Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι 18 εβδ κ μια μέρα. Μόνο το έντερο νομίζω κάνει κινήσεις χαχαχα γουργουρητο ακόμη οχι...α κ τα τσιμπήματα 

Και εγώ το έντερο μου έλεγα είναι κ μ έλεγε ο γιατρός πως είναι τα μωρά απλά δε το καταλαβαίνω ακόμα....θα δεις πως σε λίγο θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο!!! 🥰

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αχ Ευα αυτα τα παιδια με 38 πυρετο ειναι ντουρασελ! Δεν καταλαβαινουν ωσπου καποια στιγμη τελειωνει αποτομα η μπαταρια!Εχουμε παρει ηδη 2 ντεπον φυσικα και δεν τρωμε τιποτα ειναι με 38,8 και ευτυχως που ειναι εδω η μαμα μου για ενισχυσεις!

Μα πραγματικα αυτες τις μερες πριν γεννησω αυτο μου ελειπε να εχουμε ιωση που ποιος ξερει πως θα εξελιχθει.

Venia αληθεια ειναι η μερα της γυναικας την Τριτη????Αχ τι καλα!

chris83 περιμενουμε νεα!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιστρεψαμε....

Καλύτερα ειμαστε αλλα οχι ακομα λεει ο γιατρος! Κατεβηκε το μωρο και ο τραχηλος εχει αρχισει να εξαλειφεται. Τρεις λεει περιμενε νε γεννησουν αυτες τις μερες και οι τρεις την εχουμε περασει την ΠΗΤ μας. Η μια γεννησε και μειναμε δυο.

Εντωμεταξυ, στην εξεταση αυτή τη φορα με ψοφησε. Μεχρι τον αγκωνα μπηκε! (που λεει ο λογος) Τα ειδα ολα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αχ Ευα αυτα τα παιδια με 38 πυρετο ειναι ντουρασελ! Δεν καταλαβαινουν ωσπου καποια στιγμη τελειωνει αποτομα η μπαταρια!Εχουμε παρει ηδη 2 ντεπον φυσικα και δεν τρωμε τιποτα ειναι με 38,8 και ευτυχως που ειναι εδω η μαμα μου για ενισχυσεις!

Μα πραγματικα αυτες τις μερες πριν γεννησω αυτο μου ελειπε να εχουμε ιωση που ποιος ξερει πως θα εξελιχθει.

Venia αληθεια ειναι η μερα της γυναικας την Τριτη????Αχ τι καλα!

chris83 περιμενουμε νεα!!!!

Αμέεεε!!! Επίσης, την ίδια μέρα έχει γεννηθεί κ ο Πάριος (εξ'ου κ η λατρεία του για τις γυναίκες). ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Τουλάχιστον, για μένα που θα κάνω αγόρι, αυτό είναι καλόοο, θα τα αγαπάει όλα τα κοριτσάκια! :tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Επιστρεψαμε....

Καλύτερα ειμαστε αλλα οχι ακομα λεει ο γιατρος! Κατεβηκε το μωρο και ο τραχηλος εχει αρχισει να εξαλειφεται. Τρεις λεει περιμενε νε γεννησουν αυτες τις μερες και οι τρεις την εχουμε περασει την ΠΗΤ μας. Η μια γεννησε και μειναμε δυο.

Εντωμεταξυ, στην εξεταση αυτή τη φορα με ψοφησε. Μεχρι τον αγκωνα μπηκε! (που λεει ο λογος) Τα ειδα ολα!!!

Πάλι καλά, υπήρξε εξέλιξη...Λες να γεννήσεις κ εσύ 08/03? Μαζευόμαστε πολλές... :D:D:D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Επιστρεψαμε....

Πολυ καλα νεα αφου εχει αρχισει να εξαλειφεται ο τραχηλος πας μια χαρα! Αυτη την εξεταση κι εγω τη σιχαινομαι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας.

Τωρα που πρεπει να ειμαι ηρεμη και χαλαρη εχω πιο πολυ τρεξιμο και δουλεια.

Σημερα πηγα για υπερηχο. Το παιδι ειναι ακομα ψηλα, ο τραχηλος κλειστος και ο πλακουντας υγειεστατος. Αρα αργω ακομα. Παντως σε βαρος μου ειπε ειναι γυρω στα 3200 και υπολογιζει μεχρι τελους να φτασει μαξ 3500. Το Σαββατο παω για nst και βλεπουμε μετα τι θα γινει.

1211708.png

1219295.png

Πολυ καλα νεα αφου εχει αρχισει να εξαλειφεται ο τραχηλος πας μια χαρα! Αυτη την εξεταση κι εγω τη σιχαινομαι!

Εσεις θα γεννάτε και εγω θα πηγαίνω για να με δει ο γιατρός. Εκλεισα ραντεβου για την Τεταρτη 9/3. Να δω τι θα μου πει κι εμένα. Αν και δεν περιμένω να μου πει κάτι δραματικό. Φαντάζομαι πως θα με δει και μετά απο μια εβδομάδα και την παρα πάνω θα γεννησω.

