Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εδω ειμαι... Χωρις συμπτωματα ακομα. Εχουν βαλει ολοι στοιχημα ποτε θα γεννησω...

Πως εισαι Ευα?

Εδω Στελλα μου. Κουράστηκα μεν το πρωι με τα ψωνια, αλλα είμαι καλύτερα απο άλλες μέρες. Δεν ειχα σήμερα τόσα σφηξίματα. Η μέση πονάει λογικά οπότε μια χαρά. Τωρα κάνω μπάνιο τον Ιωνα (μόνος του πλένεται δηλαδη... :tongue:)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορίτσια!

πολύ κίνηση βλέπω για σάββατο ε; ε πού να πάμε και ετοιμόγεννες γυναίκες;

μετά τα ευχάριστα νέα από το γιατρό χτες, γυρίσαμε σπίτι και ο άντρας μου ήταν άρρωστος και εγώ έβαλα τώρα θερμόμετρο και έχω 37. πήρα τον γιατρό και μου είπε να πάρω ντεπόν και να τον ξαναπάρω σε 3 ώρες.

μέχρι τώρα κάθε μέρα με τα παιδιά και την είχα γλιτώσει...και τώρα που γεννάω βρήκε;

φοβάμαι μη γεννήσω και δε μου τον φέρνουνε...

iiAs.png

9JCHp3.png

οι τελευταιοι πονοι του λεπτου ειναι.... αστα.... αξεχαστοι. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ουρλιαξεις... οσο κυρια και αν εισαι.

Πω πω! Εγω σφαδαζα και με τους πονους περιοδου! Εννοειτε οτι τα ντεπον και τα παναντολ δε με πιανανε... Οταν ακουγα κοπελα να λεει οτι ποναει πολυ και παιρνει 2 παναντολ για να τις περασει, εμενα με επιανε νευρικο γελιο!!!

γεια σας κορίτσια!

πολύ κίνηση βλέπω για σάββατο ε; ε πού να πάμε και ετοιμόγεννες γυναίκες;

μετά τα ευχάριστα νέα από το γιατρό χτες, γυρίσαμε σπίτι και ο άντρας μου ήταν άρρωστος και εγώ έβαλα τώρα θερμόμετρο και έχω 37. πήρα τον γιατρό και μου είπε να πάρω ντεπόν και να τον ξαναπάρω σε 3 ώρες.

μέχρι τώρα κάθε μέρα με τα παιδιά και την είχα γλιτώσει...και τώρα που γεννάω βρήκε;

φοβάμαι μη γεννήσω και δε μου τον φέρνουνε...

Εμενα που μου αρρωστησε ο Νικος την προηγουμενη βδομαδα που εμπαινα στην 39?... Φρικαρα! Αλλα τι να κανει ο καημενος? Ποσο να προσεχει οταν καθε μερα βρισκεται με παιδια? Καθε μερα 4-5 ζητανε να φυγουν γιατι δεν νιωθουν καλα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Πω πω! Εγω σφαδαζα και με τους πονους περιοδου! Εννοειτε οτι τα ντεπον και τα παναντολ δε με πιανανε... Οταν ακουγα κοπελα να λεει οτι ποναει πολυ και παιρνει 2 παναντολ για να τις περασει, εμενα με επιανε νευρικο γελιο!!!

Εμενα που μου αρρωστησε ο Νικος την προηγουμενη βδομαδα που εμπαινα στην 39?... Φρικαρα! Αλλα τι να κανει ο καημενος? Ποσο να προσεχει οταν καθε μερα βρισκεται με παιδια? Καθε μερα 4-5 ζητανε να φυγουν γιατι δεν νιωθουν καλα!

Πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...κοιμάται και η μαμά μου στον καναπέ οπότε κοιμηθήκαμε και στο ίδιο δωμάτιο..πώς να μην κολλήσεις...

