Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αντε βρε κοριτσια να συνεχιστουν τα γεννητουρια!!!!!!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

:? κρίμα... και ενθουσιαστήκαμε όλες! Πάντως μπορεί να σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας.

μακάρι

πάντως κορίτσια μέχρι τώρα φοβόμουν μη ξεκινήσει η διαδικασία και δεν το καταλάβω

ε δεν παίζει...αυτές οι συσπάσεις δεν είχαν καμία σχέση με όσες είχα μέχρι τώρα και πιστέψτε με οι πόνοι που έχω φάει εδώ και έναν μήνα δε λέγονται

iiAs.png

9JCHp3.png

μακάρι

πάντως κορίτσια μέχρι τώρα φοβόμουν μη ξεκινήσει η διαδικασία και δεν το καταλάβω

ε δεν παίζει...αυτές οι συσπάσεις δεν είχαν καμία σχέση με όσες είχα μέχρι τώρα και πιστέψτε με οι πόνοι που έχω φάει εδώ και έναν μήνα δε λέγονται

Τινάζεσαι μέχρι πάνω απο τον πόνο?

Γιατί κ εγώ αυτό το άγχος έχω...μη με πιάσουν οι πόνοι νωρίτερα κ τους υποτιμήσω!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Γιατί κ εγώ αυτό το άγχος έχω...μη με πιάσουν οι πόνοι νωρίτερα κ τους υποτιμήσω!

tfQvp2.png

Νομιζω πως η πιο ασφαλης ένδειξη δεν είναι η ένταση των πόνων όσο το κατα πόσο ειναι τακτικοί.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

chris εγω εχω μια προταση: παρε μεξικανικο να φτιαξεις για αυριο βραδυ, καντο αρκετα καυτερο, καντε κ ενα σεξακι στο καπακι κ μετα μην κοιμηθεις!! περιμενε λιγο κ ξεκινα για το μαιευτηριο!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

tfQvp2.png

όχι ακριβώς αλλά αν έχεις επώδυνη περίοδο (εγώ κάνω σχεδόν κάθε φορά εμετό από τον πόνο) είναι για μένα ο ταυτόχρονος πόνος μέσης-κοιλιάς που σε ακινητοποιεί για δευτερόλεπτα.

βέβαια δεν έφτασε τους πιο δυνατούς πόνους περιόδου (που εγώ κλαίω) αλλά ήταν μόνο ανά τέταρτο και αν δεν κάνω λάθος με τη συχνότητα δυναμώνει και η ένταση

πάντως σαν αίσθηση ήταν διαφορετικοί από ό,τι είχα νιώθει μέχρι τώρα από braxton, κίνηση μωρού και πόνους αντανάκλασης στα πλάγια ή πόνους περιόδου στη μέση και χαμηλα΄στην κοιλιά...ήταν κάπως ο συνδυασμός αυτών

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...