Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

EvaBar δεν έχω πλέον τον πόνο που περιγράφεις γιατί ο μικρός είναι πολύ χαμηλά. απλά νιώθω καμιά φορά πίεση στα πλευρά από τα ποδαράκια του όταν τεντώνεται.

Tinna συμβαδίζουμε...μακάρι να γεννούσαμε και στο ίδιο μαιευτήριο!

Maria+Sylvia ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα και να μη χρειαστείτε τελικά καισαρική!

αμάν βρε παιδί μου, όλο εκπλήξεις είναι τα ζουζουνάκια μας! η παρτίδα Φεβρουάριος-Μάρτιος 2011 αποδεικνύεται ιδιαίτερα περιπετειώδης!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πόνος, πόνος, πόνος! Δεν μπορώ άλλο! Εγώ που είμαι τέρρας υπομονής κι αντέχω και τον πιο δυνατό πόνο είμαι έτοιμη να καταρεύσω. Έχθες το βράδυ έριξα κάτι κλάμματα, δεν άντεχα άλλο. Να περπατήσω δεν μπορώ, να κοιμηθώ δεν μπορώ. Σκέφτομαι την μικρούλα μου κι ηρεμώ λιγάκι.

Εσείς πως είστε;

δεν μπορείς να φανταστείς πόοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοοοοοοο σε καταλαβαίνω!!!!!!!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημέρα Μαρία!

Κι εμείς μία από τα ίδια. Η μικρούλα μου είναι κάθετα στη κοιλιά και επειδή είναι μεγάλη δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει. Έτσι 1/3 θα μπούμε για καισαρική αλλά μέχρι τότε πρέπει να προσέχω μην σπάσουν τα νερά.

Όλα θα μας πάνε καλά, θα δεις. Τώρα και εγώ προσπαθώ να συμβηβαστώ με την ιδέα της καισαρικής γιατί μετά από τόσο εύκολο 1ο τοκετό δεν περίμενα με τίποτα αυτή την εξέληξη.

Με το καλό τα μωράκια μας!

Μαρια ελπίζω να καταφέρεις να αποφύγεις την καισαρική έστω και τελευταία στιγμή! Σίλβια, και για σενα κριμα να κάνει τωρα καισαρική, αλλά τουλάχιστον ειχες μια εμπειρία με φυσιολογικο τοκετο. Βέβαια θα μου πεις ακριβως γι αυτο ειναι ακομα πιο κριμα που θα μπεις για καισαρική τωρα, αλλά απο τη δική μου οπτικη που δεν έχω νιώσει καθόλου τη διαδικασία του φ.τ, και η μια φορά θα ήταν αρκετη :roll:

Βένια μου εσυ ξάπλα και μην κουνιέσαι καθόλου για να περάσουν οι μέρες ωραία και καλά!

Οσο για το μαγείρεμα, εχθες έφτιαξα μια μαρμυτα κιμά με λαχανικά και τον χωρισα σε 3 πακέτα και μπήκε κατάψυξη για μελλοντική χρήση. Εχω ξεκινησει να φτιάχνω τα αποθέματα για μεά τη γέννα ;) Εβαλα και τη μανα μου να μου καθαρισει 2 κιλά σπανάκι και να μου το φέρει να το βάλω και αυτο σε σακουλάκια στην κατάψυξη. Σιγα σιγα θα την γεμίσω την κατάψυξη με έτιμα ή σχεδόν έτιμα φαγητα :P

Σημερα το πρωί λοιπόν ξυπνάει το καμάρι μου και μου λεει..."μαμα πεινάω!" του λεω κι εγω "ωραια να φτιάξουμε γαλατάκι και να σου κόψω και κεικάκι που φτιάξαμε!"

Ιωνας: " θέλω κιμααααααα"

Εγω: :confused: Μα αγάπη μου δεν ειναι ωρα για κιμα!

Ιωνας: Δε θέλω κεικ! Θέλω κιμά! Πεινάω!

(υπόψην πως το πρωι συνηθως με το ζότι πίνει το γάλα και τρωει και κανα μπισκοτάκι)

Εγω: Οκ... θα πιεις το γάλα πρώτα και μετά θα σου βάλω κιμα

Αποτέλεσμα: Ηπιε το γάλα, έφαγε ένα κουπάκι κιμά και μετά χτύπησε και ένα τοστάκι με βραστη γαλοπούλα γιατι δεν του χε περάσει η πεινα :mrgreen:

Συμπέρασμα... Το παιδί μου ειναι ότι να ναι!!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

:(:(:(:( μα πως χωράει κάθετα??να προσέχεις !!!!!!! μη κάνεις και πολλά πολλά και σπάσουν τα νερά!!κρίμα πάντως!