το μόνο που φοβάμαι είναι για το μωρό, μην είμαστε και οι 2 άρρωστοι και είναι μοναχούλης χωρίς αγκαλίτσες και χωρίς μητρικό γαλατάκι...

iiAs.png

9JCHp3.png

Εμένα μόνο με buscopan plus πέρναγε ο πόνος της περιόδου, αλλά όχι πάντα. Υπήρχαν φορές που απλά μειωνόταν, αλλά η ενόχληση παρέμενε! Και όχι μόνο τις πρώτες μέρες...Τύχαινε να χαπακώνομαι μέχρι την 4η μέρα! ΔΡΑΜΑΑΑ! Δν μ έχει λείψει καθόλου όλο αυτό της περιόδου!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...κοιμάται και η μαμά μου στον καναπέ οπότε κοιμηθήκαμε και στο ίδιο δωμάτιο..πώς να μην κολλήσεις...

το μόνο που φοβάμαι είναι για το μωρό, μην είμαστε και οι 2 άρρωστοι και είναι μοναχούλης χωρίς αγκαλίτσες και χωρίς μητρικό γαλατάκι...

Τιραμισουδάκι γλυκό να σκέφτεσαι θετικά...Ότι δλδ εσύ δν θα πέσεις, έκανες απλά ένα 37 κ αυτό ήταν!!! Πιες ζεστά, κουκουλώσου κ προσευχήσου! :-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλε δεν εχει σχεση το γαλα σου με την αρρωστια!!! Δεν περνα μεσα απο το γαλα. Αν τυχει κατι τετοιο που το απευχομαι, φορας μασκα να μην εισπνεει την ανασα σου και θηλαζεις κανονικοτατα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμένα μόνο με buscopan plus πέρναγε ο πόνος της περιόδου, αλλά όχι πάντα. Υπήρχαν φορές που απλά μειωνόταν, αλλά η ενόχληση παρέμενε! Και όχι μόνο τις πρώτες μέρες...Τύχαινε να χαπακώνομαι μέχρι την 4η μέρα! ΔΡΑΜΑΑΑ! Δν μ έχει λείψει καθόλου όλο αυτό της περιόδου!!!

tfQvp2.png

Εγω επαιρνα 2 feldene και δοκιμασα και τα xeforapid τα δευτερα ομως μου προκαλουσαν κραμπες στην κοιλια και αν καθομουν π.χ. δεν μπορουσα να σηκωθω!

Ελπιζω να μην ποναω μετα τη γεννα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Ναι ουτε η μαμα μου ουτε η αδερφη μου. Ειναι κληρονομικο μαλλον.

tiramisu μη σου πει κανεις ότι δεν κανει να θηλάσεις και τον πιστεψεις! Οπως ειπαν τα κορίτσια, μασκουλα και θηλάζεις μια χαρά! Επίσης, για όλες το λεω, αν χρειαστει να μπουν τα μικρά σας θερμοκοιτιδα για οποιονδήποτε λόγο, μην αφήσετε τον θηλασμό! Ζητήστε θήλαστρο για να κάνετε αντλήσεις!

Εγω φανταστείτε τον Ιωνα τον πηρα στα χέρια μου πρώτη φορά την 5η μέρα. Μέχρι τότε έβγαζα το γάλα με θήλαστρο ανα 3ωρο και του το έδεινα με το μπουκάλι.

Κορίτσια, εγω που ειχα πολυ έντονους πόνους περιόδου, μετά τη γέννα μου πέρασαν! Μιλάμε για ευτυχία σκέτη να έχεις περίοδο και να μην πονάς!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Η Σισσυ Χριστιδου στο πρωινο του ΣΚ (δε θυμαμαι πως το λενε) ειχε πει οτι ακομα ποναει!

Απ ότι μου χει πει η μανα μου, ο φυσιολογικος τοκετος ειναι αυτος που βοηθάει πολύ στο "να μπουν τα πράγματα στη θέση τους" και να εξαληφθουν οι πόνοι περιόδου. Αν έχει γεννησει κάποια κοπέλα με καισαρική, είναι πιο πιθανό να μην αλλάξει τίποτα και να συνεχίσει να πονάει.

Εγω πάντως που γέννησα με καισαρική, τελικα ειχα θετικά αποτελέσματα ως προς τον πόνο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...