Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλο αυτο!:tongue: Εγω σιγουρα θα γιορταζω μαζι και τα 2 παιδια γιατι ο Χαρης γεννηθηκε 18/4 καλοοοοοοο?

Ε ναι, αφού θα είναι τόσο κοντά, τι να παιδεύεσαι?! Με ένα σμπάρο...;););)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε ναι, αφού θα είναι τόσο κοντά, τι να παιδεύεσαι?! Με ένα σμπάρο...;););)

tfQvp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Γυρίσαμε από λαϊκή και ψώνια και είμαι κομματια! Ξαπλα στο κρεβάτι και οι άντρες μαγειρεύουν :)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα....

Κρις ακομα εγκυος..........????

Πως ειστε?

Ακομα, ακομα!!! Εχω βεβαια την εντυπωση οτι αρχισε να κατεβαινει αλλα δεν ειμαι και σιγουρη! Το πρωι πηγα για περπατημα και το απογευμα θα παρω τον αντρα μου και θα παμε στο γυμνασιο να ανεβοκατεβω σκαλες!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Τι κάνετε? Εγώ είμαι πολύ αγχωμένη!! Πήγα την Τετάρτη στο γιατρό και μου είπε ότι η μπέμπα είναι ακόμα ψιλα (ξέρετε με την γνωστή εξέταση άπό κάτω). Και μου είπε ότι αν δεν έχω γεννήσει μέχρι τις 4 του μήνα να πάω στο νοσοκομείο να με δει από κάτω! Τελευταία ημερομηνία έχω στις 8 και δεν αντέχω αυτή την αναμονή!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Αλίκη, μπράβο στον γιατρό σου! Σίγουρα όλα θα σου πάνε θαυμάσια.

Ευα, οι άνδρες σου είναι καταπληκτικοί. Να τους χαίρεσαι!

Εγώ σήμερα έπιασα να κάνω δουλειές αφού την Δευτέρα μπαίνω μαιευτήριο και με έπιασε ο άνδρας μου στο μπάνιο σκαρφαλωμένη να πλένω τοίχους:wink:. Μου έβαλε τις φωνές, με έβαλε τημορία στον καναπέ:lol: και καθάρισε εκείνος το μπάνιο.

Το σαλόνι με είχε βοηθήσει ήδη ο γιος μου να το καθαρίσω, εγώ του έλεγα τι να κάνει κι εκείνος εκτελούσε. Και ήταν πολύ περίφανος! Τα χρυσά μου:mrgreen:

Να μαι κι εγω...

Μετα τα πρωινα ψώνια και την κούραση μετά απο τα πέρα δωθε, ο καλός μας μας έκανε τη χάρη και κοιμηθηκε τουλάχιστον οπότε ξεράθηκα και εγω για καμια ωρα! Ετσι τωρα νιωθω πολυ καλύτερα!

Εχθες το βράδυ με είχαν πιάσει κάτι πόνοι και κάτι σουβλιές και συσπάσεις που προς στιγμην αναρωτηθηκα αν γεννάω... :? Ηρέμησα πάντως τελικά και κοιμήθηκα χωρίς απρόοπτα.

Στέλλα τι κάνεις; Εχεις πήξει στις δουλειες; Με το Βασιλάκη τί έγινε; Συνεχιζει να την κοπανάει απο το πάρκο;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Ακομα, ακομα!!! Εχω βεβαια την εντυπωση οτι αρχισε να κατεβαινει αλλα δεν ειμαι και σιγουρη! Το πρωι πηγα για περπατημα και το απογευμα θα παρω τον αντρα μου και θα παμε στο γυμνασιο να ανεβοκατεβω σκαλες!

chris, κάτι ξέρει το μωρό σου. Που να βγει; Καλά δεν είναι εκεί που είναι:mrgreen:. "Φοράει" συνέχεια τη μανούλα και δεν χρειάζεται να την αποχωριστεί! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Αλίκη, μπράβο στον γιατρό σου! Σίγουρα όλα θα σου πάνε θαυμάσια.

