Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντεεεε!!!! Μπράβο! Θα χάρηκε ο άντρας σου που επιτέλους το κυνηγητό απέδωσε, εεε?!!!

Και που να μας πεις ότι μπαίνεις αύριο!!!

tfQvp2.png

Αντε να δουμε!!! Σημερα τα εφαρμοσα ολα μαζι!

Το πρωι περπατημα, μετα συμμαζεμα-καθαρισμα σπιτι, το απογευμα σκαλες και το βραδυ σεξ! Ελπιζω ολο αυτο να εχει αποτελεσματα μεχρι αυριο!!!

Προς το παρον καληνυχτώ!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αντε να δουμε!!! Σημερα τα εφαρμοσα ολα μαζι!

Το πρωι περπατημα, μετα συμμαζεμα-καθαρισμα σπιτι, το απογευμα σκαλες και το βραδυ σεξ! Ελπιζω ολο αυτο να εχει αποτελεσματα μεχρι αυριο!!!

Προς το παρον καληνυχτώ!!!

Στο εύχομαι..όπως φαντάζομαι κ όλες οι κοπέλες εδώ μέσα!

Καληνύχτα! Φιλιά!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μακάρι όλα να πάνε καλά...η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σε 9 μέρες θα έχω την κορούλα μου αγκαλιά.

Μου φαίνεται λίγο μούφα αυτό που σου ειπε ο γιατρός σου γιατί οι περισσότερες καισαρικές γίνονται πρν την 39η εβδομάδα. Και εσυ σε 9 μέρες θα είσαι ηδη στην 38η εβδομάδα. Ολες οι περιπτώσεις που ξέρω να έχουν κάνει ενέσεις κορτιζόνης ήταν σε περιπτώσεις πριν την 36η εβδομάδα. Σε περιπτώσεις που φοβούνταν πρόωρο τοκετό, ή σε περιπτώσεις που έπρεπε να κάνουν πιο νωρίς καισαρική. Εγω που έκανα καισαρική 37+5 δεν έκανα ένεση.

Οπως και να χει βέβαια κακό δεν θα κάνει η ένεση οπότε κάντην και με το καλό να έρθει το μπεμπάκι!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κι από μενα! Κι εγώ στην αναμονή ακόμα...Την Παρασκευή πρωι θα πάω για υπέρηχο και αν κρίνει θα με κρατήσει. Αλλιώς προγραμματισμένα για Τριτη 8/3. Μακάρι να μου πει οτι εχει κατέβει το μπεμπάκι και να με κρατησει την Παρασκευή γιατί το τριήμερο με βλέπω να σαλτάρω από την αγωνια... Αν κ τοσο σκληρό τράχηλο που είχα χλωμό να ειμαι ετοιμη...

Zaki καλησπέρα,

σχεδον το ίδιο πρόγραμμα έχουμε! και εγώ αύριο πρωί έχω γιατρό για να με δει από κάτω :confused: και αν όχι μάλλον πάμε για 8/3 που ειναι η ΠΗΤ μου! Άντε να δούμε ποια από τις δύο μας θα βιαστεί περισσότερο.

Διαφημίσεις

Και την επόμενη εβδομάδα λοιπόν έχουμε να αναμένουμε πολλά γεννητούρια! Εξαιρετικά!

Εμεις εδω είμαστε ψιλοάρρωστοι. Ο μικρός με δέκατα κι έτσι τον κράτησα σπίτι σήμερα και ο άντρας μου με καταροή- φτέρνισμα κλπ. Μια ομορφιά! Απο εχθες το απόγευμα όλα αυτα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Και την επόμενη εβδομάδα λοιπόν έχουμε να αναμένουμε πολλά γεννητούρια! Εξαιρετικά!

Εμεις εδω είμαστε ψιλοάρρωστοι. Ο μικρός με δέκατα κι έτσι τον κράτησα σπίτι σήμερα και ο άντρας μου με καταροή- φτέρνισμα κλπ. Μια ομορφιά! Απο εχθες το απόγευμα όλα αυτα.

Και εμένα εχθές με πόναγε ο λαιμός μου αλλά ευτυχώς σήμερα είναι Ok!

Εχω αρχισει να αγχώνομαι! Ο Ιωνας ειναι κοτόπουλο! Τον μέτρησα και έχει 38.5 το οποίο οκ δεν είναι τρομερό, αλλά τον ειδα κάπως πρισμένο στο λαιμό. Πιάνω λοιπόν το λαιμουδάκι του και αυτος πετάχτηκε πάνω! Του λεω..πονάς; Και μου λεει "ναι με πονάει ο λαιμός μου." Τι να ναι; Του έδωσα depon και λεω να περιμένω κανα 2ωρο να δω πως θα πάει και αν ειναι να τον πάω νοσοκομείο, γιατι εν το μεταξυ δεν βρησκω και την παιδίατρο! :-(

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ax Evabar τι επαθε ο Ιωνας? Το χει η μερα σημερα ειμαι κι εγω αυπνη γιατι ο Χαρης ηταν το βραδυ με 37,8 και δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου οποτε ουτε εγω τον πηγα παιδικο. Τελευταια στιγμη αυτο μας ελειπε μου την εχει σπασει πολυ τωρα αυτο! Δεν μπορεις να φωναξεις το γιατρο σου στο σπιτι? Εγω τωρα στην εγκυμοσυνη ετσι κανω...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μπηκα γρηγορα-γρηγορα να δηλωσω παρουσα και εγκυος για να μη με ψαχνετε! Με πηρε η μαια τηλ και αντι για αυριο θα παω σημερα στο γιατρο γιατι αυριο εχει ενα επειγον χειρουργειο. Οποτε θα εχω και νεότερα κατα το μεσημερακι!

