Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

NIK16...........1/02/2011................ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July..............8/02/2011.............Αλεξανδρας...........Φ.Τ.

mariadi........11/02/2011.............Αλεξανδρας..........Φ.Τ.

kouklitsa. .....22/02/2011...............Ιασώ.................Κ.Τ.

Νταιζακι........24/02/2011..............ΡΕΑ....................Φ.Τ.

Aliki1983............27/02/2011............ΡΕΑ............Κ. Τ.

Silviamammy.......28/02/2011..........Αττικό.............K. T.

chris83.............01/03/2011..............Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.............Μητερα

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011............Αττικό

Leo80.................11/3/2011............ΙΑΣΩ

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011............Ιπποκράτειο

Tinna................16/03/2011............ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Maliv.................06/04/2011..............ΛΗΤΩ

Εκανα και μια ανανέωση. Δεν ξέρω αν η Συλβια γέννησε με φυσιολογικό τοκετο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααααααααα!!! Καλο μηνα!!

Αλλη μια εγκυουλα σημερα θα παρει κ εκεινη σειρα στην λιστα, καθως σε λιγη ωρα θα αγκαλιασει το αγγελουδι της!! Το Ματινακι μας μπαινει για καισαρικη... Μιλησα μολις τωρα μαζι της, πηγε για την καθιερωμενη εξεταση κ την κρατανε μεσα για καισαρικη.. Ειναι λιγο αγχωμενη, οποτε ας της στειλουμε την θετικη μας ενεργεια κ σκεψη!!

Ματινακι, ευχομαι ολα να σου πανε καλα κ με το καλο να αγκαλιασεις τον μπεμπουλη σου!! Ερχονται ομορφες στιγμες!!! Χαλαρωσε να τις απολαυσεις!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΛΒΙΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ

Να σου ζησει Συλβια, οτι επιθυμειτε!

Κοριτσια εγω ειμαι +16!!! Ο γιατρος βεβαια σημερα μου ειπε οτι εχω διατηρηθει παρα πολυ καλα! Θα τα χασουμε βρε κοριτσια... που θα παει!!!

Ρε κοριτσια υπαρχουν και χειροτερα, εγω ειμαι +20......και το θεμα δεν ειναι τι θα κανω μετα αλλα τωρα που παω σαν μπαλονι....βεβαια το πιο σπαστικο ειναι οτι επειδη δεν φαινεται ολοι μου λενε "ελα μωρε ουτε που φαινεται" λες και αυτο κανει τη ζωη με 20 κιλα επιπλεον πιο ευκολη. Θα μου πεις θα προτιμουσα να φαινεται? οχι βεβαια αλλα παντως δυσκολες και οι πιο μικρες καθημερινες δραστηριοτητες με τοσα κιλα......

YAU0p2.png

Αλλη μια εγκυουλα σημερα θα παρει κ εκεινη σειρα στην λιστα, καθως σε λιγη ωρα θα αγκαλιασει το αγγελουδι της!! Το Ματινακι μας μπαινει για καισαρικη... Μιλησα μολις τωρα μαζι της, πηγε για την καθιερωμενη εξεταση κ την κρατανε μεσα για καισαρικη.. Ειναι λιγο αγχωμενη, οποτε ας της στειλουμε την θετικη μας ενεργεια κ σκεψη!!

Ματινακι, ευχομαι ολα να σου πανε καλα κ με το καλο να αγκαλιασεις τον μπεμπουλη σου!! Ερχονται ομορφες στιγμες!!! Χαλαρωσε να τις απολαυσεις!!!

Και σκεφτόμουν πως πρώτη μέρα που δεν πήγε δουλειά, έκατσε να κοιμηθεί! Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι της! Να της στείλεις τις ευχές μας και να της πεις να μην αγχώνεται! Μια ιδέα ειναι και η καισαρική.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά μπαίνει ο μήνας! Δύο γεννήσεις περιμένουμε σμρ!

Καλό μήνα, λοιπόν!

Ματίνα, όλα καλά θα πάνε κ σε λίγη ώρα θα έχεις στην αγκαλιά σου το αντράκι σου! :D:D:D

Μαράκι, ενημέρωσέ μας όταν μάθεις νεότερα! :-)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημερα.

Συλβια να σου ζησει. Παντα γερη κι ευτυχισμενη.

Με το καλο να ερθουν και τα σημερινα μωρακια στην παρεα μας.

Εγω κοριτσια απο κιλα ειμαι στο +11 και μου κακοφαινεται λιγο γιατι στη Νικη ημουν στο +10 τη μερα που γεννησα.

1211708.png

1219295.png

Τσα! Εγω ακόμη εδω και δηλωνω παρουσα κι εγκυος!

Τι εγινε βρε κοριτσια? Η Συλβια τελικα γεννησε χθες?

Συλβια να σου ζησει!!! Γρηγορη αναρρωση! Γερο και δυνατο το κοριτσακι σου να ναι!!! Καλό σαραντισμό!

Και απ'οτι διαβαζω και η Ματινα?! Εντωμεταξυ στη λιστα στοιχηματων στο fb ειχε πονταρει οτι θα γεννησω σημερα! Που να το ξερε οτι τελικά γενναει η ιδια! Και μολις ξεκινησε και η αδεια της! Στην κυριολεξια μεχρι τελευταια στιγμη δουλευε!!!

Ματινακι και leo ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα με τα μπεμπουλια σας αγκαλια!!!:-D

v9gkhg0kf9drps4b.png

Να μαι κι εγω! Επεστρεψα απο τη βόλτα μου και την έχω πέσει σε ένα μπολ με κορνφλεικς με γιαούρτι :D Απο εχθες έχω πάλι καούρα αλλά κατα τα άλλα θα έλεγα πως νιώθω πολύ καλύτερα καθ ότι δεν με πολυ-πονάει τίποτα.

Αυτο που με τσάκισε, ήταν το γεγονός πως ο Ιωνας ξύπνησε 5 το πρωί σήμερα :roll: Τον έφερα στο κρεβάτι μας μπας και κοιμηθεί, αλλά αυτός ακάθεκτος! Τελικά κοιμήθηκε πάλι στις 7 και βέβαια τα νεύρα μου τσατάλια! Ελπίζω να μη μου κάνει κανα χουνέρι και δεν κοιμηθεί το μεσημέρι γιατι δεν θα το αντέξω!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

το Ματινακι μας γεννησε ενα κουκλακι 3260!!! ειναι καλα κ αυτη κ το μωρακι της!! οταν εχω παλι νεοτερα θα σας πω!

Ματινακι να σου ζησει γλυκεια μου το μωρουλι σου!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

το Ματινακι μας γεννησε ενα κουκλακι 3260!!! ειναι καλα κ αυτη κ το μωρακι της!! οταν εχω παλι νεοτερα θα σας πω!

Να ζήσει το μικρό μπουμπούκι και να ναι καλά η μανουλα του! Δώσε της τις ευχές μας και την αγάπη μας! Τι ωραία!!!! Πόσο χαρούμενο έχει γίνει ξαφνικά το καφέ μας!!!!! Ειμαι κατενθουσιασμένη!!! :-D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Συγχαρητηρια και οτι καλυτερο!

YAU0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...