Ευα, οι άνδρες σου είναι καταπληκτικοί. Να τους χαίρεσαι!

Εγώ σήμερα έπιασα να κάνω δουλειές αφού την Δευτέρα μπαίνω μαιευτήριο και με έπιασε ο άνδρας μου στο μπάνιο σκαρφαλωμένη να πλένω τοίχους:wink:. Μου έβαλε τις φωνές, με έβαλε τημορία στον καναπέ:lol: και καθάρισε εκείνος το μπάνιο.

Το σαλόνι με είχε βοηθήσει ήδη ο γιος μου να το καθαρίσω, εγώ του έλεγα τι να κάνει κι εκείνος εκτελούσε. Και ήταν πολύ περίφανος! Τα χρυσά μου:mrgreen:

Αχου τους!!!! Κι οι δικοι μου μαγείρεψαν μια χαρούλα και εγω σηκωθηκα ουσιαστικα μόνο για να φάω :tongue: Με το καλο να έρθει η Δευτέρα να πιάσεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου!

Εμεις αυριο θα ανέβουμε Αθηνα στην πεθερα μου για φαί και ο αντρούλης μου μου δήλωσε πως ειναι η τελευταία μετακίνηση που κάνουμε γιατι λεει μπαίνω μετά στο μήνα μου και δεν πρέπει να ταλαιπωριέμαι αλλο (πως με προσεχει εεεε????)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Να μαι κι εγω...

Μετα τα πρωινα ψώνια και την κούραση μετά απο τα πέρα δωθε, ο καλός μας μας έκανε τη χάρη και κοιμηθηκε τουλάχιστον οπότε ξεράθηκα και εγω για καμια ωρα! Ετσι τωρα νιωθω πολυ καλύτερα!

Εχθες το βράδυ με είχαν πιάσει κάτι πόνοι και κάτι σουβλιές και συσπάσεις που προς στιγμην αναρωτηθηκα αν γεννάω... :? Ηρέμησα πάντως τελικά και κοιμήθηκα χωρίς απρόοπτα.

Στέλλα τι κάνεις; Εχεις πήξει στις δουλειες; Με το Βασιλάκη τί έγινε; Συνεχιζει να την κοπανάει απο το πάρκο;

Ευα, η ξεκούραση είναι το παν από εδώ και πέρα. Οι πόνοι και οι σουβλιές είναι η προετοιμασία της μήτρας για τον τοκετό οπότε θα τους έχεις στο εξής. Πολλές φορές και η κούραση ευθήνεται για τους πόνους οπότε χαλάρωσε:wink:

Αχου τους!!!! Κι οι δικοι μου μαγείρεψαν μια χαρούλα και εγω σηκωθηκα ουσιαστικα μόνο για να φάω :tongue: Με το καλο να έρθει η Δευτέρα να πιάσεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου!

Εμεις αυριο θα ανέβουμε Αθηνα στην πεθερα μου για φαί και ο αντρούλης μου μου δήλωσε πως ειναι η τελευταία μετακίνηση που κάνουμε γιατι λεει μπαίνω μετά στο μήνα μου και δεν πρέπει να ταλαιπωριέμαι αλλο (πως με προσεχει εεεε????)

Έτσι μπράβο! Να σε προσέχει, αλλωστε κι εμείς αυτό δεν θέλουμε, να ξέρουμε οτι μπορούμε να βασηστούμε πάνω τους?

Καλησπέρα!!

Παρούσα και έγκυος!

Πώς είστε??

Λοιπόν εγώ το βράδυ είχα κάτι ενοχλήσεις. Στην αρχή πόνους περιόδου και μετά έντονους πόνους στα πλαινα της κοιλιάς στο κάτω μερος λίγο ποιο κάτω από τον αφαλό.

Από το πρωί είμαι όμως συνέχεια με πετρώματα και πονάκια. Όσο περνάει η ώρα είναι όλο και ποιο συχνά. Είναι όμως ακανόνιστα.

Βρε λετε??? Τι λένε οι δευτερομάνες???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...