Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Άντε με το καλό...! Όλα θα πάνε σούπερ, θα δεις! Και θα είσαι μια ευτυχισμένη μαμά δις! :-D:grin::-D

Η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι φουλ...προβλέπω 3-4 γεννήσεις! Άντε να παίρνουμε σειρά κ οι υπόλοιπες!:wink:

tfQvp2.png

Με το καλο Σιλβια να έρθει το μωράκι σας!!!

Οντως αυτη η εβδομάδα θα έχει 3 γεννητούρια τουλάχιστον! Να τα βλέπουμε κι εμεις να ξελυγωνόμαστε! :mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι και εγώ!!!

Παρούσα και έγκυος ακόμα!!

Μόλις μπήκα σπίτι.

Λοιπόν τα νέα έχουν ως εξής:

Το αμνιακό εξακολουθεί να είναι μειωμένο και είναι 10 περίπου. Στο 7 μου είπε ότι μπαίνουμε με την μία μέσα.

Του είπα του γιατρού ότι αφού είναι να με πάει με πρόκληση δεν με πάει από τώρα να τελειώνουμε και εμείς και αυτός?

Και μου είπε όχι. Αν το κάνω αυτό τότε δεν είμαι γυναικολόγος. Για μένα θα ήταν μια χαρά. Για σένα όμως όχι. Αν σε βάλω με πρόκληση αυτή τη στιγμή που μιλάμε κατά 99% θα πάμε για καισαρική και δεν το θέλω.

Μου είπε να ξαναπάω και την Δευτέρα πάλι και όπως μου είπε βλέποντας και κάνοντας. Θα με δει και από κάτω την Δευτέρα (σήμερα δεν με είδε) και θα δούμε. Από ότι κατάλαβα αν δεν μειωθεί άλλο το αμνιακό δεν θα με βάλει μέσα. Και για να είμαι ειλικρινής το εκτιμώ αυτό γιατί μου αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς είναι άνθρωπος πάνω από όλα.

Αλλά θα τα δει όλα και θα κρίνει ανάλογα για καλό δικό μου και του μπέμπη.

Ο μπέμπης βγαίνει 3500 περίπου με τις σημερινές μετρήσεις. Λέτε να βγει τόσο μεγάλος?? Τι να πω... μακάρι. Επίσης μου είπε να συνεχίσω να περπατάω γιατί εμπέδωση ακόμα δεν έχουμε.

Οπότε Βενάκι μου όλα τα θεωρώ πιθανά! Και να γεννάμε μαζί και να πίνουμε καφέ στο Ρέα όταν τα μωράκια μας θα κοιμούνται. Αν δεν μπω μέχρι την άλλη Παρασκευή, σίγουρα θα είμαστε μαζί γιατί 9/3 είναι η ΠΗΤ. Άντε θα κάνουμε τα γενεθλιά μου παρεούλα!!!

Διαφημίσεις

Τι ωραία νεα! Ενα- ένα εμφανίζονται τα μπεμπάκια...Εγώ σημερα πήγα στο γιατρό. Ακόμα δεν εχει εμπεδωθει και μου ειπε να παω την αλλη Παρασκευη για υπέρηχο και αναλόγως ή θα με κρατησει αν το κρινει απαραίτητο ή θα πάω προγραμματισμένα πια την Τριτη μετά την Καθ. Δευτέρα... Σημερα με εξέτασε μόνο κολπικά και ο τράχηλος είναι ακόμα πολύ σκληρός...οπότε περπάτημα...

Να μαι και εγώ!!!

Παρούσα και έγκυος ακόμα!!

Μόλις μπήκα σπίτι.

Λοιπόν τα νέα έχουν ως εξής:

Το αμνιακό εξακολουθεί να είναι μειωμένο και είναι 10 περίπου. Στο 7 μου είπε ότι μπαίνουμε με την μία μέσα.

