Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ρε κοριτσια, κατι ασχετο. Θελω μερες να το ρωτησω. Πηρα ενα πλαστικο που ακουμπανε πανω στη συρταριερα απο αυτα που ειναι για να αλλαζεις το μωρο. Θα βαζω πρωτα ενα σελτεδακι πανω αλλα παρολαυτα δεν πρεπει να το καθαρισω καπως? Με τι να το καθαρισω?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax γυρισαμε..... μια απο τα ιδια η μπεμπα οπισθια προβολη,καμια εμπεδωση και 3900γρ. Την τριτη 8/4 μπαινουμε για προκληση αλλα μαλλον θα καταληξουμε σε καισαρικη! Θα εχει μεινει καμια μεχρι την τριτη?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ax γυρισαμε..... μια απο τα ιδια η μπεμπα οπισθια προβολη,καμια εμπεδωση και 3900γρ. Την τριτη 8/4 μπαινουμε για προκληση αλλα μαλλον θα καταληξουμε σε καισαρικη! Θα εχει μεινει καμια μεχρι την τριτη?

Εγώωωωω! Την Τρίτη το πρωί μπαίνω! :D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Για μενα τουλαχιστον ελπιζω πως οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οταν λες οποσθια προβολη τι εννοεις?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ειλικρινά όταν ήμουν έγκυος στον Ιωνα, μέναμε ακόμα Αθήνα, πιο ευγενικοί ήταν οι άνθρωποι! Σε τράπεζες και υπηρεσίες, δεν με είχαν αφήσει πότέ να περιμένω! Πάντα μου έδειναν προτεραιότητα. Εδω... με βλέπουν με την κοιλιά τούρλα και δεν συγκινείται κανείς!

Μη νομίζεις..κ στην Αθήνα πλέον τα ίδια σκατά είναι (σόρρυ κιόλας)!

Με το ζόρι να σηκώνονται να σου δώσουν θέση κ οι πιο στριμμένοι είναι οι παππούδες κ οι γιαγιάδες, οι οποίοι έχουν ΠΑΝΤΑ την απαίτηση εσύ να τους σέβεσαι, αλλά όταν είναι εκείνοι να κάνουν κάτι ανάλογο...στον κόσμο τους! Εδώ στα ασανσέρ σε βλέπουν με την κοιλιά κ πάνε να χωθούν, μην το χάσουν! Όσες φορές μ έχουν δώσει προτεραιότητα, είναι νέοι άνθρωποι. Κανένας σεβασμός! ΤΙΠΟΤΑ!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγω εδω θα είμαι! Σημερα θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό για να κλεισω ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.

chris οπίσθια προβολή σημαίνει πως κατεβαίνει με τον ποπο το μπεμπέ και όχι με το κεφάλι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Οχι οπισθια σημαινει οτι ειναι μεν με το κεφαλι κατω αλλα κοιταει την κοιλια και οχι την πλατη! Chris κι εγω ελπιζω να εχεις γεννησει μεχρι τοτε! Venia αποτι θυμαμαι δε γεννας ΙΑΣΩ ετσι? Παντως μαζι μπαινουμε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

08/03 μάλλον θες να πεις, γιατί μέχρι 08/04 το μωρό θα έχει γίνει 5 κιλά!!!

Οχι οπισθια σημαινει οτι ειναι μεν με το κεφαλι κατω αλλα κοιταει την κοιλια και οχι την πλατη! Chris κι εγω ελπιζω να εχεις γεννησει μεχρι τοτε! Venia αποτι θυμαμαι δε γεννας ΙΑΣΩ ετσι? Παντως μαζι μπαινουμε!

Στο ΡΕΑ είμαι εγώ. Πάντως, μαζί θα μπούμε κ τα μωρά μας θα έχουν ίδια μέρα γενέθλια! :tongue:;)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

NIK16.................1/02/2011.............ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July....................8/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

mariadi.............11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

kouklitsa. .........22/02/2011.............Ιασώ...................Κ.Τ.

Νταιζακι............24/02/2011.............ΡΕΑ....................Φ.Τ.

Aliki1983...........27/02/2011.............ΡΕΑ....................Κ. Τ.

Silviamammy....28/02/2011.............Αττικό................K. T.

Tinna.................1/03/2011...............ΕΛΕΝΑ...............Κ. Τ.

Maliv.................1/03/2011..............ΛΗΤΩ..................Φ. Τ.

Leo80................1/3/2011...............ΙΑΣΩ

festar................2/03/2011............Ιπποκράτειο..........Κ.Τ

chris83.............01/03/2011..............Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.............Μητερα

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011............Αττικό

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αααα σοβαρά; Καλα τόσο καιρό νόμιζα αυτό που έγραψα... πωπω...

Ελπίζω παντως να την αποφύγεις την καισαρική και να γεννήσεις φυσιολογικά το μωράκι σου και χωρίς πολυ ταλαιπορία. :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αααα σοβαρά; Καλα τόσο καιρό νόμιζα αυτό που έγραψα... πωπω...

Ελπίζω παντως να την αποφύγεις την καισαρική και να γεννήσεις φυσιολογικά το μωράκι σου και χωρίς πολυ ταλαιπορία. :D

Αυτο που ειπες ειναι η ισχιακη προβολη. Αυτο το ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης οπου εδειχνε και εικονες γεννησης με αυτον τον τροπο!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αυτο που ειπες ειναι η ισχιακη προβολη. Αυτο το ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης οπου εδειχνε και εικονες γεννησης με αυτον τον τροπο!!!

Δικιο έχεις! Αυτο κοιταγα τωρα κι εγω σε ένα βιβλίο που ειχα καταχωνιασμένο :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...