Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα!

Μαρακι κι εγω σημερα θα μαθω ποτε θα γεννησω φευγω σε λιγο για ΙΑΣΩ να με δει τελευταια φορα απο κατω λετε να με κρατησει κιολας?δεν ξερω....

festar με το καλο κι εσυ να κρατησεις το μωρακι σου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!! πως ειστε εγκυουλες;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλημερα!!! Κι ομως ειμαι ακομα εδω, παρουσα και εγκυος!!! Το μονο ευχαριστο που εχω ειναι οτι σημερα μετα το περπατημα νιωθω βαρια, εχω τσιμπηματακια στη κοιλια... Γενικα δεν ειμαι τοσο παουερ οπως τις αλλες μερες. Φανταζομαι κατι θα γινεται εκει κατω.

Κουραστηκα βρε κοριτσια! Εχθες το απόγευμα το τηλεφωνό μου δε σταματουσε να χτυπαει!!! "Γεννησες?" και "ποτε θα γεννησεις?" και γω να λεω τα ιδια πραγματα...

Ο πατερας μου θελει να στειλει τη μαμα μου απο την Παρασκευη γιατι ετσι θα τους βολεβα κιολας και τα πεθερικα μου πηγαν και κλεισαν εισητηρια στις 10 του μηνα ενοσσω δηλ θα ειναι η μαμα μου εδω. Τι να τους κανω ολους μαζι? Τα πεθερικα μου θα μεινουν σε ενοικ. δωματια βεβαια αλλα και παλι ολο εδω δε θα 'ναι?

Ο πεθερος μου θελει να παρει το αυτοκινητο του αντρα μου για να γυρισει την Κρητη για καποιες δικες του δουλειες και να μας αφησει με το δικο μου! Να χρειαστει δηλαδη να κατεβουμε Χανια με το μωρο και να το ζουρλαντισουμε με τις στροφες μεσα σε ενα 3θηρο μικρο!

Ολοι τελικα στον κοσμο τους ειναι! Μονο πως θα ερθουν να δουν το μωρο για προσωπικους λογους σκεφτονται. Το πως θα μας βοηθησουν το εχουν δευτερο. Μονο η μανα μου με καταλαβαινει σε αυτο!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλημερα χρυσακι!!! αργησες να μπεις κ αναρρωτιομουν αν γεννησες!!! χαρα στο κουραγιο σου παντως!!! ε ε ερχεται!!!!!!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μαρακι κι εγω σημερα θα μαθω ποτε θα γεννησω φευγω σε λιγο για ΙΑΣΩ να με δει τελευταια φορα απο κατω λετε να με κρατησει κιολας?δεν ξερω....

festar με το καλο κι εσυ να κρατησεις το μωρακι σου!

Άντε με το καλό, μακάρι να σε κρατήσει. Περιμένουμε νεότερα όποτε μπορέσεις να μπεις.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλημερα!!! Κι ομως ειμαι ακομα εδω, παρουσα και εγκυος!!! Το μονο ευχαριστο που εχω ειναι οτι σημερα μετα το περπατημα νιωθω βαρια, εχω τσιμπηματακια στη κοιλια... Γενικα δεν ειμαι τοσο παουερ οπως τις αλλες μερες. Φανταζομαι κατι θα γινεται εκει κατω.

Κουραστηκα βρε κοριτσια! Εχθες το απόγευμα το τηλεφωνό μου δε σταματουσε να χτυπαει!!! "Γεννησες?" και "ποτε θα γεννησεις?" και γω να λεω τα ιδια πραγματα...

Ο πατερας μου θελει να στειλει τη μαμα μου απο την Παρασκευη γιατι ετσι θα τους βολεβα κιολας και τα πεθερικα μου πηγαν και κλεισαν εισητηρια στις 10 του μηνα ενοσσω δηλ θα ειναι η μαμα μου εδω. Τι να τους κανω ολους μαζι? Τα πεθερικα μου θα μεινουν σε ενοικ. δωματια βεβαια αλλα και παλι ολο εδω δε θα 'ναι?

Ο πεθερος μου θελει να παρει το αυτοκινητο του αντρα μου για να γυρισει την Κρητη για καποιες δικες του δουλειες και να μας αφησει με το δικο μου! Να χρειαστει δηλαδη να κατεβουμε Χανια με το μωρο και να το ζουρλαντισουμε με τις στροφες μεσα σε ενα 3θηρο μικρο!

Ολοι τελικα στον κοσμο τους ειναι! Μονο πως θα ερθουν να δουν το μωρο για προσωπικους λογους σκεφτονται. Το πως θα μας βοηθησουν το εχουν δευτερο. Μονο η μανα μου με καταλαβαινει σε αυτο!!!

Έλεος όμως πια...μα να μη σε σκέφτεται κανένας?Πάντως ό,τι και να τους πεις,εσύ θα βγεις η κακιά.

chris μου δυστυχως έτσι όπως τα λες ειναι. Ο καθένας στην κοσμάρα του! Εμένα να δεις ο πεθερος μου τι σου ειναι.... αααααχ αν αρχισω να γράφω δεν θα τελειώσω ποτέ! Μιλάμε για πολύ ιδιοτροπο άνθρωπο! Οπως λες και εσυ, μονο η μανουλα μας μπορεί να μας καταλάβει! Και εγω έτσι νιώθω αλλα και έτσι είναι.

festar να σου έρθει με το καλό το μωράκι σου και όλα να πάνε τέλεια!

