-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:
Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!
Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται).
FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.
Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️
Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️
σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε.
-
Μαρτιος 2011
-
Θέματα
-
- 7.900 απαντήσεις
- 949.302 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 475.768 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 128.904 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.166.756 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.370 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.901 απαντήσεις
- 949.302 εμφανίσεις
-
- 1.324 απαντήσεις
- 49.337 εμφανίσεις
-
Τοκετος
Από vanats, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 0 απαντήσεις
- 18 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 43.933 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 779 εμφανίσεις
-
- 974 απαντήσεις
- 100.509 εμφανίσεις
-
Απιστία
Από Maro g, in Σχέσεις & Πεθερικά
- 9 απαντήσεις
- 421 εμφανίσεις
-
- 1.800 απαντήσεις
- 229.817 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 136 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 734 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα