Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Μου έστιψε ο άντρας μου κάτι πορτοκάλια και ευτυχώς κουνήθηκε... Έχετε πλύνει το μαξιλάρι θηλασμού?Και από την καλαθούνα πλύνατε μόνο το εξωτερικό ή και το πάπλωμα και το μαξηλαράκι?Το στρώμα της κούνιας να το βγάλω απλά έξω για μια μέρα να αεριστεί?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου έστιψε ο άντρας μου κάτι πορτοκάλια και ευτυχώς κουνήθηκε... Έχετε πλύνει το μαξιλάρι θηλασμού?Και από την καλαθούνα πλύνατε μόνο το εξωτερικό ή και το πάπλωμα και το μαξηλαράκι?Το στρώμα της κούνιας να το βγάλω απλά έξω για μια μέρα να αεριστεί?

Μια χαρά...την ξύπνησες τη μπέμπα!!! :tongue:

Εγώ για να σου πω την αλήθεια δν έχω πάρει μαξιλάρι θηλασμού..

Το στρώμα αέρισέ το. Όσο για τα της καλαθούνας, δν ξέρω..εμείς έχουμε λίκνο!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγω το εβγαλα στον ηλιο. Αλλωστε δεν ακουμπαει στα πλαινα.

Κρις οι ελεφαντινες ειναι 12 μηνες εγκυες νομιζω. Παρε κουραγιο. Υπάρχουν και χειροτερα. Θα μας πεις οτι γεννησες και δεν θα το πιστευουμε.

:lol::lol::lol: Χα χα, κι ενα φιλος μου κατι παρομοιο μου ειπε! "Τι στο καλο? Φαλαινα εισαι κι ακομα δε γεννησες?

Έχετε πλύνει το μαξιλάρι θηλασμού?Και από την καλαθούνα πλύνατε μόνο το εξωτερικό ή και το πάπλωμα και το μαξηλαράκι?Το στρώμα της κούνιας να το βγάλω απλά έξω για μια μέρα να αεριστεί?

Το μαξιλαρι θηλασμου (εχω αυτο που εχει μπιλιες μεσα και το φτιαχνεις οπως θελεις) βρομοκοπουσε τρελα! Απο τα Χριστουγεννα που το πηραμε το εχω στον καναπε και ολο το αγκαλιαζουμε και εχει ξεμυρισει. Οταν με το καλο γυρισω απο μαιευτηριο θα πλυνω το καλυμμα του.

Η καλαθουνα βρε κοριτσια βρομοκοπα καλαθι! Την εχουν χρησιμοποιησει αλλα δυο μωρα, την εχουν αερισει και λιασει μεχρι τωρα δυο μαμαδες δηλαδη μαζι με μενα τρεις. Κι ακομα μυριζει... καλαθι. Δε ξερω τι ειναι αυτο... καλαμιες? Δεν τα πειραζει η μυρωδια?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εννοειτε το μαξιλαρι θα το πλυνεις αλλα θα βάλεις και πετσετα γιατι τα μωρα βγαζουν γουλιτσες. Παντα πετσετα η πανα. Κατι χοντρο πάντως.

Ε ναι η καλαθουνα μυριζει..... Δυστυχως.

Εννοειτε το μαξιλαρι θα το πλυνεις αλλα θα βάλεις και πετσετα γιατι τα μωρα βγαζουν γουλιτσες. Παντα πετσετα η πανα. Κατι χοντρο πάντως.

Ε ναι η καλαθουνα μυριζει..... Δυστυχως.

Εγω κάτω απο το σεντονάκι στην κούνια, βάζω έναν σελτε για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και απο διαροές και απο γουλίτσες. Ετσι έκανα στον Ιωνα και έτσι θα κάνω και τώρα.

Εγω τη μπέμπα κατευθείαν στην κούνια θα τη βάλω. Το ιδιο ειχα κάνει και στον Ιωνα και μια χαρα ειχε βολευτει.

Τωρα μαζευω ότι ρουχαλάκια, πανούλες και πετσετάκια θα χρειαστώ για να τα βάλω να τα πλύνω σε καμια βδομάδα.

Στέλλα εσυ μια χαρά εισαι με τα κιλά. Εγω ειμαι στο +9! :?

jJUhp3.png

kqZXp3.png

άντε κρις κοντεύεις επιτέλους! πολύ ευχάριστα νέα!

εγώ είχα πολλές μέρες να ζυγιστώ και σήμερα το έκανα το λάθος, 13.5 κιλά και έλεγα να μην πάρω πάνω από 12. δε μου πολυφαίνεται αλλά μου την έδωσε λιγάκι.

σήμερα είχα για κανένα τρίωρο επώδυνες συσπάσεις ανά 30 λεπτά και έκανα χαρά ότι αυτό είναι. αμ δε!

και απόψε...παρούσα και έγκυος!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Ευα τσαντα εφτιαξες? Αυριο μπαινω στο μηνα μου και θα την ετοιμασω. Δεν με αφηνε πιο πριν ο αντρας μου. Ελεος, κατινα.....

Δεν ειναι πολλά τα +9 αλλά θα πάρω ακόμα... Φαντάζομαι βέβαια πως δεν θα περάσω τα +12. Τσάντα δεν έχω φτιάξει ακόμα. Ειπα να μπώ στο μήνα μου και μετά να την φτιάξω. Αυτές τις μέρες αγοράζω τα τελευταία πραγματάκια και μαζεύω ότι είναι για πλύσημο.

Βασικά τα περισσότερα ειναι πλυμένα και σιδερωμένα, αλλά είναι στο σηρτάρι αχρησιμοποίητα πάνω απο χρόνο οπότε πρέπει να τα ξανακάνω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εμενα ο γιατρος μου ειπε να τον πάρω στις 5λεπτες συσπασεις τηλεφωνο.

δεν υπάρχει περίπτωση να έχω την υπομονή να περιμένω τόσο αλλά εννοείται δεν τον πήρα και με τισ 30λεπτες. μου έχει πει να τον πάρω αν είναι τακτικές, πάνω από 4 και επώδυνες. αν είναι κάπως έτσι ανα 20λεπτο-τέταρτο νομίζω θα τον πάρω...βλέποντας και κάνοντας, εξαρτάται και τι ώρα θα είναι

iiAs.png

9JCHp3.png

άντε κρις κοντεύεις επιτέλους! πολύ ευχάριστα νέα!

εγώ είχα πολλές μέρες να ζυγιστώ και σήμερα το έκανα το λάθος, 13.5 κιλά και έλεγα να μην πάρω πάνω από 12. δε μου πολυφαίνεται αλλά μου την έδωσε λιγάκι.

σήμερα είχα για κανένα τρίωρο επώδυνες συσπάσεις ανά 30 λεπτά και έκανα χαρά ότι αυτό είναι. αμ δε!

και απόψε...παρούσα και έγκυος!!!

Άσε..κ εγώ ζυγίστηκα κ με έδειξε +14. Το θετικό είναι ότι σε μια βδομάδα γεννάω, οπότε πόσο να πάρω ακόμα(?!) κ ότι σε όσους το λέω ότι έχω πάρει τόσα, νομίζουν ότι τους κάνω πλάκα, άρα δν μ φαίνεται.

Θα τα χάσουμε βρε, μη μασάς!!!

Όπως καταλάβατε..ξύπνησα! Αν κ θα μπορούσα να κοιμηθώ λίγο ακόμα..με έχει πιάσει αυτές τις μέρες...Είναι φυσιολογικό?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...