Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Παρούσα και έγκυος!

Πώς είστε??

Λοιπόν εγώ το βράδυ είχα κάτι ενοχλήσεις. Στην αρχή πόνους περιόδου και μετά έντονους πόνους στα πλαινα της κοιλιάς στο κάτω μερος λίγο ποιο κάτω από τον αφαλό.

Από το πρωί είμαι όμως συνέχεια με πετρώματα και πονάκια. Όσο περνάει η ώρα είναι όλο και ποιο συχνά. Είναι όμως ακανόνιστα.

Βρε λετε??? Τι λένε οι δευτερομάνες???

Αλίκη καλησπέρα!

Όταν οι πόνοι γίνουν τακτικοί άνα 5 λεπτά και οι συσπάσεις διαρκούν όχι λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα είναι που πλισιάζει ο τοκετός και πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου.

Με το καλό πάντως, μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

chris, κάτι ξέρει το μωρό σου. Που να βγει; Καλά δεν είναι εκεί που είναι:mrgreen:. "Φοράει" συνέχεια τη μανούλα και δεν χρειάζεται να την αποχωριστεί! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ας βγει και του χω τάξει ότι θα τον φοράω πάλι! Το σλινγκ έτοιμο το χω!!!

Μόλις γύρισα από το σχολείο. Ανεβοκατεβηκα 30φορες στον πρώτο όροφο και τα πόδια μου τρέμανε! Δεν είμαι συνηθισμένη στις σκάλες!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αλίκη καλησπέρα!

Όταν οι πόνοι γίνουν τακτικοί άνα 5 λεπτά και οι συσπάσεις διαρκούν όχι λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα είναι που πλισιάζει ο τοκετός και πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου.

Με το καλό πάντως, μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά.

Το μόνο που με φοβίζει είναι μη γεννάω και εγώ είμαι ακόμα εδώ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Τι να πω...

Μόνο αυτό με φοβίζει.

Και αν δεν το καταλάβω ότι γεννάω??? Και αν ο πόνος είναι τέτοιος που τον αντέχω και λέω βρε δε βαριέσαι αυτό δεν θα είναι...????:roll::roll:

Ας βγει και του χω τάξει ότι θα τον φοράω πάλι! Το σλινγκ έτοιμο το χω!!!

Μόλις γύρισα από το σχολείο. Ανεβοκατεβηκα 30φορες στον πρώτο όροφο και τα πόδια μου τρέμανε! Δεν είμαι συνηθισμένη στις σκάλες!

30 φορες;;;; :roll: Εγω με το ζόρι να ανέβω 2-3 ορόφους. Περπάτημα αντέχω καμια ωρίτσα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Το μόνο που με φοβίζει είναι μη γεννάω και εγώ είμαι ακόμα εδώ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Τι να πω...

Μόνο αυτό με φοβίζει.

Και αν δεν το καταλάβω ότι γεννάω??? Και αν ο πόνος είναι τέτοιος που τον αντέχω και λέω βρε δε βαριέσαι αυτό δεν θα είναι...????:roll::roll:

Γι αυτο υπάρχει το κριτηριο των τακτικων συσπάσεων που λέμε. Το γεγονός οτι οι πόνοι- συσπάσεις ειναι τακτικοι, ειναι ενδειξη τοκετού. Οπότε ακομα και αν δεν πονάς έντονα, η τακτικότητα των πόνων να σε ενδιαφέρει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μόνο αυτό με φοβίζει.

Αν οι πόνοι δεν είναι έντονοι οι τακτικές συσπάσεις θα είναι που θα σε προϊδεάζουν για το τι ακολουθεί. Α, και μην περιμένεις οι πόνοι να είναι κοιλιά κάτω, το πιο πηθανό είναι να σε πονάει η μέση σου και να έχεις πίεση στην πίελο.

Εγώ πάντως αυτό με τους τακτικούς πόνους κ πως τους μετράμε, δν μπορώ να το καταλάβω...Πάλι καλά που θα πάω με ραντεβού..!

Τα βράδια όταν ξαπλώνω με πιάνουν πόνοι, άλλες φορές υποφερτοί, άλλες όχι..πότε είναι τακτικοί, πότε όχι! Προς το παρόν είμαι εδώ κ έγκυος! Και για να είμαι ειλικρινής, επειδή αμφιβάλλω αν θα καταλάβω αυτό με τους πόνους, εύχομαι να μη χρειαστεί να ζήσω αυτή την εμπειρία!

Αλίκη, κράτα γερά..πως θα φάμε την τούρτα μαζίιιιι???!!!:tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καποιες ρε κοριτσια λενε οτι δεν πονουσαν τρελα στις ωδινες! Μα κι εγω απορω! Ειναι δυνατον? :shock: Παντως κι εγω αυτο το φοβο εχω, οτι θα γενναω και χαμπαρι δε θα παρω!!!

Αλικη χρονομετρα!!!

Αχ Στελλα αυτο για τους ουρανοξυστες μου το πε κι ο Νικος. Πραγματικα, στο τελευταιο δεκαρι μου ηρθε να κανω εμετο!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...