Του είπα του γιατρού ότι αφού είναι να με πάει με πρόκληση δεν με πάει από τώρα να τελειώνουμε και εμείς και αυτός?

Και μου είπε όχι. Αν το κάνω αυτό τότε δεν είμαι γυναικολόγος. Για μένα θα ήταν μια χαρά. Για σένα όμως όχι. Αν σε βάλω με πρόκληση αυτή τη στιγμή που μιλάμε κατά 99% θα πάμε για καισαρική και δεν το θέλω.

Μου είπε να ξαναπάω και την Δευτέρα πάλι και όπως μου είπε βλέποντας και κάνοντας. Θα με δει και από κάτω την Δευτέρα (σήμερα δεν με είδε) και θα δούμε. Από ότι κατάλαβα αν δεν μειωθεί άλλο το αμνιακό δεν θα με βάλει μέσα. Και για να είμαι ειλικρινής το εκτιμώ αυτό γιατί μου αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς είναι άνθρωπος πάνω από όλα.

Αλλά θα τα δει όλα και θα κρίνει ανάλογα για καλό δικό μου και του μπέμπη.

Ο μπέμπης βγαίνει 3500 περίπου με τις σημερινές μετρήσεις. Λέτε να βγει τόσο μεγάλος?? Τι να πω... μακάρι. Επίσης μου είπε να συνεχίσω να περπατάω γιατί εμπέδωση ακόμα δεν έχουμε.

Οπότε Βενάκι μου όλα τα θεωρώ πιθανά! Και να γεννάμε μαζί και να πίνουμε καφέ στο Ρέα όταν τα μωράκια μας θα κοιμούνται. Αν δεν μπω μέχρι την άλλη Παρασκευή, σίγουρα θα είμαστε μαζί γιατί 9/3 είναι η ΠΗΤ. Άντε θα κάνουμε τα γενεθλιά μου παρεούλα!!!

Κράτα γερά να κάνουμε παρέα! Χεχε! Και μια μέρα νωρίτερα από μένα να μπεις, μην ανησυχείς, θα ζητήσω να έρθω μαζί σου! ;)

Θα φάμε κ τούρτα??? :tongue::tongue::tongue:

Πολύ σωστός ο γιατρός σου..αφού δν υπάρχει πρόβλημα, δν υπάρχει λόγος να βιαστείτε! Η φύση θα κάνει τη δουλειά της!

Σου είχα πει βρε ότι δν μειώνεται κ τοσο γρήγορα το αμνιακό, μέσα σε 2 μέρες πόσο να έχανες?! Κ είδες, δν έχασες...!!!

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο δικός σου θα είναι πιο θρεφτάρι! Εμάς είναι πιο μικρούλης!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μια χαρά μου ακούγεται! Ξεκίνα περπάτημα από τωρα!!!

Εσύ Chris θα μπεις με πρόκληση????

Διαφημίσεις

Τις τελευταίες εβδομαδες υπέρηχο καθε πότε κανετε? Γιατι εγώ εχω να κανω ενα μήνα και τελευταια φορά ηταν 2800 kg. Αν εχω αλλες 10 μερες, πόσο μπορεί να φτάσει?!?

Κρίμα που δεν βλέπω να συμπίπτω με καμία στο μητέρα γιατι βλέπω Βενια και Αλίκη ίδιες μέρες να γεννάμε...

Τι ωραία νεα! Ενα- ένα εμφανίζονται τα μπεμπάκια...Εγώ σημερα πήγα στο γιατρό. Ακόμα δεν εχει εμπεδωθει και μου ειπε να παω την αλλη Παρασκευη για υπέρηχο και αναλόγως ή θα με κρατησει αν το κρινει απαραίτητο ή θα πάω προγραμματισμένα πια την Τριτη μετά την Καθ. Δευτέρα... Σημερα με εξέτασε μόνο κολπικά και ο τράχηλος είναι ακόμα πολύ σκληρός...οπότε περπάτημα...

