Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

μου εχουν δανεισει το pump in style της medela, αλλα οπως ειπα δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα... καποιες στιγμες ομως απο τον πολυ πονο, μπηκα στον πειρασμο..

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου εχουν δανεισει το pump in style της medela, αλλα οπως ειπα δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα... καποιες στιγμες ομως απο τον πολυ πονο, μπηκα στον πειρασμο..

αυτο ειναι χειροκίνητο; Δεν θα σου συστηνα χειροκίνητο πάντως. Οπως και να χει, σε αυτη τη φάση όπως είπα ειναι καλύτερα να το αποφύγεις. Οταν πρήζεται πολύ το στήθος σου και δεν μπορεί να πιάσει τη θηλή ο μικρός, πριν του δώσεις να φάει (εκείνη την ώρα όμως όχι νωρίτερα) βγάλε λίγο, μόνο και μόνο για να μπορέσει να πιάσει. Ετσι ωστε να μην έχεις βγάλει νωρίτερα και εχεις δώσει κι άλλο ερέθισμα. Πρόσεχε γιατί οταν ειναι έτσι πρησμένη η θηλή και δεν έχει "κατάληλο" σχημα ειναι πιο εύκολο να σου κάνει πληγη. Εγω τουλάχιστον αυτό έπαθα σε κάποια φάση και μέχρι να κλείσουν οι πληγές, πέρασε κανας μήνας μεγάααααλης ταλαιπωρίας.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

το συγκεκριμενο ειναι ηλεκτρικο νοσοκομειακο..

σας αφηνω γιατι ηρθε η ωρα!! γιουπιιιιιιιιι!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

αν δεν σας προλαβω παλι, καλο ξημερωμα κ αν εχουμε καποιο μπεμπε καθοδον, με το καλο!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

το συγκεκριμενο ειναι ηλεκτρικο νοσοκομειακο..

σας αφηνω γιατι ηρθε η ωρα!! γιουπιιιιιιιιι!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

αν δεν σας προλαβω παλι, καλο ξημερωμα κ αν εχουμε καποιο μπεμπε καθοδον, με το καλο!!!

νοσοκομειακό= σουπερ!!!!!!!!!!!!!

Πήγαινε, πήγαινε!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κι από μενα! Κι εγώ στην αναμονή ακόμα...Την Παρασκευή πρωι θα πάω για υπέρηχο και αν κρίνει θα με κρατήσει. Αλλιώς προγραμματισμένα για Τριτη 8/3. Μακάρι να μου πει οτι εχει κατέβει το μπεμπάκι και να με κρατησει την Παρασκευή γιατί το τριήμερο με βλέπω να σαλτάρω από την αγωνια... Αν κ τοσο σκληρό τράχηλο που είχα χλωμό να ειμαι ετοιμη...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μενα! Κι εγώ στην αναμονή ακόμα...Την Παρασκευή πρωι θα πάω για υπέρηχο και αν κρίνει θα με κρατήσει. Αλλιώς προγραμματισμένα για Τριτη 8/3. Μακάρι να μου πει οτι εχει κατέβει το μπεμπάκι και να με κρατησει την Παρασκευή γιατί το τριήμερο με βλέπω να σαλτάρω από την αγωνια... Αν κ τοσο σκληρό τράχηλο που είχα χλωμό να ειμαι ετοιμη...

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!! ;)

Ποτέ δν ξέρεις!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τελικά γεννάω στις 11 Μαρτίου (σε 9 μέρες) με καισαρική,η μπέμπα ειναι ήδη 3500...την Τρίτη θα κάνω μια ένεση για τους πνεύμονες της μπουμπούς.

Με το καλο Μαρακι! Νομιζα οτι ενεσεις για πνευμονες κανουν αν χρειαστει να γεννησεις πολυ νωρις. Εσυ θα εισαι 38 και κατι τοτε!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Οταν σαλταρεις θα σκεφτεσαι εμενα! :lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Με το καλο Μαρακι! Νομιζα οτι ενεσεις για πνευμονες κανουν αν χρειαστει να γεννησεις πολυ νωρις. Εσυ θα εισαι 38 και κατι τοτε!

Μου είπε ότι κάνουμε αυτή την ένεση όταν κάνουμε καισαρική πριν γίνουμε 39 εβδομάδων.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Τελικά γεννάω στις 11 Μαρτίου (σε 9 μέρες) με καισαρική,η μπέμπα ειναι ήδη 3500...την Τρίτη θα κάνω μια ένεση για τους πνεύμονες της μπουμπούς.

Όντως..καλά λέει η chris..γτ να κάνεις ένεση για τους πνεύμονές της?! Ειδικά των κοριτσιών οι πνεύμονες ωριμάζουν πιο νωρίς..των αγοριών αργούν λίγο.

Όπως κ να'χει...με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ, μην ανησυχείς! Τι είναι 9 μέρες? ΤΙΠΟΤΑ!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Οταν σαλταρεις θα σκεφτεσαι εμενα! :lol:

πω πω ναι, εσύ γιατι εισαι ακομα μεσα κ δεν πας για σεξακι?!?

Ειπα για πλακα και στον δικό μου που εχει να με ακουμπήσει απο οταν εμαθε οτι ειμαι εγκυος, και τωρα με αποφεύγει...:tongue:

το θεμα με το μπεμπακι μου κι οσο καθυστερει η γεννα ειναι οτι λογικα πρέπει να εχει ηδη φτάσει (φοβαμαι μην τα εχει περάσει κι ολας) τα 3.800.

Αυτο που λέτε για την ενεση για τα πνευμονια κι εγω πρωτη φορα το ακουω...

Όντως..καλά λέει η chris..γτ να κάνεις ένεση για τους πνεύμονές της?! Ειδικά των κοριτσιών οι πνεύμονες ωριμάζουν πιο νωρίς..των αγοριών αργούν λίγο.

Όπως κ να'χει...με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ, μην ανησυχείς! Τι είναι 9 μέρες? ΤΙΠΟΤΑ!!!

tfQvp2.png

Μακάρι όλα να πάνε καλά...η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σε 9 μέρες θα έχω την κορούλα μου αγκαλιά.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

πω πω ναι, εσύ γιατι εισαι ακομα μεσα κ δεν πας για σεξακι?!?

Ειπα για πλακα και στον δικό μου που εχει να με ακουμπήσει απο οταν εμαθε οτι ειμαι εγκυος, και τωρα με αποφεύγει...:tongue:

Βρε την εφαρμοσα ηδη την τεχνικη...;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...