Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

όχι ακριβώς αλλά αν έχεις επώδυνη περίοδο (εγώ κάνω σχεδόν κάθε φορά εμετό από τον πόνο) είναι για μένα ο ταυτόχρονος πόνος μέσης-κοιλιάς που σε ακινητοποιεί για δευτερόλεπτα.

βέβαια δεν έφτασε τους πιο δυνατούς πόνους περιόδου (που εγώ κλαίω) αλλά ήταν μόνο ανά τέταρτο και αν δεν κάνω λάθος με τη συχνότητα δυναμώνει και η ένταση

πάντως σαν αίσθηση ήταν διαφορετικοί από ό,τι είχα νιώθει μέχρι τώρα από braxton, κίνηση μωρού και πόνους αντανάκλασης στα πλάγια ή πόνους περιόδου στη μέση και χαμηλα΄στην κοιλιά...ήταν κάπως ο συνδυασμός αυτών

Οκ, ήσουν κατατοπιστική!

Ξέρω κ εγώ από πόνους περιόδου, οπότε...καταλαβαίνω!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Κρις κανε σεξ ΠΙΑ......................

Μονο ετσι θα γεννησεις........

Πωπω αν ήμουν στη θέση σου θα είχα τρελαθείιιιι!!!

Κάνε σεξ!!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

chris εγω εχω μια προταση: παρε μεξικανικο να φτιαξεις για αυριο βραδυ, καντο αρκετα καυτερο, καντε κ ενα σεξακι στο καπακι κ μετα μην κοιμηθεις!! περιμενε λιγο κ ξεκινα για το μαιευτηριο!!!

Λοιπον!!!! Με πεισατε!!! Θα κανω!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Λοιπον!!!! Με πεισατε!!! Θα κανω!!!

ακομα online σε βλεπω!!! βουρρρρρρρρρρ

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

καλα ειναι το μικρακι μου!! αυξησαμε θεαματικα το βαρος κ το υψος μας, δεν ξενυχταμε, ειναι ηρεμος κ παλευω λιγο με τον θηλασμο, οχι επειδη δεν τρωει, αλλα λογω δικης μου υπερπαραγωγης.... ουφ...

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι το μικρακι μου!! αυξησαμε θεαματικα το βαρος κ το υψος μας, δεν ξενυχταμε, ειναι ηρεμος κ παλευω λιγο με τον θηλασμο, οχι επειδη δεν τρωει, αλλα λογω δικης μου υπερπαραγωγης.... ουφ...

φτιάξε τράπεζα με το έξτρα γαλατάκι σου, να μας το πουλήσεις αν εμείς δεν τα καταφέρνουμε ;)

iiAs.png

9JCHp3.png

φτιάξε τράπεζα με το έξτρα γαλατάκι σου, να μας το πουλήσεις αν εμείς δεν τα καταφέρνουμε ;)

ασε... εχω στενοχωρηθει πολυ... μου ειπαν να μην χρησιμοποιησω θηλαστρο κ για μην ποναω, αναγκαζομαι να πιεζω το στηθος μου να βγει το γαλα κ να το πεταω... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

n3I0p3.pngi5JOp3.png

ασε... εχω στενοχωρηθει πολυ... μου ειπαν να μην χρησιμοποιησω θηλαστρο κ για μην ποναω, αναγκαζομαι να πιεζω το στηθος μου να βγει το γαλα κ να το πεταω... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Προσπαθησε να το κανεις αυτο μονο αν πονας πολυ! Αλλιως δινεις λαθος μηνυμα στον οργανισμο σου οτι χρειαζεται να το παραγει αυτο το γαλα.