Ε, αν δν σε βάλει την άλλη Παρασκευή, τότε θα γεννήσουμε την ίδια μέρα! Εγώ είμαι με ήδη κλεισμένο ραντεβού για τις 8 Μαρτίου.

Ξεκίνα κ εσύ περπάτημα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τις τελευταίες εβδομαδες υπέρηχο καθε πότε κανετε? Γιατι εγώ εχω να κανω ενα μήνα και τελευταια φορά ηταν 2800 kg. Αν εχω αλλες 10 μερες, πόσο μπορεί να φτάσει?!?

Κρίμα που δεν βλέπω να συμπίπτω με καμία στο μητέρα γιατι βλέπω Βενια και Αλίκη ίδιες μέρες να γεννάμε...

Ε, μπορεί να είναι γύρω στα 3500 τώρα, ίσως κ λίγο παραπάνω. Εμένα πάντως τώρα είναι 2700 κ ο γιατρός είπε ότι θα φτάσει μέχρι να γεννήσω περί τα 3100. Θα δείξει! Υγιέστατα να είναι κ όλα τ'άλλα...!

Όντως, χάθηκε κ εσύ να είσαι στο ΡΕΑ..να κάναμε τριάδα?!:tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κράτα γερά να κάνουμε παρέα! Χεχε! Και μια μέρα νωρίτερα από μένα να μπεις, μην ανησυχείς, θα ζητήσω να έρθω μαζί σου! ;)

Θα φάμε κ τούρτα??? :tongue::tongue::tongue:

Πολύ σωστός ο γιατρός σου..αφού δν υπάρχει πρόβλημα, δν υπάρχει λόγος να βιαστείτε! Η φύση θα κάνει τη δουλειά της!

Σου είχα πει βρε ότι δν μειώνεται κ τοσο γρήγορα το αμνιακό, μέσα σε 2 μέρες πόσο να έχανες?! Κ είδες, δν έχασες...!!!

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο δικός σου θα είναι πιο θρεφτάρι! Εμάς είναι πιο μικρούλης!

tfQvp2.png

Αν είναι να φάμε παρέα τουρτίτσα θα περιμένω βρε κουτό!!!

Αν και αν μπω Παρασκευή 4/3 λογικά όταν θα μπαίνεις εσύ εγώ θα βγαίνω!! Αλλά τελικά αν είναι να με βάλει 9 θα του πω να με βάλει 8 για να είμαστε μαζί!!!

Πάντως σε όλο αυτό τον προβληματίζει και το βάρος του παιδιού γιατί μου έλεγε σήμερα: είναι και 3500...

Τώρα τι να σου πω! Φαντάζεσαι να είναι λάθος οι μετρήσεις όπως της Mariadi και να μου βγει 2 κιλα??? Όχι τίποτα άλλο, όλοι μου λενε ότι οι κοιλιά μου δεν μοιάζει σε τελειόμηνη!!!

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα έχω ραντεβού μαζί του μετά τις 22:00 για να έχουμε όπως είπε χρόνο. Οπότε θα σου στείλω μήνυμα από το κινητό. Γιατί νωρίτερα από τις 24:00 δεν με βλέπω να τελειώνω...:mrgreen::mrgreen: Θα πάω για πατσά μετά μαζί με τον γιατρό!!

Εγώ από την 35η εβδομάδα και μετά, πηγαίνω στον γιατρό κάθε 5 μέρες.

Από προχτές την Τετάρτη όμως με βλέπει κατά μέσο όρο κάθε 2 μέρες λόγω αμνιακου.

Πήγα και είδα τους υπερήχους του μπέμπη. 27/1 πριν από ένα μήνα δηλαδή ήταν 2900 και τώρα βγαίνει 3500. Αλλά μην ξεχνάς πάντα υπάρχουν + - .

Δεν γένναγες και εσύ στο Ρέα να το κλείναμε το τρίκλινο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...