Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Οι novofertil δεν έχουν μέσα βιταμίνη d ? Το πιο πιθανό να έχουν οπότε δεν πρέπει να πάρεις έξτρα . 

Just now, Xristina96 είπε:

Αν σε βοηθάει ψυχολογικά ναι κράτα τα. 

Εγώ ήθελα να τα καταστρέψω αυτά που έχω , αλλά ο άντρας μου και ο γυναικολόγος μου δεν με άφησαν. Δεν τα πιστεύω καθόλου. Περιμένω να τα βάλω και να συνεχίσω την ζωή μου. Εμένα μου κάνει κακό που τα έχω στην άκρη και δεν είναι καλή ποιότητα. Ο κάθε άνθρωπος δουλεύει διαφορετικά το μέσα του. 

Κάνε πραγματικά αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. 

Σώπα βρε γιατί να τα καταστρέψεις ? Εντάξει η βαθμολογία δεν είναι Κ ακριβής . 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια, εγω που ειχα πολυ έντονους πόνους περιόδου, μετά τη γέννα μου πέρασαν! Μιλάμε για ευτυχία σκέτη να έχεις περίοδο και να μην πονάς!

Αυτη ειναι η ελπιδα και το θετικο της εγκυμοσυνης, η ελλειψη περιοδου, αν μου φυγουν και οι πονοι που με αναγκαζαν να φυγω απο τη δουλεια αν δεν ειχα μαζι feldene ε τοτε τι να πω, θα ειμαι τρισευτυχισμενη!

YAU0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτη ειναι η ελπιδα και το θετικο της εγκυμοσυνης, η ελλειψη περιοδου, αν μου φυγουν και οι πονοι που με αναγκαζαν να φυγω απο τη δουλεια αν δεν ειχα μαζι feldene ε τοτε τι να πω, θα ειμαι τρισευτυχισμενη!

Α καλα! Η έλειψη περιόδου ειναι χλίδα! Στον Ιωνα μου ήρθε οταν σταματησα να θηλάζω, δηλαδή οταν ηταν 10 μηνων :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπερα!! Πολλες παρουσιες Σαββατοβραδο, που να παμε εγκυες γυναικες!!! Και γω κοριτσια σε αυτες που δεν εχουν συμπτωματα ακομα, αργω και γω μου φαινεται...

Και μην ανησυχειτε, οταν γεννατε θα το καταλαβετε, το ενστικτο θα σας καθοδηγήσει. Οι συσπασεις εχουν σταθερη συχνοτητα και ειναι διαφορετικες απο αυτες που εχετε μεχρι τωρα.

Οσο για τους πονους περιοδου, και γω δεν μπορω να πω πως πονουσα ιδιαιτερα πριν γεννησω, σπανια χρειαζοταν να παρω κατι. Μετα που γεννησα δυο φορες προλαβε να μου ερθει η περιοδος (λογω θηλασμου) και ξαναεμεινα εγκυος. Αυτες τις δυο φορες δε θυμαμαι να πονεσα καθολου παντως.

Συμφωνω και με αυτο που γραψανε πολλες για το θηλασμο, το μωρακι θηλαζει κανονικοτατα ακομα και εαν η μητερα ειναι αρρωστη, παιρνει ετσι κατευθειαν τα αντισωματα και ειναι καλυτερο για κεινο. Απλα πρεπει να τηρουμε τους στοιχειωδεις κανονες υγειηνης για να μην κολλησει (μασκα κτλ).

κουκλες εγω ακομα εδω

από τις 20:00 έχω πόνους καθε 7 λεπτα και από τις 22:00 έχω καθε 5 λεπτα.

ο μπεμπης κουνιεται συνεχεια. τι να πω βρε κοριτσια. ειναι δεν ειναι ενας Θεος ξερει.

Διαφημίσεις

κουκλες εγω ακομα εδω

ο μπεμπης κουνιεται συνεχεια. τι να πω βρε κοριτσια. ειναι δεν ειναι ενας Θεος ξερει.

