Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν είναι να φάμε παρέα τουρτίτσα θα περιμένω βρε κουτό!!!

Αν και αν μπω Παρασκευή 4/3 λογικά όταν θα μπαίνεις εσύ εγώ θα βγαίνω!! Αλλά τελικά αν είναι να με βάλει 9 θα του πω να με βάλει 8 για να είμαστε μαζί!!!

Πάντως σε όλο αυτό τον προβληματίζει και το βάρος του παιδιού γιατί μου έλεγε σήμερα: είναι και 3500...

Τώρα τι να σου πω! Φαντάζεσαι να είναι λάθος οι μετρήσεις όπως της Mariadi και να μου βγει 2 κιλα??? Όχι τίποτα άλλο, όλοι μου λενε ότι οι κοιλιά μου δεν μοιάζει σε τελειόμηνη!!!

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα έχω ραντεβού μαζί του μετά τις 22:00 για να έχουμε όπως είπε χρόνο. Οπότε θα σου στείλω μήνυμα από το κινητό. Γιατί νωρίτερα από τις 24:00 δεν με βλέπω να τελειώνω...:mrgreen::mrgreen: Θα πάω για πατσά μετά μαζί με τον γιατρό!!

ΧΑΧΑ! Πατσά?! ΟΚ, θα περιμένω με αγωνία τη Δευτέρα...

Κοίτα, για να σου βγει 2 κιλά αποκλείεται! Αλλά, μπορεί να είναι ας πούμε 3200! Δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη η απόκλιση. Είναι, αν δν κάνω λάθος, +/- 10%.

Εμένα που όλοι μ λένε ότι έχω μεγάλη κοιλιά κ το μωρό είναι 2700???

Τι να σου πω, μυστήρια πράγματα!

Εγώ να ξέρεις θα είμαι από τις 5 το πρωί της 8ης Μαρτίου στο μαιευτήριο. Κανόνισε την πορεία σου! ΧΑΧΑΧΑ!

Και που να γίνει καμια στραβή κ να σπάσουν τα νερά μου νωρίτερα! Θα γελάααμεεε!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ από την 35η εβδομάδα και μετά, πηγαίνω στον γιατρό κάθε 5 μέρες.

Από προχτές την Τετάρτη όμως με βλέπει κατά μέσο όρο κάθε 2 μέρες λόγω αμνιακου.

Πήγα και είδα τους υπερήχους του μπέμπη. 27/1 πριν από ένα μήνα δηλαδή ήταν 2900 και τώρα βγαίνει 3500. Αλλά μην ξεχνάς πάντα υπάρχουν + - .

Δεν γένναγες και εσύ στο Ρέα να το κλείναμε το τρίκλινο!!!

Η ειρωνια ειναι οτι κι εγω ΡΕΑ ηθελα επειδη μενω νοτια προαστεια, αλλα δεν μου εκατσε λόγω γιατρού...Κριμα, ωραία θα ήτανε... Αν κρίνω απο τις μετρησεις σου στα ιδια πρεπει να ειμαστε. Εγώ 28/1 ήμουν 2800 αρα τωρα θα ειμαι 3600 φανταζομαι και ποσο θα φτεσει... Πω πω πως θα βγει απο εκει μεσα?!?

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Παρουσα κι εγκυος! (Για ποσο ακομα? οεο?)

Περπατησα παραπανω σημερα και τα φτυσα! Προσπαθω να συνελθω να μαγειρεψω για να προλαβουμε να παμε καμια βολτιτσα για καφε.;)

Εσύ Chris θα μπεις με πρόκληση????

Μεχρι τωρα δεν ανεφερε καν την προκληση ο γιατρος μου. Τωρα δεν ξερω τι θα μου πει τη Δευτερα. Γιατι δε παιζει να γεννησω μεχρι τη Δευτερα...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!

Τι γινεται βρε παιδια βλεπω πολλα γεννητουρια για 4/3 και 8/3 ολα τα μπεμπακια μαζι θα εχουν γενεθλια?χεχε

Θα γίνονται ομαδικά γενέθλια! :tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...