Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Άσε..κ εγώ ζυγίστηκα κ με έδειξε +14. Το θετικό είναι ότι σε μια βδομάδα γεννάω, οπότε πόσο να πάρω ακόμα(?!) κ ότι σε όσους το λέω ότι έχω πάρει τόσα, νομίζουν ότι τους κάνω πλάκα, άρα δν μ φαίνεται.

Θα τα χάσουμε βρε, μη μασάς!!!

Όπως καταλάβατε..ξύπνησα! Αν κ θα μπορούσα να κοιμηθώ λίγο ακόμα..με έχει πιάσει αυτές τις μέρες...Είναι φυσιολογικό?

tfQvp2.png

και εμένα με πιάνει υπνηλία το μεσημέρι αλλά δεν κοιμάμαι πολύ ώρα, μισή ωρίτσα συνήθως άντε μετά βίας μία, αλλά νιώθω κομμάτια αν δεν κοιμηθώ έστω αυτό το λίγο.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εγω ειμαι +16!!! Ο γιατρος βεβαια σημερα μου ειπε οτι εχω διατηρηθει παρα πολυ καλα! Θα τα χασουμε βρε κοριτσια... που θα παει!!!

εσύ μπαίνεις και στην 41η εβδομάδα, αλίμονο αν δεν είχες πάρει τόσα!

iiAs.png

9JCHp3.png

Κοριτσια εγω ειμαι +16!!! Ο γιατρος βεβαια σημερα μου ειπε οτι εχω διατηρηθει παρα πολυ καλα! Θα τα χασουμε βρε κοριτσια... που θα παει!!!

chris83 και εγω +16 είμαι μπορεί και +17 και αύριο μπαίνω στην 39 εβδομαδα και η μπεμπα ακόμα δεν λέει να έρθει!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΓΗΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΝ ΣΥΛΒΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΦΕΥΓΩ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Ο ΑΜΤΡΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΣΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΟΛΙς ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΗΝΑ

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΓΗΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΝ ΣΥΛΒΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΦΕΥΓΩ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Ο ΑΜΤΡΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΣΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΟΛΙς ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΗΝΑ

Τι ζητάς συγγνώμη καλέ? Κ βέβαια να μας ενημερώσεις!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΛΒΙΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ

Να ζήσει το μπεμπάκι!!!! Να ναι καλά μανούλα και μπεμπέ! Χαρούμενο, υγειές και τυχερό να ναι πάντα! Δωσε τις ευχες μας στη Σίλβια!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΛΒΙΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ

Αυτή κι αν είναι άμεση ενημέρωση!!! :-D

Να της δώσεις τις ευχές μας!

Σύλβια να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου! Υγεία κ πολλές χαρές!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

A!!!!

Να σου ζήσει Σύλβια το μωράκι σου! Τελικά μας την έσκασε το μικρούλι και ήρθε το Φεβρουάριο!!! Άτιμα πλασματάκια από τώρα ό,τι θέλουν κάνουνε!!!!

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, δώσε της τις ευχές και την αγάπη μας!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Σαν μια γάτομάνα εχω να πω τα εξής είναι ένα πανέμορφο μελαχρινό γάτακι κ έχει λευκή επιδερμίδα 52 πόντους κ 3755 κιλά θηλασε μόλις την έφεραν κ τώρα μαμα κ κόρη κοιμούνται

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Σαν μια γάτομάνα εχω να πω τα εξής είναι ένα πανέμορφο μελαχρινό γάτακι κ έχει λευκή επιδερμίδα 52 πόντους κ 3755 κιλά θηλασε μόλις την έφεραν κ τώρα μαμα κ κόρη κοιμούνται

Σκέτη ευτυχία! Να ναι καλα και οι 2 τους!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

chris83 και εγω +16 είμαι μπορεί και +17 και αύριο μπαίνω στην 39 εβδομαδα και η μπεμπα ακόμα δεν λέει να έρθει!

Ελα κοριτσια μην τσακωνεστε σας τρωω ειμαι στο +17 και keep walking....

Συγχαρητηρια στη Συλβια και με το καλο και η Leo!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ti eytyxia....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ελα κοριτσια μην τσακωνεστε σας τρωω ειμαι στο +17 και keep walking....

Συγχαρητηρια στη Συλβια και με το καλο και η Leo!

Δίκιο έχεις σήμερα γεννάει η Leo! Ποπο δεν τα προλαβαίνουμε τα μπεμπέκια αυτη τη βδομάδα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...