Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!

Η Αλικη ειχε συσπασεις ε? Λετε να γεννησε?

Εμεις ησυχια! Στελιτσα μπορει να μην ανεβηκε αλλα να αλλαξε σταση και να εχει πιο τεντομενα τα ποδια!

Να ρωτησω κατι εντελως ασχετο? Κοιταγα για ρελαξ γιατι εμας το πρωτο ειναι ξεχαρβαλωμενο, ειχαμε παρει ενα απλο χωρις μηχανισμους. Ηθελα να ρωτησω αν καποια εχει παρει με δονηση, μουσικη και τετοια ειδικα οι δευτερομανουλες τα χρησιμοποιησατε αυτα?Οι μηχανισμοι το κανουν πιο βαρυ??Το καλοκαιρι θα το κουβαλαμε παλι ολη την ωρα οπου παμε αλλα αμα ειναι χρησιμη η δονηση τοτε οκ. Χαλβαδιαζω αυτο της chicco με το μαξιλαρι χταποδι.....

Μαρια καλημερα. Εγω δεν πηρα ποτε ριλαξ. Μηπως ομως με τη δονηση συνηθισει και δεν καθεται αλλου μετα? Το ειχα σκεφτει και εγω αυτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!

λέτε να γέννησε και η Αλίκη μας;

σχετικά με το ριλάξ, μας πήραν δώρο ένα απλό οπότε δεν το έχω ψάξει καθόλου για να σου πω εντυπώσεις...

ευχαριστώ όλα τα κορίτσια που μου απάντησαν χτες γιατί είχα καταστεναχωρεθεί. Δεν ξαναέκανα δέκατα και νιώθω καλά και ο Δημήτρης είναι και εκείνος λίγο καλύτερα αν και έχει σήμερα πιο έντονη καταρροή. τουλάχιστον όμως δεν έχει πυρετό που είναι το πιο σημαντικό.

μ'αυτά και μ'αυτά ενώ ένιωθα έτοιμη να γεννήσω και ότι δεν αντέχω άλλο τώρα λέω καλύτερα ας περάσουν λίγες μέρες ακόμα να είμαστε 100% καλά. βέβαια άλλος αποφασίζει και όχι εμείς.

τι σχέδια έχετε για σήμερα; εμείς σπίτι...

iiAs.png

9JCHp3.png

Μαρια καλημερα. Εγω δεν πηρα ποτε ριλαξ. Μηπως ομως με τη δονηση συνηθισει και δεν καθεται αλλου μετα? Το ειχα σκεφτει και εγω αυτο.

Λες ε?Παντως στο Χαρη ειχα ριξει πολυ κουνημα με το ποδι, μαγειρευα και με το ποδι κουναγα ειχα πιαστει! Μπορει να εχτε δικιο να παρω παλι απλο. Tiramisu τι εγινε ειχες πυρετο?Κι εμενα ο μικρος 2 βραδυα τωρα δεν μας εχει αφησει

να κοιμηθουμε βηχει συνεχεια απο τις μυξες. Νομιω οτι πλεον την αυπνοια την εχω συνηθισει. Αλλα ποσο εμεινε? Λιγοτερο απο βδομαδα!Δε θα περασει η ατιμη.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Λες ε?Παντως στο Χαρη ειχα ριξει πολυ κουνημα με το ποδι, μαγειρευα και με το ποδι κουναγα ειχα πιαστει! Μπορει να εχτε δικιο να παρω παλι απλο. Tiramisu τι εγινε ειχες πυρετο?Κι εμενα ο μικρος 2 βραδυα τωρα δεν μας εχει αφησει

να κοιμηθουμε βηχει συνεχεια απο τις μυξες. Νομιω οτι πλεον την αυπνοια την εχω συνηθισει. Αλλα ποσο εμεινε? Λιγοτερο απο βδομαδα!Δε θα περασει η ατιμη.....

ο άντρας μου έχει από προχτές δέκατα (μέχρι 37.4), λαιμό, συνάχι, πονοκέφαλο και χτες το βράδυ είχα 37, πονοκέφαλο και πονόλαιμο και καταστεναχωρέθηκα μη γεννήσω και δε μας αφήνουν να δούμε το μωρό και δε με αφήνουν να θηλάσω. αλλά σήμερα είμαστε και οι 2 λίγο καλύτερα.

