Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Νέα και από μένα: μπαίνω απόψε στο νοσοκομείο και αύριο γεννάω!!

leo με το καλο το μωρακι σου! Τα μωρακια σας με τη Συλβια θα εχουν ιδια μερα γεννεθλια!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και οπως καταλαβατε, παλι εδω... :lol::lol::lol:

Προχωραμε λεει ο γιατρος, ο τραχηλος μαλάκωσε αλλα δεν εξαληφθηκε ακομα, κατεβηκε και λιγακι, το αμνιακο μειώθηκε...

Γενικα ειπε οτι δεν το κοβει για σημερα- αυριο αλλα γενναω μαλλον το πολυ μεσα στη βδομαδα, μεσα στην 41η. Δεν θα γεννησω στην 42η δηλαδη. Επισης αν μεχρι την Πεμπτη δεν γεννησω να παω να με ξαναδει την Παρασκευη. Περιμενουμε λοιπον!:-D

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κορίτσια καλημέρα! Νέα και από μένα: μπαίνω απόψε στο νοσοκομείο και αύριο γεννάω!!

Mε το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!Άντε ξεμπερδεύεις κι εσύ...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Και οπως καταλαβατε, παλι εδω... :lol::lol::lol:

Προχωραμε λεει ο γιατρος, ο τραχηλος μαλάκωσε αλλα δεν εξαληφθηκε ακομα, κατεβηκε και λιγακι, το αμνιακο μειώθηκε...

Γενικα ειπε οτι δεν το κοβει για σημερα- αυριο αλλα γενναω μαλλον το πολυ μεσα στη βδομαδα, μεσα στην 41η. Δεν θα γεννησω στην 42η δηλαδη. Επισης αν μεχρι την Πεμπτη δεν γεννησω να παω να με ξαναδει την Παρασκευη. Περιμενουμε λοιπον!:-D

Έλα, κοντεύεις κ εσύ..Αφού υπήρξε πρόοδος, πάλι καλά να λες!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,μου φαίνεται ότι η μπέμπα έχει να κλωτσήσει πολλές ώρες...να ανησυχήσω ή λέτε απλά να κοιμάται?Υπάρχει κάτι να κάνω που σίγουρα να κλωτσήσει?

Έχεις διαπιστώσει αν αντιδρά όταν τρως κάτι γλυκό? Αν ναι, φάε κάτι. Επίσης μπορείς να κουνήσεις λίγο την κοιλιά σου...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κορίτσια,μου φαίνεται ότι η μπέμπα έχει να κλωτσήσει πολλές ώρες...να ανησυχήσω ή λέτε απλά να κοιμάται?Υπάρχει κάτι να κάνω που σίγουρα να κλωτσήσει?

Φαε κατι γλυκο.... κλωτσησει εντος 5λεπτου.

Διαφημίσεις

Εγω τρωω καθε μερα σοκολατα. Κλωτσαει παρα πολύ....

Και εσύ δν πας πίσω δλδ...το τιμάς το γλυκάκι! χαχαχα!

Ήμουν, είμαι κ μάλλον θα είμαι για πάντα απίστευτα γλυκατζού!!!!!!!!!!!!!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...