Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ουφ! Αυτη τη διαδρομη στα Χανια δε θα τη συνηθησω ΠΟΤΕ!!!

Μολις καναμε ενα ακομη καρδιοτοκογραφημα. Στο μισο κοιμότανε!!! Κι ερχοταν βρε κοριτσια η μαια και επιανε την κοιλια μου και την κουνουσε περα δωθε οπως κουνανε την κατσαρολα για να τον ξυπνησει! Ευτυχως δεν ηταν ο Νικος μπροστα γιατι θα ειχε φρικαρει!

Αααα και η μαια το ιδιο μου ειπε: Δεν παιζει να γεννησω πριν τη Δευτερα!!!:rolleyes:

Δεν ξέρω αν με συμφέρει (χεχε), αλλά με βλέπω να πέφτω μέσα...28/02! Και η Μαρία, βέβαια..αν κ μετά την ανακοίνωση του "δώρου", απέσυρε την συμμετοχή της! :D:tongue:

Τουλάχιστον, θα ξέρεις πως σίγουρα θα υπάρχει παιδίατρος από Δευτέρα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω βάλει το λαπτοπ πανω στον δίσκο πρωινού για το κρεβάτι που έχω (με ποδαράκια δηλαδη) και ειμαι ξάπλα στο κρεβάτι. Απο τη μια βλέπω ειδησεις και απο την άλλη γράφω :P Κουράγιο δε λες τίποτα!

Έτσι κάτσε κ μην κουνηθείς!!! Εγώ βλέπω ice age 3.

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Παρούσααα!

:tongue::tongue::tongue:

Πως είσαι?

tfQvp2.png

Καλώς την!!! Σου άρεσε το ice age??? Αχ αυτός ο Σκρατ!!!

Πότε ξαναπάς τώρα γιατρό??

Εγώ σήμερα περπάτησα 2 ώρες, ανεβοκατέβαινα σκαλιά για 20 λεπτά και γενικώς σήμερα ήμουν όρθια. Ουσιαστικά από το πρωί τώρα έκατσα λίγο.

Ήρθαν και κάτι φίλοι και φάγαμε και πέρασε ωραία η νύχτα.

Εσύ μόνη είσαι??

Καλώς την!!! Σου άρεσε το ice age??? Αχ αυτός ο Σκρατ!!!

Πότε ξαναπάς τώρα γιατρό??

Εγώ σήμερα περπάτησα 2 ώρες, ανεβοκατέβαινα σκαλιά για 20 λεπτά και γενικώς σήμερα ήμουν όρθια. Ουσιαστικά από το πρωί τώρα έκατσα λίγο.

Ήρθαν και κάτι φίλοι και φάγαμε και πέρασε ωραία η νύχτα.

Εσύ μόνη είσαι??

Δν θα ξαναπάω..Κατευθείαν στο μαιευτήριο τώρα! Απλά, αν παρατηρήσω κάτι περίεργο να τον ενημερώσω! Μάλλον τα είδε όλα τόσο καλά, που δε χρειάζεται!

Απλά μου είπε πολύ ξεκούραση, ξάπλααααα!!! Για να φτάσω χωρίς θέματα μέχρι τις 08/03! Εσείς θα οργώνετε τους δρόμους κ εγώ τιμωρία στον καναπέ!

Μόνη σαν το λεμόνι! :rolleyes:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δν θα ξαναπάω..Κατευθείαν στο μαιευτήριο τώρα! Απλά, αν παρατηρήσω κάτι περίεργο να τον ενημερώσω! Μάλλον τα είδε όλα τόσο καλά, που δε χρειάζεται!

Απλά μου είπε πολύ ξεκούραση, ξάπλααααα!!! Για να φτάσω χωρίς θέματα μέχρι τις 08/03! Εσείς θα οργώνετε τους δρόμους κ εγώ τιμωρία στον καναπέ!

Μόνη σαν το λεμόνι! :rolleyes:

tfQvp2.png

Οπότε θα μπεις 39η εβδομάδα μέσα ε???? Άντε να πάνε όλα καλά και με το καλό να πάρεις τον μπέμπη αγκαλιά.

Κάτσε τώρα που μπορείς στο κρεβάτι. Αχ θέλω και εγώ. Αλλά δεν με παίρνει. Πρέπει να περπατάω. Θα κάνω προετοιμασία για τον Μαραθώνιο...