july συμφωνω για το ποσοστό καισαρικών και φυσικών τοκετών. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποφύγω την καισαρική τώρα. Ευχομαι να μου σπάσουν ξαφνικά τα νερά και να με αφήσουν να γεννησω σαν άνθρωπος, αν και δεν το βλέπω... :-( Οσο για το πως νιώθεις σε σχέση με το μωρό, εγω θα σου πω πως με τον Ιωνα ειχα νιώσει ένα μουδιασμα. Κατ αρχας έκανα 5 μέρες να τον πάρω αγκαλια λόγω θερμοκοιτίδας και ένιωθα πως ενω είχα γεννησει, του έδινα δικό μου γάλα κλπ δεν είχα όμως παιδί στα χέρια μου! Ειχα και το άγχος γενικά αν θα είναι καλά, και δεν μπορώ να πω πως ένιωσα αυτο το αίσθημα της γαλήνης που σε γεμίζει με τη μητρότητα. Περισσότερο ένιωσα ένα αίσθημα άγχους και ευθύνης και αβεβαιότητας. Βέβαια το ξεπέρασα, και σαφως δεν είχε να κάνει με το αν αγαπούσα το μωρό ή όχι, απλά δεν ήταν ανέμελα τα αισθήματα.

Με όλα αυτα εννοώ, πως δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για το πως πρέπει να νιώσουμε με τον ερχομό του μωρού μας. Ηρέμισε και απόλαυσε την κάθε στιγμή! :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημερα χρυσακι!!! αργησες να μπεις κ αναρρωτιομουν αν γεννησες!!! χαρα στο κουραγιο σου παντως!!! ε ε ερχεται!!!!!!!!

mariadi τι κάνει το μπουμπούκι σου;;;; Θηλάζετε;

Εγω πήγα να θεωρήσω τα βιβλιάρια στο ΙΚΑ και γινόταν κορίτσια χαμός!!! Εφυγα λοιπόν και πήγα σε μια άλλη δουλειά στο ταχυδρομίο. Δεν ξέρω εσεις τί εμπειρίες εχετε στην εγκυμοσύνη, πάντως εμένα σε αυτη την εγκυμοσύνη, κανείς δεν μου έδωσε τη σειρά του, ούτε θεώρησε πως έχω προτεραιότητα λόγω της εγκυμοσύνης. Κάθομαι στις ουρές κανονικότατα! Στην Αθήνα ήταν πιο ευγενικοί οι άνθρωποι (παραδόξως!)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα σε όλες...

Ευα στην πρωτη μου δεν μου εδινε κανεις σημασια.Τωρα με κοιλια και καροτσι το απαιτώ. Μπαινω πρωτη στις ουρες και οποιος θελει ας μιλησει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ένα θα σου πω, έχουν έρθει τα πεθερικά μου και η μαμά μου εδώ και 2 εβδομάδες. Είναι όλοι στην κοσμάρα τους και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!! Καθυστέρησε το όσο μπορείς και κρατήστε το ασφαλέστερο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας για το παιδί ό,τι και να λένε.

Ειλικρινά είναι γονείς και τους σέβομαι αλλά δεν έχω δει εμάς να μας σέβεται ΚΑΝΕΝΑΣ.

Χτες έγινε τέτοιος χαμός με τα πεθερικά μου που πρέπει τον άντρα μου να τον άκουσε όλη η ηλιούπολη!!!!

Κατά τα άλλα...έχουν έρθει για συμπαράσταση...

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημέρα!

Ένα θα σου πω, έχουν έρθει τα πεθερικά μου και η μαμά μου εδώ και 2 εβδομάδες. Είναι όλοι στην κοσμάρα τους και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!! Καθυστέρησε το όσο μπορείς και κρατήστε το ασφαλέστερο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας για το παιδί ό,τι και να λένε.

Ειλικρινά είναι γονείς και τους σέβομαι αλλά δεν έχω δει εμάς να μας σέβεται ΚΑΝΕΝΑΣ.

Χτες έγινε τέτοιος χαμός με τα πεθερικά μου που πρέπει τον άντρα μου να τον άκουσε όλη η ηλιούπολη!!!!

Τελικά λίγο πολύ όλες ομοιοπαθούσες είμαστε! Εμένα ο πεθερός μου έχει αποφασίσει και πως θα την ονομάσουμε την μπέμπα και μου το κοπανάει κάθε φορά στο τηλέφωνο. Μόνο σε μένα όμως!!! Ουτε στον άντρα μου λεει τίποτα, ούτε σε κανέναν άλλο! Εν ολίγις, απλά θέλει να μου σπάσει τα νεύρα! Ο καθένας με την πετριά του...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

κοπέλα μου με το καλό αύριο σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Τώρα είδα το τικεράκι σου...σήμερα έχει γενέθλια η πρώτη σου κορούλα?Να τη χαίρεσαι!!!

Καλημέρα!

Πες μου τωρα οτι μενουν ολοι μαζι στο σπιτι σας!!! Θα τρελαινόμουν!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα σε όλες...

Ευα στην πρωτη μου δεν μου εδινε κανεις σημασια.Τωρα με κοιλια και καροτσι το απαιτώ. Μπαινω πρωτη στις ουρες και οποιος θελει ας μιλησει.

Ειλικρινά όταν ήμουν έγκυος στον Ιωνα, μέναμε ακόμα Αθήνα, πιο ευγενικοί ήταν οι άνθρωποι! Σε τράπεζες και υπηρεσίες, δεν με είχαν αφήσει πότέ να περιμένω! Πάντα μου έδειναν προτεραιότητα. Εδω... με βλέπουν με την κοιλιά τούρλα και δεν συγκινείται κανείς!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...