Αλικάκι πολύ θα ήθελα να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλιά σου..αλλά μήπως να έκανες ένα τηλ στο γιατρό σου??? Λέω εγώ τώρα...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

κουκλες εγω ακομα εδω

Αλικη και εγω θα έλεγα να πάρεις το γιατρό σου τηλέφωνο. Απο τη στιγμη που ειναι τακτικοι οι πόνοι, εχεις κάθε λόγο να υποψιάζεσαι τοκετο. Πάρε για να εισαι σιγουρη.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αλικάκι πολύ θα ήθελα να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλιά σου..αλλά μήπως να έκανες ένα τηλ στο γιατρό σου??? Λέω εγώ τώρα...

tfQvp2.png

εχω μιλησει μαζι του και με τη μαια. Μου ειπαν να περιμενω καθε 2 λεπτα. αυτο που μου προκαλει εκνευρισμο ειναι αν ολο αυτο ειναι τοκετος ή οχι

εχω μιλησει μαζι του και με τη μαια. Μου ειπαν να περιμενω καθε 2 λεπτα. αυτο που μου προκαλει εκνευρισμο ειναι αν ολο αυτο ειναι τοκετος ή οχι

Φαντάζομαι πως για να σου ειπαν να περιμένεις να πάνε οι πόνοι ανα 2 λεπτά, μάλλον ειναι τοκετός. Αλλιως να περιμένεις για ποιο λόγο; Απο την άλλη όμως δεν θα σου έλεγαν να πας στο μαιευτήριο; Τι να πω... δεν ξερω τί να σκεφτώ...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εμείς εδώ θα είμαστε...θα περιμένουμε να μας πεις..."γεια σας, φεύγω για ΡΕΑ"!!! Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη για να μετράς κ σωστά!!!

Πάντως, αν γεννήσεις σμρ ή αύριο, θα βρεθείς κ μαζί με το Νταιζάκι!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εμείς εδώ θα είμαστε...θα περιμένουμε να μας πεις..."γεια σας, φεύγω για ΡΕΑ"!!! Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη για να μετράς κ σωστά!!!

tfQvp2.png

Καλα εννοειται πως δεν πάμε πουθενά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Φαντάζομαι πως για να σου ειπαν να περιμένεις να πάνε οι πόνοι ανα 2 λεπτά, μάλλον ειναι τοκετός. Αλλιως να περιμένεις για ποιο λόγο; Απο την άλλη όμως δεν θα σου έλεγαν να πας στο μαιευτήριο; Τι να πω... δεν ξερω τί να σκεφτώ...

στο 2λεπτο θα παμε να μας δει η προισταμενη και να μας πει τι γινεται. Τι να πω. Εν τω μεταξυ μεχρι χτες ο μπεμπης ηταν πανω. θελουν να βεβαιωθουν απο οτι ειπαν αν ειναι προπαρασκευαστικοι ή οχι

στο 2λεπτο θα παμε να μας δει η προισταμενη και να μας πει τι γινεται. Τι να πω. Εν τω μεταξυ μεχρι χτες ο μπεμπης ηταν πανω. θελουν να βεβαιωθουν απο οτι ειπαν αν ειναι προπαρασκευαστικοι ή οχι

Ψυχραιμία λοιπόν και ακολούθησε τις οδηγείες που σου έδωσαν. Μακάρι να έχει έρθει η ώρα πάντως! Σκέψου το μωράκι σου που θα το χεις αγκαλίτσα και πιστευω πως θα πάρεις δύναμη απο αυτη τη σκέψη :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μπορεί να κουράστηκε να είναι πάνω κ να κατέβηκε κάτω να δει τι παίζει!:tongue:

Προσπαθώ να σε κάνω να χαλαρώσεις...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

tfQvp2.png

σε ευχαριστω βενια μου. αν προκειται να μπω αποψε, αν δεν μπορεσω να μπω εδω, θα σου στειλω μηνυμα στο κινητο. όσο για την καταγραφη των πονων κραταει τα πρακτικα ο Κωστας. καθε φορα που ποναω του το λεω και κραταει ωρα και σημειωνει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...