Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ μή φτιάχνεις τσάντα! Αχ σαν την καλαμια στον κάμπο θα μείνω στο τέλοοοοοοοοοοοος. :tongue:

Στελλα μπήκες στο μήνα σου ε;;;; Με το καλο!!!!

\

Ευχαριστώ.. Δεν θα την τελειωσω σημερα.

Διαφημίσεις

Και εγώ μη νομίζεις, σμρ θα την ολοκληρώσω που θα σιδερωθούν κάτι τελευταία!

tfQvp2.png

Σας το λεω... θα ειμαι η τελευταία των Μοϊκανών! Καθ ότι η κανονική μου ΠΗΤ ειναι 4 Απριλίου, απλά λόγω καισαρικής θα πάω για τέλη Μαρτίου. Η μόνη μου ελπίδα ειναι να μου κάνει η μπουμπου την ευχάριστη έκπληξη να έρθει πριν την καισαρική! Αυτο θα είναι ευτυχία πραγματικά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Τα περιμενεις να ερθουν ζεστα ζεστα απο τη γιαγια?:tongue::tongue::tongue:

Όχι, η γιαγιά έχει αναλάβει τα μωρουδιακά. Και από μεθαύριο θα έχει κ άλλα να πλύνει κ να σιδερώσει!

Τα υπόλοιπα τα κάνει η κυρία που μας κάνει κ το σπίτι. Δικά μου είναι αυτά που περιμένω..κάτι φανελάκια, μια νυχτικιά..

Εσύ να φανταστώ την έχεις έτοιμη τη βαλίτσα εδώ κ καιρό ε?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

chris τι λέει; Θα το χάσω κι εγω το στιχημα για τη γέννα; Αυριο έχω πεί πως γεννάς :tongue:
κορίτσια νομίζω ότι με έχουν πιάσει οι πόνοι

περιμένω και χρονομετρώ

Με εχει πιασει κλαυσιγελος!!!!:lol::-(

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...