τι μπορεί να κάνει κανείς για να μη σπάσουν τα νερά;;;

όχι τίποτα αλλά για να κάνω τα αντίθετα :mrgreen:

iiAs.png

9JCHp3.png

:(:(:(:( μα πως χωράει κάθετα??να προσέχεις !!!!!!! μη κάνεις και πολλά πολλά και σπάσουν τα νερά!!κρίμα πάντως!

Καλή ερώτηση! Το κεφαλάκι της στα δεξιά, ο ποπός αριστερά, τα ποδαράκια επάνω, κι εκεί που θα έπρεπε να ήταν το κεφάλι είναι η πλατούλα της. Είναι εξ ολοκλήρου εκτός λεκάνης, γι'αυτό η κοιλιά μου έχει γίνει τσίτα.

Απεύχομαι κάτι τέτοιο για όλες σας. Προσέχετε!

Διαφημίσεις

Tinna μου αυτο ελπιζουμε να γυρισει ξανα αλλα ειναι μαλλον απιθανο αφου ειναι και 3700γρ (αληθεια ξεχασα να σας το πω αυτο!) Δυστυχως ουτε ο πρωτος τοκετος ηταν ευκολος παρολο που ειχε κατεβει σωστα το μωρο. Νομιζω το εχω ξαναπει ειχα και δυστοκια στο κεφαλι και στους ωμους ηταν τουλαχιστον φυσιολογικος! Και τωρα ηλπιζα σαυτο που λενε οτι ο 2ος τοκετος ειναι πιο ευκολος αλλα μαλλον αγγουρια!:twisted:

Silviamammy οταν λες οτι ειναι καθετα τι εννοεις? Δεν ειναι με το κεφαλι κατω? Αχ γιατι τα 2α μας κανουν τετοια? Κι εγω προσπαθω να συμβιβαστω με την ιδεα της καισαρικης αν και θα κανουμε προσπαθεια για φυσιολογικο. Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να κοιλοποναμε και να μας βγει η πιστη για φυσιολογικο ή να παμε για καισαρικη και να ποναμε μετα και να μην μπορουμε να περπατησουμε????

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλή ερώτηση! Το κεφαλάκι της στα δεξιά, ο ποπός αριστερά, τα ποδαράκια επάνω, κι εκεί που θα έπρεπε να ήταν το κεφάλι είναι η πλατούλα της. Είναι εξ ολοκλήρου εκτός λεκάνης, γι'αυτό η κοιλιά μου έχει γίνει τσίτα.

Α πα πα! Δεν θέλω να φανταστω πως νιώθεις την κοιλιά σου... Τελικα εγω γκρινιάζω για να γκρινιάζω μου φαίνεται...

tiramisu φαντάζομαι πως για να σου σπάσουν ειναι το περπάτημα που ρίχνει η chris.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μαρια ελπίζω να καταφέρεις να αποφύγεις την καισαρική έστω και τελευταία στιγμή! Σίλβια, και για σενα κριμα να κάνει τωρα καισαρική, αλλά τουλάχιστον ειχες μια εμπειρία με φυσιολογικο τοκετο.

Οσο για το μαγείρεμα, εχθες έφτιαξα μια μαρμυτα κιμά με λαχανικά και τον χωρισα σε 3 πακέτα και μπήκε κατάψυξη για μελλοντική χρήση. Εχω ξεκινησει να φτιάχνω τα αποθέματα για μεά τη γέννα ;) Εβαλα και τη μανα μου να μου καθαρισει 2 κιλά σπανάκι και να μου το φέρει να το βάλω και αυτο σε σακουλάκια στην κατάψυξη. Σιγα σιγα θα την γεμίσω την κατάψυξη με έτιμα ή σχεδόν έτιμα φαγητα :P

Σημερα το πρωί λοιπόν ξυπνάει το καμάρι μου και μου λεει..."μαμα πεινάω!" του λεω κι εγω "ωραια να φτιάξουμε γαλατάκι και να σου κόψω και κεικάκι που φτιάξαμε!"

Ιωνας: " θέλω κιμααααααα"

Εγω: :confused: Μα αγάπη μου δεν ειναι ωρα για κιμα!

Ιωνας: Δε θέλω κεικ! Θέλω κιμά! Πεινάω!

(υπόψην πως το πρωι συνηθως με το ζότι πίνει το γάλα και τρωει και κανα μπισκοτάκι)

Εγω: Οκ... θα πιεις το γάλα πρώτα και μετά θα σου βάλω κιμα

Αποτέλεσμα: Ηπιε το γάλα, έφαγε ένα κουπάκι κιμά και μετά χτύπησε και ένα τοστάκι με βραστη γαλοπούλα γιατι δεν του χε περάσει η πεινα :mrgreen:

Συμπέρασμα... Το παιδί μου ειναι ότι να ναι!!!!

