Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

σας ευχαριστω πολυ και τις δυο!:P

απο ψυχολογια ειμαι μια χαρα. απλα θα ημουν καλυτερα αν ηξερα σιγουρα οτι γενναω:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστω βενια μου. αν προκειται να μπω αποψε, αν δεν μπορεσω να μπω εδω, θα σου στειλω μηνυμα στο κινητο. όσο για την καταγραφη των πονων κραταει τα πρακτικα ο Κωστας. καθε φορα που ποναω του το λεω και κραταει ωρα και σημειωνει

Α μπράβο! Να κάνει και αυτός κάτι για συμπαράσταση! Μια χαρά το έχετε οργανώσει :mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

σε ευχαριστω βενια μου. αν προκειται να μπω αποψε, αν δεν μπορεσω να μπω εδω, θα σου στειλω μηνυμα στο κινητο. όσο για την καταγραφη των πονων κραταει τα πρακτικα ο Κωστας. καθε φορα που ποναω του το λεω και κραταει ωρα και σημειωνει

Μια χαρά..έχεις κ γραμματέα! Χεχε!

Οκ, αν είναι θα περιμένω μνμ στο κιν (αν δν προλάβεις να μας τα πεις εδώ). Έτσι κι αλλιώς είναι πάντα ανοιχτό!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μια χαρά..έχεις κ γραμματέα! Χεχε!

Οκ, αν είναι θα περιμένω μνμ στο κιν (αν δν προλάβεις να μας τα πεις εδώ). Έτσι κι αλλιώς είναι πάντα ανοιχτό!!!

tfQvp2.png

Τι ειπες τώρα....ουτε θυμάμαι πότε ηταν η τελευταία φορά που το έκλεισα για βράδυ. Πάνε πολλάααααα χρόνια! Και δεν ειμαι και καμια φανατικη χρηστης...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Τι ειπες τώρα....ουτε θυμάμαι πότε ηταν η τελευταία φορά που το έκλεισα για βράδυ. Πάνε πολλάααααα χρόνια! Και δεν ειμαι και καμια φανατικη χρηστης...

Εμένα μ έχει μείνει από όταν δούλευα σαν δημοσιογράφος...κ καλά "το ρεπορτάζ τρέχει κ πρέπει να το έχουμε πάντα ανοιχτό"!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ.

μη σας κραταω. ξεκουραστητε για τα μωρακια σας. οτι ειναι θα στειλω μηνυμα αν ειναι η εδω ή στο κινητο της Βενιας.

Φιλακια πολλα.

μη σας κραταω. ξεκουραστητε για τα μωρακια σας. οτι ειναι θα στειλω μηνυμα αν ειναι η εδω ή στο κινητο της Βενιας.

Φιλακια πολλα.

Εμενα δε με πιανει υπνος σήμερα. Καθομαι και χαζευω με τον αντρα μου μια χαζομαρα στην TV. Οτι θες γράψε άφοβα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Φιλακια πολλα.

Για καμια ώρα θα είμαι εδώ...ξέρεις, θα περιμένω τον Άγη!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλιτσες!

Κανενα νεο απο εχθές; Ξερει καμια εαν τελικα η Αλικη γεννησε;

Καλημέρα!!!

Περίμενα μνμ στο κιν από την Αλίκη, αλλά δν μ ήρθε τπτ..περιμένω να περάσει λίγο η ώρα κ αν δν έχουμε νέα, θα της στείλω εγώ. Θα δείξει...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημερα σε ολες!

Η Αλικη ειχε συσπασεις ε? Λετε να γεννησε?

Εμεις ησυχια! Στελιτσα μπορει να μην ανεβηκε αλλα να αλλαξε σταση και να εχει πιο τεντομενα τα ποδια!

Να ρωτησω κατι εντελως ασχετο? Κοιταγα για ρελαξ γιατι εμας το πρωτο ειναι ξεχαρβαλωμενο, ειχαμε παρει ενα απλο χωρις μηχανισμους. Ηθελα να ρωτησω αν καποια εχει παρει με δονηση, μουσικη και τετοια ειδικα οι δευτερομανουλες τα χρησιμοποιησατε αυτα?Οι μηχανισμοι το κανουν πιο βαρυ??Το καλοκαιρι θα το κουβαλαμε παλι ολη την ωρα οπου παμε αλλα αμα ειναι χρησιμη η δονηση τοτε οκ. Χαλβαδιαζω αυτο της chicco με το μαξιλαρι χταποδι.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα σε ολες!

Η Αλικη ειχε συσπασεις ε? Λετε να γεννησε?

Εμεις ησυχια! Στελιτσα μπορει να μην ανεβηκε αλλα να αλλαξε σταση και να εχει πιο τεντομενα τα ποδια!

Να ρωτησω κατι εντελως ασχετο? Κοιταγα για ρελαξ γιατι εμας το πρωτο ειναι ξεχαρβαλωμενο, ειχαμε παρει ενα απλο χωρις μηχανισμους. Ηθελα να ρωτησω αν καποια εχει παρει με δονηση, μουσικη και τετοια ειδικα οι δευτερομανουλες τα χρησιμοποιησατε αυτα?Οι μηχανισμοι το κανουν πιο βαρυ??Το καλοκαιρι θα το κουβαλαμε παλι ολη την ωρα οπου παμε αλλα αμα ειναι χρησιμη η δονηση τοτε οκ. Χαλβαδιαζω αυτο της chicco με το μαξιλαρι χταποδι.....

Καλημέρα! Ελπίζω η Αλίκη να γέννησε και να κρατάει αγκαλιά το μπεμπάκι της!!!

Στελλα θα συμφωνησω με τη Μαρία. Μπορει απλα να άλλαξε θεση το μωρο. Μην αγχωνεσαι!

Οσο για το ρελαξ, εγω ειμαι της άποψης πως οσο πιο περίπλοκο, τοσο το χειρότερο. Εγω θα κρατησω αυτο το απλο που εχω απο τον Ιωνα που απλα έχει ενα στηρηγμα για να κρεμας παιχνιδια μπροστα και τιποτα αλλο. Μηχανισμοι, δονησεις και δε συμαζευεται δεν μου γεμιζουν το μάτι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...