Κοριτσια περαστικα στα μικρουλια σας!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!

Παρούσα κ έγκυος!

Αχ, βρε Ευάκι κ Μαράκι την πάτησαν τα ζουζούνια σας κ τρέχετε τώρα στο τέλος...Εύχομαι να μην έχουν κάτι σοβαρό κ να γίνουν γρήγορα καλά για να μην ταλαιπωρηθούν αυτά κ εσείς..Κ προσοχή μην κολλήσετε κ εσείς!

Chris περιμένουμε ευχάριστα νέα...

Για τις 8 του μήνα μας βλέπω να γεννάμε 3-4 μαζί! Και ξέρετε ε...τότε είναι η μέρα της γυναίκας!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημερα!

Μπηκα γρηγορα-γρηγορα να δηλωσω παρουσα και εγκυος για να μη με ψαχνετε! Με πηρε η μαια τηλ και αντι για αυριο θα παω σημερα στο γιατρο γιατι αυριο εχει ενα επειγον χειρουργειο. Οποτε θα εχω και νεότερα κατα το μεσημερακι!

Κοριτσια περαστικα στα μικρουλια σας!!!

Καλη τυχη, σε νιωθω γιατι παρολο που εχω ΠΗΤ την Δευτερα ο γιατρος ειναι βεβαιος οτι θα αργησω τουλαχιστον καμια βδομαδα ακομη......και εγω θελω τοσο πολυ να γεννησω αλλα δεν την βλεπω να βιαζεται!

YAU0p2.png

Ax Evabar τι επαθε ο Ιωνας? Το χει η μερα σημερα ειμαι κι εγω αυπνη γιατι ο Χαρης ηταν το βραδυ με 37,8 και δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου οποτε ουτε εγω τον πηγα παιδικο. Τελευταια στιγμη αυτο μας ελειπε μου την εχει σπασει πολυ τωρα αυτο! Δεν μπορεις να φωναξεις το γιατρο σου στο σπιτι? Εγω τωρα στην εγκυμοσυνη ετσι κανω...

Να μαι και εγω. Μετα το ντεπονάκι ο Ιωνας πέρασε μερικές ωρες ανάκαμψης όπου παίξαμε τα πάντα! (=ψώφισα) και μετά το μεσημεριανό φαγητό φαγώθηκε να πάμε σουπερ μάρκετ να ψωνίσουμε. Του λεω... βρε αγάπη μου καλύτερα να μη βγουμε έξω κλπ αυτός τίποτα. Σκέφτηκα λοιπόν να τον ντυσω καλα και να πάμε. Εεεεε με το που φτάσαμε στο σουπερ αυτος έτρεμε σαν το φυλλο. Πήραμε ότι πηραμε στα γρηγορα και φύγαμε τρέχοντας!!!

Μπηκαμε σπίτι, πιτσάμες, ξάπλα και τον πήρε αμέσως ο ύπνος. Ουτε το βιβλίο δεν πρόλαβα να τελειώσω, πράγμα που συμβαίνει σπανιότατα!

Κάτι δέκατα έχει προς το παρόν,αλλά μάλλον ανεβάζει πυρετο πάλι. Δεν τον βλέπω καλα για αυριο ρε γμτ! Και έχουν αποκριάτικο πάρτυ στο σχολείο. Μα αυτο το παιδί να αρρωσταίνει κάθε φορά που έχουμε να πάμε παρρτυ;

3 πάρτυ έχουμε χάσει έτσι φέτος! Ελεος! Ελπίζω μόνο ο μπαμπάς μας να γυρίσει πιο ακμαίος γιατι δεν θα το αντέξω να τους έχω και τους 2 σαν τα κλαμένα μύδια....

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Να μαι και εγω. Μετα το ντεπονάκι ο Ιωνας πέρασε μερικές ωρες ανάκαμψης όπου παίξαμε τα πάντα! (=ψώφισα) και μετά το μεσημεριανό φαγητό φαγώθηκε να πάμε σουπερ μάρκετ να ψωνίσουμε. Του λεω... βρε αγάπη μου καλύτερα να μη βγουμε έξω κλπ αυτός τίποτα. Σκέφτηκα λοιπόν να τον ντυσω καλα και να πάμε. Εεεεε με το που φτάσαμε στο σουπερ αυτος έτρεμε σαν το φυλλο. Πήραμε ότι πηραμε στα γρηγορα και φύγαμε τρέχοντας!!!

Μπηκαμε σπίτι, πιτσάμες, ξάπλα και τον πήρε αμέσως ο ύπνος. Ουτε το βιβλίο δεν πρόλαβα να τελειώσω, πράγμα που συμβαίνει σπανιότατα!

Κάτι δέκατα έχει προς το παρόν,αλλά μάλλον ανεβάζει πυρετο πάλι. Δεν τον βλέπω καλα για αυριο ρε γμτ! Και έχουν αποκριάτικο πάρτυ στο σχολείο. Μα αυτο το παιδί να αρρωσταίνει κάθε φορά που έχουμε να πάμε παρρτυ;

3 πάρτυ έχουμε χάσει έτσι φέτος! Ελεος! Ελπίζω μόνο ο μπαμπάς μας να γυρίσει πιο ακμαίος γιατι δεν θα το αντέξω να τους έχω και τους 2 σαν τα κλαμένα μύδια....

Περαστικα σε ολη την οικογενεια, ευτυχως που τουλαχιστον δεν ειναι κοντα στον τοκετο σου!

YAU0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...