Ο Ιωνας με 39 ειναι τάβλα και κοιμάται. Ααααααααααααχ τώρα βρηκε να αρρωστήσει και αύριο έχουν πάρτυ στο σχολείο;;;;; Δευτερο πάρτυ που θα χάσει φέτος επειδη ξαφνικά αρρώστησε!:confused:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλέ, καλέ...έχετε παρατηρήσει ότι σήμερα δν έχει εμφανιστεί η τιραμισού???

Λέτε να είχαμε τπτ γεννητούρια? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εχεις δικιο! Μαλλον αυτοι οι πονοι χθες δεν ηταν τυχαιοι!!! Αντε, μακαρι!

Εντωμεταξυ καθε φορα που με εξεταζει απο κατω μετα ποναω! Σημερα με πεθανε!!!:evil:

Αααα, το αλλο δε σας το πα! Μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα αυτη ηταν η τελευταια φορα που με ειδε στο ιατρειο! Το πολυ πολυ να κανουμε κουλουμα μαζι του στην κλινικη. ;););)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εχεις δικιο! Μαλλον αυτοι οι πονοι χθες δεν ηταν τυχαιοι!!! Αντε, μακαρι!

Εντωμεταξυ καθε φορα που με εξεταζει απο κατω μετα ποναω! Σημερα με πεθανε!!!:evil:

Αααα, το αλλο δε σας το πα! Μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα αυτη ηταν η τελευταια φορα που με ειδε στο ιατρειο! Το πολυ πολυ να κανουμε κουλουμα μαζι του στην κλινικη. ;););)

Άντε να δούμε...αν δν εμφανιστεί μέχρι το βράδυ...

Θα είναι πρωτοποριακό!!! Λαγάνα, ταραμοσαλάτα κ εξωθήσεις!!! ΧΑΧΑΧΑ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Επιστρεψαμε....

Μέχρι να διαβάσω τα νέα σου είχα πειστεί ότι θα με κρατήσει να γεννησω αύριο αλλά βλέποντας τα δικά σου νέα, που έχεις περάσει τη σαρακοστη βδομάδα, που ο τραχηλος έχει αρχίσει να εξαλειφεται και που δεν σε κρ΄ατησε το βλέπω χλωμο να με κρατήσει κι εμένα...δεν σου έχει δώσει τελική ημερομηνία?

Παρούσα και έγκυος κορίτσια!!!!

Τελικά τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα και μάλιστα νιώθω και ακμαιότατη σήμερα! Πήγα για καφέ το πρωί και μετά δεν άφησα τη μαμά μου να μαγειρέψει και μαγείρεψα εγώ. Είχα και επισκέψεις που τώρα φύγανε...τέλεια σήμερα δεν πονάω καθόλου!

Αμάν βρε παιδί μου αυτές οι ιώσεις! Πώς την πάτησαν τα μικρούλια σας! Ελπίζω να γίνουν γρήγορα καλά! Να προσέχετε να μην κολλήσετε κορίτσια!

iiAs.png

9JCHp3.png

Παρούσα και έγκυος κορίτσια!!!!

Τελικά τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα και μάλιστα νιώθω και ακμαιότατη σήμερα! Πήγα για καφέ το πρωί και μετά δεν άφησα τη μαμά μου να μαγειρέψει και μαγείρεψα εγώ. Είχα και επισκέψεις που τώρα φύγανε...τέλεια σήμερα δεν πονάω καθόλου!

Αμάν βρε παιδί μου αυτές οι ιώσεις! Πώς την πάτησαν τα μικρούλια σας! Ελπίζω να γίνουν γρήγορα καλά! Να προσέχετε να μην κολλήσετε κορίτσια!

Έλα βρε..κ λέγαμε ότι γέννησες επειδή δν μπήκες σμρ!

Αφού πέρασες καλά, όλα σούπερ!!! :D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μέχρι να διαβάσω τα νέα σου είχα πειστεί ότι θα με κρατήσει να γεννησω αύριο αλλά βλέποντας τα δικά σου νέα, που έχεις περάσει τη σαρακοστη βδομάδα, που ο τραχηλος έχει αρχίσει να εξαλειφεται και που δεν σε κρ΄ατησε το βλέπω χλωμο να με κρατήσει κι εμένα...δεν σου έχει δώσει τελική ημερομηνία?

Εννοεις τελικη για προκληση? Οχι.

Ο γιατρος μου αν δε εχει σοβαρο λογο δεν παει για προκληση. Ολα δειχνουν οτι ειναι καλα και το μωρο κι εγω οποτε περιμενει. Ενας απο τους λογους που τον επελεξα ηταν αυτος.

Την γυναικα του στο πρωτο τους παιδι την περιμενε 10 μερες μετα την ΠΗΤ!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...