περαστικα στο μικρούλι σου

iiAs.png

9JCHp3.png

ο άντρας μου έχει από προχτές δέκατα (μέχρι 37.4), λαιμό, συνάχι, πονοκέφαλο και χτες το βράδυ είχα 37, πονοκέφαλο και πονόλαιμο και καταστεναχωρέθηκα μη γεννήσω και δε μας αφήνουν να δούμε το μωρό και δε με αφήνουν να θηλάσω. αλλά σήμερα είμαστε και οι 2 λίγο καλύτερα.

Περαστικα σας. Ποποπο σε ριχνει και ψυχολογικα και τις δυναμεις σου.

Διαφημίσεις

Μην ανησυχεις καθολου!Στους 17 μηνες θηλασμου μου αρρωστησα κι εγω κι ο αντρας μου αρκετες φορες και το παιδι δεν επαθε τιποτα απολυτως ουτε γκουχου δεν ακουσαμε. Απεναντιας δινεις και αντισωματα με το θηλασμο! Οταν σταματησει ο θηλασμος ξεκινανε και οι αρρωστιες ;)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ευχαριστώ κορίτσια!

Απίστευτο πράγμα ο θηλασμός, θέλω πολύ να τα καταφέρω!

Stellitsa κυρίως το ψυχολογικό κομμάτι με δυσκολεύει. Ονειρευόμαστε τη γέννηση του γιου μας τόσους μήνες και θα μας στοιχίσει πολύ αν δεν μπορέσουμε να τη ζήσουμε μαζί. ο άντρας μου κυρίως είναι χάλια ψυχολογικά γιατί ήθελε να μου συμπαρασταθεί και να ζήσουμε μαζί και τη στιγμή που έρχεται το μωρό και φοβάται ότι δε θα τον αφήσουν να μπει επειδή βήχει και φτερνίζεται.

ελπίζω ο μικρούλης να κάνει λίγο υπομονή ακόμα να είμαστε καλά και οι 2 για να τον υποδεχτούμε όπως ονειρευόμαστε.

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημερα!

Παρουσα και...τι προτοτυπο... εγκυος!!!

Τι εγινε καλε χθες με την Αλικη? Λετε να γεννησε? μολις μαθετε πειτε!!!

Εμας θα μας φερει η πεθερα μου το ρηλαξ που ειχε η ανηψια μας και μου φαινεται οτι εχει δονηση.

Αλλα και δονηση να μην εχει, η Σαμανθα στο sex & the city το μετετρεψε "ευκολα"... σε δονουμενο... ;):tongue::lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

δεν ξεπάγωσα τίποτα χτες. τι θα φάτε εσείς;

Εγω εφτιαξα κοκκινιστο απο χθες. Το μισο το εκανα γιουβετσι χθες και το αλλο μισο θα το ζεστανω σημερα και θα το συνοδεψω με πουρε.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα!

Εμας θα μας φερει η πεθερα μου το ρηλαξ που ειχε η ανηψια μας και μου φαινεται οτι εχει δονηση.

Αλλα και δονηση να μην εχει, η Σαμανθα στο sex & the city το μετετρεψε "ευκολα"... σε δονουμενο... ;):tongue::lol::lol::lol:

χιχιχιχιχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημερα!

XAXA! Θυμάμαι πολύ καλά το επεισόδιο!

Έχω στείλει μνμ στην Αλίκη, αλλά ακόμα δν έχουμε νέα! Τώρα τι έχει γίνει...:confused::confused::confused:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγω εφτιαξα κοκκινιστο απο χθες. Το μισο το εκανα γιουβετσι χθες και το αλλο μισο θα το ζεστανω σημερα και θα το συνοδεψω με πουρε.

εμείς φάγαμε γιουβέτσι προχτές και γουβερλάκια χτες και νόμιζα ότι είχα περισσέματα αλλά τελικά τα τσακίσαμε το βράδυ τα γιουβερλάκια και δεν το πήρα είδηση να βγάλω να ξεπαγώσω τίποτα και δεν ξέρω τι να φάμε...έχω χάσει κάθε αίσθηση του νοικοκυριού μου...πάλι για μακαρονάδα μας κόβω.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...