Είναι και αυτός ο καιρός που δεν βοηθάει καθόλου. Βροχή και τώρα έχει βάλει και κρύο.

Βένια μου πάω για ύπνο γιατί ποναει πολύ η μέση μου.

Θα τα πούμε αύριο.

Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!!!!!!!!!

Οπότε θα μπεις 39η εβδομάδα μέσα ε???? Άντε να πάνε όλα καλά και με το καλό να πάρεις τον μπέμπη αγκαλιά.

Κάτσε τώρα που μπορείς στο κρεβάτι. Αχ θέλω και εγώ. Αλλά δεν με παίρνει. Πρέπει να περπατάω. Θα κάνω προετοιμασία για τον Μαραθώνιο...

Είναι και αυτός ο καιρός που δεν βοηθάει καθόλου. Βροχή και τώρα έχει βάλει και κρύο.

Από μεθαύριο σταματάνε οι βροχές, απλά θα έχει συννεφιά κ αφού εσύ πρέπει να περπατάς κ εγώ να μένω ξάπλα..ευκαιρία να έρθεις μέχρι εδώ να μ κάνεις επίσκεψη! ΧΕΧΕ!:tongue:

Ναι, τη μέρα που μπαίνω στην 39η για να πάρει κ ο μπέμπης όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος κλπ.

Άσε, στις 5 το πρωί θα πρέπει να είμαι εκεί. Χωρίς να έχω φάει κ πιεί τπτ. Ούτε νερό!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Βένια μου πάω για ύπνο γιατί ποναει πολύ η μέση μου.

Θα τα πούμε αύριο.

Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!!!!!!!!!

Οκ, βρε...μιλάμε αύριο!

Καληνύχτα, καλή ξεκούραση κ όνειρα γλυκά!

Φιλάκια!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τι μου θύμισες...! Πρέπει να ήταν πριν από κανα 2μηνο..Είχαμε πάει για υπέρηχο κ ο δικός σου είχε το ένα χέρι μπροστά από το στόμα του κ το άλλο στο..πουλάκι του! Πεθάναμε στο γέλιο..

Μια άλλη φορά καθόταν αραχτός κ όπως κάθομαι εγώ συνήθως...που σταυρώνω τα πόδια μ στο ύψος του καλαμιού!

Χειλάκια είχαμε δει κ εμείς...ήταν ζουμερά! Οταν θα πάω να γεννήσω, θα πάρω μαζί μου την φωτό που με έχουν βγάλει από την πρώτη μέρας της γέννησής μου! Για να κάνω κ συγκρίσεις! ΧΕΧΕ!

Πότε θα ξαναπάς τώρα γιατρό? Και βέβαια να μας ενημερώσεις!

tfQvp2.png

Αύριο ή τη Δευτέρα θα ρωτήσει ο γιατρός μου την παιδίατρο του μαιευτηρίου τι πιθανότητες έχει η μπέμπα να κολλήσει τα

κονδυλώματα και την Τετάρτη θα πάω από το ιατρείο να συζητήσουμε αν τελικά θα γεννήσω με καισαρική.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Δεν ξέρω αν με συμφέρει (χεχε), αλλά με βλέπω να πέφτω μέσα...28/02! Και η Μαρία, βέβαια..αν κ μετά την ανακοίνωση του "δώρου", απέσυρε την συμμετοχή της! :D:tongue:

Τουλάχιστον, θα ξέρεις πως σίγουρα θα υπάρχει παιδίατρος από Δευτέρα!

tfQvp2.png

Λέω να μη σε αφήσω μόνη... συμμετέχω ξανά!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Αύριο ή τη Δευτέρα θα ρωτήσει ο γιατρός μου την παιδίατρο του μαιευτηρίου τι πιθανότητες έχει η μπέμπα να κολλήσει τα

κονδυλώματα και την Τετάρτη θα πάω από το ιατρείο να συζητήσουμε αν τελικά θα γεννήσω με καισαρική.

Μάλιστα...Ε, εντάξει αν υπάρχει έστω κ 1% να κολλήσει, καλύτερα να γεννήσεις με καισαρική. Δν παίρνεις το ρίσκο..!

Λοιπόν, πάω να την πέσω! Τα λέμε αύριο!

Καληνύχτααα κ όνειρα γλυκά! Φιλιά!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...