Λοιπόν, περνάτε την εγκυμωσύνη σου οικογενιακώς! Να μην έχει το παιδί ορέξεις;:mrgreen:

Μπράβο, πολύ οργανωμέμη σε βρήσκω στο θέμα μαγειρηκής. Δεν θα πεινάσετε, είναι το μόνο σίγουρο:tongue:

:shock::shock::shock::shock: απιστευτο! Μα πως βολευτηκε ετσι αυτο το παιδι??? Μηπως γενικα τα κοριτσακια ειναι λιγο κουκουρουκου? Τα αγορακια ειναι πιο συνεργασιμα μου φαινεται!

Tinna μου αυτο ελπιζουμε να γυρισει ξανα αλλα ειναι μαλλον απιθανο αφου ειναι και 3700γρ (αληθεια ξεχασα να σας το πω αυτο!) Δυστυχως ουτε ο πρωτος τοκετος ηταν ευκολος παρολο που ειχε κατεβει σωστα το μωρο. Νομιζω το εχω ξαναπει ειχα και δυστοκια στο κεφαλι και στους ωμους ηταν τουλαχιστον φυσιολογικος! Και τωρα ηλπιζα σαυτο που λενε οτι ο 2ος τοκετος ειναι πιο ευκολος αλλα μαλλον αγγουρια!:twisted:

Silviamammy οταν λες οτι ειναι καθετα τι εννοεις? Δεν ειναι με το κεφαλι κατω? Αχ γιατι τα 2α μας κανουν τετοια? Κι εγω προσπαθω να συμβιβαστω με την ιδεα της καισαρικης αν και θα κανουμε προσπαθεια για φυσιολογικο. Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να κοιλοποναμε και να μας βγει η πιστη για φυσιολογικο ή να παμε για καισαρικη και να ποναμε μετα και να μην μπορουμε να περπατησουμε????

Ο γιατρός μου είπε ότι τώρα δεν κάνουν ράμματα αλλά πλαστική και μετά είσαι μια χαρά. Εξαρτάται από τον οργανισμό της κάθε γυναίκας σίγουρα αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν. Να είναι τα μωρά μας καλά κι ας μας κάνουν ότι θέλουν πια, δεν μπορεί να είμαι χειρότερα απ'όσα είμαι τώρα:(

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock: απιστευτο! Μα πως βολευτηκε ετσι αυτο το παιδι??? Μηπως γενικα τα κοριτσακια ειναι λιγο κουκουρουκου? Τα αγορακια ειναι πιο συνεργασιμα μου φαινεται!

Γυναίκες παιδί μου!!! Από την κοιλιά είμαστε κουκουρούκου:mrgreen:

Πολύ βολικά τα αγόρια. Και μετά τους βρήζουμε:wink: Εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και μας φταίνε πάντα οι άνδρες.

Ο γιατρός μου είπε ότι τώρα δεν κάνουν ράμματα αλλά πλαστική και μετά είσαι μια χαρά. Εξαρτάται από τον οργανισμό της κάθε γυναίκας σίγουρα αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν. Να είναι τα μωρά μας καλά κι ας μας κάνουν ότι θέλουν πια, δεν μπορεί να είμαι χειρότερα απ'όσα είμαι τώρα:(

Αχ σε καταλαβαινω μην στεναχωριεσαι ομως το ζητουμενο ειναι να βγουν τα μωρα μας υγιη να πανε ολα καλα ευχομαι και στις 2 μας ;)

Γυναίκες παιδί μου!!! Από την κοιλιά είμαστε κουκουρούκου:mrgreen:

Πολύ βολικά τα αγόρια. Και μετά τους βρήζουμε:wink: Εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και μας φταίνε πάντα οι άνδρες.

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω!

:rolleyes:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Α πΑ πα! βρε τι ζουζούνια είναι αυτά απο τώρα????

θα μαζευτούμε και θα τα πάμε σε κανα παιδότοπο με το καλό...και θα τον γκρεμίσουν!!!:tongue::tongue::tongue:

προσωπικότητες απο τώρα!!

εύα ο μικρός σου δεν υπάρχει!!! εχει πολύ γέλιο!!!:mrgreen::mrgreen:

και εγώ πια φτιάχνω φαγητά δυο φορές πιο πολύ σε ποσότητα και τα βάζω κατάψυξη :tongue::tongue:

tiramisu περπάτημα και πάλι περπάτημα! εγώ περπάταγα τουλάχιστον 3 χιλ.αλλα με φόβησε η γιατρός με τα αμνιακά..και μέχρι να με ξαναδεί περπατάω πιο λίγο και ..πιο αργά..:rolleyes: τέλος πάντων απο το να χάνω και να μη το καταλάβω..το πολύ πολύ να πάω με πρόκληση..τι να πω..

mariapap82 εύχομαι πραγματικά οχι μόνο να γυρίσει αλλα να έχεις ένα τόσο ήρεμο και ''εύκολο'' όσο δεν είχες στο πρώτο..

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...