Εχεις αγορασει θηλαστρο? Δεν θεωρουνται ολα κακα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

αααααχ τι μου θυμισες!!! Και εγω ακριβως τα ιδια ειχα με τον Ιωνα... μιλάμε για πάρα πολύ γαλα. Εχουν δικιο όμως. Απέφυγε όσο μπορεις το θήλαστρο και να βγαζεις πιέζοντας μόνο οταν δεν αντέχεις άλλο γιατί όπως λέει και η chris οταν βγαζεις, ο εγκεφαλος το εκλαμβανει σαν ερέθισμα για να ξεκινήσει πάλι να παράγει. Και εγω πραγματικά υπέφερα! Ειδικα μετά τον 3ο που ξεκίνησα να δουλεύω και έβγαζα γάλα για να πιεί όταν έλειπα. Εκει με το θήλαστρο μου αυξήθηκε ακόμα περισσότερο το γάλα με αποτέλεσμα μετά να μη μου κόβεται με τίποτα (στον 10ο). Κάνε υπομονη τωρα για να μην ταλαιπωρηθείς αργοτερα ακόμα περισσότερο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

χρυσακι στενοχωριεμαι πολυυυυυυυ που το κανω αυτο, αλλα δεν γινεται, ποναω παρα πολυ.... δεν θα το εκανα αλλιως.. ξυπνησα απο τους πονους κ το στηθος μου ειχε γινει τοσο σκληρο που το μωρο δεν μπορουσε να το πιασει.. πρηστηκε, ο μικρος πεινουσε, δεν μπορουσε να το πιασει κ εκνευριζοταν, με αποτελεσμα να κλαιει κ εγω να μην μπορω να κανω τιποτα...

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Προσπαθησε να το κανεις αυτο μονο αν πονας πολυ! Αλλιως δινεις λαθος μηνυμα στον οργανισμο σου οτι χρειαζεται να το παραγει αυτο το γαλα.

Εχεις αγορασει θηλαστρο? Δεν θεωρουνται ολα κακα.

Εγω ειχα το mini electric της medela το οποίο μια χαρά με είχε βολέψει. Τωρα όταν και αν χρειαστει, θα πάρω το swing της medela που ειναι λίγο μεγαλήτερο. Τις περισσότερες φορές, απλά πιέζοντας την χωάνη στο στήθος μου, πεταγόταν το γάλα σαν συντιβανάκι. Ασε που ημουν σαν να χα κάνει πλαστική... Μιλάμε για βυζί πέτρα! :tongue: (και ποοοοοοοοοοοοοοοοονος!!!!!!)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

εχω θηλαστρο, αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ουτε μια φορα, αυτο φοβαμαι, μην αυξηθει κ αλλο... προς το παρον μετραω τα λεπτα ανυπομονωντας να ξυπνησει/να ξυπνησω τον μικρο να θηλασει.. αν στο μεταξυ ποναω πολυ το βγαζω στο μπανιο..

n3I0p3.pngi5JOp3.png

χρυσακι στενοχωριεμαι πολυυυυυυυ που το κανω αυτο, αλλα δεν γινεται, ποναω παρα πολυ.... δεν θα το εκανα αλλιως.. ξυπνησα απο τους πονους κ το στηθος μου ειχε γινει τοσο σκληρο που το μωρο δεν μπορουσε να το πιασει.. πρηστηκε, ο μικρος πεινουσε, δεν μπορουσε να το πιασει κ εκνευριζοταν, με αποτελεσμα να κλαιει κ εγω να μην μπορω να κανω τιποτα...

Λοιπόν αακριβως το ίδιο είχα κι εγω. Ηταν τόσο πρησμένο το στήθος που οι θηλές γίνονταν επίπεδες απο το πολύ τσίτωμα. Εκει αναγκαστικά θα βγάλεις λίγο για να μπορέσει το μωρό να πιάσει τη θηλή γιατί αλλιως δεν γίνεται!. Εγω θήλαζα και με θηλές σιλικόνης γι αυτο τον λόγο. Αν θες δοκίμασέ τες. Ο πόνος είναι πραγματικά απίστευτος. Αυτο το κάψημο.... δεν ξεχνιέται!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

εχω θηλαστρο, αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ουτε μια φορα, αυτο φοβαμαι, μην αυξηθει κ αλλο... προς το παρον μετραω τα λεπτα ανυπομονωντας να ξυπνησει/να ξυπνησω τον μικρο να θηλασει.. αν στο μεταξυ ποναω πολυ το βγαζω στο μπανιο..

καθηστέρησέ το όσο μπορείς. ξέρω πως ειναι δύσκολα τα πραγματα. Υπομονή!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...