Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρις μηπως να ξεκινουσες joging????

Τωρα?!!! Η κοιλια μου θα πηγαινει πανω κατω!!!

Σκεφτομαι να κανω σεξ αλλα εχω μεινει στη σκεψη! Εντωμεταξυ η μαια εχθες μας ειπε "Καντε και... ξερετε εσεις...:wink: βοηθαει!" :mad:

Το ακουσε ο Νικος αυτο και βρηκα τον μπελά μου!!! Μονο που δε με κυνηγαει μεσα στο σπιτι!!! :roll: Φοβαμαι να καθισω διπλα του! Κοντευει να με βιασει!!! Και λεει κιολας "Εντολη γιατρου!!!" :rolleyes:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Τωρα?!!! Η κοιλια μου θα πηγαινει πανω κατω!!!

Σκεφτομαι να κανω σεξ αλλα εχω μεινει στη σκεψη! Εντωμεταξυ η μαια εχθες μας ειπε "Καντε και... ξερετε εσεις...:wink: βοηθαει!" :mad:

Το ακουσε ο Νικος αυτο και βρηκα τον μπελά μου!!! Μονο που δε με κυνηγαει μεσα στο σπιτι!!! :roll: Φοβαμαι να καθισω διπλα του! Κοντευει να με βιασει!!! Και λεει κιολας "Εντολη γιατρου!!!" :rolleyes:

Μ'αρέσει που του το παίζεις δύσκολη! Μακάρι να με κυνηγούσε κ μένα!

Νομίζω ότι πρέπει να υποκύψεις! Αφού είναι το μόνο που δν έχεις κάνει, δν έχεις να χάσεις κ κάτι! ;) Βουυυυρ!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μ'αρέσει που του το παίζεις δύσκολη! Μακάρι να με κυνηγούσε κ μένα!

Νομίζω ότι πρέπει να υποκύψεις! Αφού είναι το μόνο που δν έχεις κάνει, δν έχεις να χάσεις κ κάτι! ;) Βουυυυρ!!!

Χα χα! Η καθεμια με τον καημο της!

Το σκεφτομαι... αλλα ακομα ποναω χαμηλα στην κοιλια απο την χθεσινη εξεταση. Την προηγουμενη φορα μεχρι το βραδυ μου περασε, αυτη τη φορα περασε ολοκληρη μερα και ακομη νιωθω ενοχληση...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Χα χα! Η καθεμια με τον καημο της!

Το σκεφτομαι... αλλα ακομα ποναω χαμηλα στην κοιλια απο την χθεσινη εξεταση. Την προηγουμενη φορα μεχρι το βραδυ μου περασε, αυτη τη φορα περασε ολοκληρη μερα και ακομη νιωθω ενοχληση...

Σκέψου πως θα το κάνεις για το μωρό! αχαχαχαχαχαχαχ Πάντως με αυτη την κοιλούμπα, ειναι δυσκολα τα πράγματα! Που να βολευτείς!;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Μαλίβ να σου ζήσει ο βιαστικούλης σου, να είναι γερός και ευτυχισμένος!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό, όλα καλά! Συνεχίζω να είμαι πανέτοιμη για να γεννήσω οπότε απλά περιμένουμε τον μπέμπη. Μιλήσαμε και λίγο για τη διαδικασία και φαινόταν σίγουρος ότι δε θα βγάλω έγκυος τη βδομάδα. Το θέμα είναι όμως ο μικρός τι θέλει! Είμαι πολύ χαρούμενη!

Άντε βρε κορίτσια να τα πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας επιτέλους και μετά να γράφουμε παρούσα και νυσταγμένη!

iiAs.png

9JCHp3.png

γεια σας κορίτσια!!!! Maliv να σου ζήσει ο μικρούλης σου, γερός και δυνατός....Λοιπόν ήρθε και η δική μου σειρά...Αύριο μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική....Αν και δεν έγραφα συχνά, σας παρακολουθούσα σχεδόν κάθε μέρα!!!! Τα συναισθήματά μου ανάμικτα....δεν ξέρω...Δεν ξέρω...θέλω να γελάω και να κλαίω ταυτόχρονα....Δεν ξέρω αν κοιμηθώ σήμερα...θα προσπαθήσω πάντως για να είμαι φρέσκια αύριο....

Πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες να μπορέσω να ξαναμπώ να σας ενημερώσω και να μάθω φυσικά και άλλα ωραία νέα, για τα κορίτσια που περιμένουν αυτές τις μέρες!

