Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ε ρε τι μας περιμένει...

Σε αποστομώνουν τα άτιμα!!! :tongue:

tfQvp2.png

Καλα είσαι, σε φτιάχνουν με αυτά που λένε.

Τον παίρνω από τον σταθμό κι μόλις με αντικρίζει λέγει: Μαμα, πεινάω!

Καλα, λέω, πάμε σπίτι να φάμε.

Μα πεινάω πάαααρα πολύ, δεν μπορώ να περιμένω!

Το σπίτι είναι πολύ κοντά, λέω, θα φας σε λίγο.

Ναι, αλλά ο φούρνος είναι πιο κοντά!!! μου λέγει. Τι του λες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!:cool:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κι εμείς τραβάμε φωτο, ο Αντωνάκης μου να φιλάει την κοιλιά μου αλλά μετά να με ρωτάει: μαμα, δεν πιστεύω η αδελφούλα μου να μου χαλάει τα παιχνίδια μου γιατί δεν είναι σωστό! Του λέω: έχεις εσύ μια γλοσσίτσα! Ναι, μου λέγει, Ελλήνική!!!:mrgreen:

www.order2com.com

Nike Air Max 2009 Shoes

nike air max 2011 shoes

Διαφημίσεις

Chris έχει εμπεδωθεί εσένα το μωρό σου???? Αν όχι τι σου είπε ο γιατρός σου?

Δεν ειχε εμπεδωθει. Ειπε οτι θα περιμενουμε και οτι αλλα μωρα ειναι ετοιμα πιο νωρις αλλα πιο μετα. Ο δικος μου ανηκει στα δευτερα. Επισης, μου ειπε να μην αγχωνομαι γιατι η γυναικα του στο πρωτο τους παιδι γεννησε 10 μερες μετα την ΠΗΤ. Τωρα θα παω Δευτερα να δω τι θα μου πει.

Παντως νιωθω οτι κατεβηκε λιγο!!!

Ο Ιωνας εδω και μέρες κατέστρεψε εντελώς την 3η μηχανή που του είχαμε πάρει (μηχανή όπως τα αυτοκινητάκια απλά λίγο πιο μεγάλη φανταστειτε). Μου λεει λοιπόν πως θέλει καινούργια γιατί έχει χαλάσει εντελώς αυτη που έχει (οντως εχει γίνει κομμάτια). Του ειπα λοιπόν πως ειναι η 3η μηχανη που χαλάει και πως πρέπε να προσέχει πιο πολύ τα πράγματά του και πως αυτη την περίοδο δεν μπορούμε να αγοράσουμε μηχανή αλλά αν θέλει πολύ μια νέα μηχανή, μπορεί να τη ζητησει απο την αδελφούλα και αυτη όταν γεννηθει θα του τη φέρει δώρο! :mrgreen:

Ερχεται λοιπόν, κολλάει το κεφάλι του στην κοιλιά μου και λεει:

-Θέλω μια καινούργια μηχανή εντάξει;

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Πως κρατήθηκα να μην πέσω απο τα γέλια βρε κορίτσια!

Αχ ειναι απιστευτα τα μικρα! Κατι τετοια λενε και σε τρελαίνουν!!! Δεν ξερεις μετα τι να τους απαντησεις!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μιλάμε για πολύ γέλιο!!! Ειναι απίστευτα σε αυτη την ηλικία. Ολο ατάκες πετάνε! αχαχαχ

chris πάλι καλα που δεν νιωθεις πόνους γιατι τότε θα ηταν πράγματι βασανιστικη η αναμονη. Πάντως ότι νιωθεις οτι κατέβηκε λίγο, ισως ειναι μια προοδος! :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κούκλες πάω γιατρό!

Ελπίζω να μου πει ότι θα με βάλει μέσα.

Φιλάκια.

γεια σας κορίτσια!

γυρίσαμε από το γιατρό και μόλις ξάπλωσα.

όλα καλά, ο μικρούλης μου είναι μια χαρά, δεν έχει μπλεχτεί με το λώρο και ανοιγόκλεινε το στοματάκι του.

έχει κατέβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, μου έδειξε ο γιατρός που είναι το κεφάλι του και μου φάνηκε αδιανόητο, ο τράχηλος στα 1,4 εκατοστά και απλά τον περιμένουμε...

ραντεβού ξανά την τρίτη (αν δε γεννήσω μέχρι τότε)

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!

όλα καλά, ο μικρούλης μου είναι μια χαρά, δεν έχει μπλεχτεί με το λώρο και ανοιγόκλεινε το στοματάκι του.

έχει κατέβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, μου έδειξε ο γιατρός που είναι το κεφάλι του και μου φάνηκε αδιανόητο, ο τράχηλος στα 1,4 εκατοστά και απλά τον περιμένουμε...

Τελεια!!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε tiramisu!!! Παρα πολυ χάρηκα με τα νέα σου! Ελπίζω να έρθει ο μικρός σου το συντομότερο για να τον πάρεις αγκαλιά και να σου περάσουν όλα!:D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

γεια σας κορίτσια!

Α, τι ευχάριστα νέα!!!:-D:-D:-D

Δλδ πόσο κάτω είναι το κεφαλάκι του???

Άντε, όλα καλά θα πάνε! Η πιο γλυκιά αναμονή!!!;)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Tiramisu με το καλό!

Εμείς την Δευτέρα πρωί πρωί μπαίνουμε μέσα για εξετάσεις κι ότι άλλο κάνουν πριν την καισαρική και την Τρίτη πρωί, την πρώτη μέρα της Άνοιξης θα αγγαλιάσω το κοριτσάκι μου. Εκτός απροόπτου βέβαια! Τώρα πρέπει να κανονίσω που θα μείνει ο Αντωνάκης μου όσο ο μπαμπάς του θα λείπει. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολο προβλέπω.

Καλησπέρα κορίτσια!

Tiramisu με το καλό!

Εμείς την Δευτέρα πρωί πρωί μπαίνουμε μέσα για εξετάσεις κι ότι άλλο κάνουν πριν την καισαρική και την Τρίτη πρωί, την πρώτη μέρα της Άνοιξης θα αγγαλιάσω το κοριτσάκι μου. Εκτός απροόπτου βέβαια! Τώρα πρέπει να κανονίσω που θα μείνει ο Αντωνάκης μου όσο ο μπαμπάς του θα λείπει. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολο προβλέπω.

Άντε με το καλό...! Όλα θα πάνε σούπερ, θα δεις! Και θα είσαι μια ευτυχισμένη μαμά δις! :-D:grin::-D

Η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι φουλ...προβλέπω 3-4 γεννήσεις! Άντε να παίρνουμε σειρά κ οι υπόλοιπες!:wink:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...