Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Παρούσα κι έγκυος μέχρι την Τρίτη.

Ετοιμάζω τα πράγματά μου, βαλίτσα και εξετάσεις γιατί αύριο στις 07:00 πρέπει να είμαι στο Αττικό για τις προετοιμασίες της καισαρικής.

Οπότε αλλάζει η ημερομηνία μου από 17/03 σε 01/03.

Εσείς όλα καλά?

Καλη τυχη! Αντε και στα δικα μας.

Αλικη, συγχαρητηρια να το χαιρεσαι το μικρο σου!

YAU0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με καισαρική γέννησε κ από ότι μ είπε η Νταίζη την είδε...

Σας παραθέτω το μνμ της για να νιώσετε κ τη δική της παρουσία, μια κ εκείνη δν μπορεί να μπει..."twra thn eida!!!o gios ths einai kouklos!!!!h alikh einai mia xara kai perimenei na perasei to sok ths kaisarikhs.tha thn dw kai argotera.twra einai me tous antres ths!!!!!"

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα σχέδια με την Αλίκη να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλιά της στο μαιευτήριο, αλλά τλκ μόνη μ θα είμαι. :(

Τουλάχιστον εκείνη συνέπεσε με το Νταιζάκι μας! ;)

Προβλέπω το λιγότερο άλλες 3 γεννήσεις μέσα στη βδομάδα..γτ απ'ότι φαίνεται έχουμε αρχίσει να παίρνουμε μπρος!!!:tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ έκανα σχέδια με την Αλίκη να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλιά της στο μαιευτήριο, αλλά τλκ μόνη μ θα είμαι. :(

Τουλάχιστον εκείνη συνέπεσε με το Νταιζάκι μας! ;)

Προβλέπω το λιγότερο άλλες 3 γεννήσεις μέσα στη βδομάδα..γτ απ'ότι φαίνεται έχουμε αρχίσει να παίρνουμε μπρος!!!:tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

Γέννησεεεεε!!! Να ζήσει ο μπεμπούλης να ειναι υγειης και καλότυχος και να τον καμαρώνουν οι γονείς του! Αχ πολύ χάρηκα!!!

Η πρώτη μέρα ειναι κάπως δύσκολη στην καισαρική. Μετά όλα στρώνουν! Ειμαι σίγουρη πως η Αλίκη θα τα πάει μια χαρά!

Οσο για τις γεννήσεις τη βδομάδας, συμφωνω με τη Βένια! Θέλω κι εγωωωωωωω :mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Γέννησεεεεε!!! Να ζήσει ο μπεμπούλης να ειναι υγειης και καλότυχος και να τον καμαρώνουν οι γονείς του! Αχ πολύ χάρηκα!!!

Η πρώτη μέρα ειναι κάπως δύσκολη στην καισαρική. Μετά όλα στρώνουν! Ειμαι σίγουρη πως η Αλίκη θα τα πάει μια χαρά!

Οσο για τις γεννήσεις τη βδομάδας, συμφωνω με τη Βένια! Θέλω κι εγωωωωωωω :mrgreen:

Και για την άλλη βδομάδα προβλέπω άλλες τόσες γεννήσεις (θα είμαι κ εγώ μέσα σε αυτές :-D:grin::-D)! Εσύ περίμενε λίγο ακόμα..έχεις χρόνο! Η chris τι να πει??? :tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Και για την άλλη βδομάδα προβλέπω άλλες τόσες γεννήσεις (θα είμαι κ εγώ μέσα σε αυτές :-D:grin::-D)! Εσύ περίμενε λίγο ακόμα..έχεις χρόνο! Η chris τι να πει??? :tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

Εσυ καλα τα λες αλλά εγω ζήλεψα! Βέβαια σε καμια περίπτωση δεν θα θελα να έρθει τόσο νωρίς η μπέμπα μου! Να μπω στο μήνα μου κανονικα και μετά ας κάνει ότι θέλει! Για την ακρίβεια, μακάρι να μου κάνει τη χάρη να έρθει πριν την ημερομηνία της καισαρικής, μπας και καταλάβω κι εγω πως ειναι να γεννας, εστω κι αν πάω για καισαρική.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Τέλεια νέα!!!!

Αλίκη να σου ζήσει το μωράκι σου και να είναι πάντα γερό και ευλογημένο!

Silvia με το καλό και εσύ να κρατήσεις γρήγορα ένα υγιέστατο μωράκι!!

Λέτε να τελειώσαμε με τα μωράκια του Φεβρουαρίου ή θα έχουμε σήμερα-αύριο καμία έκπληξη;

iiAs.png

9JCHp3.png

Τέλεια νέα!!!!

Αλίκη να σου ζήσει το μωράκι σου και να είναι πάντα γερό και ευλογημένο!

Silvia με το καλό και εσύ να κρατήσεις γρήγορα ένα υγιέστατο μωράκι!!

Λέτε να τελειώσαμε με τα μωράκια του Φεβρουαρίου ή θα έχουμε σήμερα-αύριο καμία έκπληξη;

Έχω ποντάρει ότι θα γεννήσει αύριο η chris..χεχε!

Θα δείξει...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Χα χα!!! Στο τελος θα γινω το ανεκδοτο του καφε!!!:lol::lol::lol: Αυριο παντως εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τι θα μου πει!

Το αλλο με τα πορτοκαλια σας το πα? Περασε ο διευθυντης μου μεσοβδομαδα ενα μεσημερι και μου αφησε πορτοκαλια εξω απο το σπιτι. Το απόγευμα με πηρε τηλ να μου πει να τα παρω απ'εξω και μου λεει: "Θα γεννησεις οταν θα πιεις οοοολα τα πορτοκαλια" Ενταξει, σκεφτομαι κι εγω απο μεσα μου γιατι συνηθως μου φερνει καμια 15αρια. Και βγαινω εξω και τι βλεπω βρε κοριτσια? Δυο τσαντες μεγαλες γεματες τινγκα μεχρι πανω!!!:shock::shock::shock:

Ειναι και Σαββατογεννημενος ο ατιμος!!! :mad:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Χα χα!!! Στο τελος θα γινω το ανεκδοτο του καφε!!!:lol::lol::lol: Αυριο παντως εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τι θα μου πει!

Το αλλο με τα πορτοκαλια σας το πα? Περασε ο διευθυντης μου μεσοβδομαδα ενα μεσημερι και μου αφησε πορτοκαλια εξω απο το σπιτι. Το απόγευμα με πηρε τηλ να μου πει να τα παρω απ'εξω και μου λεει: "Θα γεννησεις οταν θα πιεις οοοολα τα πορτοκαλια" Ενταξει, σκεφτομαι κι εγω απο μεσα μου γιατι συνηθως μου φερνει καμια 15αρια. Και βγαινω εξω και τι βλεπω βρε κοριτσια? Δυο τσαντες μεγαλες γεματες τινγκα μεχρι πανω!!!:shock::shock::shock:

Ειναι και Σαββατογεννημενος ο ατιμος!!! :mad:

Αν το πάρουμε έτσι, σε καμια 10αρια μέρες σε βλέπω!!!χαχα!

Μην ανησυχείς, έρχεται κ η σειρά σου...που θα πάει???!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Aliki να σου ζήσει το μωρό, πάντα χαρές και με υγεία πάνω από όλα και οι δύο σας.

Silviamammy εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Και που ξέρεις μπορεί να συναντηθούμε στο νοσοκομείο (εγώ έχω ΠΗΤ 08/03).:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...