LBsMp2.png

βρε κορίτσια προβληματίζομαι λίγο γιατί οι καισαρικές είναι όσες και οι φυσιολογικές γέννες???(και κάτι παραπάνω!) ειλικρινά προβληματίζομαι και δεν μου αρέσει και πολύ!!! τεσπα άντε μια μια να μας πείτε και την δική σας ιστορία γέννας!!!

να πω και την αμαρτία μου βρε κορίτσια όσον αφορά την γέννα μου! όταν γέννησα την πρώτη μου κόρη τα συναισθήματά μου ήταν πολύ έντονα, η μητρότητα όλα αυτά τα ένιωσα πολύ έντονα τώρα στην γέννηση της δευτερής μου κόρης δεν μπορω να πω ότι ήταν το ίδιο! Βέβαια τότε έιχα και 3 μέρες να σκέφτομαι ότι τήν τρίτη θα έχω αγκαλιά την κόρη μου τώρα δεν πρόλαβα να το σκεφτώ μια που είπα γεννάω και μια που γέννησα!!!γενικώς άργησα πολύ να το συνειδητοποιήσω όλο αυτό! οκ την κόρη μου την αγάπησα με το που την είδα δεν το συζητώ αλλά δεν με κατέκλησαν όλα αυτά τα συναισθήματα!!! λέτε να φταίει ότι τώρα πήγα έτοιμη???δηλαδή ήμουν ήδη μαμά είχα ήδη την μητρότητα μέσα μου???? όσο το σκέφτομαι με πιάνουν τύψεις αλλά από την άλλη τα λατρεύω και τα δυο μου παιδιά!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

γεια σας κορίτσια!!!! Maliv να σου ζήσει ο μικρούλης σου, γερός και δυνατός....Λοιπόν ήρθε και η δική μου σειρά...Αύριο μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική....Αν και δεν έγραφα συχνά, σας παρακολουθούσα σχεδόν κάθε μέρα!!!! Τα συναισθήματά μου ανάμικτα....δεν ξέρω...Δεν ξέρω...θέλω να γελάω και να κλαίω ταυτόχρονα....Δεν ξέρω αν κοιμηθώ σήμερα...θα προσπαθήσω πάντως για να είμαι φρέσκια αύριο....

Πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες να μπορέσω να ξαναμπώ να σας ενημερώσω και να μάθω φυσικά και άλλα ωραία νέα, για τα κορίτσια που περιμένουν αυτές τις μέρες!

Συγχαρητηρια και απο μενα Μαλιβ, με το καλο να χαρειτε τις στιγμες μαζι!

Καλη τυχη Φεσταρ, ολα θα πανε καλα και συντομα θα εχεις μονο χαμογελα τριγυρω σου

Οι υπολοιπες κουραγιο, κι εγω οσες ξερω και ειχαν ΠΗΤ κοντα μου εχουν κανα 2 βδομαδες που γεννησαν και εχω μεινει μονη σαν την ανεμωνη......και ημουν και η πιο ανυπομονη να δω την μικρη μου, οι αλλες δεν ειχαν τοσο προβλημα να ειναι εγκυοι.....αλλα ετσι ειναι αυτα. Τεσπα ας βγει γερη και δυνατη και θα περιμενω και μετα το ΠΗΤ!

YAU0p2.png

Διαφημίσεις

κοπέλα μου με το καλό αύριο σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Tinna και Maliv συγχαρητηρια!!!!! Καλα δεν το πιστευω οτι γεννησε η Τινα χθες δε μιλαγαμε? Τι εγινε? Δεν τα προλαβαινουμε τα γεννητουρια!Πειραζει που ζηλευωωωωωω

Chris ευτυχως που εισαι κι εσυ γιατι νιωθω η τελευταια των μοικανων!!!!!!

Αληθεια ειναι οντως πολλες οι καισαρικες. Μηπως στο πινακακι μας να γραφαμε και κιλα γεννησης του μωρου?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου! Όλα θα πάνε μια χαρά! Και θα περιμένουμε νέα σου με την πρώτη ευκαιρία! :-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μαλιβ να σου ζήσει ο μπέμπης και σύντομα να τον πάρεις αγκαλιά και να πάτε όλοι μαζί σπίτι.

Φεσταρ με το καλό να γεννήσεις και μόλις δεις το μωράκι σου να νιώσεις μια απέραντη ευτυχία.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...