμός από γέννες (προγραμματισμένες και μη) για να έχουν βγει οι λεχώνες μέχρι το σάββατο και να μπορέσουν οι γιατροί να πάνε ταξιδάκι το τριήμερο...

sad but true...

Γι'αυτό κ οι υπόλοιπες θα μπούμε μετά την Καθ. Δευτέρα!!!

Η Στέλλα μπήκε νομίζω...

Αααα, έχει η Νταίζη γενέθλια σμρ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Το καλύτερο δεν σας το ειπα όμως!

Μια φίλη μου ήθελε βοήθεια με μια εργασία που κάνει (ειναι στο ανοιχτο πανεπιστήμιο) και έπρεπε να βρω κάτι πληροφορίες. Ελα που το χα ξεχάσει! Και ειναι να τα πουμε το βράδυ σημερα! Εβαλα τον άντρα μου λοιπόν να μου κατεβάσει τις σημειώσει που είναι μέσα σε ένα κουτί που μιλάμε είναι ασηκωτο!!!!!! και είναι σε πάνω ντουλάπι της ντουλάπας.

Μόνο που δεν με έβρησε ο καλός μου...

Anyway... τωρα που βρηκα τις κατάλληλες σημειώσεις πρέπει να κάτσω να τις περάσω μια στα γρηγορα (καμια 100η σελίδες) για να βρω αυτο που θέλει η φίλη μου γιατι στις 10 θα με τηλ.

Ααααααααααααααααααααααα

αυτό θα πει duracel!

Εύα κουράστηκα με το πρόγραμμά σου, πάω να κάνω ένα μπανάκι, να ξαπλώσω, να δω και το The good wife στο σκαι και να κοιμηθώ γιατί είχες πολύ κουραστική μέρα σήμερα και δεν αντέχω άλλο!

iiAs.png

9JCHp3.png

Γι'αυτό κ οι υπόλοιπες θα μπούμε μετά την Καθ. Δευτέρα!!!

Η Στέλλα μπήκε νομίζω...

Αααα, έχει η Νταίζη γενέθλια σμρ!

tfQvp2.png

Νταιζάκι χρόνια σου πολλά και πολύ πολύ ευτυχισμένα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου πάντα με υγεία και αγάπη!

iiAs.png

9JCHp3.png

Να μαι κι εγω!!!

anyway...

Ειμαι πτώμααααααααααα

Κι εγωωωωωωω........ Εμενα η μπεμπα κανει φιλοτιμες προσπαθειες να γυρισει και μεχει ταραξει αλλα εχω και τον ταρζαν τον αρρωστο που δε λεει να πεσει για υπνο.... Υπομονη τι να πω!Χρονια πολλα στη Νταιζουλα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

αυτό θα πει duracel!

Εύα κουράστηκα με το πρόγραμμά σου, πάω να κάνω ένα μπανάκι, να ξαπλώσω, να δω και το The good wife στο σκαι και να κοιμηθώ γιατί είχες πολύ κουραστική μέρα σήμερα και δεν αντέχω άλλο!

Μόλις θυμίθηκα πως πρέπει να φτιάξω και τυροπιτάκια γιατί αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ στο σχολείο του Ιωνα και μας ζήτησαν να φτιάξουμε απο κάτι. Και βέβαια αν δεν έχει πυρετό θα τον στείλω γιατί ποιος ακούει την γκρίνια αν χάσει κι άλλο πάρτυ λόγω αρρωστιας (ήδη έχει χάσει 1).

Το γελείο του πράγματος είναι πως ένα απο τα βιβλία που κατέβασε ο δικός μου (το οποίο ήταν μέσα σε ένα κουτί έδω και κανα χρόνο) έχει αυτά τα κουμπάκια που κάνουν ήχους ζώων. Λοιπόν ένα απο αυτά έχει κολήσει; και κάθε τόσο ακούγεται ένα βέλασμα στο σπίτι! Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω!

Θα πάθω παράκρουση!!!! Απο τη μία έχω ανοιχτα 2-3 βιβλία και τις σημειώσεις και ψάχνω τί θα πω στην άλλη για τον "εξωτισμό στη μουσική του 19ου αιώνα" και απο την άλλη κοιτάω να ανακατώσω τα τυριά για τα τυροπιτάκια :confused:

Αυτο θα πει multitasking!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Μπήκα για λίγο να δ΄΄ω τι κάνετε και ποιέσ είναι ακόμα εγκυούλες!!!

εμείς σε γενικές γραμμέσ πάμε καλά ...λίγο με τον θηλασμό ζοριζόμαστε αλλά ΟΚ το παλέυω.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και ελπίζω σύντομα να μπορέσω να σας πώ περισσότερα!!!

φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Μόλις θυμίθηκα πως πρέπει να φτιάξω και τυροπιτάκια γιατί αύριο είναι το αποκριάτικο πάρτυ στο σχολείο του Ιωνα και μας ζήτησαν να φτιάξουμε απο κάτι. Και βέβαια αν δεν έχει πυρετό θα τον στείλω γιατί ποιος ακούει την γκρίνια αν χάσει κι άλλο πάρτυ λόγω αρρωστιας (ήδη έχει χάσει 1).

Το γελείο του πράγματος είναι πως ένα απο τα βιβλία που κατέβασε ο δικός μου (το οποίο ήταν μέσα σε ένα κουτί έδω και κανα χρόνο) έχει αυτά τα κουμπάκια που κάνουν ήχους ζώων. Λοιπόν ένα απο αυτά έχει κολήσει; και κάθε τόσο ακούγεται ένα βέλασμα στο σπίτι! Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω!

Θα πάθω παράκρουση!!!! Απο τη μία έχω ανοιχτα 2-3 βιβλία και τις σημειώσεις και ψάχνω τί θα πω στην άλλη για τον "εξωτισμό στη μουσική του 19ου αιώνα" και απο την άλλη κοιτάω να ανακατώσω τα τυριά για τα τυροπιτάκια :confused:

Αυτο θα πει multitasking!

Η καλυτερή σου μέρα, εεεε???

Πωπω..είμαι στον καναπέ κ με όσα διάβασα κουράστηκα!!!

Δν μπορούσες να πεις στην κοπέλα να σε πάρει αύριο? Θα πάθεις τίποτα βρε καλό μου...κούλαρε λίγο!!! Για το μωρό κ για σένα!!! :wink:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Φανταζομαι το σκηνικο με τον Ιωνα να κανει σαν παλαβος και 'σενα να προσπαθεις να τον καλμαρεις και μεσα στο χαος να ακουγεται ενα "μπεεεεεε"!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...